Eki Görüntüle 615656 bu da testim kızlar bi bakar mısınız
gayet de hamiesin işte cnm hayırlı olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 615656 bu da testim kızlar bi bakar mısınız
ooo 2. çizgi baya çıkmış maşallah adetin kaç gün geçdi. gözünaydın
kocakarı lafı işde bellimi olur belkide doğrudurdeme yaaa erkekmi diyosun:) tüylenme yok ama aşırı sivilcelerim var artık hayırlsı bakalım cinsiyetinedaha cokkk var
gayet de hamiesin işte cnm hayırlı olsun :)
ozman hoşgeldin diyelim sorunsuz bi hamileliğin olur inşallah
kız 10 gün nasıl durabildin :))
kızlar hamilelikten sonra cildinizde bozulma oldumu yaaa. benim kocaman kocaman sivilceler cıkıyo yüzümde szdede oluyomu?![]()
aman ne güzel hatun bebeği büyütmüş maşallah öyle öğrenmş doktora gitmek için beklemesine gerek yok baksana 7. haftaya gelmiş :))
aynen öyle oldu yaa banada sürpriz oldu inanırmısın baktım gelen giden yok öylesine aldım yaptım testi ve çıktıinşallah yanılma yoktur.yarın ola hayrola
merhaba ve iyi günler
Kızlar merhaba,
dün doktora gittiğimde 8+3 olması gereken hamileliğim 6+3 te kalıp kalp atışları durmuştur. Bu sebeple kurtaj oldum. HEpinize mutlu hamilelikler ve mutlu doğumlar diliyorum. Sevgiler...
inşallah canım hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberlerle gelirsin inş randevu aldın mı kaçta gideceksin doktora
evet aldım canım en erken 10.30da vardı.inşallah güzel haberler veririrm size yarın.ben kaçıyorum memnun oldum ilerleyen zamanlarda daha iyi tanışırız artıkuyku akıyor gözlerimden iyi geceler
![]()
deme yaaa erkekmi diyosun:) tüylenme yok ama aşırı sivilcelerim var artık hayırlsı bakalım cinsiyetinedaha cokkk var
erkek bebekde sivilcelenme ve vücutta tüylenme olur derler bakalım sende tutucakmı bu tez