2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Boswer kullanıcısından alıntı
Kızım oluyor :))

Çok mutluyum ağzım kulaklarımda..doktor kesin kız dedi değişmezmiş :)

Ohh masallAh masallAh kizlar çoğalıyor hayirli olsun kizlar Rabbim kucağına almayida nasip etsin[/QUOTE]

Aminnn saol canim cumlemize nasip eder insallah.evet ankete baktimda kizlar baya cogalmis.
Bnde en sonnda oylama yapabildim cok sukr.

[COLOR="#FF0000"[/COLOR][/COLOR][LEFT][/LEFT][quote="Shakaci, post: 28178367"]Bosver;
gözün aydın canım Allahtan hayırlısı olsun hepimizin hakkında

geridonusumkutusu;
benim de hipertroidi çıktı hamilelikle birlikte çıktığını düşünüyorum çünkü daha önce babam haşimato hastası olduğu için tahlil yaptırmıştım temiz çıkmıştı
genel hamilelik kan tahlilleri sırasında değerlerim 0,000 larda çıkınca bayaa bi araştırma yapıldı hatta burdan yazmıştım boğazdan biopsi bile yaptılar canlı canlı geçen
ay içinde.. çok sinir bozucuydu bana ilaç vermiyo dr. sanırım benimki çok çalıştığı için gerek görnmüyo.. antikorda temiz çıkmıştıbenim de..

minikkusss;
Rabbim bi an önce bebisinle birlikte eskisinden daha sağlıklı olmayı nasip etsin inşallah gördüğün gibi bütün form seni ve diğr arkadaşı dualarla unutmuyo..
sen istiraatini yap bi hafta on gün kendine dikkat et.. kuzenim de olmuştu amino bir hafta yattıı.. şimdi normal şekilde beklenen
tarihinde sağlıkla geldi evladı..
sen de iyi haberler alıcaksın inşallah..

bana gelince;
ben bu gün devletteki kontrlüme gittim ayrıntılı istemek için 3lü zamanın gelmiş dedi istemiyorum dedim
buna karşı; zaten ikili testden daha güvenilir değil çok da gerekli bi test değil ama yaptırmanızı önermek benim görevim olduğu için sölüyorum dedi
bende yaptırmıycam dedimm bebishimi görüp geri geldim :)[/QUOTE]

İyi yapmissin canim bende düşünmüyorum zaten Rabbim saglık sıhhat versin bebişlerimize

Ayy kizlar bişey sorudan benim karnım ve kasıklarım cok ağrıyor normal mı hele de bacağımı kaldirirken yerimden kalkerken kasığıma birsey batıyor sanki sizde de böyle seyler oluyor mu:26:

aslinda o markalari magazalarindan alirsan yine ayni fiyatlar. mesela ralph loren, guess yada tommy falan burdada pahali. yada indirime girdiginde alman lazim. ama burda outlet yani her markanin fabrika satis magazalari var oralar baya bi ucuz sayilir. ama tabii bazan kalite ve cesit magazayla ayni olmayabiliyor malesef. birde bazi magazalar var markalarin ihrac fazlalarini ve gecen yilin modellerini falan cok ucuza satiyolar dolayisiyla kiyafet ucuza geliyor. zaten turkiyede marka olan bircok sey burda normal insanlarin hatta fakirlerin giydigi seyler. turkiyeye gidince cok sasiriyorum ne kadar onemsiyolar bazi markalari diye burda pazar mali gibi satiliyor herkes giyiyor. makyaj malzemeleride ayni ama bazi markalar lancome, prada yada chanell fiyat farki hic yok indirimde yok genelde. kardesimin esi chanell parfum alacakti fiyati turkiyeyle ayniydi vazgecti yuk etmiyeyim bosuna dedi. ben turkiyeye giderken genellikle canta ayakkabi ve kiyafet goturuyorum hediye olarak. onun disinda hemen hemen hersey zaten ordada var ve ayni fiyat. ama pekcok turk bunu bilmiyor burda elektronik falan daha ucuz saniyolar. ne yazikki degil

Ohh masallAh masallAh kizlar çoğalıyor hayirli olsun kizlar Rabbim kucağına almayida nasip etsin

Aminnn saol canim cumlemize nasip eder insallah.evet ankete baktimda kizlar baya cogalmis.
Bnde en sonnda oylama yapabildim cok sukr.[/QUOTE]

O ankette bı tane erkek fazla basta erkekti oyumu erkeğe verdi cinsiyet değişti bizim kiz oldu kıza oy veremedim hayırlısı olsun herkesin evladı Rabbim kucağımıza almayı kokusunu koklamayida nasip etsin

minikuss yazılarını gördüm içim rahatladı,iyi olmana çok sevindim.annendeymişsin ne güzel,o sana güzel güzel bakar.dikkat et kendine.sonuçlar da temiz çıkıcak Allahın izniyle,o kadar çok dua alıyorsun ki.Birbaşkasının tanımadığı birine dua etmesi daha makbulmuş.dularımız senin ve diğer arkadaşımız akasya için....

Afp testi nedir bilmiyorum sadece sonuctan birinde baska bir hastalik varsa o tespit edilebiliyormus bende iyi yapilsin dedim ama internetden simdi baktimda ultrason bu kadar gelismedigi donemde yapiliyormus , sanirim cokda gerekli degil ama doktorun gormek istedigi birsey var demekki diye dusundum cokda anlamadim yapalim dedim zaten 40 lira birseydi.

kızlar eşim kızımıza aslı ismini koymayı çok istiyor ben biraz araştırmak istiyordum. iki isim koyalım diyorum iki isim kafa karıştırır die istemiyor. sizce nasıl bu isim. ASLI ismi sizce kulağa hoş geliyor mu? kafam karıştı. eşimi kırmak istemiyorum emin de olamıyorum.

kızlaaaar, bugün ilk defa oğluşumun hareketlerini hissettim ve onca haftanın acısını çıkarttı resmen, sabahtan beri kaç defa oldu

böyle bazen kayma gibi oluyor bazen de sanki büyükçe bir fındık büyüklüğünde bir tekme hissediyorum

Ne guzel cok heyecanlaniyorum boyle okuyunca benimde hissetmeme az kaldi diye dusunuyorum hemen masallah hisseden annislere, darisida ben gibi hissetmeyenlere.

Bizde Asya koymaya karar verdik, ben oyle istedim suanda cok fazla konuldugu icin istemiyorum ama icime sinen baska birseyde yok.Bence Aslida guzel bir isim, acikcasi benim icin onemli olan bebek ve cocukken isim cok agir gelmesin yaslandikcada igreti durmasin istedim birde dalga gecmesinler.Bazen oyle cici isimler duyuyorumki o ismi 50 yasinda bir insana bagdastiramiyorum sonucta hep bebek kalmayacak.
Mesela Asya ismi benim uzerimde guzel kadin ismi yaratiyor, birde A harfi gibi harflerin guclu karakter gibi bir etkisi oldugunu okumustum Asli da buna yakin ama sen yine icine sinmediyse biraz dusun alternatif isimlere bak oyle karar ver.

Ne guzel cok heyecanlaniyorum boyle okuyunca benimde hissetmeme az kaldi diye dusunuyorum hemen masallah hisseden annislere, darisida ben gibi hissetmeyenlere.
amin canım, çok güzel bir hismiş. Bi de benimki epeyce bekletti malum, daha dün dert yanıyordum hala hissetmedim diye

Kızlar bebişlerinin cinsiyetini öğrenenleri tebrik ediyorum, benimkine de 14 haftalıkken %70 kıza benziyo ama kesin bişey demiyorum demişti doktorumuz ben de haftaya bir sonraki kontrolüme gidicem inşallah busefer kesin bişey söyler . Gerçi busefer kendi doktoruma değil de ayrıntılı test istemek için Zeynep Kamile gitcem , devlet hastanelerinde söylemıyolar diye duydum ama inşallah söyler

Bir deeeee yarın da İstanbulda kar tatili hamile ve engellilere de tatiiiiiiiiil çok sevindirik oldum yarın da sıcacık sıcacık yatıcam oh ohhh çok dua ettim oldu

canım nasılsın?nasıl geçiyor hamilelik?doktorum banada balık yağı verdi,seninkinin adı ne?benim ki marincap.

canım nasılsın?nasıl geçiyor hamilelik?doktorum banada balık yağı verdi,seninkinin adı ne?benim ki marincap.

Canim cok sukur iyi gidiyor,
Sevenseas omega 3 kapsul vermis ben henuz almadim.
kan surubu verdi forplex
Ellerde uyusma gibi seyler oluyormus onun birseyler daha saydi iste bebegin kemik gelisimi icin kalsiyum olan birsey verdi muynuma gibi birsey yazmis bu arada yanlis yazdigimdan eminim internetden aradim oyle birsey yok :) ama eminim ona yakin birseydir.
Kan surubunu hergun ic mutlaka digerlerini aradabir icmen yeterli dedi.

amin.. aammiiinnnn..
o bahsettiğin ağrılar bende de bu aralar oluyor.. bebek yeni bi gelişim atağına geçtiği için diye düşünüyorum .. kese de büyüyor bi yandan yavaş yavaş yukarı doğru hareketlenmiş de olması lazım.. ani hareketlerimde benim de batmanın da ötesinde kramp gibi giriyo resmen karnıma geçen gece mesela yatakta sağ tarafıma dönüktüm eşimle konuşuyoduk uyku öncesi son muhabbeet :) bişi söledii aniden gülmemle birlikte karnımın sağ kısmına da o anilikte bir kramp tarzı bişi girdi korkuttu bile beni bayağı şiddetliydi... ama ben kızıma hamileyken de hatırlıyorum bölee damarlarım gerilmişşş çamaşır ipi gibi de ani hareket edince tık tık die bir bir kopuyormuş gibi hissediyordum ödüm patlıyordu :)) telaşlanıcak bişi yok sürekli bi ağrı hissetmediğin müddetçe normal canım bunlar.. ani hareketlerden mümkün olduunca kaçınman etkili olucaktır..

mLsvT Canım ben de hamile kıyafetlerinden nefret ediyorum hele şu önünde A pile olan jileler falan bıyyyyy. Ben doğumdan sonra da kullanabileceğim modeller bakıyorum genelde geçen malum yerdeki grubumuzda da paylaşmıştım. İstiklal Caddesinde Beyoğlu İş Hanı var Taksimden Tünele doğru giderken Galatasay Lisesinden sonra ilerde solda kalıyo. Biraz daha ilerlersen orda da Sol tarafta Paşabahçenin yanından girince Terkos Çıkmazı var. Annem ordan bana jile almış ama çok şık büzgülü bişey sonradan da gayet rahat giyilir. 25 ya da 30 tl idi sanırım. 10 liraya da hamile eşortmanı almış. Sonra bizim orda Vekem diye bi mağaza var ordan da 10 TL'ye çok şık bir bulüz almış normalde hamile kategorisine girmiyo ama 3'üzüm olsa bile sığar ona karnım böyle kiloş geliyo bol yarasa kol gibi ama tam da değil anlatamıyorum tam olarak. Pantolon Eşortman hamile reyonundan başka yerden olmaz ama jile blüz gibi şeyleri bol döküm modellerden rahatlıkla bulabilirsin. Yine hamile jilelerinde de hamile için tasarlandığı çakılmicak modeller var :) Hatta gardolobını bi karıştırsan yazlıkların içinde hamileyken giyebileceğin bi kaç bluz bulabilirsin bence...
Özel günler için demişsin büyük beden satan mağazalar var özel günler için göbeği saklayan çok şık bluzler ya da tunikler oluyo. hatta Fatih'te bi dükkan vardı büyük beden diye fahiş fiyata hayır mıydı neydi sloganı çok güzel şeyler vardı orda hem de fiyatları da çok uygundu. Ama tam yerini hatırlayamıyorum. Şöyle şifon dize kadar gelen ya da biraz üstte kalan bir bluzun altına hamile ğantolu ya da normal pantolon+hamile bandı/lastiği (adını pek bilmiyorum) gayet şık olur.

Ysmc Canım Haşim İşcan geçidini söylemiştik. İstanbul Belediyesinin ordaki alt geçit. Her bütçeye uygun her marka araba var sıkı bi pazarlıkla güzel indirim yapılabiliyo.

Butunduamvesenam Emin'in manası gerçekten çok güzel Peygamber efendimizin de lakabı. Zaten kaç aydır Emin diye seviyoruz oğlumuzu alıştık baya. Eşime söyledim Mervan'ın manasından dolayı içime pek sinmediği o da çocuğun ismi ona cesaret vermeli dedi. Örnek olacak bir sahabe/peygamber ismi ya da güzel manalı bir isim gerçekten çocuğa örnek olur gerçekten. Bakalım isim arayışı tekrar başladı. İşin kötüsü eşimin ailesi çok kalabalık yani kardeşleri ve yiğenleri bütün güzel isimleri kapmışlar. O da onların biriyle aynı isimli olmasını istemiyo. Yoksa Emin Taha çok güzel olurdu ama yiğeninin adı.

Ayy canim ya cok sagol icimi rahatlatdın bu anlattıklarının hepsi oluyor insan ister istemez korkuyor iki hafta var kontrolüme daha o yüzden sorayım dedim Allah razı olsun

Öncelikle tüm cevaplar için çoook teşekkürler...
Biz son olarak quinny moodd'a karar kıldık, çünkü bu model otomatik kapanıp açılabiliyor. hatta ben sırf bu özellik var diye graco quattroyu bile -şık olmadığı halde- ciddi ciddi düşünmüştüm. şayet concord neo'yu bu nedenle elediyseniz bu modeli mutlaka incelemenizi tavsiye ederim. benim tam olarak içime sindi.

ben de o şekilde baktım biraz fakat quinny hollanda markası ve dil sorunu oluyor, belçika için de aynı sorun geçerli, her ne kadar boğaziçi mezunu da olsam ingilizce her yerde yetmeyebiliyor :))

son durumda ben de aynısını gözlemledim, türkiyede en ucuz 1400 tl, yurt dışında da 1280e falan geliyor fakat belki sitedeki arkadaşların bildiği fakat benim bilmediğim daha uygun yerler vardır diye düşünmüştüm...

bu araba işi de ne zormuş, kendi binek aracımızı alırken bu kadar üstüne düşmemiştik :)))

Ayy canim ya cok sagol icimi rahatlatdın bu anlattıklarının hepsi oluyor insan ister istemez korkuyor iki hafta var kontrolüme daha o yüzden sorayım dedim Allah razı olsun

Canim doktor bana cikmadan sordu bir sikinti sikayet yok degil mi dedi.
Bende hic bir sikayetim yok aradabir aci sizlama gibi birsey oluyor ama sanirim oda normaldir dedim.
Tabi o olacak bebek buyuyor kendine yer aciyor cok normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…