- 6 Ocak 2011
- 990
- 1
- 358
çok fazla bulantım var yataktan çıkamıyorum kıvranıp duruyorum( buradan çalışan arkadaşları duyunca çok şaşırıyorum.. nasıl başarıyorsunuz banada söyleyinnnn
Canım bende dün işe gelmedim evde dinleneyim dedim tabi bulantılarım vardı ama evde inan daha kötü oldum akşama kadar pencere açık altında yattım ve bulantılarım çok daha fazlaydı. Şimdi işteyim dünden çok güzel geçiyor maşallahım var hatta inanamadım sandviç bile yedim aferin bana evde olmak beni kötü yaptı onu anladım. Evim kokuyordu sanki üzerime aldığım battaniyem , yastığım mutfağım..........
kızlarrrr :))
merhaba bende yeni katıldım bu topiğe :)
benimde ilk hamilelıgım bu hafta 5.haftamız bıttı. Folikasit olarak FOLBİOL kullanıyorum kullanan var mı aranızda ?
İlk hamılelıgım oldugu ıcınde tedırgınım yemekler konusunda,neler yıyorsunuz ? maydonoz,roka yemeyın dıyolar sokturucu etkısı varmıs
Bende folbiol kullanıyorum. Bende duydum maydanoz yemiştim bol limonlu kızmışlardı söktürücü etkisi var. Riskli dönemdesin yeme diye ama rokayı duymadım . Bitki çayları içinde aynı şeyleri söylüyorlar.