tokoyay
benimde troidim var haşimoto benimki de sürekli takipte şükür oynamadı değerlerim en son 1 çıkmıştı ben 50 mg kullanıyorum
canım benim de yarın randevum var benimki de 1 ay düşmedi sonraki 10 gün hızla düşüp 0 a yaklaştı bu aralar sık gitmeye dikkat et benim bir yükselip bir düşüyo bi türlü ayarlayamadık 150 mg kullanıyorum ben inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
gecmis olsun canim tsh im benimde bir ay once 3.5 cikmisti.ama doktorum hamileligin ikinci 3. ayinda 3 un altinda olmasini istiyoruz dedi ve dozumu 75 e yukseltti.antikorlarin pozltif degil galiba.demekki tiroit rahatsizligi hamilelikle beraber gelmis sana
selam güzel anneler ve onların şirin yumurcakları :))
oğlum ve ben bir konuda teyzoşların fikrini alalım istiyoruz. bir arkadaşım yakın zamanda yurt dışına gidecek ve seve seve bebek arabası getirebileceğini söyledi bize. almanya-belçika civarındaki online bebek sitelerine baktığımda gördüğüm fiyatlar, türkiyedekinden çok da farklı değildi. daha uygun fiyata bulabileceğim site önerisi olan var mı? littledumblonde sanırım yurt dışından getirtiyordu. başka arkadaşlardan da daha ucuza gördüklerini duymuştum sanki... acilen yardımlarınızı bekliyoruz..güzel günler sizinle olsun...
ben hissediyorum. ne yalan soyleyim cok cocuk seven biri degildim. hatta 32yasindayim kendi yegenim haric kucuk bebek kucagima bile almadim. ama simdi bebek resmi gorsem gozum doluyor, surekli bebegimi dusunuorum ona nasil guzel bi hayat yasatabilecegim planlari yapiorum, surekli endiseleniorum. yani simdiden annelik duygularim gelismeye basladi, hissediyorum. ama herkes de olacak diye birsey yok, kimisi rahmine dusunce kimisi tekmesini yiyince kimi dogunca kucagina alinca hisseder diorlar.kızlar bişey sormak istiyorum..
siz de bu annelik içgüdüsü denen olay hiç oluştu, yani böyle duyguları gerçekten hissediyor musunuz?
arkadaslar merhaba umarım guzel haberler alacagımız bır hafta olur.sevgılı mınıkkus arkadasım umarım sen ve bebısın ıyısındır ve ıyı haberlerlede donecesın ınsallh.
iyi günler herkese ... minikkus seni merak ettim umarım amniyosentezin iyi geçmiştir . güzel haberlerini bekliyoruz canım .
aklımız sendeee
dualarımız da
ben çok temiz çıkacağını düşünüyorum sonucun
Allah sabır versin hepimize, geçmiş gitmiş olsun bu sıkıntılar..
Aminn...
Minikkus canım inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın amniosentezi.sonuçlar 3 hafta sonra çıkacak ama inşalah güzel haberler alacağız
Canım inşallah şu an keyfin yerindedir. Her şey çok güzel geçmiştir. Bizi habersiz bırakma.:18:
selam kızlar çook uzun zamandır birşeyler paylaşmadım minikkuşa çok üzülmüştüm yeni gelişmelermi var acaba?
minikuss nasıl geçti bugünün.. hayırlı haberlerle gelesin sende canım..dualarım seninle..
minikuss da 3 gün annemde yazacağım yazmış işlemden sonra
belki annesınde ınternet yoktur, giremeyebilir cnm
Bugün amniosentez yapılacaktı, nasılsın canım uamrım herşey yolunda gitmiştir, bütün gün aklımdaydın. Sonuçların çıkması uzun sürecek diye biliyorum. sen kendine dikkat et emi sevgiler......
cnm çook geçmiş olsun , iyice yat dinlen, inşallah sonuçların iyi çıkar bütün sıkıntılarını ardında bırakırsın , bak ne güzel bebişin sana ben burdayım diyokendine çok iyi bak Allaha emante olun cnm...
Canım çok geçmiş olsun.çok şükür atlattın bunuda.sonuçlarda temiz çıkacak inşallah.
bol bol dinlen anneciğinde yanında ne güzel
selam canim, evet ben londradan aldircam kardesime, bugaboo bee baktim burda 1750 ordan getirirsem 1100 tl geliyor. acikcasi bugaboo, stokke ve concord bakmistim ben, stokke tr ile ayniydi, concord trden daha pahaliydi nerdeyse. digerrkalara bakmadim. ama almanya demissin alman menseyli bebek arabalarina bakabilirsin, bildiklerim concord, britax, quinny, peg perego,
satilan yerleri ben soyle yaptim. bugaboo sitesine girdim gidecegim ulkedeki magazalari listeledim, magazalarin internet sitesinden de fiyatlarini karsilastirdim. ayrica ulke bazinda en ucuz. com gibi sitelerde olabiliyor. biraz arastirman veya orda yasayanlara sorman lazim
Maşallah kuzucuğuna
boyu uzun olacak demekki
Benden AFP icin kan alınmadı? ne ici gerekli doktorum hic birsey soylemedi?
Kimde hiperaktivite yaratıyor cocukta mı annede mi?
Kızım oluyor :))
Çok mutluyum ağzım kulaklarımda..doktor kesin kız dedi değişmezmiş :)
deprem oldupc açıktı. ne yapcağımı bilemedim. alelacele pc yi kapadım. teli bile almadan sadece montu aldım aşağı koştum. ayaklarımda çorap bile yoktu. büyük istanbul depremi başladı sandım çok korktum.
inş. bebeğe bişi olmaz, yada etkilenmez.
birde bi aşağı inen benim ya o kötü.
birde 5-10 dk öncesinde kayınvalideye sinir oldum. hafif atıştık gibi oldu. sonrasında ona muhtaç oldum :) hemen ona koştum ya :) oda ayrı bi rezillik oldu. :) bana laf söledi bak deprem oldu diye düşünüodur eminim :)
Butunduamvesenam Eşler farklı ülkelerden olunca isim bulma işi hepten zorlaşıyo yok bunu telaffuz edemezler bunu yanlış söylerler derken bi sürü isim eleniyo. Biz de İmad ismini öyle eledik çünkü ilk harfi ayınla türkçede yok malum.
Mobilyalarınız çok güzelmiş :81: fiyatları da çok uygun :129: ben de internetten bi kaç model buldum ilk çocuk olduğu için seninkiler gibi iki cinsiyete de uyabilecek sade bişeyler istiyorum ama burda bulabilir miyim onu da bilmiyorum :97: Eşim de bakma öyle internetten burda bulamazsak içinde kalıcak diyo :106: Annem bebepe bir sürü şey (nevresim tak., pike tak., yatak örtüsü vs.) dikeceği için yatağı o bu ayın 25inde gelince almak istiyoruz ki elinde ölçüleri olsun. Ama annem de eşim de daha şimdiden oda almaya pek sıcak bakmıyolarBeşik al bi sene sonra oda alırsın diyolar Ama ben de oda almak istiyorum zaten şifonyere dolaba ihtiyacı olacak hem bi sene sonra beşiğin takımı dolabı bulamayabilirim :85: Ay çok karışık bizim işler yani bakalım Allah sonumuzu hayreylesin :116:
İsim isim isim Ay bu isim bulma işi ne zormuş yaaa. Biz ilk başta aslında hemen bulmuştuk isimleri. :128: Kız olursa Meryem Nuha (Aklıselim demek) :124: Erkek olursa Emin MervanEmin'i eşim istedi Mervan ismini de ben oldum olası çok severim ama Mervan kelimesinin murûe'den yani mertlikten geldiğini sanıyodum biraz araştırdım da hoş kokulu bir ağaç, güneşte parlayan ve ateş yakmakta kullanılan beyaz taş demekmiş (Herhalde çakmak taşı oluyo bu) :84: Yani pek de güzel değil manası Eski bi arap ismi ama bu isimle öne çıkmış şöyle meşhur bi sahabi ya da alim de yok ki hani ona niyetle koyayım :105: Bir Emevi Halifesinin adı ama o da pek parlak bir şahsiyet değil Eşimin ağzını yoklayayım bi dedim Emin ismine çok alışmış değiştirmek istemiyo Sizce de Emin'e uygun yeni bir isim bulmam gerekir dimi?
oğlum ve ben bir konuda teyzoşların fikrini alalım istiyoruz. bir arkadaşım yakın zamanda yurt dışına gidecek ve seve seve bebek arabası getirebileceğini söyledi bize. almanya-belçika civarındaki online bebek sitelerine baktığımda gördüğüm fiyatlar, türkiyedekinden çok da farklı değildi. daha uygun fiyata bulabileceğim site önerisi olan var mı? littledumblonde sanırım yurt dışından getirtiyordu. başka arkadaşlardan da daha ucuza gördüklerini duymuştum sanki... acilen yardımlarınızı bekliyoruz...
güzel günler sizinle olsun...
oğlum ve ben bir konuda teyzoşların fikrini alalım istiyoruz. bir arkadaşım yakın zamanda yurt dışına gidecek ve seve seve bebek arabası getirebileceğini söyledi bize. almanya-belçika civarındaki online bebek sitelerine baktığımda gördüğüm fiyatlar, türkiyedekinden çok da farklı değildi. daha uygun fiyata bulabileceğim site önerisi olan var mı? littledumblonde sanırım yurt dışından getirtiyordu. başka arkadaşlardan da daha ucuza gördüklerini duymuştum sanki... acilen yardımlarınızı bekliyoruz...
güzel günler sizinle olsun...
Benden AFP icin kan alınmadı? ne ici gerekli doktorum hic birsey soylemedi?
Kimde hiperaktivite yaratıyor cocukta mı annede mi?
Tebrik ederim canim Kizin hayirli ugurlu olsun.
Bende bugjn ogrendim benimde kizim olcak.
Drdan cikinca bende siritmaktan bir hal oldum:)
ben gerci avrupada degilim ama burdakiyle yani amerikayla turkiye fiyatlari cok yakin o yuzden belki avrupada oyle olabilir. yani oyle yuksek bir fark yok arada sanildigi gibi. burda kiyafet ucuz ben oyle biliyorum. ama alman mali bisey alinirsa belki almanyada daha ucuz olabilir. cunku burdada amerikan mali olanlar daha ucuz. avrupa markalari ya daha pahali yada ayni civarlarda.
kızlar bişey sormak istiyorum..
Siz de bu annelik içgüdüsü denen olay hiç oluştu, yani böyle duyguları gerçekten hissediyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?