2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydııınnnn güzel eylül anneleri,

Dün ve bi kaç gündür süren bi baş dönmem vardı o yüzden çok fazla buralarda duramadım facebook krizi çıkmış iyi de olmuş gerçi ama bide ekleyebilsek :)))

Ayrıca benim gibi sadece baş dönmesi yaşayanlar kalsiyumu bol tüketin dün dayanamadım doktorumu aradım. Yoğurt peynir pekmez maden suyu ve kuruyemişlerden her gün düzenli yiyeceksin dedi. O an anladım ki (peynirimi ve yoğurdumu evde kendim yaptığım için geçen hafta sütçünün gelmemesinden dolayı yoğurt yapamadım peyniri de marketten aldım çok yiyemedim) hafta içinde peynir az yoğurt hiç tüketmemişim.. Oturup iki kase yoğurdu hüpletince yarım saat sonra bişeyciğim kalmadı.
Sağlığımıza dikkat edelim yediklerimize elimizde olmadan atlıyoruz bazen. Allah hepinize ve bebişlerinize sağlık versin.
Bütün gece uyuyamamış olmamdan ötürü şimdi uyuyorum hepinize kokulu öpücükler kalkınca da tetanoz aşısına gideceğim acımasın şişmesin dua ediiiin :18:
Ha ayrıca https://www.facebook.com/iisguder?ref=tn_tnmn bu da benim facebook eklemek isteyenlere....

Son düzenleme:

Tatlım ben seni gruba ekledim. Bugün aşın da hafif olsun inşallah.

günaydın canlarım bitanelerim benim,
Beni merak eden arkadaşlarımı,özelden mesaj atan arkadaşlarıma kucak dolusu sevgimi gönderiyorum...duygulandırdınız beni.....

Çok şükür kızlar bebeğim ve ben iyiyiz...foruma giremiyorum artık,hatta internete giremiyorum..İzne ayrılacağım için patronumun yeğeni yanımda çalışmaya başladı,benim yaptığım işleri öğreniyor...Yapışık ikiz gibi aynı masada,tek pc de 8 saat boyunca birlikteyiz...Nete giremiyorum,özel hiç bir işimi yapamıyorum...Önceden ayaklarımı uzatır dinlenirdim,meyvemi yerdim ara öğünlerim de onu bile yapamıyorum...Çünkü bir dakika boş kalsam boş boş oturuyor diye amcasına şikayet eder..Hepinizi o kadar çok özledim ki anlatamam...Eve yorgun argın kendimi nasıl atıyorum bir bilseniz...Evde net yok,cep de netlik cep değil...O yüzden hep mahrum kaldım sizden..Biraz önce yanımdaydı şimdi bankaya kadar gitti fırsattan istifade size yazıyorum..

Bebeğime gelince ,bebeğim 22+4 günlük...Doktor herşey çok güzel dedi..Kilosu 525gr.Bende 61.8 kiloyum...Son iki haftadır ayaklarımın şişliğinden şikayetçiyim...çok kötü şişti üstelik,pompayla şişirilmiş gibi...Tuzluda yemiyorum..Doktor yastık koyup dinlenmen lazım dedi...İşte bu kız geldikten sonra olmaya başladı...iş yerinde ayağımı hep sallandırdığım için...birde bebeğim aşağıdaymış,devamlı masada oturduğun için bebek aşağıda dedi,oda bacaklarına baskı yapıyor kan dolaşımını engelliyor dedi....Ama gayet sağlıklıymış bebeğim..Demi ilacı verdi...elevite devam dedi...Birde ayın 20.sinden sonra şeker yüklemesi yapılacak...
Kayın validem de biliyor kilosunu..Sen kilolu çocuk doğuramazsın zaten kendin zayıfsın diyor..o iki tane tosun gibi doğurmuş..Başka bir kadın var hamile onunla kıyaslıyor beni..onu karnı tepedeymiş benimki daha aşağıdaymış...ama doktor kilosu haftasına göre iyi dedi...O günden beri hep içime dert oldu,bebeğim sağlıksız mı acaba diye...besliyemiyor muyum diye...AKlıma geldikçe ağlayasım geliyor...Canım yavrum o benim sağlıklı olsun da zayıf kilolu ne fark eder...İşte her ay gidilirmiymiş usg...Doğmadan radyasyona soktunuz çocuğu...görümcesinin torunu her ay gitmişler iki çocuğuda özürlü gitti de ne oldu zarar işte hep dedi...Bilmedi doktorlar diye diye kafamı yiyor..Her ay gidilirmiymiş..O gitmemiş...Lafını dinlemiyormuşum...her usg den sonra burnumuzdan getiriyor...
İşte böyle canlarım benim,yeğenlerimi sizleri hepinizi çok çok özledim..hepiniz çok iyisinizdir inşallah.....Hepiniz Allaha emanet olun...Kocaman öpüyorum hepinizi....Fırsat bulunca yine girmeye çalışacağım..acelemden yazamıyorum bile doğru düzgün...Duanızı esirgemeyin benden...hepinizi çok seviyorum...ailemsiniz

kızlar hepinize günaydın...face grubu kurmuşsunuz ama benim facebook adresim yok almayı hiç düşünmedim...burada sizinle yazışmak çok hoşuma gidiyor...buradan devam eden arkadaşlarla yazışmaya devam ederim ancak...sizlerden de ricam buradan irtibatınızı koparmamanız...herkese kolay gelsin...hepinizi öpüyorum...

günaydınlarrr

kızlar ruh halim çok fena kardeşm yarın askere gidiyo içim çok buruk taa hataya gidicek dolayısıyla yemin törenine fln gidemiyecegimden aylarca göremicem,çok zor gelicek,kızımda dayısı askerdeyken doğucak ilk hallerini ilk kokusunu koklayamicak yeğeninin çok üzülüyorum.

gece de öyle içim buruk burukuyumaya çalışırken eşim eli karnımda ipeğimizle konuşuyodu miniğim şaşırttı bizi sanki anlıyomuş gibi bize hep tepki verdiçok güzeldi.

aynı anda hem sevinç hem üzün

aaah ah

Son düzenleme:

Ben hem burada, hem orada, çat kapı arkasında, çat paspas altındayım...Heryerdeyim.Sizleri yalnız bırakmam yavrum.

Ben hem burada, hem orada, çat kapı arkasında, çat paspas altındayım...Heryerdeyim.Sizleri yalnız bırakmam yavrum.

çok teşekkür ederim...benim face adresim yok ama olur da buralarda yalnız kalırsam nasıl ekleyeceğim face adresinden sizi?ne diye geçiyorsunuz?ne yapmam gerekiyor ben bu konuda biraz özürlüyüm de ne yazık ki(

demek prensesin ismi İPEK olacak...desene adaşım olacak...ben ismimi çok seviyorum hep derim iyi ki benim adım ipek olmuş diye...umarım senin fıstığın da ismini çok sever...bu arada benim prensesimin ismi de DEFNE olacak babamızın isteğiyle...

günaydınnnnnnnn
umarım hepiniz iyisinizdir ve bebişlerle herşey yolundadır
kızlar yarın şeker yükleme testim var çok heyecanlıyım
inşAllah bir sorun çıkmaz :18:
yok değil mi yaptırmış olan aranızda ilk ben mi olacağım :18:

yok yaptırmadım ben seninle haftalarımız da aynı ama doktorum bana 26.hafta da gel dedi acaba ben mi yanlış anladım...

inş sever cnm,benimde eşimin isteği üzerine İPEK olucak ama ben LİVA istiyorum,eşimide kıramam.sağlıkla dogsun bebişlerimiz dEFNEde çok güzel bi isim

günaydın kızlarrrrrrrrrr ve melekleri şimdi bir grup mudur nedir ondan bahsetmişsiniz biriniz biliyosa acil tam anlamıyla nerden nasıl giriliyo banada teklif yollasın

nurcum ben şeker yüklemesini yaptırdım çok şükür iyi çıktı umarım hepinizin öyle çıkar 24-26 arası yapılıyo ama benim dr 23 hafta iken yaptırdı.

günaydıııııııııııııııııııııııııııın hepinize ve tabiki minnacıklarınıza kocaman günaydın :) ben bi koşu dün akşamı okuyup gelicem öperim çokk

Yaptıran var...Geçen hamileliğinden...Hehehehe!!!
Aç gel dediler mi?
Gittiğinde eline bir şişe şekerli su verecekler.Önce kan alacaklar.Sonra onu içeceksin, yarım saat sonra tekrar kan alacaklar, sonra aradan gene bir süre geçecek, bir kere daha kan alacaklar...bitecek...

şeker,facebook'tan beni bulup arkadaş listene ekle.Sinem Vural
elim çenemde bir resim var profilimde.

canım çok ilginç çünkü benim arkadaşım da ağız kuruluğu falan vardı doktor 22. haftada yapmadı 24. haftadan önce belli olmaz diye
senin doktor neden böyle yapmış ki :44:

e normal sana boşuna kutsal bilgi kaynağı demiyorum
aç gel dedi doktorum
ben okula gelirim diyorum yarın testi yaptırdıktan sonra ama ne kadar sürer tam bilmiyorum ki :44:
sabah erken gidip hemşireye söyleyip glikozu içip beklesem mi ki :44:
randevum da 9 buçukta

şeker,facebook'tan beni bulup arkadaş listene ekle.Sinem Vural
elim çenemde bir resim var profilimde.

bacımmmmmmmmmmmmm anam 60 tane sinem vural çıkıyo gııııııııııııııııııııı eli çenede olan da yok üstelik kulağına dayanmış biri var sen yolla bana SEDA GÜL OĞLUŞUMUN fotosunu görecen bereli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…