2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

her doktor farklı zamanda baktırabilir birkaç hafta kayma normaldir kızlar
benimki önümüzdeki ay dedi ayrıntılı da pazartesi yapılcak
aşı yapılan kolum benim de yanıyo
bu arada o kilo alımın çok değil ben senden daha çok aldım yok hiç dert etme normal dediler üzülme ye çiikoyu

canim 20. Haftadan sonra kan degerlerinde dusus olurmus.benim once 14 tu 20.haftadan sonra 11,5 oldu.doktor normal dedi alt sinir 10,5 mus senin degerin buna gore de dusuk.kuru siyah uzum ye canim cekirdekleri ile birlikte.

Canim benim bebisim de tup bebekle oldu oncesinde 2 olumsuz asilama vardi.Allah kimseye aratmasin cok zor.bence bebege isim koyma hakki tamamen anneye aittir.tum zorlugu biz cekiyoruz.hele ki tedaviyle olduysa.bence sen dd usulune uygun bir sekilde konus esinle.istemedigin bir ismi birilerine ayip olacak birilerinin gonlu olacak diye sana koydurtmaya hakki yok.

Gelelim bana ben doga ya da cagla koyucam bebisimin ismini.melek kocam bana birakti iki ismi de begendi begenmese koymazdim ama.
Bugun kontrolum vardi. Uc boyutluda bakildi kizim ayni kayinvalideme benziyor fistik gibi teyzeleri dururken biliyorum sagliktan baska bisey dildmemek lazim ama elimde olmadan moralim bozuk.Allah buyuk dert vermesin.tecrubeli anneler yanilmis olabilir miyim dogunca farkli olabilir mi?

Biz de bir ay sonra taşınıcaz, bebeğimiz için annemlere yakına :) Şimdi 45 km var aramızda.. Görev yerimiz burada ama gidiş geliş yapıcaz. Miniğimiz rahat etsin annemlerle
Dün hafiften başladık toparlanmalara biz de. Aman canım çok dikkat edelim, çok yormayalım kendimizi

benimde son zamanlarda çok oluyo çok acı veriyo yaaaa,yrn ayrıntılıya gircem,sorucam dr. bakalım benimki ne diycek,sağlıkocağındaki dr. kalsiyum eksikliğinden demişti...

Offf ne acı ama.. Kramplardan sonraki o beter ağrı geçmek de bilmiyo birkaç gün.. Kalsiyuma yüklenelim o zaman. Ben bir de magnezyum almaya başladım 3 gündür.. Minik kızlarımızın annelerine kötü sürprizleri bu kramplar

Bence o hemsire sacmalamis az bile almissin.icin rahat olsun canim guzelce beslen.bu arada ben de 47 ile hamile kaldim su an 52 yim bana da zayifsin diyor hemsire.16. Haftamda gittigimde 4 kilo almalidin hic almamissin diye trip yapmisti.o nedenle o konulara takilma asiriya kacmadigin surece problrm yok bdnce...

kızlar benden de çatlak kremi önerileri

dr her ne kadar ne yaparsan yap çatlayacağı varsa kremle engel olamazsın dese de ben

mustela 9 month ve Bella B nin kremini aldım

özellikle Bella B yi amerikan dr ları öneriyormuş çok rahatlatıcı bi dokusu bolca yağlı resmen gerginlik kaşıntı kalmıyor...

derya senin ikizmiydi bebekler ondan mı öyle dedi acaba hemşire

ben de 20. haftada toplamda 4-5 kilo civarı aldım dr biraz çok buldu

Sağol canım eşimde kızdı zaten hemşire kendine baksın dedi :) tabi ben hep zayıf olduğum için şimdi bile hantal hissediyorum artık 8. 9. Ayda ne olur bilmem :) çok kilo almaya gerek yok tabi bebeğime yetecek kadar alsam yeter :)

ikinizede tek mesajda cevap vericem :) devlette evet kalabalık oluyo mesala bebegi göremiyosun sana söylemiyolar herseyi ama tek tek inceliyolar..gecen yıl ben dıs gebelik geçirdim 2 hafta hastanede yattım ilk hafta yattıgımdaki doktor bana hep bilgi verdi ikinci sefer yattıgımda o doktor bilgi vermedi bana ozaman bilgi almadıgım için isyan ettim.. falan ama sonradan bi devlette ki doktor bana ''biz suan senin tüpünü kurtarmaya calısıyoruz kurtaramazsak sonra yumurtalığını sonra rahmini sonrada seni kurtarmaya calısırız ondan tedavin bu kadar uzun yoksa tüpünü alıp evede yollardık ama amacımız en az hasarla seni kurtarmak '' dedi. mesala dıs gebelikten sonra özele gittim bana direk seni neden o kadar bekletmişler tüpünü alsalarmıs ya dedi ... hoş tüpüm gitti ama devletteki doktorlar en azından onu kurtarmak için denediler.. enibitane nin dedigi gibi doktor doktor olmadıktan sonra özel devlet fark etmiyo doktorum iyi olsun devletin herseyine razıyım..

Bugünlük iş gününün bitmesine de az kaldı çok şükür:)
taşınma muhabbetınden dolayı bisürü iş var ben cok bişe yapmıycam ama güzumde büyüo hersey
Allah ım hepımızın yardımcısı olsun inşallah

Yedim yedim :) şu kolumuz hemen geçer inş.

bende hamılelgımden berı 4 kılo aldım bı ara 1bck kılo felan verdım onu da eklersem 5bçk 6 kılo
cok asırı bı belırgınlık yok vucudumda ama yemem aslında hemen hemen aynı gibi
sadece önceden aksamları cok acıkırsan yemezdım sımdı az da olsa bıseyler yıorm gec saatte olsa ama arada bır

su ıcmeyı zorluorm
abur cubur yememeye calısıyorum
yanı bu kılolar bence artık olması gereken seyler
hıc yemeden de olmuyoo

ayrıca ınsanın canı hamurişi de isitıo makarna pılavdaa
karbonhıdratte gerekıo bence yemek lazım:):):)
sevıyorum hem ben yemek yemeyııı
süt içemesem et yıyemesemdee genel olarak yemeyı severım:):):):

Aynen canım, benim bu doktor 4. Doktorum en sonunda aradığım gibi buldum. O yüzden sanmıyorum bi sıkıntı olsun. Benim oğluşa da ayrıntılı baktı bi sıkıntı yok gibi dedi, bakalım renklide de sıkıntı olmaz inş dediğin gibi. Ya ben beyazım eşim esmer, tipi aynı eşime bide halasına, 3d göstermişti doktor. inş teni bana benzesin bari dedim ya acaba ten rengi anlaşılır mı diyorum ama imkansız tabi

ay valla aynı durumdayız . bende karar veremedim bide fatih üni. çok pahalı ayrıntılıya 328 tl istiyo dogumda 1250 falan
elif hanımı seviyorum ama napıcam bilmiyorum . afiyet hastanesi var oğlumu orda doğurdum olmazsa oraya gidicem

kızlar yarın giremiycem topiğe hastaneye gitcem,allah izin verirse ayrıntılı ultrasona giricem,cumartesi yazarım size.......kendinize iyi bakın canlar ve fındık kurtları....

slm güzel anneler ve meleklerii,ben iki gündür kızımı gezdiriyorum sabah kahvaltılarına açık havada çok iyi oluyor valllaaa

ii akşamlar arkadaşlar yorgunluktan ölüyorum bugün yazlıkları çıkardım bir yıgın ütü yaptım bide heryeri süpürdüm belim kopucak tam dinleneyim biraz derken bide baktık bebeğimin babaannesi kızıma ciciler almış elinde poşetler geliverdi bi tane hastane çıkışı almış bi tane battaniye almış 2 tanede çıtçıtlı badi almış hepsi çok cici gerçi beraber alcaz die anlaşmıştık anlaşmayı biraz bozdu ama genede sevindik neyse kayınvalidem kendi ablasıyla çarşıya inmişti o zaman almış cicileri ordan burdan derkn kendi aralarında konusu açılmış kayınvalidemin ablası demişki biz torunumun ilk kıyafetlerini hiç deterjan kullanmadan saf suyla yıkadık siz de öyle yapın demiş ay böyle akıl vermelere sinir oluyorum asıl bence ilk kıyafetler bebek deterjanları ve yumuşatıcalarıyla yıkanmalı fabrikada önce kirin tozun için de üretiliyorlar sonra bebeklerimiz giyiyor sadece kusma ve terle kirleniyo hadi o zaman deseler anlıcam sizler ne düşünüyorsunuz ilk kıyafetler duru suyla mı yoksa bebek deterjanlarıyla mı yıkanmalı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…