2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorum yarım saat 40 dakika yürüyüş yapmamı söyledi dogumu kolaylaştırmak için bugünden itibaren basliyorummm kolay gele:

ben de sizdenim geçen ramazan bayramı arefesinde ben de yaşadım. o yüzden bu hamilelikte ilk üç ayı nasıl geçirdim bir ben bilirim.Artık daha rahat ve teslimiyetçiyim .Geçen cumartesi ayrıntılı ultrason öncesi baya evham yaptım yine ama herşey yolunda çok şükür. Girenler bilir girmeyenler keyfini çıkarsın yarım saat bebişinizi doya doya göreceksiniz . Hepsi de Allaha emanet olsun inş.Alışverişi Hazirana bıraktım ben de bir iki tulum dışında bir şey almışlığım yok.

inan bana ben ve eşimde gayet iyi biliriz ne çektiğini 3 ay yataktan çıkmadım evde elimi hiç bişeye sürmedim halada zor azıcık bi değişiklik olsa hamileliğimde hemen bişey mi oldu acaba diye düşünüyoruz annem kıyafet alınca içim gidiyor kızımı onların içinde hayal ediyorum ama bende ramazandan sonraya bıraktım Allah nasip ederse o zaman alıcam. Umarım hepimiz sağlıklı sıhhatlı bi şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza.

bende ramazanda yaşadım tam 21 inde ayın, bayram ziyaretine ailemizin yanındaydık, iki gün önce haberi verdik herkese, iki gün sonra düşük oldu, bi de akşamına İstanbul'a eve döndük... Allah kimseye yaşatmasın, karnımızdakileri bağışlasın hepimize

Son düzenleme:
ayyy nasol uçtun kızz benide güldürdün valla

valla başta herşey cok güzeldi
cok kalabalık bi piknige davetliydim. eniştemin şirketinin piknigi düşün akraba filan degil komple yabancı insanlar.
yemeklerini aldı herkes bi köşeye oturdu. işte ben yanlış köşeye oturmuşum elimde tabaklar içeceklerle beraber geriye dogru çift salto atarak ciyaklamalar eşliginde uçmuş bulundum. artistik açıdan yüksek puan almış olsamda kalçamdaki morluk rezilligin kanıtı olarak kaldı uzuuun bir süre

Cumartesiden beri göbek deliğimin sağ tarafında acı ve ağrı var.O gün dr. dönüşü fazla dolaşıp ayakta kaldım ondn mı acaba dedim ama varmı aynı şeyi yaşayanınız ?:18:

Cumartesiden beri göbek deliğimin sağ tarafında acı ve ağrı var.O gün dr. dönüşü fazla dolaşıp ayakta kaldım ondn mı acaba dedim ama varmı aynı şeyi yaşayanınız ?:18:

fazla yürüdüğümde yada yorulduğumda bende de oluyo göbek deliğimin yan tarafında bi ağrı
normaldir diyorum ben ama bilmiyorum yinede benim ağrı çok uzun sürmüyo
yatıp dinlenince geçiyo

Son düzenleme:
arkadaşlar yaa ilk 3 ay için bu patikli altlar daha kullanışlı olu en çok onlardan almak lazım dimi tulumlardan fazla almayın diolar hemen büyüdükleri için bacaklarını kasıyomuş pek giyitilmiyomuş

Doktorum yarım saat 40 dakika yürüyüş yapmamı söyledi dogumu kolaylaştırmak için bugünden itibaren basliyorummm kolay gele:

Bacım şimdi akşamları sen ne yapıcın???Alıcın bi peşkir yanına....Evden çıkıcın, büyük parka doğru geze geze yürüyücün.Terledikçe peşkirle terini silicin. Çünkü Anteke şimdi yanıyodur.Parkta oturup biraz soluklanıcın, sonra bir züngül alıp yiye yiye eve dönücün (Antakyalı torunu olmak böyle bişey işte.....)

arkadaşlar yaa ilk 3 ay için bu patikli altlar daha kullanışlı olu en çok onlardan almak lazım dimi tulumlardan fazla almayın diolar hemen büyüdükleri için bacaklarını kasıyomuş pek giyitilmiyomuş

Evet tatlım, patikli tek altlar rahat oluyor. Ama sen gene 3-4 tane tulum al ayına uygun...Dışarı çıkarken tulum rahat oluyor.Hem bebeği kucaklarken rahat oluyor,sıyrılmıyor, hem de alt üst takımlardan daha şık duruyor.

banada öyle söylediler. tulum yerine eldiveni ve çorabı ayrıca giydirmek daha saglıklı sanırım.
ayakları öpmek istedigimde bebegimi komple soymama gerek kalmamalı hemen corabı cıkarıp minnacık ayak parmaklarıyla oynayabilmem lazım

Canım,hevesini kırmak istemem ama genelde çorap ve üstüne patikli alt giydiriliyor Eylül'de doğurunca...

tabi çok tatlı şık tulumlar var elbette bi kaçtane almak lazım ben kadifeleri çok seviyorum nedense bu hafta ayrıntılıya girelim kısmetse tam olarak sağlığımızı cinsiyetimizi netleştirelim alcam bir sürü şey

merhaba kızlar facede 2012eylül anneleri diye bir grup var bizde 2013 eylül anneleri diye oluştursakmı acaba. paylaşımlar daha güzel olurmu ki.....

ya benim 4-5 gündür bebegin hareketleri çok derinlerden geliyor.
tam göbegimin hizasında hissederdim. şimdi tekmeleri derinlerde hissediyorum.
neden böyle oldu sizce?
bebek asagı inmiş filan olamaz dimi?
acaba sırtıma dogru mu döndürdü ayaklarını ellerini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…