sagol canım benım ınsallah guzel haberlerle donerım dua et bana. randevum saat 4,30 da hastaneden cıkınca işe geri donmıcem yarın yazarım neler oldugunu
allah korktugundan emin etsin ayy inşaallah müjdeli haberlerle dön
sagol canım benım ınsallah guzel haberlerle donerım dua et bana. randevum saat 4,30 da hastaneden cıkınca işe geri donmıcem yarın yazarım neler oldugunu
allah korktugundan emin etsin ayy inşaallah müjdeli haberlerle dön
ınsallah ınsallah canımmm.. bu sefer hamılelıgımın ılk basında bı doktora gtmstım bölge hastanesınde oraya gdıyorum cok bılgılıydı doktor ama eşim erkek dıye ızın vermemıstı sımdı o doktora gtcez bakalım ne dıcek
ben bodyshop'tan shea butter diye bir urun kullaniyorum yuvarlak kutuda satiliyor. asagi yukari bir ay gidiyor. kutusu 37 tl.
cok memnunum. kullanan hamile arkadaslarim da cok memnunlar.
şeker yükleme testi yaptıran oldu mu hanımlar? kaçıncı haftanızda yapıldı ?
ben de bugün bu haftalara pek bir taktım yahu
kızlar merhaba
21+ 2 günlük hamileyim.benim karnımda bi kaç gündür ani ağrı ile sertleşme oluyor bikaç saniye sonra geçiyor.ben hep oğluşumun hareketleri diye düşüyorum ama.
sizlerin arasında böyle bir şey yaşıyan var mı?
Kızlar gecen hafta yazmıstım size doktorum amniyotik band oldugunu soyelmsıtı dıye bugun baska bır doktora gdıyorum dua edın iyi seyler duyuyım. cok streslıyım bebegıme bısey olcak dıye. Dunde çalıstıgım yerde işyerınde abla var bızım çaycı o benı ruyasında gormus dogum yapmısım kızım olmus kafamda kırmızı kurdela varmıs bebekte bende cok guzel gozukuyomusuz. sonra benı zıyarete gelenler varmıs bır anahtarını kaybetmıs onu arıyolarmıs ruyasında menekse saksısının içine bakıyoarmıs ole dedı. bıde iş cıkışı ılk defa ustume kuş pısledı kızlar iğrenc bır durum ama hanı derler ya sanş falan dıye.Dün bu ıkı olay oldu lutfen dua edın bana ıkısde hayıra cıksın benım ıcın...
Slm kizlar.benim su.gibi akintim yaninda beyaz akintim oldu simdi daha.ve dunden beri.bebegimi hisetmiyorum onceki gun kipir kipirdi muzik sesine bile tepki verdi heycandan konisup durdum nazarmi degdi ne iyimidir acana 22.hafya yarin bitiyor ayrintim sali gunu vr heycam.basti.simdiden
canım bebeğin hareketi sürekli olmaz doktor buna normal demişti
ama akıntı da bu haftalarda normal yazıyordu
bu arada doktor kız dedi benim çocuk kız mı erkek mi artık bende şaşırdım bi öyle bi böyle
pazartesi de ayrıntılı ultrason bakılcak bakalım
şeker yüklemesini ben söyledim önümüzdeki ay yapcaz dedi 22. haftada yapmıyoruz dedi bilmiyorum valla
walla benim şimdi kafama takıldı..doktorum bana 10 gün sonra hem detaylıyı yaptır hem de şeker yüklemesi yaptır dedi..sonra gel görüşelim dedi..yani 22. haftama gelmiş oluyor hepsi..ultrason için sıkıntı yok ama şeker yüklemesi çok mu önceye gelmiş oluyor ?off ya takıldı kafama..
Pembekalp benim de şeker yüklemem 22. Hafta. 14ünde gidip hem ayrıntılı ultrason hemde şeker yüklemesi ve kan sayımı yaptırcam doktoruma da çok güveniyorum sorun olmaz heralde ya. Sıkma canını ben şimdiden renkli için heyecanlanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?