Pikolaman , Amin canim ..Insallah herkese sagliklisini nasip etsin yarabbim..
''Ilhannazz'' cok uzuldum canim sana...Allah sabir versin..Ama uzme kendini..Ben burda nelere okudum..Doktor korun demesine ragmen aldirmayip ertesi ay hamile kalan ve bebegini saglikli bir sekilde eline alanlari..
Sende uzulme,Allah sukur bir sorunum yok deyip dua et..Allah gonlune gore versin..
Benim merak ettigim doktor daha oncesinde bi ilac falan vermedi..Yani okuyorum herkese vermis ..en basitinden progestan falan..hos sagliksiz bir gebeliktiyse hayirlisi olmus zaten ama..Ne biliyim yine de onlemi varmiydi diye merak ettim ..Bazen doktorlara hic guvenemiyorum ozellikle Turkiyedekilere..
Kendini yipratma sakin..Hersey olacagina variyor..
Canım sen nerde yasıyorsun
Bende aksine türkiyedeki doktorlara cok güveniyorum
Örneğin amerikada arkadasıma düşük tehlikesi olmasına ragmen yani kanama var doktor ilaç vermeyip eve git dinlen dedi ve ertesi gün arkadasım yatagın içinde titrwye titreye düşük yaptı malesef
Doktounu degişti bu sefer yenıden hamile kaldı doğumda normal doğurtacaz diye ıkı gün sancı verip son anda cocuk boguluyor dıye sezeryan yaptılar arkadasımın psikoojisi alt üst oldu ve hemen türkiyeye dönüş yaptı
İngilterede yasayan bir arkadısıma boş gebelik teshisi kondu kürtaj için gün verildi burdaki prof bir doktoru aradık hemen ucaga atlayıp geliyorsunuz dedi geldiler bebekleri şu an 2 yasında cok saglıklı
Yani iyi doktorun memleketi olmuyor benım esimin işi geregi yurtdısında yasayan ve cocuk doğuran çok arkadasım var ve cogu hamiel kalır kalmaz turkıyeye döndüler
Ben doktorlarımıza cok güveniyorum özellikle kadın doğum alanında kendini geliştirmiş hasta dostu çok doktorumuz var önemli olan onları arayıp bulmak
Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın hepimizi