2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canim doktor bana cikmadan sordu bir sikinti sikayet yok degil mi dedi.
Bende hic bir sikayetim yok aradabir aci sizlama gibi birsey oluyor ama sanirim oda normaldir dedim.
Tabi o olacak bebek buyuyor kendine yer aciyor cok normal dedi.

Aman canim onlar büyüsünde sorun değil bebegim için korkuyorum endişeleniyorum yoksa raziyim herseyine ohh iyi iyi herkesin bebeği büyüsün... Büyüdüklerde annelerine gelsinler sagol canim

Kizlar niye hiç konuşmuyorsunuz ki

Minikuss hosgeldin nasılsın insallah

Hsumeyye canim sagol evet hasim iscan havalar duzelsin gidip bir goz gezdirip fiyat ve model arastirmak istiyorum.

Gorumcezede gercekten dogru soyluyorsun binek arac alsak bukadar zorlanmayiz.Aslinda ne gibi ozellikler istedigimi biliyorum
mesela yaz oldugu icin puset diger bebek koltugunun icine konulandan degil bagimziz sekilde mekanizmasina takilandan istiyorum.İc ice olunca bebek sicaktan bunalirmis gibi geliyor.
Birde cif yonlu olsun hem ben bebegi gorebileyim hemde ilerde bebek disariyi gormek isteyecektir onun icin cift yonlu olsun istiyorum.
Bu arada ben hafif birsey alayim istemistim gecen bir akrabamiz cok basit birsey almayin hemen dagiliyor kaldirimlari rahat inip cikabilsin iri tekerlekli birsey olsun dediler.
Hak vermedim degil malum turkiyede her yerde ozurlu ve bebek arabalari icin kaldirimlar duzenlenmiyor olsada insanlar araclarini park edebiliyor.
Ben bekliyorum halen, karnim hic cikmadi diye heralde boyle hamile gibi hissetmiyorum hatta gidip bakarken utaniyorum ya sacma biliyorum :) ama bebek magazalarinda bakiyorum alisveris yapanlarin en az 6 aylik gibi karni var yada bebegi var kendimi garip hissediyorum.Aslinda 5. Aya girmek uzereyim zaten son 2 ayda agirlasicaz dolasip almakda zorlanicaz yavas yavas tamamlamak lazim.Beklemiyim yavas yavas alayim degil mi?saka gibi nerdeyse 5 ay sonra kucumuzda olacaklar

minikks arkadasim cok gecmis olsun simdi gordum. insallah sonuclarinda temiz cikar sende biran once hamile ve mutlu kervanina katilirsin. Allah yar ve yardimcin olsun canim.

Minikkuş'a çok geçmiş olsun dilyorum, en kısa zamanda iyi haberlerini duyarsın inşallah. Allah yardımcun olsun. Amin.

Minikuss hosgeldin nasılsın insallah

Teşekkürler arkadaslar
Daha iyiyim yani amniyosentez öncesine göre ağrım sızım düne göre daha az ama sürekli yatmaktan totom acımaya başladı. Bebeişin hareketlerini hissedince bişeyim kalmıyor..
İşlemin riskleriyle ilgili negatif bir belirti yaşamadım moral olarak da öncesine göre daha iyiyim sağolsun eş dostta yalnız bırakmadı sizler de öyle..
Ne kadar sorunsuz vs de olsa kimsenin tecrübe etmemesini dilerim.. hayırlısıyla atlatıcaz inşallah arada fırsat buldukça kısa süreli de olsa girmeye çalışıyorum..

Beni kimse aramadi[/QUOTE]

beni de aramadılar ama ben vakti geldi diye gittim, dün vuruldum bugün biraz ağrım var, iki güne geçermiş. İki doz şeklinde vuruluyormuş, bi sonraki doz 7 şubatta yani.... 5 yıl içinde 2. doğumunu yapanlar tekrar vurulmuyormuş. Yapıması için 17-18-19-20. haftalar ideal dedi aşıyı yapan görevli hemşire, önemli olan bebeğin kıpırdamaya başlaması dedi....

bakcam bu modele ama bugaboo bee icime cok sindi aklimi karistirmakta istemiorum. bu arada ben de bogazici mezunuyum 2003 lisans 2007 master. ayni donemde mi okuduk acaba???

MoreLinin düzelmesine ve iyi olmana sevindim inşallah bugünleri atlatacaksin guzel haberler alacaksın Rabbim her daim yanında ve yardimcin olsun inşallah

Sadece kendi derdime düşmüş sayılmam hepinizi takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince..
İsim konusunda çok güzel fikirleri ve seçenekleri olan arkadaşlarımız var ve çoktan karar vermiş olanlarda bebekleriniz sağlıkla isimleriyle yaşasınlar inşallah..
Ben de erkek bebeğim için kısmetse Deniz ismini koymayı bekarlığımdan beri çok istiyordum erkeklere çok yakıştığını düşünüyorum. Babası ise eski dönem şairlerden Şirazlı Sadi'den esinlenerek Sadi ismini ikinci isim olarak koymak istiyor.. Yani kısmetse Deniz Sadi olacak bebeğimiz eşimin ailesinden burun kıvıranlar oldu ama bizler için bu isimlerin anlamları var ve hissederek bu isimleri koymak istiyoruz son dakika da değişiklik olmazsa başından beri isteğimiz bu yönde.. Bebeğimin adaşları olacakmış çok sevindim..

Oda takımları alınmaya başlanmış bebekleriniz içinde mışıl mışıl uyusun büyüsün.. Ben de İkea'dan beğendim ama tam karar vermemiştim aynı modellere yakınını mobilyacıya da yaptırabilirim. Bebek karyolası sallanmayandan.. şifonyer.. belki birde dolap.. kısmetse..

Kıyafetler de çok şık erkek bebek kıyafetlerine de bayıldım doğal olarak minik adam kıyafetleri.. Sağlıkla giysinler inşallah..

Bende şu süreci atlatıp nasipse alış verişe başlamak bebeğimin herşeyini hazırlamak istiyorum..

Alışverişleriniz hayırlı olsun bebek arabalarınız da

Cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar tebrik ederim... testleri olumlu sonuçlananlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..

Hepinizin sevincini ve heyacenını yürekten paylaşıyorum elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ama kişişel olarak istesem de dönüş yapamıyorum..

Kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın...

çokk geçmiş olsun arkadaşım.daha önce hiç konuşmadık ama burda yazdıklarını takip ediyorum.daha önceden başka türlü bir kaybım olduğu için yaşadığın endişeyide çok iyi anlıyorum.dünü atlattıysan inşallah birşey olmayacak.bende inanıyorumki burada o kadar hamile insanın dualarıylada 2 hafta sonra çok güzel haberler alacak sende bebeğine ciciler almaya başlayacaksın...

Aminnn saol canim cumlemize nasip eder insallah.evet ankete baktimda kizlar baya cogalmis.
Bnde en sonnda oylama yapabildim cok sukr.

O ankette bı tane erkek fazla basta erkekti oyumu erkeğe verdi cinsiyet değişti bizim kiz oldu kıza oy veremedim hayırlısı olsun herkesin evladı Rabbim kucağımıza almayı kokusunu koklamayida nasip etsin[/QUOTE]

Ben o yuzden kesinlesmeden kullanmadim. Neyse saglik olsun ordaki ankete ne yazdigi oneml degil.
Onemli olan bebegimizin sagligi.insallah koklamakta nasip olur canim

[SUB][/SUB]
O ankette bı tane erkek fazla basta erkekti oyumu erkeğe verdi cinsiyet değişti bizim kiz oldu kıza oy veremedim hayırlısı olsun herkesin evladı Rabbim kucağımıza almayı kokusunu koklamayida nasip etsin

Ben o yuzden kesinlesmeden kullanmadim. Neyse saglik olsun ordaki ankete ne yazdigi oneml degil.
Onemli olan bebegimizin sagligi.insallah koklamakta nasip olur canim[/QUOTE]

Amin inşallah aynen öyle Rabbim herkese nasip etsin inşallah

pıtırcık ooğlum. Tembel oğluum. Amanda babasının tembel oğluuuu..

Aman neyse zaten bana çekseydin bütün ömrün boyunca yerinde duramayan bir adam olacaktın. En azından baban tembel ama ağır adam sende onun gibi ol o yüzden oğlum.

Ama kuzum ama fındığım anneye bir tepik at be çocuğum. Babayla seni bekliyoruz bak. Hadi sen büyü bende bir mutfağa dolanıp geleyim

topikteki deneyimli annelere bir sorum olacak; buhar üfleyici aldınız mı? lazım bir şey midir? öyleyse nelere dikkat ediliyor hangi marka daha iyi?

topikteki deneyimli annelere bir sorum olacak; buhar üfleyici aldınız mı? lazım bir şey midir? öyleyse nelere dikkat ediliyor hangi marka daha iyi?

benmde almam lazım ev rütubetli ise su alıp duvarlar küf oluo gibii se kuru çok ise nemlendirmeli o yüzden kışın lazım edick banada.marka önemli diel..

Günaydın arkadaşlar karlı ve buzlu bir sabahta gene bebişi işe getirdim yanlızmıyım acaba!

Ben hala bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim aslında belli şuanda ama geçen ay doktor değiştiricem diye 3 kere ultrosona girdim ve ozaman da 14 haftanın içindeydik şuan ikiside birbirine benzer çıkıntı var dedi ama 15 gün sonra testisler oluşursa erkek oluşmazsa kız dedi ama babası çıkıntıyı görünce erkek diye kabullendi.değişirmi sizce ben hep kız hîssettim ilk günden beri çok merak ediyorum benim gibi yaşayan varmı bu durumu))

Gunaydin canim rabbim yardimciniz olsjn bu karda buzda ise gitmek zorundA olanlarin birde hamile hamile
Cok zor Allah kolaylik nasip etsin insallah.

Cinsiyetini ogrenmen icin erken daha bence biraz daha bekle burdaki bir cok arkadasin 14. Haftada
Ogrendigi cinsiyet daha sonra degisti biliyorsundur sende.biraz daha sabret kesin ogrenirsin.

Evet canım şimdi geçmişi okudum biraz oy cinsiyet için oy kullanan bir arkadaşımız varmış.hayır kız demikdiğinde değiltiğini duymuştum ama erkek denildiğinde herkez değişmez diyordu.ama. Okudum evet aynen de öyle erkek denilenlerde değilebiliyormuş.teşekkür ederim sabredicem artık bişeyde hissedemez oldum))

Tatlım 12+2 de erkek gibi denmişti. 15+1de kordon bacak arasındaydı doktor çok zorladı çıksın diye ama benimki inatçı çıktı :) Kordondan dolayı emin olamıyorum ama kız gibi dedi bu seferde. Yarın doktor kontrolüm var 18+1 olucaz artık kesinleşir herhalde. Yani önce erkek denen kız olabiliyor bazen :)))

Günaydın tüm annişler ve tatlı minnoşları:)))

Dün ne güzel evden çıkmamıştım ama bugün işler birikince gelmek zorunda kaldım işe....
Kızlar noolur dikkatli olun yürürken dışarıda bayaa buzlanma var...Hatta mümkünse hiç çıkmayın...
Biz dün üçümüz aile saadeti yaşadık evde...babamız da gitmedi...çok iyi geldi valla...
Ben ilk defa 01.01.2013te sinemada hissetmiştim bebiğimin hareketini ama dün iyice belli etmeye başladı güzel kızım benim kendini...
Sanırım hareketli bir çocuk olacak:))) Hatta dün dışardan bile gördüm tekmelerini arka arkaya, ama babası bir türlü göremedi o kadar beklediği halde karnımda:))))
Kızlar gerçekten hareketlerini hissedince ayrı bir güzel oluyormuş...insanın içi huzurla doluyor o minik hareketleri hissedince...çoook farklı bir duyguymuş:)))
Herkesin başına en kısa zamanda inşallah...

Bebeğinin cinsiyetini öğrenen annişlerin hepsini tebrik ederim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Minikusscum sorunsuz geçmesine çok sevindim operasyonun, sen şimdi güzelce dinlen annesi o sana destek olacak bu dönemde merak etme hiç...biz de dualarımızla yanındayız:)))
Hem kızım da adaşından gelecek güzel haberleri bekliyor sabırsızlıkla:)))

Dün bebişin odası için internetten araştırmalar yaptım ben de...aşağıda linkini vereceğim sitede bayaa bir çeşit var..fiyatları biraz tuzlu ama farklı model görmek açısından bir fikir verir diye düşündüm...
Hatta belki ben beğendiğim bir modeli başka bir marangoza yaptırabilirim istediğim şekilde...

Modern Bebek Odası Dekorasyonu, Modern Bebek Odası Çeşitleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…