evet canim cok haklisin ama ilk gebelik oldugundan hic bisey bilmiyorum hic tecrubem yok bu konuda ondan endiselim yani normal mi diye
bende de gaz olayı var. ama bence tutma sal gitsin :)
mayıs ayında arkadasımın ablası doğum yaptı.arkadasım hamileyken gaz tutulmaması gerekiyomuş dedi.ama ne kadar doğru bilmem.
normalde gazı tutunca bagırsaklarda sancı yapıyo ama uzun süre tuttugunda oluyo..şimdi ben azcık bişi tutayım banada sancı geliyo..
bende de gaz olayı var. ama bence tutma sal gitsin :)
mayıs ayında arkadasımın ablası doğum yaptı.arkadasım hamileyken gaz tutulmaması gerekiyomuş dedi.ama ne kadar doğru bilmem.
normalde gazı tutunca bagırsaklarda sancı yapıyo ama uzun süre tuttugunda oluyo..şimdi ben azcık bişi tutayım banada sancı geliyo..
wawww ne güzel aktif bir annesin maşallah daha benim hiç kimseyle tanışma fırsatım olmadı okulda bikaç veliyi gördüm ama samimi olamadık gıpta ettim sana maşallah diyim.
bende aynı c.tesileri boşuna geliyoruz işe saat 1 de çıkıyoruz biz bugünde hiç işe bakasım yok halsiz hissediyorum kendimi oturup gidicem valla.
oğluma gelince o pek annenede kalmayı ancak diğer yeğenlerim kalırsa kalmak istiyo aksi halde orda uyumaz sabah onuda doktora götürdük benle beraber kulak iltihabı olmuş kuzucum üst solunum yolu enfeksiyonu ilerlemiş, okula gitmenin eksileride bunlar malesef hastalık kapıyolar hemen zaten hava kötü kimi görsem hasta
zamanla herşey hallolcak meraklanma bir bakmışsınki bebeğin kucağında bir bakmışsınki yürüyo bir bakmışsın okula başlamış inş. (ben daha bu kadar gelebildim neneme sorsan oda bir bakmışsın torunların olmuş derdi herhalde)
kendimi nene gibi hissettim hakkat
canim bende oyle biliyorumama esimin yanimda cok utaniyorum
salın gitsin anasını satayım nede olsa evdesinizdir kocişinize güzel kokar o şimdi e baba olmak kolaymı ayol
Geçmiş olsun canım ne yazık ki evet okul=hastalık peki c.tesileri kim bakıyor oğluna sen işteyken? Bu arada nerede çalışıyorsun?
Ben de 2 defa gördüm toplantılarda o da ama mecburen bir araya gelmemiz lazımdı ben de bana çağırdım dışarıda zor olacak bu soğukta iyi bir insan devamı gelir umarım:)
kıs neyinden utanıyosun bunuda ilk kez duyuyorum, kıs af edersin şeyini görüyo adam ondan utanmıyonda gazdanmı utanıyon üstelik mecbursun yani bide öyle düşün, hem kocan senin yanında hiç pırt yapmazmı hep tutarmı anem ne akıllı totoşunuz varmış sizin şaşırdım valla
canim bende oyle biliyorumama esimin yanimda cok utaniyorum
kıs neyinden utanıyosun bunuda ilk kez duyuyorum, kıs af edersin şeyini görüyo adam ondan utanmıyonda gazdanmı utanıyon üstelik mecbursun yani bide öyle düşün, hem kocan senin yanında hiç pırt yapmazmı hep tutarmı anem ne akıllı totoşunuz varmış sizin şaşırdım valla
Saol canim bende oyle dusunuyorum ama agrisi cok olunca endiselendim acikcasi simdi biras daha iyiyim acaba dr arasammi diyorum ama bilmiyorumcanım bunu belki geç görürsün ama şunu diyeyim benim ikinci gebeliğim ilkinde benimde kasıklarımda ağrı olmuştu bebişlerimi oraya temel atıyorlar tabiri caizse inşaat çalışması var,ağrıların büyük ihtimal bundan ibaret ve umarımda öyledir kendinizi böyle şeylerle sıkmayın gebeliğiniz boyunca unutmayın siz ne kadar sakin ve rahat bi gebelik geçirirseniz bebeğinizde doğduğunda o kadar sakin ve huzurlu bir bebek olacak. o yüzden sakinnnnnnnnnnnnnnnnn:26:
Canım benim geç bir cvp oldu gerçi de büyük ihtimal gaz sancısıdır o meraklanma pozitif düşün bence.
evet canim gercekten cok zor bi surec bizim problem esimdeydi sayi ve hiz problemliydi ama asilama gunu sok olduk sayi 1.300.000e dusmustu ben iptal etmek istedim ama dr bu da bi sans deneyelim dedi ve ALLAHA binlerce milyonlarca sukurler olsun ki tuttu ben bu mucizenin dualar sayesinde geldiginden eminim, canim benim asilamamin 11.gunu deger 21 13. gunu 49 cikti sonuc . sende ne kadar cikmisti degerler? bi de bu sabah yine test verdim aksama cikar sonuc bu arada bugun asilamamin 15. gunu
kiz 2 senedir hic yapmadi yanimda ama ben yapiyorum o da kiziyor bana git tuvalette yap bigun zehirlenicez diyor
ben odadan cikana kadar o da geri cekiliyor )))))ozaman tuvalaete yatak odası git hemencik
canim benimde esim varikosel ameliyati oldu ama degerler hic duzelmedi desene ikimizinkide mucize bebelercanım benim rabbim nasip ettikten snra herşey oluyo,bana menepoza giriyosn dedi,plokistik varı,kis vardı,hormonlarım çokk yüksekti,eşimde varikosel ameliyatı oldu onunda orfolojide sorun vardı,,,yani hiççç umudum yoktu ama rabbim nasip etti şükür,,,bende 12. günü 39.14 15. günü 143.14 17.günü 418. yükselir merak etme,sonra kan istemadi benden,bgn da şükür keseciği gördük
Saol canim bende oyle dusunuyorum ama agrisi cok olunca endiselendim acikcasi simdi biras daha iyiyim acaba dr arasammi diyorum ama bilmiyorum
Olabilir canim gun icinde karnim 4aylik gibiydi cok rahatsiz oldum dedigingibi gaz ilabilir..
Kizlar resmen bebegin yerini hissediyorum agri var cunku orda sizdede varmi sag kasiigimda hissediyorum..
benimki yine annemde bugün kayınvaldeme gidecekti ama çok kar var orası biraz uzak vazgeçtik zaten okul çıkışıda annem alıyo ilimi orda yani bende çıkınca anneme gidip biraz uzanmayı düşünüyorum becerebilirsim ama evde sil süpür beni bekliyo offfffff :26::26::26:
Evdeki iş bitmez hiiç dert etme annen de yat dinlen bence:) Antepe kız verdik eşimin kuzenini kimlere dersen bilemem ama:) Hatta en değerlimizi de vericez inşallah yakın bir zamanda kız kardeşimiÇok heyecanlıyım aslında ama insan korkuyor hem uzak hem hiç tanımadığın bilmediin insanlar nasip bakalım.
valla eşinin totosu çok akıllıymış anam benimkinin bi totosu var taramalı tüfek gibi, hele bide nohut falan yemezmiyatak odasının içi sabaha kadar kokuyo e bende boş durmuyorum tabi valla salın gitsin ben hiç utanmam
kiz valla kahkaha ile guluyorum sen cok yasa emi? ))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?