sizide sabahınız öğleniz hayır olsun :) anaammmmmm
ayy öyle yatıyom ki sorma minik sıpalar gibi yatıyom :)kız ne yatması bim oğlan akşam 9 sabah 7-8 rası uykuda 7de kaldırıyo . oğlan uyuynca 2 ye kadar ortalıgı toplayınca 5 saatlik uykuyla duruyom öğlen az kestiriyom o kadarsaol bacım o benim harikalıgıım :)
ne olacak bu bebişlerin hali böyle yaa çok üzülüyorum
kızlar obenimsevdam dan hala haber yok sanırım,umarım herşey yolundadır......
oyyyyyyyy hoşgeldin karagözlüm bak adına çokkkkkkkkkk sevindim hani yok bizi başta kıkandırdın ama kıskandırmana değmiş ne güzel eğlenmişsin bebeğin durumunada çok sevindim evet bu babalar böyle malesef kızcezlerine kıyamıyolar kıskanıyolar benimki şimdiden başaldı yok kızım şöyle olacak yok böyle olacak diye normal anam erkek klasiği işte :))[/QUOTE
Mersiiiiii şekerim hepimiz için gezdimmm:)))))
Asıl gezmeler için doğum iznini bekliyorum yok son aylarmış yok sıcakmış boşverin sağlığımız müsade ettiği sürece gezelim kızlar en güzeli...
ohhhhhhhhh yarasın tatlişime gez anam gez bizim yerimizede gez :))
kızlar obenimsevdam dan hala haber yok sanırım,umarım herşey yolundadır......
FimolaTe seni gördüğüme ne kadar sevindim bilemezsin şu an :))) günaydın uykum kaçtı yine 4den beri debeleniyorum ve sonunda burdayım.. Günaydııın. Nasıl oldu hastalığın biraz daha iyileştin mi?
Allah nasip ederse bi kızım olacak 20+2yim hamileliğim başta zor geçiyordu ama artık iyiyim biraz kasık ağrılarım var hepsi o bebeğe daha hiç bişey almadım annem kıyafet falan alıyor ama benim geçen sene 1 düşüğüm olunca bu işleri son aylara bırakmaya karar verdik hayırlısı ile o doğsunda herşey alınır. başka sorunuz varsa cevaplıyım :)))
http://www.............../urundetay/2815/2787/218420/sallanir-besik-ve-hamakmor ya arkadaşlar yatak odasına böyle bir beşik nasıl olur ki bebeğim rahat edebilir mi böyle birşeyde
geçmiş olsun... son aylarda mı olmuştu düşüğün? :26:
inşallah bu bebişi sağlıkla alırsın kucagına.
kızlar benimde gözüm Pikolomanı aradı. nerelerde... biraz sıkıntısı vardı...
link açılmıyor canım..
SelAmmmmmmmmm kizlarrrrr nasilsinizzzzzzzzzz bugün bebeğimi gordummmmmmm kocaman olmuş prensesimmmmmmmm ayrıntılı ultrasonda girdimmmm çok şükür hersey temiz
sağolasın yok 2 aylıkken oldu ama insan korkuyor işte ister istemez karı koca evhamlı olduk
Allah nasip ederse bi kızım olacak 20+2yim hamileliğim başta zor geçiyordu ama artık iyiyim biraz kasık ağrılarım var hepsi o bebeğe daha hiç bişey almadım annem kıyafet falan alıyor ama benim geçen sene 1 düşüğüm olunca bu işleri son aylara bırakmaya karar verdik hayırlısı ile o doğsunda herşey alınır. başka sorunuz varsa cevaplıyım :)))
hımmm olabilir canım yaa bakın resmi b u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?