2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

duru suyla olur mu granür deterjanlar var bebişler içinn onlarla yıkanır özel yumuşatıcyla yumuşacık yapılır :) ütülenir güzel bembeyaz bi bohçaya sarılır öyle konulur dogum çantasına . ben ilk 5 ay hep böyle yıkadım ütüledim . hiç dışarı sermedim beebgimin giysilerini :) sen bakma onların lafına
kayınannen saolsun ne güzel düşünmüş:) darısı bizimkinin başına inş.

kızlar yaa bikini bölgemde kocaman bi çıban çıktı çok agrıyo hareket edemiyorum . patlatsam nolurr

bence gazlı bez koy üzerine. iyice irin toplanana kadar hiçbişey yapma. gazlı bezi değiştir sürekli temiz kalsın. kendi kendine patlayınca yada iyice toplanınca iltihap o zaman iğneyi cakmakla yak mikrobu ölsün. öyle del onu hafif hafif sık. gene gazlı bez koy. ben böyle yapardım senin yerinde olsam. çıban yayılır cünkü yaşamayan bilmez...
cıban olduguna eminmisin bu arada? sivilce olmasın? sivilceyse içinde kıl kalmış olabilir. patlatıp kılı çekersin iyileşir gider.
boşa cok bilmiş demiyolar bana her p.ku bilen model anne adayıyım benn

aklın yolu birdir yani bizim aklımızın yolu bir bende aynen öyle düşündüm valla bohçasına kadar aynı düşünmüşüz sadece ben 6 ay boyunca dışarı sermemeyi düşünüyorum bizim burası maşallah araba toz inşaat hiç eksik olmuyor .ANNEM çok tatlıdır iiyidir yaa dilimi ısırarak söylüyeyim de anne kız gibiyizdir bide kıyamam beğenmediysen değiştiririz kızım dio aha bakın hastane çıkışını bulabildim netten bebetof die bir markanın

Eklentiler

• $Bebitof-47648-Bebek-Hastane-Cikisi-10lu-Postaci-Ayicik-13366.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 67

aaaaaaaaaaaaaaa günlerimiz hem aynı hemde bende bugün aşı oldum kolum ilk bi ağrıdı şimdi çok hafif kıramp gbi sankiii
günlerimiz aynıııııııı aşı günümüz aynıııı bebişin ne oğlanmı kızmııı

çıban küçük ama içi dolu 2misket kadar nerdeyse . ay ben nasıl patlatcam ya tıp merkeezine mi gitsem komik olmaz dimi kedi poposunu görmüş misali

canım gidince sana iltihap toplayıcı krem verecek gene gazlı bez koyacaksın. patlatmak çözüm değil. önemli olan iltihabın iyice toplanması. cok büyük yapamam diyorsan sağlık ocagına yada eczaneye git tabiki sonucta onların işi bu. seninde için rahat eder.

:) şuanda üzerinde gazlı bez var çıkar çıkmaz koyduydum :) banada büyümüşte küçülmüş diyolar:) amann hiç bi moku bilmeyen anne adayı olmaktan çokk daha ii çok bilmek saol canım da benim içim kaldırmaz kocacım patlatcak napiym . ay varya ayak tırnaklarımı bile o kesiyo :) göbüş büyüdü kızımız ezilmesin diyo :) büyük baya sivilce olamaz eger sivilceyse ergenlikte çıkanlar neydi :) ayy keşke yanımda olsaydın kız patlatırdınn ne güzel çok agrıyo kocişi kim beklicek

anamm topic almış başını gitmiş

canım küçük bir yerde yaşadığım için kursa falan gitme şansım yok
bu neslihan iskit güzel zaten arkadaş da onu yapmıştı
çok şükür sıkıntım yok ama bel ağrılarımı süper geçirdi

Ayy masallah Allah banada boyle kolay sogum nasip etsin insallah. Normal dogurmayi cok istiyorum.

valla canım o arkadaş şu an rol modelim
hem yoga hem yürüyüş açısından ama
ben bu tembellikle naparım bilmiyorum

canım devlette sıkıntılı bir durum olmadıkça doktorunun yüzünü bile görmüyorsun
sezeryan ya da Allah korusun bir sorun olunca doktor geliyor
önemli olan ebe

valla 2. kızıma hamileyim ilkide çok oynardı bu ise ondan da oynak çıktı daha 500 gr olmadı ama bir tekmeleri var canımı acıtıyor kıpır kıpr teyzesii hiç nazlı değil benimkiler :))

canım ben de dünden beri daha iyi hissetmeye başladım
hatta dün gece uyutmadı cadı

canım inşAllah hayırlı haberlerinle gelirsin Rabbim seni ve bebeğini korusun

şeker yükleme testi yaptıran oldu mu hanımlar? kaçıncı haftanızda yapıldı ?

ben de bugün bu haftalara pek bir taktım yahu

şeker yükleme testi 24 ve 28. haftalarda yapılıyor
öncesinde çıkmıyor yapılınca 24. haftadan itibaren çıkıyor gestansyonel diyabet
hatta bazılarında belirti bile olmuyormuş
ben haftaya yaptıracağım :18:

Nasılsiniz hamislerrrrr bu sicaktaaaa evden çıkamıyoruz maalesefff sizler nasilsiniz

ıncı yazın dıkatımı cektı tek tupun yoktu hamıle kaldıgında dımı normal yolamı hamıle kaldın kız kardesım yakın zamanda ılk bebegıne hamıleyken dıs gebelık yaadı ve lazerle tupuyle bırlıkte alındı ve dru okadar korkutmuskı kadınlıga yenı adım atmısken bır daha aynı seyı yasarın dısgebelık olabılır falan fılan merak etım tupun alındıktan sonra hemen bebek calısmalarına basladınmı ne zaman sonra hamıle kaldın

Temizlik yaptimmm kizlarrrrr kasıklarım ağırdı yaaa pufff Pazartesi gunu doktora gideceğim kızım nasıl bakalimsanirim ayrıntılı bakacak T

Kizlarrrr ben kızıma birşey almadım teyzesi iki cici tulum getirmiş başlamak istiyorum ama havalar da çok sıcak

Evet 1 aydır turkiyedeyim canimmm sen nerdesinnnn cinsiyeti ne fındığın

canım benımde kızım olacak bende ıkı aydır mart 4 ten berı turkıyedeyım ayrıntılıya dr bakmıyor radyolojıye gonderıyor hatayda ve bır ay oncesınden genelde randevu alıyorsun bazı drlar anında gonderıyor ama senınde soylemen lazım bazılarıda sen soylemesen soylemıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…