Boswer kullanıcısından alıntı
Kızım oluyor :))
Çok mutluyum ağzım kulaklarımda..doktor kesin kız dedi değişmezmiş :)
Aynen ben hayal kirikligina ugradim Turkiye ile ayni avrupada birde oyle birseyki orda ne varsa artik hersey var Turkiyede farkli olsun diye bari alayim dedim ama yok ve tam indirim zamani gittim.Hatta krem sampuan falan baktim onlar bile nerdeyse ayniydi hatta Turkiyede indirime girdiginde almayi tercih ettim kendime yuk etmek istemedim.
Amerikada olay biraz farkli sanirim kiyafet ve makyaj urunlerinde baya avantaj var degil mi? gap,ninewets,converse,mac falan bu markalar Turkiye ile bariz fiyat farkiyla satiliyor sanirim orda indirimde daha uyguna birseyler bulunabilir ama ben avrupadan cikolata,gofret ve bir kac krem disinda birsey alamadim.
Ohh masallAh masallAh kizlar çoğalıyor hayirli olsun kizlar Rabbim kucağına almayida nasip etsin
kızlaaaar, bugün ilk defa oğluşumun hareketlerini hissettim ve onca haftanın acısını çıkarttı resmen, sabahtan beri kaç defa oldu
böyle bazen kayma gibi oluyor bazen de sanki büyükçe bir fındık büyüklüğünde bir tekme hissediyorum
Kızım oluyor :))
Çok mutluyum ağzım kulaklarımda..doktor kesin kız dedi değişmezmiş :)
kızlar eşim kızımıza aslı ismini koymayı çok istiyor ben biraz araştırmak istiyordum. iki isim koyalım diyorum iki isim kafa karıştırır die istemiyor. sizce nasıl bu isim. ASLI ismi sizce kulağa hoş geliyor mu? kafam karıştı. eşimi kırmak istemiyorum emin de olamıyorum.
amin canım, çok güzel bir hismiş. Bi de benimki epeyce bekletti malum, daha dün dert yanıyordum hala hissetmedim diyeNe guzelcok heyecanlaniyorum boyle okuyunca benimde hissetmeme az kaldi diye dusunuyorum hemen masallah hisseden annislere, darisida ben gibi hissetmeyenlere.
canım nasılsın?nasıl geçiyor hamilelik?doktorum banada balık yağı verdi,seninkinin adı ne?benim ki marincap.
[COLOR="#FF0000"[/COLOR]
İyi yapmissin canim bende düşünmüyorum zaten Rabbim saglık sıhhat versin bebişlerimize
Ayy kizlar bişey sorudan benim karnım ve kasıklarım cok ağrıyor normal mı hele de bacağımı kaldirirken yerimden kalkerken kasığıma birsey batıyor sanki sizde de böyle seyler oluyor mu:26:
Ayy canim ya cok sagol icimi rahatlatdın bu anlattıklarının hepsi oluyor insan ister istemez korkuyor iki hafta var kontrolüme daha o yüzden sorayım dedim Allah razı olsunamin.. aammiiinnnn..
o bahsettiğin ağrılar bende de bu aralar oluyor.. bebek yeni bi gelişim atağına geçtiği için diye düşünüyorum .. kese de büyüyor bi yandan yavaş yavaş yukarı doğru hareketlenmiş de olması lazım.. ani hareketlerimde benim de batmanın da ötesinde kramp gibi giriyo resmen karnıma geçen gece mesela yatakta sağ tarafıma dönüktüm eşimle konuşuyoduk uyku öncesi son muhabbeet :) bişi söledii aniden gülmemle birlikte karnımın sağ kısmına da o anilikte bir kramp tarzı bişi girdi korkuttu bile beni bayağı şiddetliydi... ama ben kızıma hamileyken de hatırlıyorum bölee damarlarım gerilmişşş çamaşır ipi gibi de ani hareket edince tık tık die bir bir kopuyormuş gibi hissediyordum ödüm patlıyordu :)) telaşlanıcak bişi yok sürekli bi ağrı hissetmediğin müddetçe normal canım bunlar.. ani hareketlerden mümkün olduunca kaçınman etkili olucaktır..
selam canim, evet ben londradan aldircam kardesime, bugaboo bee baktim burda 1750 ordan getirirsem 1100 tl geliyor. acikcasi bugaboo, stokke ve concord bakmistim ben, stokke tr ile ayniydi, concord trden daha pahaliydi nerdeyse. diger markalara bakmadim. ama almanya demissin alman menseyli bebek arabalarina bakabilirsin, bildiklerim concord, britax, quinny, peg perego,
satilan yerleri ben soyle yaptim. bugaboo sitesine girdim gidecegim ulkedeki magazalari listeledim, magazalarin internet sitesinden de fiyatlarini karsilastirdim. ayrica ulke bazinda en ucuz. com gibi sitelerde olabiliyor. biraz arastirman veya orda yasayanlara sorman lazim
selam haziran 2013 anneleri ;
bizde bebek arabası araştırmaktayız. concrd neo, quınny ,chico markalarını inceledik. concord neo guzel ancak cok buyuk ve agır geldi bana.Quinny de tavsiye edilenler arasında ancak kapatması cok ergonomik değil. chicconun kalite olarak cok iyi olmadıgını soyledi satış temsilcisi arkadaş. bizde cok arada kaldık.
sanırım maxi cosi ana kucagı ile nuna ya da quinny bebek arabası alacagız.
Canim yurt disindan yeni geldim 5 tane ulke gezdim Almanyada dahil hic gerek yok, fiyatlar Turkiye ile ayni hem getirene zor hem sana.Ben burda bazi arkadaslarin soyledigi bir yer vardi adini unuttum fatih yada eminonune dogru ordan bakicam her marka ve her ulkenin urunu varmis ordan kendim inceleyerek almayi dusunuyorum.O arkadasin baktigi almak istedigi urun ispanyadaymis onlar ispanyaya gidecegi icin almayi dusunuyorlarmis.İspanyada da bircok fiyat turkiye ile ayni ama bebek arabalrinin fiyatlari nasildir bilemiyorum, sadece farkli kiyafet markalari var onlar indirimdeyken guzel oluyor.
Kisacasi almanya,avusturya,cek cumhuriyeti falan fiyatlari ayni tum markalar artik turkiyede de var bakindim hatira olsun diye birseyler alayim dedim bir kac parca kiyafet aldim o kadar, bence gerek yok ama sen yinede arastir istersen.
Ayy canim ya cok sagol icimi rahatlatdın bu anlattıklarının hepsi oluyor insan ister istemez korkuyor iki hafta var kontrolüme daha o yüzden sorayım dedim Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?