2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben lcw den kot bi tanede pantalon aldım
11 martta cinsiyetimiz kesinleşecek inşallah ondan sonra annemle hemen çıkmak istiyoruz kışlıklar iyice toplanmadan

benimde yarin kontrolummm varrr 3 hafta oldu doktora gitmiyrumm ama cinsyeti merak ediyorummm ama esim gecmeyeceksin diyorrr doktoraa...simdiden ogrenmemi istemiyorr bendeee sabirsizlaniyorumm cunku bebegime birseyler almak istiyorumm..esime diyorumm bu cocugun ne donu var ne atleti ne corabi yazik degil mi

Vaaayyy ne güzell 18 aylık oğlun varken 2. Geliyor demek tebrik ederim canım çok erkencisin ama iyide yapmıssın bak düşün düşün 5 yılda anca yapabildik:))yaaaa hamilelikler arasında farklılıklar kesinlikle bir belirti değil benim annemin 5 tane kızı var hepimizdede farklı şeyler yaşamış karnı bile farklı şişiyormuş ama hepimizin cinsiyeti kız:))ona bende kesinlikle imanmıyorum hepsi aynıda olabilir farklıda benim bu hamileliğmde ilkiyle aynı hemen hemen midem bulanmadı mesela ağrım var sadece farklı olarak ama ben kızımda daha kilolu hamile kalmama rağmen en başında başlamıştım kilo almaya bunda çok zayıf hamile kaldım e 3 ayım bitecek nerdeyse 1,5 kilo aldım henüz ama yediklerim daha farklı tabiki..imsanlar hep tahminlerde bulunuyor Hadi. Bir kıızn var buda erkek olsun diyor ama herşey kısmet en önemlisi sağlıklı olsunlar gerisi boş hemde bomboş...

Bu konuda ben pek yorum yapmak istemedim ama madem konu açıldı birşeyler söyliyeyim.. Tıpda bu kadar ilerleme varken bunları değerlendirmek lazım arkadaşlar nasılsa aldırmayacağım düşüncesi ile bu testleri yaptırmamak bencede yanlış ama bence diyorum yani bu benim düşüncem.. Tüm bu testler tabiki birer tarama kesin bir sonuç değil ama en azından tertemiz çıkan bir sonuçda kötü bir durumla karşılaşılmıyor.. Kimsenin böyle bir durumda olmasını hiçbirimiz istemeyiz ama böyle bir imkan varken bundan faydalanmak lazım para konusuna hiç mi hiç takılmayın zaten sonuçda 9 ay hepi topu ne gerekiyorsa bırakın yapılsın ilerde daha çok üzülmemek için..ben aldırmayacaksan bebeği test yaptırmana gerek yok diyen doktoruda anlamıyorum şahsen benim doktorum isitiyormusun diye sormadı bile sadece tarihlerini söyledi bunlar bunlar yapılacak dedi ve yapılacak.. Herkesin kendi düşüncesi tabi ama herkesin söylediğini değil kalbinizin sesini dinleyin derim..

sllm kızlarrr benim eşim isim koyma işini bana bıraktı.henüz karar vermedim ama karar versem bile kimseye söylemem tabii size söylerim de etrafımdakilere söylemem.bu konuda eleştiriye açık değilim moralim bozulur benim:)) o nedenle daha karar vermedim diye geçiştirip son güne kadar söylemeyi düşünmüyorum.kız benim bebişim doğa ismi hoşuma gidiyor şimdilik:))

canım herkesin kendi düşüncesi tabi ama çoğunda yanlış çıkabiliyor hastalıklı denilen çocuklar 9 ay sonunda sapasağlam çıkıyor ki bunun yüzdesi çok fazla sağlıklı denilen çocuklarda da nadiren de olsa hastalık çıkabiliyor yani kesin sonuçlar değiller ve yanlış bir tanıda aldırmayacağım içinde 9 ay bunun sıkıntısını çekmek istemediğim için bu testleri ben yaptırmayacağım dedim doktoruma o da olur dedi ilk çocuğumda bende tüm testleri yaptırdım ama bunda yaptırmak istemiyorum çünkü yakın bir arkadaşım çok çekti bu sonuçlar yüzünden o stresi kendimde görmek istemiyorum Rabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsin

Kız olursa Öykü Duru -ki inşallah kız olur- erkek olursada Poyraz yada rüzgar düşünüyorum ben

Tam benim kafadansin.yazdigim isimlerin hepsini dusunuyorum bende.bide erkekte toprak var.

Kizlaar 11 haftadan sonra kontrole gidenlerden ikili test disinda tam kan ve idrar tahlili yaptiran varmi?doktor bana yaptirmadida merak ettim.

Kizlaar 11 haftadan sonra kontrole gidenlerden ikili test disinda tam kan ve idrar tahlili yaptiran varmi?doktor bana yaptirmadida merak ettim.

Kizlar bnde gittm dra hersey yolunda vee dr erkek dedi kesin degil ama yuzde 80 dedi cok svndm veee isim konusunda en bastan beri alp diyorum ve erkek olursa kesinlikle alp olacak

Kizlar bnde gittm dra hersey yolunda vee dr erkek dedi kesin degil ama yuzde 80 dedi cok svndm veee isim konusunda en bastan beri alp diyorum ve erkek olursa kesinlikle alp olacak

canım nerelerdesin sen ??? merak ettim seni mesaj atmak istedim hakkım yoktu... Ohh be çok sevindim valla demek bir prens daha geliyorr canım hayırlı olsunn:))

ben de pazartesi gittim detaylı ultrasonda bakıldı bır de kan alındı ama kan ıkılı test için alındı.bır hafta on gune sonucu cıkar dedı doktor ve kan sonucları da cok onemlı dedı. onun harıcınde ıdrar tahlılı tam kan sayımı yapılmadı.sanırım 2lı test detaylı ultrasonda ölçümlerin yapılması ve kan sonucundakılerının uyumlu olması ıle olan bişey. ama detaylı ultrasonda herseyı cok ıyı gorduyse de kan istememişte olabilir

2 gündür soğuk algınlığım iyice fazlalaştı. dün gece 3 te anca uyuyabildim. nefes darlığı, baş dönmesi yapıyor. zaten benim burnum akmaz, ateşim yok çok şükür. sadece halsizlik, sersemlik yapıyor. zor uykuya daldım. ben çekerimde bebeğime zarar vermesin(((( çok korkuyorum bişey olmaz inşaallah(((

slm kızlar Bi kaç gündür giremiyorum nasılsınız pikoloman i Merak ediyorum

günaydın canım,burdayım kız merak etme tatlım herşey çok şükür yolunda,bebişim çok ii,cinsiyet kıza benziyo ama erkede olabilir dedi,haftaya perşembe tekrar gitcem o zaman kesinleşecek,

bu sıralar iş yerinde çok yoğunum o yüzden yazamıyorum canım ya...

günaydın tatlı eylül anneleriiigünümüz güzel bulantısız neşeli,ağrısız acısız geçsin inş.

kızlar bu arada 1haftadır fln sol kulagımın altından çene kemiğim ağrıyo diş ağrısınada pek benzemiyor ama korkutuyor beni.hele ki tam yavaş yavaş iştahım yerine geliyo derken şimdi ağzımı çok zor açıyorum yemek yemek konuşmak işkence gibi geliyo.hamileyken röntgen de çekinemiyoruz napıcam ben yaa

Günaydın herkese!!Gününüz güneşli, neşeli, pozitif, süper geçsin.

Çenendeki ağrı çok konuşmaktan olabilir mi?? Eheheheee!! Şaka şaka...
Kalsiyuma yüklen biraz daha bence.Bol bol yoğurt ye, ayran iç.Günde yemen gereken yoğurt 1 kase...sen 2 kase ye.Ayran 2 bardak,sen 3 bardak iç.Bebek kalsiyum rezervlerini zayıflatıyor olabilir.

ayy çok güldüm yok kız ne çok konuşması işteyim ztn an geliyo farkediyorum ki formda yazışmaktan sesli konuşmayı unutuyorum resmen:)
şaka bi yana süt içemediğim için tükettiğim yoğurdun haddi hesabı yok haklı olabilirsin miniğim çekiyo galiba gücümü,tırnaklarım bile beni şaşırtıyo bi görsen dibinden kestim incecik oldular çok kırılıyolar oysa bnm tırnaklarım çok sağlıklıydı şimdi kağıt gibiler,amaaan bebeğim iyi olsunda tırnak neyime lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…