2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Biz eşimle kız olursa Simge olabilir, sadece bu isimde orta yolu bulabildik.Bana kalsa Ece olabilir, Yaren olabilir, Ada olabilir.Erkek olursa ne olacak hiç bilmiyorum...Eşim Ediz veya Gediz olsun diyor,ben istemiyorum.Ben Erdem olsun diyorum, o ı ııh diyor.Her ailedeki gibi bizde de sıkı çekişme oluyor yani.

bizde kuz ismine kesinlikle İPEK olarak karar verdik çünkü eşim kız olursa adını bizzat kendi koyucak,bende oglusum olursa karar vericem,şu anda ADA kararındayım,kız ismi diye tepkiler var ama ben pek umursamıyorum ada hanım ne kadarda kaba geliyo kulağa bence erkeğe daha çok yakıştığını düşünüyorum :)

kız olursa elif, nisa, erkek olursa enes istiyorum. genelde eski isimler hoşuma gidiyor.

Selam kızlar,

Toplantı arasında girdim yazıyorum evham yaptım. Doktorum bana kan tahlili ve idrar tahlili yapmadı bugüne kadar size yaptılar mı?

Evhamlandım iyice.

kız olursa yüksek ihtimal gökçe olucaktı ismi anneme söyledigimde erkek olursada gökmen göktug koyun ozaman demişti.. o saka yaptı ama benim gökmen hoşuma gitti ata ismi de hoşuma gidiyo...

çok güzel yaaa maşallah benimde yarın kontrolüm var bebişimi en son top şeklinde görmüştüm şimdi farklı görcem çok heyecanlıyım

isim olarak kız olursa defne duru erkek olursa aras düşünüyorum kızlar eşim karışmıyor bana bırakıyor bulduğum isimleride beğendi şükür sizce nasıl

Son düzenleme:
çok güzel yaaa maşallah benimde yarın kontrolüm var bebişimi en son top şeklinde görmüştüm şimdi farklı görcem çok heyecanlıyım

bende dün ikili test için dr gittim 11+5 noralde ama ultrasonda 13 haftalık göründü bebeğim cinsiyetinede muhtemelen erkek dedi minikmelekim kullanıcısının ultrason görüntüsünü gördüm kendi görüntümle kıyasladımda onun bebek resmen havada maşallah benim dibe çökmüştü hiç ama hiç haraket yoktu elleri hariç hatta dokro defalarca karnımı sarstı beni öksürttü ama nafile öylece uzanmıştı tık yoktu :))) kalp atışları, damarlarına, boyuna posuna herşeyine normal dedi ama başka bebekleri böyle görünce şaşırıyorum benim durumumda hareketsiz bebeği olan varmı kızlar hepimiz için herşeyin hayırlısı

Selam kızlar,

Toplantı arasında girdim yazıyorum evham yaptım. Doktorum bana kan tahlili ve idrar tahlili yapmadı bugüne kadar size yaptılar mı?

Evhamlandım iyice.
canım ben hem devlete hem özele gidiyorum devlette testlerimi yaptırıyorum iki doktorumda 7 haftadan sonra istemişlerdi testleri o dr neden istemediki senin hatta tam kan ve tam idrar testi istiyorlar orada kanın vücutta yeterlimi idrarda enfeksiyon varmı herşeye bakıyolar ve şimdiye kadar kimine konuştuysam bu testleri yapmış bence sen dr kendin söyle unutmuş yada atlamış olabilir zaten ilk aylar çok önemli hatta bence sen dr değiş ben çok sertim bu konularda

isim olarak kız olursa defne duru erkek olursa aras düşünüyorum kızlar eşim karışmıyor bana bırakıyor bulduğum isimleride beğendi şükür sizce nasıl

güzel isimler bizde erkek olursa yusuf baran kız olursa asya dila düşünüyoruz yıllardır ortak kararımız eşimle kızlar bu arada çift isim koymak sünnet diye duydum tavsiye ederim

benimde 5. haftada gittiğimde tüm testleri yapmışlardı..

Kız olursa Azra istiyordum ki doktor büyük ihtimalle kız dedi:))) Erkek için hiç düşünmedim bakalım önümüzde ki randevuda kesin belli olacak nasipse

oyyy oyy iisimler de dusunulmeye baslanmissss..kiz olursa rahmetli annemin ismi naz irem koyacammm...erkek olursa alp babasinin adi alper uyumlu olsun istedimmmm

iyi akşamlar kızlar ben hala ne sut içebiliyorum nede bebeğe yararlı bişey iştahım sıfır ne guzel bazı anneler sut yumurta hepsini yıyolar ben hala iştahsızım bebeğime zararı olurmu bu dönemde iştahsızlığın acaba

olmaz canım olmaz 3 aylık olana kadar onlar bizlerden istediklerini alıyorlar bizim depoları kullanıyorlar o yüzden kendini üzme ama kendini halsiz bırakmıcak kadar beslenmeye çalış kraker beyaz leblebi kuru besinler tüketmeye çalış yani bulantıyı engelliyor tokluk hissi de veriyor ......

al benden de o kadar benimde perşembe günü kontrolüm var ve eşimde ilk defa görcek hayırlısıyla herşey yolunda gitcek inş çok heyecanlıyım endişeliyim karmakarışık duygular içindeyim işte belki bizimki de cinsiyetini gösterir...........

bize doktor %80 erkek dedi çınar koymayı düşünüyoruz kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…