Bilmiyorum canım çevremdeki herkes en az 5 kilo almış benimle aynı haftalarda hamile olan bi kaç arkadaşım var onlar.Şimdilik önemli değil ama bir kaç hafta daha devam ederse bakıcaz dedi doktor.Çocuk normal dedi.Benim kusmalarım hala devam ediyo ona rağmen bebek iyi dedi doktor.Bir kaç hafta sonra kiloya bakıp karar verecek.bende henüz hiç kilo almadım pekela annenein hiç kilo almamasında sorunmuolabiliyormuş ???ben seviniyordum almadıgıma.bebegim en son 21 haftalıkken bakılmıştı 400grdı amabende hiç fark yok.ben küçük bi oglum var onun sayesinde hareketten almadıgımı düşünüyorumama...bi sorayım bidaki gittigimde en iyisi
slm kızlar, dün detaylı ultrasona girdik şükür oğluşumun herşeyi normal çıktı. darısı yeni gireceklerin başına.. benim son 1 haftadır oğlum mesaneye baskı mı yapıyor nedir çok afedersiniz bazen sürekli küçük abdestim var gibi geliyor. birde son zamanlarda yavaş yavaş hatta son 1 aydır diyim akıntım arttı benim özellikle hareketliyken daha çok oluyor. rengi normal kokusu da yok ama yine de biraz korktum detaylıda doktora söledim rahim ağzına baktı hiçbir sorun yok dedi ama yine aklıma takılıyo ara ara benim gibi akıntısı olan var mı kızlar?
Yumurtanın faydası su ki, en kaliteli protein yumurtada bulunuyor;
kalitesi de şuradan geliyor; vucut yumurtadakı proteının neredeyse tamamını kullanabılıyor.
Yanı 100 gram et yedıgınde vucuda tam hatırlamıyorum rakamı ama 70 gr proteın gırmıs oluyorsa
yumurtada 100 gram ornegınde 96-97 proteın gırmıs oluyor.
Buna alternatıf olarak daha fazla proteın tuketmen yeterlı.
Peynır-süt-et-balık vb.
Ama ille de yumurtanın proteınınden faydalanamak ıstıyorsan keklere vs de cok katılan bır besın
o sekılde de tuketebılırsın ya da dedıgım gıbı ek baska proteınler yersın,
bır kaybın olmaz.
KANZ 650 CİFTYÖNLU TIRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI ............... DAN - YouTube
kızlar bu araba nasıl. arabayı en son alcam. hatta doğumdan sonra bile olabilir. o yüzden fazla araştırmıorum ama buna denk geldim. nasıl sizce? ana kucağı ile birlikte 400 gibi fiyatı. tek başına 180 sanırım
canım ben beğendim,çok kolay katlanıyor.çift yönlü,hemde travel sistem.markasıda iyi,arkası tam yatıyor.gördüklerim kadarıyla bu fiyatsa çok iyi bence özelliklerine göre.düşünebilirsinbizim bilmediğimiz kim bilir daha ne modeller var?ben kazık mı yedim ne
KANZ 650 CİFTYÖNLU TIRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI ............... DAN - YouTube
kızlar bu araba nasıl. arabayı en son alcam. hatta doğumdan sonra bile olabilir. o yüzden fazla araştırmıorum ama buna denk geldim. nasıl sizce? ana kucağı ile birlikte 400 gibi fiyatı. tek başına 180 sanırım
Bilmiyorum canım çevremdeki herkes en az 5 kilo almış benimle aynı haftalarda hamile olan bi kaç arkadaşım var onlar.Şimdilik önemli değil ama bir kaç hafta daha devam ederse bakıcaz dedi doktor.Çocuk normal dedi.Benim kusmalarım hala devam ediyo ona rağmen bebek iyi dedi doktor.Bir kaç hafta sonra kiloya bakıp karar verecek.
kızlar hazımsızlık sorununuz varmı az da yesem midem çok rahatsız oluyorgerçi pek az yediğim söylenemez
Kizlar merhaba
Ben kizimin hareketlerini 4-5 gundur bazen alt kisimda vajinada hissediyorum cok korkuyorum bi problem mi var acbaa:18:
kızlar bugün odamı toplarken beşik içinde yer bakim dedim. ölçüm falan yaptım. ben almayı düşündüğüm sallanan beşikler sığar sanıordumsığmıyor. komidinlerim asimetrik. üst üste koyunca durmaz diodum. üst üste koydum duruyor şimdilik. ağırlık bastırdıkça kırılmaz inş.
neyse kalan yer için ölçüm yaptım sığmıyor. benim düşündüğüm sallanan beşiklerin ölçüsü 70-130
ikea ya baktım netten. onların karyolası 66-126 ymış.
ikea dan mı alsam. beşik olayını çok sonraya bırakmasam ii olacak. bi aksilik olursa değiştirmeye zaman kalsın. hemde mobilya kokusu çıkması açısından biraz erken alınmalıymış.
EVY BABY - Hamilelik ve Bebek Hakknda Her ey
ben yerim daralmasın diye, hemde mobilya yıpranmasın diye geç vakitlerde almayı düşünüodum. napsam ki yasallanmayınca uyutmada sıkıntı olur mu. yoksa park yatak mı alsam salona falan da getirebilirim. park yatağıda hiç istemiorum yaa. hiç sevmedim onları ben
parklari bende hic sevemedim oyuzden bastan eledim
benm yatak odamda cok buyuk degil ikeanin besikleri anca sigar gibi geliyo tam olcu almadim gerci:44:
ama dolasmak icin gittigimde bi modeli begendim digerlerine gore saglam ve kalitelli duruyodu onu almayi planliyorum ama ne zaman almak lazim onu bilmiyorum
birde yatak konusu var o daha onemlli aslinda henuz arastirmdadim once besigi alip ona gore bakim diyorm
ben beşiği son bi ay kala alırım diyordum ama daha önce alcam galiba. çünkü beşik ölçüsüne görede nevresim falan oluyor sanırım. bir iki süsleme bişi yapsam diyelim...:44::44: bu hafta bakim ben gene ikea ya. kararımı verip bir iki haftaya alsam mı acaba :44:
benim odam da aşırı toz oluyor. alınca kurmak isticem toz olacak hep. her hafta sil onu derken beşik yıpranır ya :)
22. haftamdayım. 30 da mı alsam. kalır geriye 8 hafta. eh anca gibi kalan işler için. ben beşiğin yerine göre duvara raf maf yaptırmak istiorum. dolabı yok bebeğimin. kendi dolabım bana kadar
zor bu işler ya.
birde badana mevzusu aklımı kurcalıyor. 2 yıl olmuş olcak bu eve taşınalı yazın. ve ilk girdiğimden bu yana badana olmadı. bebek gelmeden yaptırsam mı? boya badana bebeğe zarar verir mi. hamileyken yaptırırım yaptırırsam. doğduktan sonra değil. off o işlerde çok zorlu hemde eşya varken daha da zor.
oyyyy badana dusunuyosan hemen yaptir bence ama bikacgun kalma tabi yatak odanda bebeis geldikten sonra daha zor olur boya isleri
cok kararsizim besik alma konusunda bekle bekle oda olmuyo birsuru eksik var donup duruyo kafamda hepsini birden almakda zor olur yavastan tamamlamak lazim artik
birde dolap konusu var benm dolabim anca bize yetiyo hatta yetmiyo
ekstra dolabi koycak yerim yok ne yapcam bilmiyorum
neyse Rabbim saglik huzur versinde onemli olan o gerisi bi sekilde hallolur diye avutuyorum su anda kendimi
sevcey : bana ağır gelmiyor. şimdi bu cümlemden yanlış anlaşılmasın hafif olduğunu iddia etmiyorum ama ben taşırım yani 1-2 dakika gerekirse. Ama ana kucağı hafif o kesin. ihtiyaç sahibi birine vermek için bir arkadaşımdan chicco ana kucağı almıştık bi akşam bizde kaldı ana kucağı, ben de antrenman yapayım demiştim ay çok ağırdı, eşimde de dedi ki bunun içine bir de bebek gelince insanlar bunu nasıl taşıyor. ona göre çok hafif anakucağı. bir de ben heybetli seviyorum herhalde :)) alçak ya da küçük bebek arabası bana göre değil :)))
keeper : termal derken, süt su gibi ürünleri sıcak yani belli bir ısıda mı tutuyor? ne kadar süre? bir de kaça aldın biraz bilgi paylaşır mısın? ayrıca senin plasenta previa ne aşamada? kaç cm var daha tam düzelmiş demeleri için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?