bendeeeee grubaaaa ıstek gonderdımm benıde kabull edınnnnnnn
Günaydııınnnn güzel eylül anneleri,
Dün ve bi kaç gündür süren bi baş dönmem vardı o yüzden çok fazla buralarda duramadım facebook krizi çıkmış iyi de olmuş gerçi ama bide ekleyebilsek :)))
Ayrıca benim gibi sadece baş dönmesi yaşayanlar kalsiyumu bol tüketin dün dayanamadım doktorumu aradım. Yoğurt peynir pekmez maden suyu ve kuruyemişlerden her gün düzenli yiyeceksin dedi. O an anladım ki (peynirimi ve yoğurdumu evde kendim yaptığım için geçen hafta sütçünün gelmemesinden dolayı yoğurt yapamadım peyniri de marketten aldım çok yiyemedim) hafta içinde peynir az yoğurt hiç tüketmemişim.. Oturup iki kase yoğurdu hüpletince yarım saat sonra bişeyciğim kalmadı.
Sağlığımıza dikkat edelim yediklerimize elimizde olmadan atlıyoruz bazen. Allah hepinize ve bebişlerinize sağlık versin.
Bütün gece uyuyamamış olmamdan ötürü şimdi uyuyorum hepinize kokulu öpücükler kalkınca da tetanoz aşısına gideceğim acımasın şişmesin dua ediiiin :18:
Ha ayrıca https://www.facebook.com/iisguder?ref=tn_tnmn bu da benim facebook eklemek isteyenlere....
kızlar hepinize günaydın...face grubu kurmuşsunuz ama benim facebook adresim yok almayı hiç düşünmedim...burada sizinle yazışmak çok hoşuma gidiyor...buradan devam eden arkadaşlarla yazışmaya devam ederim ancak...sizlerden de ricam buradan irtibatınızı koparmamanız...herkese kolay gelsin...hepinizi öpüyorum...
Ben hem burada, hem orada, çat kapı arkasında, çat paspas altındayım...Heryerdeyim.Sizleri yalnız bırakmam yavrum.
günaydınlarrr
kızlar ruh halim çok fena kardeşm yarın askere gidiyo içim çok buruk taa hataya gidicek dolayısıyla yemin törenine fln gidemiyecegimden aylarca göremicem,çok zor gelicek,kızımda dayısı askerdeyken doğucak ilk hallerini ilk kokusunu koklayamicak yeğeninin çok üzülüyorum.
gece de öyle içim buruk burukuyumaya çalışırken eşim eli karnımda ipeğimizle konuşuyodu miniğim şaşırttı bizi sanki anlıyomuş gibi bize hep tepki verdiçok güzeldi.
aynı anda hem sevinç hem üzün
aaah ah
günaydınnnnnnnn
umarım hepiniz iyisinizdir ve bebişlerle herşey yolundadır
kızlar yarın şeker yükleme testim var çok heyecanlıyım
inşAllah bir sorun çıkmaz :18:
yok değil mi yaptırmış olan aranızda ilk ben mi olacağım :18:
demek prensesin ismi İPEK olacak...desene adaşım olacak...ben ismimi çok seviyorum hep derim iyi ki benim adım ipek olmuş diye...umarım senin fıstığın da ismini çok sever...bu arada benim prensesimin ismi de DEFNE olacak babamızın isteğiyle...
günaydınnnnnnnn
umarım hepiniz iyisinizdir ve bebişlerle herşey yolundadır
kızlar yarın şeker yükleme testim var çok heyecanlıyım
inşAllah bir sorun çıkmaz :18:
yok değil mi yaptırmış olan aranızda ilk ben mi olacağım :18:
günaydın kızlarrrrrrrrrr ve melekleri şimdi bir grup mudur nedir ondan bahsetmişsiniz biriniz biliyosa acil tam anlamıyla nerden nasıl giriliyo banada teklif yollasın
nurcum ben şeker yüklemesini yaptırdım çok şükür iyi çıktı umarım hepinizin öyle çıkar 24-26 arası yapılıyo ama benim dr 23 hafta iken yaptırdı.
şeker,facebook'tan beni bulup arkadaş listene ekle.Sinem Vural
elim çenemde bir resim var profilimde.
günaydın kızlarrrrrrrrrr ve melekleri şimdi bir grup mudur nedir ondan bahsetmişsiniz biriniz biliyosa acil tam anlamıyla nerden nasıl giriliyo banada teklif yollasın
nurcum ben şeker yüklemesini yaptırdım çok şükür iyi çıktı umarım hepinizin öyle çıkar 24-26 arası yapılıyo ama benim dr 23 hafta iken yaptırdı.
Yaptıran var...Geçen hamileliğinden...Hehehehe!!!
Aç gel dediler mi?
Gittiğinde eline bir şişe şekerli su verecekler.Önce kan alacaklar.Sonra onu içeceksin, yarım saat sonra tekrar kan alacaklar, sonra aradan gene bir süre geçecek, bir kere daha kan alacaklar...bitecek...
şeker,facebook'tan beni bulup arkadaş listene ekle.Sinem Vural
elim çenemde bir resim var profilimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?