Canim doktor bana cikmadan sordu bir sikinti sikayet yok degil mi dedi.
Bende hic bir sikayetim yok aradabir aci sizlama gibi birsey oluyor ama sanirim oda normaldir dedim.
Tabi o olacak bebek buyuyor kendine yer aciyor cok normal dedi.
minikks arkadasim cok gecmis olsun simdi gordum. insallah sonuclarinda temiz cikar sende biran once hamile ve mutlu kervanina katilirsin. Allah yar ve yardimcin olsun canim.
Minikkuş'a çok geçmiş olsun dilyorum, en kısa zamanda iyi haberlerini duyarsın inşallah. Allah yardımcun olsun. Amin.
minikkusss;
Rabbim bi an önce bebisinle birlikte eskisinden daha sağlıklı olmayı nasip etsin inşallah gördüğün gibi bütün form seni ve diğr arkadaşı dualarla unutmuyo..
sen istiraatini yap bi hafta on gün kendine dikkat et.. kuzenim de olmuştu amino bir hafta yattıı.. şimdi normal şekilde beklenen tarihinde sağlıkla geldi evladı..
sen de iyi haberler alıcaksın inşallah..
minikuss yazılarını gördüm içim rahatladı,iyi olmana çok sevindim.annendeymişsin ne güzel,o sana güzel güzel bakar.dikkat et kendine.sonuçlar da temiz çıkıcak Allahın izniyle,o kadar çok dua alıyorsun ki.Birbaşkasının tanımadığı birine dua etmesi daha makbulmuş.dularımız senin ve diğer arkadaşımız akasya için....
Minikuss hosgeldin nasılsın insallah
Öncelikle tüm cevaplar için çoook teşekkürler...
Biz son olarak quinny moodd'a karar kıldık.
ben de o şekilde baktım biraz fakat quinny hollanda markası ve dil sorunu oluyor, belçika için de aynı sorun geçerli, her ne kadar boğaziçi mezunu da olsam ingilizce her yerde yetmeyebiliyor :))))
Teşekkürler arkadaslar
Daha iyiyim yani amniyosentez öncesine göre ağrım sızım düne göre daha az ama sürekli yatmaktan totom acımaya başladı. Bebeişin hareketlerini hissedince bişeyim kalmıyor..
İşlemin riskleriyle ilgili negatif bir belirti yaşamadım moral olarak da öncesine göre daha iyiyim sağolsun eş dostta yalnız bırakmadı sizler de öyle..
Ne kadar sorunsuz vs de olsa kimsenin tecrübe etmemesini dilerim.. hayırlısıyla atlatıcaz inşallah arada fırsat buldukça kısa süreli de olsa girmeye çalışıyorum..
Sadece kendi derdime düşmüş sayılmam hepinizi takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince..
İsim konusunda çok güzel fikirleri ve seçenekleri olan arkadaşlarımız var ve çoktan karar vermiş olanlarda bebekleriniz sağlıkla isimleriyle yaşasınlar inşallah..
Ben de erkek bebeğim için kısmetse Deniz ismini koymayı bekarlığımdan beri çok istiyordum erkeklere çok yakıştığını düşünüyorum. Babası ise eski dönem şairlerden Şirazlı Sadi'den esinlenerek Sadi ismini ikinci isim olarak koymak istiyor.. Yani kısmetse Deniz Sadi olacak bebeğimiz eşimin ailesinden burun kıvıranlar oldu ama bizler için bu isimlerin anlamları var ve hissederek bu isimleri koymak istiyoruz son dakika da değişiklik olmazsa başından beri isteğimiz bu yönde.. Bebeğimin adaşları olacakmış çok sevindim..
Oda takımları alınmaya başlanmış bebekleriniz içinde mışıl mışıl uyusun büyüsün.. Ben de İkea'dan beğendim ama tam karar vermemiştim aynı modellere yakınını mobilyacıya da yaptırabilirim. Bebek karyolası sallanmayandan.. şifonyer.. belki birde dolap.. kısmetse..
Kıyafetler de çok şık erkek bebek kıyafetlerine de bayıldım doğal olarak minik adam kıyafetleri.. Sağlıkla giysinler inşallah..
Bende şu süreci atlatıp nasipse alış verişe başlamak bebeğimin herşeyini hazırlamak istiyorum..
Alışverişleriniz hayırlı olsun bebek arabalarınız da
Cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar tebrik ederim... testleri olumlu sonuçlananlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..
Hepinizin sevincini ve heyacenını yürekten paylaşıyorum elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ama kişişel olarak istesem de dönüş yapamıyorum..
Kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın...
Aminnn saol canim cumlemize nasip eder insallah.evet ankete baktimda kizlar baya cogalmis.
Bnde en sonnda oylama yapabildim cok sukr.
O ankette bı tane erkek fazla basta erkekti oyumu erkeğe verdi cinsiyet değişti bizim kiz oldu kıza oy veremedim hayırlısı olsun herkesin evladı Rabbim kucağımıza almayı kokusunu koklamayida nasip etsin
bakcam bu modele ama bugaboo bee icime cok sindi aklimi karistirmakta istemiorum. bu arada ben de bogazici mezunuyum 2003 lisans 2007 master. ayni donemde mi okuduk acaba???
topikteki deneyimli annelere bir sorum olacak; buhar üfleyici aldınız mı? lazım bir şey midir? öyleyse nelere dikkat ediliyor hangi marka daha iyi?
Günaydın arkadaşlar karlı ve buzlu bir sabahta gene bebişi işe getirdimyanlızmıyım acaba!
Ben hala bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim aslında belli şuanda ama geçen ay doktor değiştiricem diye 3 kere ultrosona girdim ve ozaman da 14 haftanın içindeydik şuan ikiside birbirine benzer çıkıntı var dedi ama 15 gün sonra testisler oluşursa erkek oluşmazsa kız dediama babası çıkıntıyı görünce erkek diye kabullendi.değişirmi sizce ben hep kız hîssettim ilk günden beri çok merak ediyorum benim gibi yaşayan varmı bu durumu ))
Gunaydin canim rabbim yardimciniz olsjn bu karda buzda ise gitmek zorundA olanlarin birde hamile hamile
Cok zor Allah kolaylik nasip etsin insallah.
Cinsiyetini ogrenmen icin erken daha bence biraz daha bekle burdaki bir cok arkadasin 14. Haftada
Ogrendigi cinsiyet daha sonra degisti biliyorsundur sende.biraz daha sabret kesin ogrenirsin.
Evet canım şimdi geçmişi okudum biraz oy cinsiyet için oy kullanan bir arkadaşımız varmış.hayır kız demikdiğinde değiltiğini duymuştum ama erkek denildiğinde herkez değişmez diyordu.ama. Okudum evet aynen de öyle erkek denilenlerde değilebiliyormuş.teşekkür ederim sabredicem artık bişeyde hissedemez oldum))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?