arkadaslar araniza yeni katildim 2.3 sene sonunda bende mujdeyi aldim ama biz sizden cook kucuyuz daha cunku bizim sat 20 aralik ben asilama yoluyla hamile kaldim simdi kendime hamile diyorum ve kafam hala algilamiyor sanki ben coook mutluyum anne oluyorum... daha 3+1 haftamizdayiz
Kizlar acil yardim cok kotuyum iiibuklum dogrulamiyorum kasiklarimda sanci var asagi dogru viruyor sizdede ikuyormu midemde bulanmaya basladi bu agriyla okuyan varsa lutfen acil cvp
kızlar hepinize günaydın keseyi gördükten sonra kimi arkadaş kalp atılarını duymaya gitcez diyor kimisi de bebeği görmeye gitcez diyor yani bunda bir sıra yok mu acaba
kızlar geldim dr.dan..keseyi gördük...nokta kadar bişi 6mm miş...10 gün sonra kalp atışını duyabilecekmişiz...ayrıca salı günüde idrara sıkışık durumda gel ultrasyona giriceksin dedi,sanırım bu gircem ultrasyon cihazı farklı,,,çnkü aynı yerde yapılmıyo,acaba ayrıntılımı bakılacak ..anlamadım şaşkınlıktan sormayıda unuttum....sizede böyle bişi denmişmiydi,
hayırlı olsun canım,kaçıncı aşılaman tuttu...bende aşılamayla hamile kaldım,,,inan insan inanamıyor,,,herhalde kalp atışını duyana kadar hamile olduğuma inanamıycam....rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşlahhhhh....
canim ilk asilamamdi hem hic umudum yoktu benimki mucize gibi geldi, sen kacinci asilamada hamile kaldin? evet canim cok sabirsizlaniyorum zaman cabuk gecsin diye bi an once kalp atislarini duymak saglikli hamilelik gecirmek eylulde de kucagima almak istiyorum INSALLAH hepimiz saglikla kucagimiza aliriz AMINN..
Canım benim geç bir cvp oldu gerçi de büyük ihtimal gaz sancısıdır o meraklanma pozitif düşün bence.
allah tamanına erdirsin canım hayırlısıyla, zaman aynı geçiyor biz hemen istesekte eylül 9 ay sonra gelecekfakat anne adaylarına önerim şu bugünlerin tadını çıkarın inanın gebelik çok güzel o kadar mide bulantısına halsizliğe rağmen gebelik gerçekten güzel bu günlerinizin tadını çıkarın ve inanın en rahat günleriniz bu günler
canim tesekkur ederim ALLAH saglikli kucagimiza aldigimiz gunleri gostersin INSALLAH, canim ben o kadar bugunlerin ozlemini cektim ki simdi hemen karnim buyusun istiyorum kucagima alip sevmek istiyorum
oda olacak inşallah kalbinizi ferah tutun, kesen sat zamanından 6 hafta sonra ovulasyon yani döllenme zamanındanda 4 hafta sonra görünüyor seninki aşılama olduğuna göre aşılama olduğun günden sonra 4 haftada görünür sanırım, bundan iki hafta sonrada kalp atışlarını görürsün inş.
canim ilk asilamamdi hem hic umudum yoktu benimki mucize gibi geldi, sen kacinci asilamada hamile kaldin? evet canim cok sabirsizlaniyorum zaman cabuk gecsin diye bi an once kalp atislarini duymak saglikli hamilelik gecirmek eylulde de kucagima almak istiyorum INSALLAH hepimiz saglikla kucagimiza aliriz AMINN..
canim sizlerde de oluyor mu bilmem ama ben cok heyecanlaniyorum kalbim yerinden cikacak gibi carpiyor bir de kusura bakmayin ama bende gazim cok oluyor o da bana sanci veriyor bunun bebege bi zarari yoktur INSALLAH sizde de var mi bu tur sorunlar?
Canım benim geç bir cvp oldu gerçi de büyük ihtimal gaz sancısıdır o meraklanma pozitif düşün bence.
musmus nasılsın canım buraya gireli daha bi kaç gün oldu ama kendime burda en yakın seni ve birde ad1 i gördüm sanırım ikimizinde 2.bebeği olmasından ve birincilerimizin erkek olmasından kaynaklanıyo
canım benimde ilk aşılamamdı,bize direk tüp bebek dediler kurul onaylamadı çünkü yumurtalarım ilaçlara tepki vermiyceni düşünüyordu,o derece vahimdi,bi klomen kullan bakalım tepki verecekmi dediler yumurtam bianda büyüdü,dr bile ok oldu...snra bu ayı boş geçirmeyelim aşılama yapalım dedi dr,,,sırf tüp bebek raporu almak için aşılama yaptık ama şükürler olsun ki tuttu...rabbim bebek için tedavi görenlere sabır versin gerçekten çok zor allah herkese nasip etsin...
heyecanın normal ilk gebeliğin üstelik aşılama heyecanın normal yani,
gaz bende olmuyor ekstradan fakat her gebede farklı bişiler olabilir kimini kabız ediyor gebelik beni hiç etmemişti oğlumda mesela bundada henüz öyle bi etkisi olmadı, birde bişey daha demek istiyorum KENDİNİZİ ASLA BAŞKA GEBELERLE KIYASLAMAYIN çünkü herkesin vücudu farklı hormonları farklı gelişimi farklı ne bebeğinizin ebatlarını nede kendi yaşadıklarınız asla kıyaslamayın çünkü bunlar sizi sadece endişeye götürür, yanlış anlama sen kıyaslıyosun diye demiyorum sadece genel anlamda diyorum, benim gebeliğim çok bulantılı geçmişti mesela oğlumda ama görümcemde hiç bişi yoktu sanki normal günleri gibiydi hiç zorlanmadı o gibi örnekleme yapmak istedim
İyiyim canım benim ben de kendimi sana çok yakın hissediyorum, ne yapayım çalışıyorum işteC.tesileri çok zor geliyor 12:00 ' ye kadar aslında ama yine de sabah kalkıp gelmek zor 3 saat için:) sen nasılsın oğluşun nasıl? Benim oğluşum Cuma geceleri anane yada babannede kalıyor bugün okul olmadığı için mecburen ben iş çıkışı eve giderken alıyorum onu artık öyle bir düzenimiz var .
Bugün öğleden sonra da sınıf arkadaşı ve annesi gelicek bana ortak bir projeleri var onu yapıcaz birlikte :)
canim sizlerde de oluyor mu bilmem ama ben cok heyecanlaniyorum kalbim yerinden cikacak gibi carpiyor bir de kusura bakmayin ama bende gazim cok oluyor o da bana sanci veriyor bunun bebege bi zarari yoktur INSALLAH sizde de var mi bu tur sorunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?