:) sokakta dogurma da gez canım ben gezdiydim konu komşu korkuyodu :) anam ben lojhusaykende gezdim :) zaten son aylar yürüyüş gezme öneriyo doktorlar Allah onlardan razı olsun :) ya yatacanız daha kolay dogurursunuz deseler napardık dimi
Yookkk yoookkk doğurmam yollarda ben ilk hamileliğimdede hep gezdim hatta suyum geldi doğum başladı hiç sancım yok doktor eve gönderdi biz eşimle sahile gidip türk kahvesi keyfi bile yaptık..Lohusa ikende çok gezdim inş.bunda da sağlık açısından bi aksilik olmazsa gezmeye ara vermem herkese de tavsiye ederim.....
ahah benim vakti zamanında hamaktan uçmuşlugum var.
görünce bile tüylerim diken diken oluyorrr
Hoşgeldin zeyneppinar, ben de senin gibiyim; benim de 2 aylık bi düşüğüm olmuştu geçen yaz, bizde aynı psikolojiyle herşeyi son ay alalım diyoruz... O nedenle ben de bakınıyorum şimdilik sadece neler alabiliriz diye
ben de sizdenim geçen ramazan bayramı arefesinde ben de yaşadım. o yüzden bu hamilelikte ilk üç ayı nasıl geçirdim bir ben bilirim.Artık daha rahat ve teslimiyetçiyim .Geçen cumartesi ayrıntılı ultrason öncesi baya evham yaptım yine ama herşey yolunda çok şükür. Girenler bilir girmeyenler keyfini çıkarsın yarım saat bebişinizi doya doya göreceksiniz . Hepsi de Allaha emanet olsun inş.Alışverişi Hazirana bıraktım ben de bir iki tulum dışında bir şey almışlığım yok.
Offff cookkk skldimmmm ve acimmmmmm
ben de sizdenim geçen ramazan bayramı arefesinde ben de yaşadım. o yüzden bu hamilelikte ilk üç ayı nasıl geçirdim bir ben bilirim.Artık daha rahat ve teslimiyetçiyim .Geçen cumartesi ayrıntılı ultrason öncesi baya evham yaptım yine ama herşey yolunda çok şükür. Girenler bilir girmeyenler keyfini çıkarsın yarım saat bebişinizi doya doya göreceksiniz . Hepsi de Allaha emanet olsun inş.Alışverişi Hazirana bıraktım ben de bir iki tulum dışında bir şey almışlığım yok.
ayyy nasol uçtun kızz benide güldürdün valla
Cumartesiden beri göbek deliğimin sağ tarafında acı ve ağrı var.O gün dr. dönüşü fazla dolaşıp ayakta kaldım ondn mı acaba dedim ama varmı aynı şeyi yaşayanınız ?:18:
Doktorum yarım saat 40 dakika yürüyüş yapmamı söyledi dogumu kolaylaştırmak için bugünden itibaren basliyorummm kolay gele:
arkadaşlar yaa ilk 3 ay için bu patikli altlar daha kullanışlı olu en çok onlardan almak lazım dimi tulumlardan fazla almayın diolar hemen büyüdükleri için bacaklarını kasıyomuş pek giyitilmiyomuş
arkadaşlar yaa ilk 3 ay için bu patikli altlar daha kullanışlı olu en çok onlardan almak lazım dimi tulumlardan fazla almayın diolar hemen büyüdükleri için bacaklarını kasıyomuş pek giyitilmiyomuş
banada öyle söylediler. tulum yerine eldiveni ve çorabı ayrıca giydirmek daha saglıklı sanırım.
ayakları öpmek istedigimde bebegimi komple soymama gerek kalmamalıhemen corabı cıkarıp minnacık ayak parmaklarıyla oynayabilmem lazım
dünürcazımmm nasssıınnnn :)) gel ben seni doyurayım ne istersin :)
banada öyle söylediler. tulum yerine eldiveni ve çorabı ayrıca giydirmek daha saglıklı sanırım.
ayakları öpmek istedigimde bebegimi komple soymama gerek kalmamalıhemen corabı cıkarıp minnacık ayak parmaklarıyla oynayabilmem lazım [/Q
ayy aynen yaa çok güzel oluyolar mis gibi kokuyolarr şu zaman geçsede kavuşsak yavrularımıza yicem heryerini
Evet tatlım, patikli tek altlar rahat oluyor. Ama sen gene 3-4 tane tulum al ayına uygun...Dışarı çıkarken tulum rahat oluyor.Hem bebeği kucaklarken rahat oluyor,sıyrılmıyor, hem de alt üst takımlardan daha şık duruyor.
Canım,hevesini kırmak istemem ama genelde çorap ve üstüne patikli alt giydiriliyor Eylül'de doğurunca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?