2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

belki şekil yada yer değğiştirdği icin olabilir mi ilk aklıma gelen o oldu

merhaba kızlar facede 2012eylül anneleri diye bir grup var bizde 2013 eylül anneleri diye oluştursakmı acaba. paylaşımlar daha güzel olurmu ki.....

Valla süper olur...Gerçi biraz karışıklık da olur.Ben orada kim kimdir çok merak ederim.Burada nicklerle bildiklerimizi orada bulmak isterim şahsen...Onun da içinden nasıl çıkarım bilemem

Valla süper olur...Gerçi biraz karışıklık da olur.Ben orada kim kimdir çok merak ederim.Burada nicklerle bildiklerimizi orada bulmak isterim şahsen...Onun da içinden nasıl çıkarım bilemem

kurmayı denedimde gruba eklemem gereken bir kişi lazım bana o yüzden yapamadım. yapabilen olursa kuralım... beni zaten arasanız hemen bulursunuz da ad soyad belli

ya arkadaşlar şu demonte mobilyadan bi arkadaş bebeğinin odasını almıştı ya kimdi o hatırlıyor musunuz

selam annecikleerriii. c.tesi kontole gittik ayrıntılıya girdik oğluşumuzu gördükkk herşeyimiz yerli yerinde çok şükür bir sorun yok dedi doktor teyzemiz 4 hafta sonra şeker yüklemesi yapılcakmış, bu arada bugn tetanoz aşımı oldm acıyo kolumm

kurmayı denedimde gruba eklemem gereken bir kişi lazım bana o yüzden yapamadım. yapabilen olursa kuralım... beni zaten arasanız hemen bulursunuz da ad soyad belli

biz başka topik olarak kurmuştuk face de busefer topiğe gelen giden olmuyordu.sohbetler burdaki kadar karşılıklı olmuyor diye düşünüyrum.

gecmiş olsun ya bu tetanoz aşısı ne kadar zormuş ya herkesin ki 2 3 gün acıyor şişiyor tırsıyorummmm

Güzelim,seni buldum da...seni arkadaşlarıma eklemem lazım gelgelelim güvenlik ayarların müsade etmiyor buna.Mesaj atayım sen ekle dedim, mesajı da paralı gönderiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…