2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canim cok haklisin ama ilk gebelik oldugundan hic bisey bilmiyorum hic tecrubem yok bu konuda ondan endiselim yani normal mi diye

zamanla herşey hallolcak meraklanma bir bakmışsınki bebeğin kucağında bir bakmışsınki yürüyo bir bakmışsın okula başlamış inş. (ben daha bu kadar gelebildim neneme sorsan oda bir bakmışsın torunların olmuş derdi herhalde )
kendimi nene gibi hissettim hakkat

salın gitsin anasını satayım nede olsa evdesinizdir kocişinize güzel kokar o şimdi e baba olmak kolaymı ayol

canim bende oyle biliyorum ama esimin yanimda cok utaniyorum

Geçmiş olsun canım ne yazık ki evet okul=hastalık peki c.tesileri kim bakıyor oğluna sen işteyken? Bu arada nerede çalışıyorsun?
Ben de 2 defa gördüm toplantılarda o da ama mecburen bir araya gelmemiz lazımdı ben de bana çağırdım dışarıda zor olacak bu soğukta iyi bir insan devamı gelir umarım:)

canim INSALLAH o gunleri de gorursun, INSALLAH bende gorurum AMINNN..

canim bende oyle biliyorum ama esimin yanimda cok utaniyorum

kıs neyinden utanıyosun bunuda ilk kez duyuyorum, kıs af edersin şeyini görüyo adam ondan utanmıyonda gazdanmı utanıyon üstelik mecbursun yani bide öyle düşün, hem kocan senin yanında hiç pırt yapmazmı hep tutarmı anem ne akıllı totoşunuz varmış sizin şaşırdım valla

benimki yine annemde bugün kayınvaldeme gidecekti ama çok kar var orası biraz uzak vazgeçtik zaten okul çıkışıda annem alıyo ilimi orda yani bende çıkınca anneme gidip biraz uzanmayı düşünüyorum becerebilirsim ama evde sil süpür beni bekliyo offfffff :26::26::26:

Offf ya koptum canım valla:))) akıllı totoş:) ama seninle aynı fikirdeyim onlar bizden utansın hehe:)

kiz 2 senedir hic yapmadi yanimda ama ben yapiyorum o da kiziyor bana git tuvalette yap bigun zehirlenicez diyor

Saol canim bende oyle dusunuyorum ama agrisi cok olunca endiselendim acikcasi simdi biras daha iyiyim acaba dr arasammi diyorum ama bilmiyorum
Canım benim geç bir cvp oldu gerçi de büyük ihtimal gaz sancısıdır o meraklanma pozitif düşün bence.

Olabilir canim gun icinde karnim 4aylik gibiydi cok rahatsiz oldum dedigingibi gaz ilabilir..
Kizlar resmen bebegin yerini hissediyorum agri var cunku orda sizdede varmi sag kasiigimda hissediyorum..

canım benim rabbim nasip ettikten snra herşey oluyo,bana menepoza giriyosn dedi,plokistik varı,kis vardı,hormonlarım çokk yüksekti,eşimde varikosel ameliyatı oldu onunda orfolojide sorun vardı,,,yani hiççç umudum yoktu ama rabbim nasip etti şükür,,,bende 12. günü 39.14 15. günü 143.14 17.günü 418. yükselir merak etme,sonra kan istemadi benden,bgn da şükür keseciği gördük

kiz 2 senedir hic yapmadi yanimda ama ben yapiyorum o da kiziyor bana git tuvalette yap bigun zehirlenicez diyor

valla eşinin totosu çok akıllıymış anam benimkinin bi totosu var taramalı tüfek gibi, hele bide nohut falan yemezmi yatak odasının içi sabaha kadar kokuyo e bende boş durmuyorum tabi valla salın gitsin ben hiç utanmam

ozaman tuvalaete yatak odası git hemencik
ben odadan cikana kadar o da geri cekiliyor )))))
canim benimde esim varikosel ameliyati oldu ama degerler hic duzelmedi desene ikimizinkide mucize bebeler

dediğim gibi bende ağrı olmuştu oğlumda ama yinede içinin rahat etmesi için hekimini ara bi bakalım ne dicek

Evdeki iş bitmez hiiç dert etme annen de yat dinlen bence:) Antepe kız verdik eşimin kuzenini kimlere dersen bilemem ama:) Hatta en değerlimizi de vericez inşallah yakın bir zamanda kız kardeşimi Çok heyecanlıyım aslında ama insan korkuyor hem uzak hem hiç tanımadığın bilmediin insanlar nasip bakalım.

:) kızkardeşin hemencik kilo alır söylim bizim yemekler oldukça yağlıdır, hade bakalım belki sende gelirsin tanışırız görüşürüz

kiz valla kahkaha ile guluyorum sen cok yasa emi? ))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…