canim 20. Haftadan sonra kan degerlerinde dusus olurmus.benim once 14 tu 20.haftadan sonra 11,5 oldu.doktor normal dedi alt sinir 10,5 mus senin degerin buna gore de dusuk.kuru siyah uzum ye canim cekirdekleri ile birlikte.kızlar kan değerleriniz ne kadar benim kanım çok düşük kan hapını günde bir kere kullandağım halde kanım 8.4 düşmüş doktorum günde iki taneye çıkardı eğer haplar yine fayda etmezse bu sefer serum şeklinde ilaç takviyesi yapacam dedi.o şekildede ilaç almak istemiyorum
Canim benim bebisim de tup bebekle oldu oncesinde 2 olumsuz asilama vardi.Allah kimseye aratmasin cok zor.bence bebege isim koyma hakki tamamen anneye aittir.tum zorlugu biz cekiyoruz.hele ki tedaviyle olduysa.bence sen dd usulune uygun bir sekilde konus esinle.istemedigin bir ismi birilerine ayip olacak birilerinin gonlu olacak diye sana koydurtmaya hakki yok.offfffffffffffff ben daha isim konusunu konuşamadım kocişle,tepkisinden korkuyorum...hergün eve giderken söz vriyrm bgn açıcam konuyu diye,eve gidince böle tatlı tatlı otururken aman diyorum bu güzel anı bozmayım,şimdi konuyu açsam tartışıcaz diyorum,offff offfffffffffff
günaydın güzel anneneler
dunkü tatılı fırsat bilip evdeki eşyaları topladık
cumartesı de kısmetse minik kızım ıcın annemlere yakın bır eve tasınıyoruz
hersey artık onlar ıcın
inşallah saglıkla sıhhatle hayrlısıyla alırız kucagımıza miniklerimizi:)
benimde son zamanlarda çok oluyo çok acı veriyo yaaaa,yrn ayrıntılıya gircem,sorucam dr. bakalım benimki ne diycek,sağlıkocağındaki dr. kalsiyum eksikliğinden demişti...
Selam kızlar :)
Bende yine arayla yazıyorum. Umarım herkes iyidir bugün. Ben de az önce aşımı yaptırdım. Kolum çok ağrıyo yanıyo inş geçer bi an öncebir de hemşire moralim bozdu, 51 kiloyla hamile kaldım şimdi 54 54.5 arasıyım. Çok kilo almışssın dedi hemşire. Yahu bana da herkes az almışssın sen bizi hamileyim diye mi kandırıyosun diye takılıyor. Bi karnım çıktı başka bişi yok, ki dikkat de ediyorum, hamilelik öncesi yediğimden fazlasını da yemiyorum yani. Ama alıyosun yine de bebek tutuyo demekki. Kadına dedim ne ekmek ne hamurişi ne de tatlı yiyorum fazladan daha napim diye. Şimdi de oturdum açtım bi çiko yiyorum :)
Bence o hemsire sacmalamis az bile almissin.icin rahat olsun canim guzelce beslen.bu arada ben de 47 ile hamile kaldim su an 52 yim bana da zayifsin diyor hemsire.16. Haftamda gittigimde 4 kilo almalidin hic almamissin diye trip yapmisti.o nedenle o konulara takilma asiriya kacmadigin surece problrm yok bdnce...
Bence o hemsire sacmalamis az bile almissin.icin rahat olsun canim guzelce beslen.bu arada ben de 47 ile hamile kaldim su an 52 yim bana da zayifsin diyor hemsire.16. Haftamda gittigimde 4 kilo almalidin hic almamissin diye trip yapmisti.o nedenle o konulara takilma asiriya kacmadigin surece problrm yok bdnce...
Ayy o ne oyle ya. Sacma sapan isler. Off Allah korusun valla. Gecmis olsun annecigine canim.
Devlet hastanesini ben doktorlari cok yorgun bitkin oluyo diye sevmiyorum. Ters konusuyolar ve gelen kisiyle ilgilenecek sabirlari kalmamis oluyo. Bebegimi ultrasonda gorebilmek ve cok sira beklemeden azar isitmeden islerimi gormek istedigim icin ozel hast. Tercih ediyorum.
ya doktoruna güvendikten sonra özel olmuş devlet olmuş farketmiyo
ama her zaman derler özelde günde 5 tane doğum oluyosa devlette 50 tane oluyo
o yüzden daha tecrübeli ebeleri ve doktorları deniyor
bende nasip olursa araştırma hastanesinde yapmak istiyorum doğumu
her doktor farklı zamanda baktırabilir birkaç hafta kayma normaldir kızlar
benimki önümüzdeki ay dedi ayrıntılı da pazartesi yapılcak
aşı yapılan kolum benim de yanıyo
bu arada o kilo alımın çok değil ben senden daha çok aldım yok hiç dert etme normal dediler üzülme ye çiikoyu
walla az da olsa içim rahatladı canım..sağol..ben de doktoruma güvaniyorum hata yapacağını sanmıyorum da belki ben yanlış anlamışımdır dedim..çünkü sadece bilgisayara giriş yaptı..yaptırıp gelirsin dedi..idrara kana falan bakıcaz dedi o arada şekeri de söyledi ama acaba ben yükleme olarak mı anladım ona emin olamadım.. neyse gidince tahlile zaten ortaya çıkacak..bende heyecanlıyım renkli için inşallah sıkıntılı bir durum çıkmaz..ayrıca bebişimi öyle renkli göreceğim için ayrı bir heyecanım var..
kızlar merhaba
21+ 2 günlük hamileyim.benim karnımda bi kaç gündür ani ağrı ile sertleşme oluyor bikaç saniye sonra geçiyor.ben hep oğluşumun hareketleri diye düşüyorum ama.
sizlerin arasında böyle bir şey yaşıyan var mı?
çaydemledim
canım sen sema hastanesine mi devam ediyosun? ben elif ahanıma gittim birkaç kez ama doğum sadece maltepe sema da diye korkuyorum uzak ya sanki sondakikada birşey olucakta yetişemiycez diye korkuyorum. Onun için hala karar vermiş değilim sen ne yapıcaksın ?
erkekler neden bayan dr. ister :) çünkü kendilerinden biliyolar bi erkegin kadına hangi gözle ve hangi nefisle baktıgını bu ister doktor olsun ister dayının oğlu :) valla bende erkekte rahat edemem ama zaten sezeryan .epidural olucak inş. ilkinde doğum sancısıyla girmişti,m sezeryana epidural alamamıştım . ooo baya hakkını yemişler . neyse sabret doğum izni sırasında falan dikkat et ssk nı girdi çıktı yaparlarsa dava açarsın çatır çatır tazminatını alır öyle ayrılırsın işt
Herkes kendinden bilir karşısındakinin aklından geçenleri...doktorun cinsiyeti ne esimi be de ben ilgilendirdi. Mesleğinde iyi olup olmamasiyla ilgilendik sadece. Bir doktorun hastasına hele hamileyken sapık ve sapkinca bakması olagan disidir. Neyse kısacası benim esimin ve çevremdeki erkeklerin aklının ucundan geçmez bu meseleler. Belki yaşadığınız yerle ilgilidir bu bakisacisi... Benim de sizin gibi düşünen bir arkadasım vardı, evde abisinden babasından kacardi,şeytana uymasınlar diye. Umarm siz de onun kadar hayatı kendinize zindan etmiyorsunzdur
erkekler neden bayan dr. ister :) çünkü kendilerinden biliyolar bi erkegin kadına hangi gözle ve hangi nefisle baktıgını bu ister doktor olsun ister dayının oğlu :) valla bende erkekte rahat edemem ama zaten sezeryan .epidural olucak inş. ilkinde doğum sancısıyla girmişti,m sezeryana epidural alamamıştım . ooo baya hakkını yemişler . neyse sabret doğum izni sırasında falan dikkat et ssk nı girdi çıktı yaparlarsa dava açarsın çatır çatır tazminatını alır öyle ayrılırsın işt
Herkes kendinden bilir karşısındakinin aklından geçenleri...doktorun cinsiyeti ne esimi be de ben ilgilendirdi. Mesleğinde iyi olup olmamasiyla ilgilendik sadece. Bir doktorun hastasına hele hamileyken sapık ve sapkinca bakması olagan disidir. Neyse kısacası benim esimin ve çevremdeki erkeklerin aklının ucundan geçmez bu meseleler. Belki yaşadığınız yerle ilgilidir bu bakisacisi... Benim de sizin gibi düşünen bir arkadasım vardı, evde abisinden babasından kacardi,şeytana uymasınlar diye. Umarm siz de onun kadar hayatı kendinize zindan etmiyorsunzdur
ooo derin mevzu olmuş bayılırım :)
eşim dini egitim almaya 11 yaşında hafızlıkla başlamış kibereciğim , halende açıköğretimden bile olsa egitimiini arttırmaya ve kendini bu yönde geliştirmeye çalışan bence ilahiyatçılardan bile daha fazla ,ilmihal bilgisine sahip birisi . (şuan 31 yaşında 20 yıldır dini ögrenmekle geçmiş bir ömürden söz ediyorum )erkekler söz konusu olunca hiçbirşey olagan dışı degildir. sen o anda o doktorun sana nasıl bakacagını bilemediğin için eğer bulabiliyorsan bayan doktora bulamadıysan erkege gidebilirsin zaman ve insanların yaşadıkları yerler dinin kurallarını degiştirmez. her kişi kendinden bilmez işi ,evde babasından ve abisinden kaçan arkadaşa gelince abisi tarafından ve babası tarafından tecavüze ugrayan kız sayısı azımsanmayacak kadar çok. abartmadan düzgün giyinip babayla abiyle samimi olabilirsin ama giyim kuşamın edepli olmalı
zaman medeniyet ve modernlik hayatı güllük gülistanlık yapmaz . eşegi sağlam kazıga bagla , kaybolunca aglama derler
meraklanma hayatı kendimize zindan etmiyoruz yobaz ve gerikafalı da degiliz . ikimizde üniversite mezunu 2şer dil bilen insanlarız . bana okuldan arkadaşlarım eniştemiz hem hafız hemde çok kıskanç zor olmuyo mu böyle biriyle yaşamak diye soruyolardı . bigün evimize geldiler inş. bizim ailemiz de böyle olur çocuklarınız çok şanslı dediler .neyse umarım fikirlerin değişmiştir keşke etrafındakilerin de bakış açısı bu yönde olsa .
eşim hep şunu savunur . kıymetli şeyler saklanır. siz hiç sokakta simitçi tezgahında pırlanta gördünüz mü . pırlantalar özel kutularda saklanır ve vitrine pek konulmazlar .
insanlar kıymet verdikleri şeyleri ortalıkta sergilemezler ve herkese göstermezler sen benim kıymetlimsin der . bende kıskanılmanın verdiği gururla yaşar giderim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?