valla canım bende hiç yerleşme kanaması olmadı bi yorum yapamıyorum o nedenle
ende sadece beyaz renkli akıntı oluyo ara ara o da normal diye biliyorum
kızlar yardım edin adet olmam gereken günün akşamı test yaptım 2 çizgi çıktı sonra doktora gttm değer 299 çıktı değer normalmi sizce salı günü doktora gidicem randevm o zmn eğer herşey normalse eylülde doğum yapıcam:)
yerleşme kanamam adetten 8 gün önde başladı hep dewam etti 2 gün önce hiç yoktu ama o kadar azki günde bi kere falan geliyo aslında kahwe bile değil tam net ne bilim hayırlısı içim rahat değil galiba acile gidip bi beta hcg yaptırırım bakalım cnm sağol hayırlısı inş
Selamun aleykum, ikinci bebegime hamileyimmm, ve eylul annesiyim nasipse, gerci benim belli olmuyor ilki 5 hafta erken dogdu =))
Bu sayfada anlatmistim dogumumu, ilk hamileligini yasayanlar tecrube edinmek adina okuyabilir =))
http://www.kadinlarkulubu.com/anneler-sosyal-aktiviteler/493282-dogum-hikayelerimiz.html
Burank aramiza hg sende bir Eylul annesi olarak
dogum hikayeni okudum ayy icim bir garip oldu sanki bende seninle okurken dogurdum yuz ifadelerimden
Zoeyay gordu cnm dr. Htta bu hfta fasulye seklinde cnm
aramıza yeni katılan anneler hepiniz hoşgeldiniz sayımız artıyor ne güzel hiç eksilmeyiz inşallahkeseciğni görenler kalp atışlarını duymakta nasip olsun bizlere bende hamileliğe dair tek belirti göğsümdeki ağrı :26: bazen rüyada gibi hissediyorum kendimi durup kendimi dinliyorum bulantim varmı canım bişe istiyomu diye bu belirtilerimin şuan başlamamış olması ayrıcada mutlu ediyo beni
Bendeki belietilerde sadece göğüste ağrı, halsizlik ve uyku. Bazen diyorum Allah korusun ama acaba bi sorun mu var. Mide bulantısına, baş dönmesine hazırlamıştım kendimi de
Hadi yaa :18: Benim ki neden görünmedi o mazanBi sorun mu var acaba?Uff başka bi hastahaneye mi gitsem ben de öyle düşünmüştüm görünmesi lazım diye ama görünmedi ultrason da 5,5 haftalık bi aksilik mi var acaba? :26:
canım benim 5,5 haftalıkmış diyosun burdaki hamilelikl takvimine baksana 6+0 da bugün kalp atışlarını duyabilirsiniz diyo... benim 2. hamileliğim ilki 8 haftalıkken karnımda öldü onda çok panik yapmıştım 5+3 de doktora gitmiştim sadece keseyi görmüştüm daha sonraki kontrolde kalp atışını duymuştum o yüzden bu defa bekliyorum 6 hafta bitsin öyle gidicem doktora henüz gitmedim bile fazla mı rahatım ki bende :))
merhaba arkadaşlarım, bugün mide bulantım minimuma düşmüş şekilde uyandım. tabi uyandım dediğim öğlene kadar uyudum gene yataktan yavaş kalktım midem alt komşunun kavurdugu soğanlı kıyma kokusunu duyana kadar neredeyse yok gibiydi. kokuyu duyunca dedim eşime kalk gidelim dışarı, lapa lapa kar var heryerde. gittik dolandık. geldigimizde 1 haftadır ilk defa canım yemek yemek istedi üşenmedim etsiz çiğköfte (biz yağlıköfte deriz) yogurdum ayran turşu ohhh. eşimde şaşırdı mutlu oldu. sürekli bişeyler yedirmeye calısıyordu
bu bulantılar adamı mahvediyor.
ya bu arada herkes gögüslerinden yakınıyor benim gögüslerimde öyle acı-ağrı yok. neden acaba
Eki Görüntüle 603052
içimiz açılsın :) bu gün çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?