:) kızkardeşin hemencik kilo alır söylim bizim yemekler oldukça yağlıdır, hade bakalım belki sende gelirsin tanışırız görüşürüz
hep gül inşallah, biraz kefiyli biriyimdir moraliniz bozuk olduğunda deyiverin bişiler ayarlamaya çalışırımolmadı cem yılmazı getirtiriz
AMİNNNNNNNNNNsagol canim ALLAH da seni guldursun canim
:) alsın zaten zayıf çok :) Ahhh canım yaa sorma düğünü ağustos sonu eylül başı düşünüyorlar yani tam benim doğum zamanıKütahya'dan Antep'e nasıl gelirim bilmem çok üzülüyorum erteleyin diyorum ama 2'si de öğretmen haklı olarak tatilde evlenecekler bakalım zaman ne gösterecek gelirsem mutlaka görüşürüz ama, merkezde misin sen ?
ben odadan cikana kadar o da geri cekiliyor )))))
canim benimde esim varikosel ameliyati oldu ama degerler hic duzelmedi desene ikimizinkide mucize bebeler
inşallah herkesler iyidir.
kızlar geçmişi okuyamıcam, çünkü midem gerçekten kötü ve canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
bu hamileliğin en kötü tarafı bu mide olayları gerçekten. hiiiçbirşey yapasım gelmiyor. evim tam bir dandini. önceden muhakkak hafta içi bile sil süpür yapardım ama bu sefer hiç birşey yapamıyorum. eşim sağolsun bana hizmet etmekten çocukla uğraşmaktan yapamıyor garibim. Rabbim korusun dilerim aşkımı. inşallah bu mide fesadım biter de hayırlısı ile bende eski düzenime kavuşurum dilerim.
Gunaydin arkadaslar , Burcu umarim simdi iyisindir . Ani kalkislar kasilmaya sebep oluyor cnm ama yine de dr. Unla da gorus istersen.
arkadaslar selam benide araniza alin
ne demek ne demekk hoşgeldin canım inşş sonuna kadar burda oluruz.sağlıcakla kucağımıza alırız :) hoşgeldinnnn :)
ya benim sıkıntılar bitmicek hiç bunada şükür kötü bişe olmasında benim yerleşme kanamam olmuştu daha kontrolümede war 18inde kahweydi hep kanamam doktor korkma diyo hep bi ara kesildi şimdi 2 gündürde çok afedersiniz tuwalete gittim mi sümük gibi sarıyla karışık kahweye benzer tuhaf bi akıntım war doktora arasam korkma dicek ama elimde değil merakım içinizde böle bi akntı yaşıyanınız warmı
? yerleşme kanaması geçirenlerde kaç gün sürdü beni bi aydınlatın da ? tedbir amaçlı progestan içiyorum doktor wermişti ?
günaydın ad1 geçmiş olsun diyeceğim ama geçermi bilmem,
benimde evde bi dolu işvar, bende biraz öksürük oldum malesef
ya benim sıkıntılar bitmicek hiç bunada şükür kötü bişe olmasında benim yerleşme kanamam olmuştu daha kontrolümede war 18inde kahweydi hep kanamam doktor korkma diyo hep bi ara kesildi şimdi 2 gündürde çok afedersiniz tuwalete gittim mi sümük gibi sarıyla karışık kahweye benzer tuhaf bi akıntım war doktora arasam korkma dicek ama elimde değil merakım içinizde böle bi akntı yaşıyanınız warmı
? yerleşme kanaması geçirenlerde kaç gün sürdü beni bi aydınlatın da ? tedbir amaçlı progestan içiyorum doktor wermişti ?
cnm beyaz olsa akıntım takılmıcam ama değil işte elimde değil ilk bebek düşük olunca korkuyorum ..gerçi korksam ne olacak onuda biliyrum bebeğimin içecek suyu warsa içecek duedin olur mucanım hiç korkma akıntı olması normalmiş. benimde az akıntım var dr.a sordum normal dedi sonuçta hamilesin dedi :))) böyle seylere takılma...
sağol bilimcim, sanada geçmişolsun. ne olacak bu ev işleri bilmem. yarın pazar artık biraz birşeyler yaparım ne yapayım. zaten çok ağırlaşınca bayan tutarım diye düşünüyorum yoksa baş edemem gerçekten.
canım yerleşme kanamaları ile ilgili diğer bulgular da varsa, kasıklarda ağrı ve kramplar, kanamayla birlikte parça gelmesi bunlar tehlikeli durumlar olarak bilinir. ama senin sadece kanamaysa sanırım dr o yüzden korkulacak birşey yok diyordur. kanamanın kahverengi olması belki de iltihap vardır ondan kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca nette okuduğum kadarıyla kahverengi tarzı kanamalar sık görülür,asıl korkulması gereken açık kırmızı renkli kanamalardır yazıyor.içini ferah tut hayatım,bol bol da dinlen istersen. :)
cnm beyaz olsa akıntım takılmıcam ama değil işte elimde değil ilk bebek düşük olunca korkuyorum ..gerçi korksam ne olacak onuda biliyrum bebeğimin içecek suyu warsa içecek duedin olur mu
yok çok çok şükür ölee bi ağrım falan yok ..arada sağ kasığım ağrıyo... dinlenmekten yoruldum inan ewden çıkmıyorum ewde bişeede yapmıyorum .. ilk gebeliğimde o kadar yattımki tehlike war die yine düştü böle olunca da diyorumki dinlensemde olacak .. ama tabi tedbirlerimi alıyorum içim rahat etsin die..galiba kaafama baya takıyorum bana temiz hawa iyi gelecek :)) bakalım rabbim büyük her işte bi hayır wardır :)
iyi o zaman, çok şükür hayatım. inşallah da hayırlısı ile herşey yoluna girer. ama sende idrak etmişsin zaten, düşük olacağı zaman ne yaparsan yap gidiyor malesef. anladığım kadarıyla da bu 2. gebeliğin. hakkında hayırlısını dilerim hayatım. bende 3 düşük yapmıştım vakti zamanın da :)) sonra oğlum dünyaya geldi şükürler olsun. şimdi bu 5. gebeliğim nasipse.
canım aynısı bendede olmuştu aşılamamın 14. günü oldu,ertesi günde böyle bulaşık bulaşık oldu sonra geçti 2 gün sürdü.korkma sakın,,herhangi bi sorun olmaz,bende çok korkmuştum ama bak bebeğim hala benimle,stres yapma bebişine zarar,rahat olmaya çalış canım ....bende progeston 100 mg kullanıyrm...rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?