İnş canım benim bir an önce görmek kalp atışlarını duymak hatta tekmelerini hissetmek istiyorumBi görsen 9 da gideceğiz hastahaneye sabah 6 da uyandım nasıl kıramp giriyor karnıma heyecandan duramadım bir de gittik hastaneye bir sıra var iki saat sıra gelmedi bekleyene kadar kalpten boylayacaktım öbür alemi valla
Ne güzel ya darısı başımiza inşallahZoeyay gordu cnm dr. Htta bu hfta fasulye seklinde cnm
Kizlar merhaba bnm cnm acaiiiip tatli istiyo bazi anlar dayanamiyorum heran tatli yemek istiyorum tatli bisey bulamadgm zaman kasik kasik recel yiyorum normalmi bukdri yaa ama vallahi elimde deil uykuda bile ruyamda tatli goruyorm kafayi yicem gecn gece esim saat 1de bana tatli bulmaya cikti o derece dayanamiyorm yaa
Kizlar merhaba bnm cnm acaiiiip tatli istiyo bazi anlar dayanamiyorum heran tatli yemek istiyorum tatli bisey bulamadgm zaman kasik kasik recel yiyorum normalmi bukdri yaa ama vallahi elimde deil uykuda bile ruyamda tatli goruyorm kafayi yicem gecn gece esim saat 1de bana tatli bulmaya cikti o derece dayanamiyorm yaa
kızlar ya bazen bu formu okumak insana cok iyi geliyo ama kötü haberleri okuyuncada cok üzülüyorum ve acaaba benimde öyle olur mu diyorumkan degeri düşen arkadas varmıs cok üzüldüm bende dıs gebeliik geçirmiştim ve dıs gebelikte deger düzgün artmaz hatta düşer suan bende stres içinde keseyi bekliyorum benim pzt günü kan 57 carsamba 155 cıkmıstı degerim ve doktor olagan gebelik şimdilik demişti bi doktor arkadasım var ona sordum deger bir kez cıktı ama bundan sonra düşme olur mu diye olmaz dedi ama içim rahat değil acaba tekrar betama baktırsam mı
olmuyo olmuyo, Allah biliyor iştevakti saati gelmeyince olmuyo herhalde
ben artık öyle düşünüyorum
allah sabırlar versin canım
kendine iyi bak
en yakın zamanda, takipçiniz olayım peşinizden inşallahcanım üzülme bundan önce bende haziranda aynı şeyleri yaşadım ümidini kaybetme sende meleğine kavuşrsun birgün inşallah...
inşallah cnm Allah hasret bırakmasın, hayırlısı herşey ondanüzüldüm canım..
zamanını bekliyordur meleğin..ve inşallah yakındır zamanı..
rabbimden umudunu kesme..
herşey onun "ol" demesine bakar..
canım üzüldüm valla
Allah tez zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inş
ya hiçbişey yiyemiyorum kızlar çok midem bulanıyor. hiç istifra etmedim ama sürekli bulantı halindeyim. sabah kalkıyorum bulantı akşam yatıyorum bulantı...
bende tam tersi, peynir zeytine sarmış durumdayım.normal yemek yiyemiyorum 4 gündür. sürekli tuzlu şeyler. ne tuz iyi bişey nede tatlı.... tatlı olunca hamilelik şekeri artıyormuş tehlikeli diye biliyorum. ilerde şeker hastalıgına ceviriyormuş ve bebektede şeker cıkabiliyormuş. çok emin olmamakla birlikte böyle birşey kalmış aklımda bakmak lazım.
yağ, salça, sogan, hele hele sarmısak görmeye bile dayanamıyorum. soyup soyup limon yiyorum. midem delinmese bari hahaofff zaman geçmiyor...
tatlim senin bu bulantilarin diger hislerin ne zaman basladi 7 haftaliksin herhalde 5 haftalikken varmiydi bunlar ozaman bisey hissettinmi????
benim hic bi sorunum yokda olucak diye korkuyorum ondan sordum oncesinde varmiydi veya sonradanmi basladi diye
bende öle bulantı vs hala yok ama benim de sıksık başım ağrıyorhele dün akşam resmen kafamı duvarlara vuracaktım sizde de varmı baş ağrısı bide böle açık kahve bal rengi gibi bi akıntım var dünden beri :26: normal mi ki ?? inşallh herşey yolunda gider de hepimiz aylar sonra bebişlerimize az kaldı sonunda kucağımıza alacağız dedğimiz zamanlar gelir inşallah
Kızlar muhtemel gebelik haftasının ve doğacağı zamanın hesabını yaparken bazı arkadaşlar sat yerine ovulasyon gününü giriyormuş. Çoğu kişiye baktım satlar hep kasım. Benim sat 3 aralık ama 35 günde bir adet olduğumdan yumurtlamam geç oluyor. Bu ay ovulasyon testi kullandım 22 aralıkta yumurtladım. O gün ve ertesi gün ilişki oldu şimdi ben bu kadar geç yumurtladım ya acaba hala eylül annesi miyim yoksa ekim mi. Gebelik haftasını sata göre hesaplarsam 6 hafta falan çıkıyor. Ama satla yumurtlama arasında 28 günde bir adet olanlara göre çok fazla gün var bende 35 günde bir adet olduğum için. Yanlış olmaz mı hesap sizce. Sİzce sat yerine diğer arkadaşların yaptığı gibi yumurtlama günü mü girmeli yoksa gerçekten sat mı girmeli? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Kızlar muhtemel gebelik haftasının ve doğacağı zamanın hesabını yaparken bazı arkadaşlar sat yerine ovulasyon gününü giriyormuş. Çoğu kişiye baktım satlar hep kasım. Benim sat 3 aralık ama 35 günde bir adet olduğumdan yumurtlamam geç oluyor. Bu ay ovulasyon testi kullandım 22 aralıkta yumurtladım. O gün ve ertesi gün ilişki oldu şimdi ben bu kadar geç yumurtladım ya acaba hala eylül annesi miyim yoksa ekim mi. Gebelik haftasını sata göre hesaplarsam 6 hafta falan çıkıyor. Ama satla yumurtlama arasında 28 günde bir adet olanlara göre çok fazla gün var bende 35 günde bir adet olduğum için. Yanlış olmaz mı hesap sizce. Sİzce sat yerine diğer arkadaşların yaptığı gibi yumurtlama günü mü girmeli yoksa gerçekten sat mı girmeli? Cevaplarsanız çok sevinirim.
ama demiosun ki burası hamile topiki bunlar aç her gördüklerini canları istio oldu mu şimdi
şaka şaka valla hiç cnm istemeditatlıyl aram yok bu aralar ellerine sağık nası da güzel görünüolar
bakın ben de size ne eklicemEki Görüntüle 600758 Eki Görüntüle 600760
daha önce de söylemiştim bebek sitelerine üye olun güzel şeyler yolluolr bazen die. bunlar benim 2 sene içinde aldığım ürünler pişik kreminden göğüs pedine süt torbasına kadar her türlü numune var.daha da çoktu ama bebeği olanlara verdim bazılarını tarihleri geçiodu çünkü
milupa özellikle mutlaka yolluo ona üye olun kesinlikle
şimdi bende üye oldum milupa molfix ve prima yahadi bakalım hayılrısı gelcek mi
bendede degisikk..surekli su iciyorum yemek yiyemiyorumm yogur sut bal ceviz yiyorum genellikle..meyvede kahvaltimi iyice ediyorum...ama yemek yiyemiyorumm...canim bir eksi bir tatli cekiyor anlamadim gittti..ama en zevklisi esimee su canim cekti demek bazi seyleri bulamiyor cildiriyor hosuma gitmiyor degil aglattigi gunlere saysin
canım benim bulantılarım 1 haftadır var, hatta 1 hafta olmadı 5 gün oldu başlayalı. yemek yiyememe olayımda birkaç gündür var. yeni yeni basladı yani inşallah gecer ya bulana bulana gezmek hiç iyi değilseninde Allah gönlüne göre versin inşallah hiç olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?