2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım bende hiç yerleşme kanaması olmadı bi yorum yapamıyorum o nedenle
ende sadece beyaz renkli akıntı oluyo ara ara o da normal diye biliyorum

benimde yerlesme kanamasi olmadi tatlim beyaz akintim oluyor ama cook nadiren o da cok az
goguslerim beni mahvediyor ya nasil aci var anlatamam davul gibi sistiler

Kizlar gunaydin nasilsiniz bu sabah nasil enerjik uyandm anlatamam size sabahtan beri temizlik yapiyorm yerimde duramyrm sanki enerji icecegi icmisim okadar yani evi piril piril yaptm yemeklerimi pisirdim simdi tv keyfi yapiorum

kızlar yardım edin adet olmam gereken günün akşamı test yaptım 2 çizgi çıktı sonra doktora gttm değer 299 çıktı değer normalmi sizce salı günü doktora gidicem randevm o zmn eğer herşey normalse eylülde doğum yapıcam:)

0-7 arasi gebelik negatif...yaniiiiiiii aramizaaaa hosgeldinnnnnnnnnn

canım ben ne dersem deyim senin için rahat etmeyecek,,,beta hcg ye baktır ama bunu 2 gün snra tekrarla,bende dr öyle yapmıştı,aradaki artışı hesapladı,snra gözün aydın kanama yerleşme kanamasıymış dedi,,,,ancak öyle ferahlarsın...cnm sonuçları haberdar et...allah yardımcın olsun..

Burank aramiza hg sende bir Eylul annesi olarak
dogum hikayeni okudum ayy icim bir garip oldu sanki bende seninle okurken dogurdum yuz ifadelerimden

Harika bir duygu, hic merak etmeyin hersey cok guzel ve kolay olacak...
ve sonunda hep buralarda dogum hikayeleri anlatilacak..
Rabbimize ne kadar sukretsek az..
Bakin ben 13 aylik oglusumla yeniden hamileyim =))

Burank aramiza hg sende bir Eylul annesi olarak
dogum hikayeni okudum ayy icim bir garip oldu sanki bende seninle okurken dogurdum yuz ifadelerimden

Bütün eylül annemleri Tipigimize hoş geldiniz inşallah hep beraber güzel bir gebelik dönemi geçiririz rabbim bütün annemlerin küçük meleklerini korusun

Kızlar ben de hep bir yorgunluk hali var , bir de belim ve karnımın altı ağrıyor biraz bu normal mi ?

Zoeyay gordu cnm dr. Htta bu hfta fasulye seklinde cnm

Hadi yaa :18: Benim ki neden görünmedi o mazan Bi sorun mu var acaba?Uff başka bi hastahaneye mi gitsem ben de öyle düşünmüştüm görünmesi lazım diye ama görünmedi ultrason da 5,5 haftalık bi aksilik mi var acaba? :26:

aramıza yeni katılan anneler hepiniz hoşgeldiniz sayımız artıyor ne güzel hiç eksilmeyiz inşallah keseciğni görenler kalp atışlarını duymakta nasip olsun bizlere bende hamileliğe dair tek belirti göğsümdeki ağrı :26: bazen rüyada gibi hissediyorum kendimi durup kendimi dinliyorum bulantim varmı canım bişe istiyomu diye bu belirtilerimin şuan başlamamış olması ayrıcada mutlu ediyo beni

Bendeki belietilerde sadece göğüste ağrı, halsizlik ve uyku. Bazen diyorum Allah korusun ama acaba bi sorun mu var. Mide bulantısına, baş dönmesine hazırlamıştım kendimi de

canım benim 5,5 haftalıkmış diyosun burdaki hamilelikl takvimine baksana 6+0 da bugün kalp atışlarını duyabilirsiniz diyo... benim 2. hamileliğim ilki 8 haftalıkken karnımda öldü onda çok panik yapmıştım 5+3 de doktora gitmiştim sadece keseyi görmüştüm daha sonraki kontrolde kalp atışını duymuştum o yüzden bu defa bekliyorum 6 hafta bitsin öyle gidicem doktora henüz gitmedim bile fazla mı rahatım ki bende :))

merhaba arkadaşlarım, bugün mide bulantım minimuma düşmüş şekilde uyandım. tabi uyandım dediğim öğlene kadar uyudum gene yataktan yavaş kalktım midem alt komşunun kavurdugu soğanlı kıyma kokusunu duyana kadar neredeyse yok gibiydi. kokuyu duyunca dedim eşime kalk gidelim dışarı, lapa lapa kar var heryerde. gittik dolandık. geldigimizde 1 haftadır ilk defa canım yemek yemek istedi üşenmedim etsiz çiğköfte (biz yağlıköfte deriz) yogurdum ayran turşu ohhh. eşimde şaşırdı mutlu oldu. sürekli bişeyler yedirmeye calısıyordu
bu bulantılar adamı mahvediyor.

ya bu arada herkes gögüslerinden yakınıyor benim gögüslerimde öyle acı-ağrı yok. neden acaba

içimiz açılsın :) bu gün çektim

Son düzenleme:

Canım ben o yüzden telaş yaptım biraz takvim de normalde Cuma günü bebeğiniz ultrason da artık görülebilir diyordu Cuma gittim hastahaneye bebek görünmedi o yüzden stres yaptım biraz doktorum 15 gün sonra gel hem bebeğe hem kalp atışına bakalım dedi sabredicem artık o mazana kadar napım Ya da başka bi doktora gidelim diyor eşim haftaya :18:
Aslında beklemek lazım da biraz insan rahat olamıyor ki sürekli için de bir şüphe oluyor ama canım benim hiç gitmediysen git bence artık zamanı gelmiş artık allah korusun birşey yoktur inş ama için rahat eder en azından

Çok güzel görünüyor canım doğu da bir yer heralde bu kadar kar olduğuna göre hakikaten iç açıcı...
Benim de göğüslerim de ağrı yok sadece biraz şişler sanki adet dönemindeymişim gibi iki güne kadar bu da yoktu bende senin de olur canım merak etme
Benim de bulantım var ama çok az mesela arada sırada oluyor yemek yememi de engellemiyor herkes de değişiklik,farklı belirtiler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…