2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydınnn güzel annelerrr

hepinize hayırlı haftalar diliyorum.ben artık geceleri uyamıyorum kızım ole tepikler atıyorki uyandırıyor benı eşşek sıpası :) gündüzde çok hareketli sadece öğleden sonra sakınn ben napıcam bununla böyle eyvah eyvah dışardan baktıldığında resmen görünüyor artık hareketleri

Cnm çok geçmiş olsun
Bol bol su içmeye devam et umarım operasyona gerek kalmadan geçer.

SEYZEN cim canım çok geçmiş olsun.

Kızlar birşey sorucam size ben hamile kalmadan önce göbeğime ağda yapordum biraz tüylüyümde :) 1,5 ay önce yaptım yine çıktı haliyle tekrar yapmam lazım hiç hoş durmuyor çünkü ağda yapmamda bir zarar varmıdır sizce karnım da büyüdü artıkın fikirlerinize ihtiyacım var

Kapalı bir Ankara sabahından merhaba

Haftasonu bebek arabası baktık. Her satıcı başka bir ürünü övüyor. Kafam daha çok karıştı. Chicco simply city diye bir araba gösterdi. Hafif, kolay açılan, katlanınca yer kaplamayan bir model. Ama aksamları plastik gibi görünüyor. Kraft penta 6 bakınca zaten o araba villa yanındaki gecekondu gibi kaldı. Kraftı çok beğendim. Arazi arabası gibi, sağlamlığı çok belli. Ama çok ağır. Tek başıma apartman merdiveni çıkarmam çok zor. Ben buralarda nuna pepp falan göremedim, olsaydı ona da bakardım.

Park yatağa karar verdim ama. Kraft callıpso modeli alacağım inşallah. Artık alışverişe hız verme zamanı

kuf olduysa yaptir canm bence havanin guzel oldugu bi hafta sonu ciksin aradan icin rahat eder hem
kokusuz boyalar fln varya artik bide en fazla bikac gunde cikar kokusu
ben hic girmicem boya isine valla temiz sayilir duvarlar birde kiradayim tasinma durumumda var o yuzden hic bulasmicam oyle agir islere

Canım Chicco living travel sistemi incele istersen. Taşıması falan çok kolay. Katlanınca baston arabalar gibi oluyor. Kumaşı falan çok kaliteli. Sürüşü rahat. Eğer kumaş kalitesine falan aldırmıyorsan Graco fusio da baston gibi katlanıyor ve sürüşü rahat. Haftasonu inceledim. Ben sanırım Chicco alacağım.

Chicco Trio Living Travelsystem | Babyartikel.de - YouTube buradan inceleyebilirsin. Portbebesini almayacağım ben.

CAnım baktım buna konforlu görünüyor ama çok pahalı benim için. Ben 500-600 civarı max 750 verebilirim. FAzlasına gerek görmüyorum. Ona göre bir araba bakınacağım. Sağolasın

offf arabalardan hic anlamiyorum bakmadim dogru duzgun saniri dogum sonrasina birakicam ihtiyaca gore alicam artik
ne cok eksik var bitmiyoooo bitmiyooooo

merhaba arkadasım bende yatak odam dar olmamasına ragmen kapıdan kolayca gecırebılecegım odasını degısterecegım bır besık arıyordum 60*120 olculerınde bır cok modelde var.belıs marka ve babyhope marka sallanan besıkler var kansorejen madde ıcermeyen belkı bebegımız besıkte yatmayı sevmeyecek o yuzden pahalı bır besık almayı dusunmuyorum bu ıkı markadada hem cok sık hemde boyasına kadar kansorojen ıcermeyen urunler var.ıncelemenı tavsıye edrım.zaten g.g yora yazarsan bu ıkı markayı modellerı gorebılırsın.

gecmıs olsun arkadasım umarım sorunsuzca ıyılesırsın.

merhaba arkadasım benımde gobuste 2-3 cıkıyor epılasyon aletıyle bır kerede alıyorum sanırım zararı yok ınternetten arastırmıstım bende sanırım tek sorum kızım sınırlenıyor aletın sesıne tekmeleyıp duruyor bır dakıkalık ses ısın

Seyzen : Çok geçmiş olsun, inşallah operasyonsuz atlatacaksın.

Alişveriş : Hafta sonu ikeadan oda alışverişimizi yaptık. altı 4 çekmeceli bir dolap, bir beşik, bir de alt değiştirme ünitesi aldım. askı aldık dolaba, perdemizi aldık. perdenin takılacağı boru, ucuna süs, cibinlik, alt değiştirme ünitesine konacak renkli kutular... çocuk mobilyasında %10 indirim var. axess karta da 12 taksit yaptılar.
beşik iki kademeli, ilerde de parmaklıkların tek tarafı çıkıyor yatak oluyormuş. 60 x 120... tabi ne kadar kullanır içine ne kadar süre sığar bilemiyorum :) bebek arabamızı da haftaiçi almıştık. bayağı bi alışveriş oldu yani. darısı isteyen herkesin başına :)

seyzen çok geçmiş olsun.hamilelikte böbrek büyümesi binde bir görülen ve çok ağrılı bir durum.ama korkma bebeğin için zararlı değil.olan sana olur ağrılardan dolayı.benim kuzenimde hamileliğinde böyle bir durum yaşamıştı.çığlık çığlığa ağladığı zamanları bilirim.ama şimdi tosun gibi bir bebeği var ve çok sağlıklı.böbrekleride normale döndü kendide gayet iyi.umarım seninki kısa süreli geçici birşeydir. kuzenime herhangi bir operasyon yapılmadı.iyice araştırmadan bir müdahale yaptırma kesinlikle.

ay kıyamam canım panik oluyordur bence ne oluyor diye...

slm tontişş annelerr biz çok iyiz umarım sizlerde öylesinizdir
24. hafta yazdığını görünce heyecan bastı yaaaafff doğuma çok az kaldıı
uzun zamandır giremiyorum geçen hafta dr. gittim bu dr. da kıza benzio dedi artık benziyo falan demelerinden çok sıkıldım kesin olarak konuşmuyolar ki(
ama ben hazırlıklara başladım bile hastane çıkışında bi tuafiyeye giridim bi dünya ip aldım babanneyle
çok güzel ciciler yaptık fotoları atarım bi ara
artık bu saatten sonra değişirde pipi gösterirrse kız cicilerini giydiririm bananee

gizli şeker testitini yaptıran oldumu:26:

ben bi yerde belis marka beşik bakmıştım sallanan. ama onların ölçüsü 70-130. baya geniş oluyor odama bugün tekrar gidip bi bakıcam. haftasonu yada perşembede ikea ya bakcam.

kızlar alşverişler son gaz devam ediyor ne güzel, ben daha hiçbişey alamadım ya dr. kız gibi görünüyor diyo hala kesin kız demedi ama kızdır dimi zaten erkek olsa şimdiye kesnleşrdi dimi ? çok hevesleniyorum sizleri okudukça ben de haftasonu en azından odamızı alalım diyorum eşime, odayı zaten düz krem yada beyaz alcağmız için farketmez.

bu arada bugün sabah işe gittik ama bi tansiyon düşüklüğü , ayakta duramama, takatsizlik ay yarım saat geçmedi eşim gelip beni aldı izin aldık. Gelince nasıl istifaar ettm anlatamam,ne kustuysam sabah yarım dilim saralleli ekmek yemiştim sadece, sanırım midemizi üşüttük ya gezerken sağlıklı beslenemiyoruz ki kızımla sonra uyuduk şimdi iyiyiz çok şükür ama bugün hiçbi iş yapmıcam tatil verdim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…