topikteki deneyimli annelere bir sorum olacak; buhar üfleyici aldınız mı? lazım bir şey midir? öyleyse nelere dikkat ediliyor hangi marka daha iyi?
ben henuz almadim ama biraz arastirdim.topigin birinde bir bayan dandik bir marka almis hem buhar ufleme gucu dusukmus hemde bozulunca servis problemi yasamis birde plastik gibi bir koku veriyormus.o markayi hatirlayamadim simdi.alirken buhar gucune birde plastik kokmamasina dikkat edin diyorlar.
topikteki deneyimli annelere bir sorum olacak; buhar üfleyici aldınız mı? lazım bir şey midir? öyleyse nelere dikkat ediliyor hangi marka daha iyi?
kızlar herkese günaydınnndün bir bayan geldi bizim şirkete finans bölümünde ödeme ile alakalı görüşüyorlardı.. hemen arkadaslarım haber verdi meger kadın dogum uzmanıymışşş tabi ben koşa koşa gittimmm hemen sorular sormaya falan başladım allahtan sıcakkanlı bir kadındı :124:
bebek hareketleriyle ilgili gün içerisinde hissediyorum dedim. bana bebekler en çok anneler uykudayken hareket ederler dediben çok şaşırdım tabi.
neyse akşam eve gittim 23.30 gibi uykum geldi saatimi gece 3 e kurdumm belki uyanınca hissederim diye :124:
sonra uyandım baktım ses seda yok.. kendime kızdım niye her duyduguna inanıyorsun diyetam tekrar uyumaya çalışırken benim bebiş içerde bir coştuuuuu neye uğradıgımı şaşırdımm şmdiye kadar zaten nerdeyse hergün hissediyordum ama gece olan hareketler o kadar net ve keskindi kii anlatamam.. hiç sabah olsun istemedimm iyi uyanmışım diyorum şimdide :))
özellikle dogumu bana yakın olan kızlar bir deneyin isterseniz, bakalım sizde yaşayabilecekmisiniz
Tatlım 12+2 de erkek gibi denmişti. 15+1de kordon bacak arasındaydı doktor çok zorladı çıksın diye ama benimki inatçı çıktı :) Kordondan dolayı emin olamıyorum ama kız gibi dedi bu seferde. Yarın doktor kontrolüm var 18+1 olucaz artık kesinleşir herhalde. Yani önce erkek denen kız olabiliyor bazen :)))
Sağol canım bilgilerin içininşallah gönlüne göre olur.neyse sen öğrenirsin artık benim randevum 25 ocakta.haberlerini bekiyorum.
Bizde Asya koymaya karar verdik, ben oyle istedim suanda cok fazla konuldugu icin istemiyorum ama icime sinen baska birseyde yok.Bence Aslida guzel bir isim, acikcasi benim icin onemli olan bebek ve cocukken isim cok agir gelmesin yaslandikcada igreti durmasin istedim birde dalga gecmesinler.Bazen oyle cici isimler duyuyorumki o ismi 50 yasinda bir insana bagdastiramiyorum sonucta hep bebek kalmayacak.
Mesela Asya ismi benim uzerimde guzel kadin ismi yaratiyor, birde A harfi gibi harflerin guclu karakter gibi bir etkisi oldugunu okumustum Asli da buna yakin ama sen yine icine sinmediyse biraz dusun alternatif isimlere bak oyle karar ver.
Aslı bence çok güzel bir isim ve ne kadaar düşündüysem yanına bir isim yakıştıramadım. Tek başına daha güzelkızlar eşim kızımıza aslı ismini koymayı çok istiyor ben biraz araştırmak istiyordum. iki isim koyalım diyorum iki isim kafa karıştırır die istemiyor. sizce nasıl bu isim. ASLI ismi sizce kulağa hoş geliyor mu? kafam karıştı. eşimi kırmak istemiyorum emin de olamıyorum.
kızlaaaar, bugün ilk defa oğluşumun hareketlerini hissettim ve onca haftanın acısını çıkarttı resmen, sabahtan beri kaç defa oldu
böyle bazen kayma gibi oluyor bazen de sanki büyükçe bir fındık büyüklüğünde bir tekme hissediyorum
Beni kimse aramadi
Deneyimli değilim ama özellikle kış bebekleri için ve özellikle kaloriferli evler için gerekli. Kalorifer havayı kurutup nemi azaltıyor. Soğuk buhar üfleyenini tavsiye ediyorlar. Benim bildiğim Weevel gibi bir marka hem uygun hem de gayet iyi.topikteki deneyimli annelere bir sorum olacak; buhar üfleyici aldınız mı? lazım bir şey midir? öyleyse nelere dikkat ediliyor hangi marka daha iyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?