2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel Eylül anneleri .Eskileri biraz biraz okudum ortama çok yabancı kalmayayım diye . Sata göre 10 Eylül ,ultrasona göre 1 Eylül gözüküyor inşallah doğum tarihimiz. Oğlum 12 haftalıkken gösterdi bize boncuğunu .Herkese iyi bir hafta ve çok sağlıklı bir hamilelik ve bebecikler diliyorum

anam biliyodumki zaten latife yaotım benim oğluştan biliyom adam sabahın köründe ayakta allah yardımcımız olsun hepimizin

kızlar obenimsevdam dan hala haber yok sanırım,umarım herşey yolundadır......

bende merak ediyorum, ses soluk yok. umarım iyidirler..

dün gece rüyamda sağlık ocağına gidiyorum, doktor erken doğum diyor şoka giriyorum, nasıl yani felan derken doktor düşük diyor. ben daha kötü oluyorum. doktorumu arıyorum ulaşamıyorum. güya günlerden cumatesiymiş bakıyorum saat 1 e geliyor apar topar hastaneye gidiyoruz kapıda bekliyoruz hasta bakıcılar felan çıkıyor en son kapıya kilit vuruyolar.. cepten arıyorum arıyorum bir türlü ulaşamıyorum dr uma. çok şükür uyandım sonunda kabus bitti.. sırtımdan soğuk terler boşalmıştı resmen. dün çok az iş yaptım botları kaldırıp yazlık ayakkabıları çıkartayım dedim yordu beni kasıklarım felan ağrıdı, onu taktım kafama gecede bu rüyayı gördüm.

birde şu aralar amniyon sıvısına taktım acaba az mı yetiyor mu, ıslaklık var mı.. tam bir ay oldu dr gitmeyeli benimde kuruntularım başladı. allah'tan yavrumu hissediyorum da biraz panik olunca pıt pıt anne sakin ne bu stres diye cevap veriyo..

Ahh güzelim yaa valla forumda kimse yoktu 30 dk kadar kaldım. tam çıktım sen mesaj yazmışsın üzüldüm vallahi. Bende seni görsem cok sevinirdim deli gibi kendi kendime konusup durdum cünkü
hastalıgı atlattım cok şükür. 4 gün sürdü. sadece biraz tıkanıklık var kulaklarımda onlarda geçiyor :) sordugun için sağol.

baş dönmesi yaşıyormuşsun. oturdugun yerden yavaş yavaş kademe kademe kalkmaya calış. rahim büyüyor kan damarları ani hareketlerde yeterince kan taşıyamıyormuş. ara ara baş dönmesi bayılma bile olurmuş ama genede doktora sormakta fayda var. sarmısak filan yeme o da çok etklilidir. benimde tansiyonum kendimi bildim bileli düşüktür. 9-6 civarı. sarmısak yiyince hop düşer bende leyla gibi olurum. çok geçmiş olsun.

SelAmmmmmmmmm kizlarrrrr nasilsinizzzzzzzzzz bugün bebeğimi gordummmmmmm kocaman olmuş prensesimmmmmmmm ayrıntılı ultrasonda girdimmmm çok şükür hersey temiz

Allah nasip ederse bi kızım olacak 20+2yim hamileliğim başta zor geçiyordu ama artık iyiyim biraz kasık ağrılarım var hepsi o bebeğe daha hiç bişey almadım annem kıyafet falan alıyor ama benim geçen sene 1 düşüğüm olunca bu işleri son aylara bırakmaya karar verdik hayırlısı ile o doğsunda herşey alınır. başka sorunuz varsa cevaplıyım :)))

kızlar benimde gözüm Pikolomanı aradı. nerelerde... biraz sıkıntısı vardı...

geçmiş olsun... son aylarda mı olmuştu düşüğün? :26:
inşallah bu bebişi sağlıkla alırsın kucagına.

Hoşgeldin zeyneppinar, ben de senin gibiyim; benim de 2 aylık bi düşüğüm olmuştu geçen yaz, bizde aynı psikolojiyle herşeyi son ay alalım diyoruz... O nedenle ben de bakınıyorum şimdilik sadece neler alabiliriz diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…