2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çaydemledim
canım sen sema hastanesine mi devam ediyosun? ben elif ahanıma gittim birkaç kez ama doğum sadece maltepe sema da diye korkuyorum uzak ya sanki sondakikada birşey olucakta yetişemiycez diye korkuyorum. Onun için hala karar vermiş değilim sen ne yapıcaksın ?

ben bodyshop'tan shea butter diye bir urun kullaniyorum yuvarlak kutuda satiliyor. asagi yukari bir ay gidiyor. kutusu 37 tl.
cok memnunum. kullanan hamile arkadaslarim da cok memnunlar.

bende bodyshop'tan kakao butter diye aynı yuvarlak kutusunda aldım 37.00 tl.20 nisanda bi arkadaşım doğum yaptı o önerdi çok memnun kalmış.hiç çatlağı yok.daha önce doktorumun önerisi ile striacare kullanıyordum.

şeker yükleme testi yaptıran oldu mu hanımlar? kaçıncı haftanızda yapıldı ?

ben de bugün bu haftalara pek bir taktım yahu

canımcım daha erken onun için bildiğim 28. haftadan sonra yapılıyor

BETULSANCAR------- canımcım Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşAllah
sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşAllah bebişlerimizi dualarım seninle

PİKOMMM----------- sorma bu hacı ayağına takılanlar çok bu şekilde çok sinirleniyorum
madem Allah yolunda ilerlemeyi seçtin bütün adaletlerini alsana kendine
en öncede hak en önemlisi hak o zaman bayan çalıştırmasınlar yanlarında
hepsi işe alırken günü gelince bu şekilde şeylerle karşılaşacaklarını biliyolar
ne kadar günah bu şekilde uğraşan bi anne adayını üzmeleri ağlatmaları

walla benim şimdi kafama takıldı..doktorum bana 10 gün sonra hem detaylıyı yaptır hem de şeker yüklemesi yaptır dedi..sonra gel görüşelim dedi..yani 22. haftama gelmiş oluyor hepsi..ultrason için sıkıntı yok ama şeker yüklemesi çok mu önceye gelmiş oluyor ?off ya takıldı kafama..

kızlar merhaba

21+ 2 günlük hamileyim.benim karnımda bi kaç gündür ani ağrı ile sertleşme oluyor bikaç saniye sonra geçiyor.ben hep oğluşumun hareketleri diye düşüyorum ama.
sizlerin arasında böyle bir şey yaşıyan var mı?

arada bi sertleşme bende de oluyo ama ağrı nadir oluyo
mideme doğru bi sertlik oluşuyo ben normaldir dedim ama
biri daha sormuştu sanki bunu

Canım dua ettim sana hayırlı haberlerle gelirsin inşallahh

Son düzenleme:
Slm kizlar.benim su.gibi akintim yaninda beyaz akintim oldu simdi daha.ve dunden beri.bebegimi hisetmiyorum onceki gun kipir kipirdi muzik sesine bile tepki verdi heycandan konisup durdum nazarmi degdi ne iyimidir acana 22.hafya yarin bitiyor ayrintim sali gunu vr heycam.basti.simdiden

Benim de akıntın var. Dert etme, pazartesi günü ayrıntılıya girmiştim bebegin sıvısı normal dedi doktor. Yani akıntı o yuzden degilmiş, ne yüzden öğrenemedim ama bebek sağlıklıymış. İçini ferah tut her zaman

canım bebeğin hareketi sürekli olmaz doktor buna normal demişti
ama akıntı da bu haftalarda normal yazıyordu
bu arada doktor kız dedi benim çocuk kız mı erkek mi artık bende şaşırdım bi öyle bi böyle
pazartesi de ayrıntılı ultrason bakılcak bakalım
şeker yüklemesini ben söyledim önümüzdeki ay yapcaz dedi 22. haftada yapmıyoruz dedi bilmiyorum valla

ya idrar tahlili falan da verdi..onları nasılsa yaptırmaya gidicem..o zaman tekrar sorarım doktoruma..belki de ben yanlış anladım..rutin kan testleri de yapacak..şekere de belki o şekilde bakacak.yani yükleme olarak değil belkide..

Selam kızlar :)
Bende yine arayla yazıyorum. Umarım herkes iyidir bugün. Ben de az önce aşımı yaptırdım. Kolum çok ağrıyo yanıyo inş geçer bi an önce bir de hemşire moralim bozdu, 51 kiloyla hamile kaldım şimdi 54 54.5 arasıyım. Çok kilo almışssın dedi hemşire. Yahu bana da herkes az almışssın sen bizi hamileyim diye mi kandırıyosun diye takılıyor. Bi karnım çıktı başka bişi yok, ki dikkat de ediyorum, hamilelik öncesi yediğimden fazlasını da yemiyorum yani. Ama alıyosun yine de bebek tutuyo demekki. Kadına dedim ne ekmek ne hamurişi ne de tatlı yiyorum fazladan daha napim diye. Şimdi de oturdum açtım bi çiko yiyorum :)

Pembekalp benim de şeker yüklemem 22. Hafta. 14ünde gidip hem ayrıntılı ultrason hemde şeker yüklemesi ve kan sayımı yaptırcam doktoruma da çok güveniyorum sorun olmaz heralde ya. Sıkma canını ben şimdiden renkli için heyecanlanıyorum :)

walla az da olsa içim rahatladı canım..sağol..ben de doktoruma güvaniyorum hata yapacağını sanmıyorum da belki ben yanlış anlamışımdır dedim..çünkü sadece bilgisayara giriş yaptı..yaptırıp gelirsin dedi..idrara kana falan bakıcaz dedi o arada şekeri de söyledi ama acaba ben yükleme olarak mı anladım ona emin olamadım.. neyse gidince tahlile zaten ortaya çıkacak..bende heyecanlıyım renkli için inşallah sıkıntılı bir durum çıkmaz..ayrıca bebişimi öyle renkli göreceğim için ayrı bir heyecanım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…