Yaa ciddimisin bu denli faydalı olduğunu bilmiyordum
peki bir şey soracağım vaktin varsa eğer cevaplandırırsan sevinirim
Ben hayatımda hiç yumurta yemedim şuanda hiç yiyemem zaten
Bu yumurtanın yerine ne tüketebilirim bir fikrin varmı?
Yumurtanın faydası su ki, en kaliteli protein yumurtada bulunuyor;
kalitesi de şuradan geliyor; vucut yumurtadakı proteının neredeyse tamamını kullanabılıyor.
Yanı 100 gram et yedıgınde vucuda tam hatırlamıyorum rakamı ama 70 gr proteın gırmıs oluyorsa
yumurtada 100 gram ornegınde 96-97 proteın gırmıs oluyor.
Buna alternatıf olarak daha fazla proteın tuketmen yeterlı.
Peynır-süt-et-balık vb.
Ama ille de yumurtanın proteınınden faydalanamak ıstıyorsan keklere vs de cok katılan bır besın
o sekılde de tuketebılırsın ya da dedıgım gıbı ek baska proteınler yersın,
bır kaybın olmaz.
Ben gobegime bakinca bebegimin vurdugu yerin yukseldigini gorebiliyorum cok net. Resmen hoplatiyor o bolgedeki deriyikızlar 1 haftadır bebeğimin hareketlerini hissediyordum.biraz önce sırt üstü yatarken yine hareketleri hissetmeye başladım kısa bir süre sonrada karnımda böyle 2-3 dk süren kabarcık şeklinde şişip inme oldu.önce hoşuma gitti bebeğim içerde kudurdu galiba diye sonra 26 haftalık hamile bir arkadaşım bebeğin hareketi daha dışarıdan görülemez diyince içime bir kurt düştü.internete baktım.kasılma falan mı acaba diye.çok tırstım.böyle bişey yaşayan var mı aranızda?
BEnim esim de o yaslarda ve ayni ozellikte bir yengecYazdığını okuyunca çok güldüm :)) Benim 37 yaşında yengeç burcu eşim var, senin 3,5 yaşındaki kızının aynısı
Cok uygun olacakmis fiyati.Ankarada var mi acaba bu magazadan?Arkadaşlar,
Cotton box nevresim takımları internette sürekli indirimde oluyor biliyorsunuz.. ürünleri de gayet iyi diye biliyorum
Bugün indirim broşürü incelerken gördüm, etrafınızda Tedi mağazası varsa,
Cotton box nevresim takımları 13 Şubatta 15,99 TL fiyatla satışta olacak..
arkadaslar gecmisi cok okuyamadim, nete de fazla giremiyorum, ayrintili yapatiranlara gecmis olsun .. umarim her sey yolundadir.. bi ara firsat buldugumdagecmise goz atmayi dusunuyorum :))
gelelim benim soru ve sorunuma.. blirsiniz ebebekte subata ozel indirim var, dun ugradik yarin nuna pepp bebek arabasi indirme giriyor, biraz inceledim hos gorunuyor, ancak arabalarla ilgil tam olarak neye dikkat etmem gerektigine karar veremedim.. benim icin en onemli 2 nokta bagaja kolay sigmasi ve cift yonlu olmasi.. bagaj acisindan son derece uygun ama ciftyonlu degil.. sizce cok gerekli mi cift yon.. calisan dedi ki, ilk yil zaten anakucagini takabiliyosunuz o zaman size donuk oluyor. ama anakucaginda cocuk uyur mu?? mesela disari ciktik uyuklayacak bebek, anakucagi tam yatmiyor biliyorsunuz, bu sikinti okur mu?
bir de arabayi inceleyenler gunesligi yani tepedeki koruyucusu sanki gunesi engellleyemeyecek kadar yukarda ve kisa geldi.. bana mi oyle geldi acep? yarina kadar karar vermeme lazim bi el atsaniz coooook rica etsemmm...
BEnim esim de o yaslarda ve ayni ozellikte bir yengec
Cok uygun olacakmis fiyati.Ankarada var mi acaba bu magazadan?
/QUOTE]
Yalnız değilmişiz desene
Canım şimdi baktım Tedi'nin Ankara'da mağazası yok..
Kizlar merhaba
Ben kizimin hareketlerini 4-5 gundur bazen alt kisimda vajinada hissediyorum cok korkuyorum bi problem mi var acbaa:18:
Ben gobegime bakinca bebegimin vurdugu yerin yukseldigini gorebiliyorum cok net. Resmen hoplatiyor o bolgedeki deriyi
dahamı hoplatmasın annesi 650 gr olmuş:)benim bebeğim daha 300 gr civarı falan.ama vallaha dün benide hoplattı:)
niye sıkıyorsun canını daha çok büyük değil miniklerimiz bende hissedemedim stres yapınca hepten hissedemiyorsun sağlık ocağına gittim kalbini dinledim zorla :) ebe dinletmek istemedi zararlı dedi ama herşey normal poziyon değişiliğindende kaynaklanıyor ki sen bendende hafta olarak geridesin hala çok hissediyorum diyemem ama dün iyiydi kızım ayrıntılımız yaptırdık resim çekindik o kadar güzellki mini minnacık burnu ağzı :) sen sıkma tatlı canınıselam kizlar..ooo ne guzel bebisler buyumus ya ben 2 gundur hissedemiorm oglumu
ona cabim sikildi biraz..patatesli yumurtayi bende severim
ama sogan koymam
patatesi kavurur en son yumurtasini kirarim
yiyemem diyen arkadasim eminim cok seversin sende
Canım ben sigarada kullanmıyorum ama işte alamadım kilo.dün doktora gittim bebeğimin kilosu 450 gr boyu 25 cmmiş. Bebeğin gelişimi iyiymiş ama ben kilo alamamaya devam edersem takviye ilaçlar verecekmiş öyle dedi.bebeğin kilosunu duyunca biraz içim rahatladı.Artık benim almam önemli değil çocuğum gelişsin yeter...doktor gelişimi normal dediyse sorun yoktur canım üzülme.ben sigara içiyordum hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım onun da etkisiyle 7.5 kilo aldım
Canım ben sigarada kullanmıyorum ama işte alamadım kilo.dün doktora gittim bebeğimin kilosu 450 gr boyu 25 cmmiş. Bebeğin gelişimi iyiymiş ama ben kilo alamamaya devam edersem takviye ilaçlar verecekmiş öyle dedi.bebeğin kilosunu duyunca biraz içim rahatladı.Artık benim almam önemli değil çocuğum gelişsin yeter...
Canım ben bu arabayı bir süredir takip ediyorum yarın ana kucağıyla birlikte almaya gidiyorum.. Bu araba baston ve travel sistem arası yani bir süre sonra baston almana gerek kalmayacak, bu özelliklerde hafif bir araba sayılır en azından pratik katlanınca valiz gibi tekerlekleri üzerinde taşıyabiliyorsun, bagaja rahat sığabilecek bir araba.. Çift yönlü değil ana kucağıyla oluyor.. ben çift yönü ilk zamanlar ana kucağı kullanacağım için önemsemedim.. ayrıca aracı tam yatırdığında tentenesini bebeğin baş kısmından azıcık kaldırınca çok rahat yüz yüze gelebilirsin bebeğinle.. Ana kucaklarının tamamında yenidoğanın yatışıyla ilgili sorunlar olabiliyor bunun için sırt destek minderleri var satın alabilirsin ya da bazı anneler ufak minder, battaniye gibi çözümler üretmişler bebeğe sırt desteği olsun diye.. Bebeği gün içerisinde en fazla 2 saat ana kucağında tutabilirsin zaten sonra dinlendirmen gerekir..
Tentenesi yani güneşliği tam kapanabiliyor, arabayı birebir incelediysen görmüş olman lazım.. Kesinlikle güneşi tam engelliyor hatta ana kucağında da gizli bir tentene var tamamen kapanıyor..
Kendine has süspansiyon sistemi var, manevra kabiliyeti çok çok iyi parmakla çevirdim ben tabii boşken :) Tutma yeri boya göre ayarlanıyor, tek elle çok rahat açık kapanıyor.. Fren sistemi aşağıda ama çok rahat bir yerde, kolayca halledebiliyorsun.. Tüm kumaş çıkıp yıkanıyor, sırtı yenidoğan için uygun pozisyonda yatıyor.. ve diğer arabalardan çok farklı, pratik, kullanışlı, spor yani beni çok cezbetti, yoksa Mamas&Papas alacaktım..
Ben yarın e-bebekten alıyorum, satış temsilcisiyle anlaştık kırmızı olandan ayırdılar, 100 TL hediye çeki de alıyorum..
Aklına takılan başka birşey olursa sor canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?