Aaaa öylemiymiş gerçekden ben rüyada meyve yemenin anlamını bilmiyordum gerçekden..
Eminim hamile iken gayet manidar rüyalar görüyordur herkes bende görüyorum kesin ama hatırlayamıyorum
Çok uykum bölünüyor 4-5 kez kalkıyorum blkide rüyamda bölünüyordur..
Dua ediyorum bebeğimi göreyim gece rüyamda diye ama hep eşimi görüyorum ben hahhaa çok komik zaten yanımda ama hep rüyamdada görüyorum bu gece yine gördüm mesela..
Annem kızkardeşlerim hatta arkadaşlarım bile görüyor beni ama ben hiç görmedim kendimi ve bebeğimi aaaa eşim görmüş ama bebeğimizi geçenlerde..
Bakalım hayırlısı bende görürüm inşallah:)
Bende kontrole gitmeden once ayni kaygilar icindeydim bide uzun zamandir gormeyince merak ediyorsun ama korkma iyidir bebegin.ayrica cinsiyetini bende ogrenirim sandim ama benim bebegim uyudu uyandiramadik:)ben yarim saat once bi cikolata yemistim.sen daha erken ye,ac karna da gitme haberlerini bekliyorum:)
bebelerine isim düşünen oldumu kızlarrr :) biz kocamla tanıştığımız gün kızımız olursa adı ZENAN olsun demiştik :)) çok romantik :))) evlendik çocuğumuz olucak bile :))) kız olursa ismi hazır erkek olursa zorlanıcas sanırım :)))
bebelerine isim düşünen oldumu kızlarrr :) biz kocamla tanıştığımız gün kızımız olursa adı ZENAN olsun demiştik :)) çok romantik :))) evlendik çocuğumuz olucak bile :))) kız olursa ismi hazır erkek olursa zorlanıcas sanırım :)))
günaydınnnnn
uyuyamadım yine,8den beri dön dön en sonunda kalktım artık
senle ben eylül başındaki bikaç anne daha ağustos annelerine kayıcaz gibi görünüo bu gidişledoktora her gidişimde bi gün ileriden gelio bebişim sende de farklılık oluo mu?:26:
günaydın
doktorum banada 4 lü yapılacak dedi
herşey para ya
arkadaşlar ben doktoruma 2li test yaptırmayacağım dedim o da o zaman diğer 3 lü ve 4 lü teste de gerek yok dedi eğer aldırmayacaksan çocuğunu onlarada hiç gerek olmadığını söyledi ve bende özele gidiyorumm doktor çok önemli bence hepsi hemen hemen aynı testler sadece detaylı ultarasyon şart dedi 6 aylık olunca onu zaten yaptıracağım birde şeker yüklemesi
arkadaşlar ben doktoruma 2li test yaptırmayacağım dedim o da o zaman diğer 3 lü ve 4 lü teste de gerek yok dedi eğer aldırmayacaksan çocuğunu onlarada hiç gerek olmadığını söyledi ve bende özele gidiyorumm doktor çok önemli bence hepsi hemen hemen aynı testler sadece detaylı ultarasyon şart dedi 6 aylık olunca onu zaten yaptıracağım birde şeker yüklemesi
Ben de ilk hamileliğimde 5-6. aydan sonra rüyamda bebeği görmeye başlamıştım.Gelgelelim yüzü olmuyordu hiç.Yüz kısmını hep flu görürdüm.Şimdi sen bebeği rüyada görmek deyince o günlere döndüm.
canım ayrıntılı ultrason cok önemllii..Allah muhafaza hersey olabilir. ben folik asit almak için doktora gittigimde bi kadın kaldı 1 ay sorna doğumu olcaktı..bebeginin midesi yokmuş. bilmiyorum tabi yasar mı o bebek yasamaz mı yasarsa nasıl olur vs.. ama riskleri öğreniyosun.. ayrıntılı ultrason normal ultrason gibi değil gerçekten ince eleyip sık dokuyolar...normalde doktor 1-2 dk bakar aa ewet iyi der gecer ama ayrıntılı da ben sırt üstü yattım sonra beni yan yatırdı o sekilde baktı..ben git derim
:)
aaa senindemi 2.bebek bak kaçırmışım ben oraları..
İlk çocuğun kaç yaşında ?
Nasılsın farklılıklar varmı?
zaten ayrıntılı ultarasona gideceğim onun şart olduğunu biliyorum o olmazsa olmazlardan bir sorun var ise önlemini alabiliyorlar ama ben 2 li testleri yaptırmayacağım bu benim 2. hamileliğim zaten doktorum da ayrıntılının şart olduğunu belirti onu diyorum bence en önemlisi ayrıntılı olan 2 li 3 lü testlerde yanlışlıklar çıkabiliyor onları o sebeple yaptırmyacağım
o konuda haklısın testlerin yanılma payı var yazıyo heryerde..ben yaptırdım testi sonucunu almadım ama benim içinde asıl önemli olan ense kalınlığı burun kemiğinin iyi cıkmasıydı :) insallah bu test ayrıntılardan olumsuz bişiler gelmez kimseye
tatlım benim bulantılarım tam 8.haftada başladı hemde ne başlamamerhaba annecikler :)) nasılsınız .. bizde herşey yolunda çok uslu bir bebeğim olucak inşallah hiç üzmüyor anasını :)) miğdemde bulanmıyor çok şükür daha erken falan diyorlar ama bulanmaz dimi yaaaa ?? her hafta doktordayım cuma yine gidicem bakalım bi aksilik olmas inşallah ..
kızım olursa adı inci olsun istiyorum nerdeyse orta okuldan beri bu isteğimi beni tanıyan herkes bilir oğlumuz olursada eymen düşünüyoruz bu fikirde babamızdan geldibebelerine isim düşünen oldumu kızlarrr :) biz kocamla tanıştığımız gün kızımız olursa adı ZENAN olsun demiştik :)) çok romantik :))) evlendik çocuğumuz olucak bile :))) kız olursa ismi hazır erkek olursa zorlanıcas sanırım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?