2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Yumurtanın faydası su ki, en kaliteli protein yumurtada bulunuyor;
kalitesi de şuradan geliyor; vucut yumurtadakı proteının neredeyse tamamını kullanabılıyor.
Yanı 100 gram et yedıgınde vucuda tam hatırlamıyorum rakamı ama 70 gr proteın gırmıs oluyorsa
yumurtada 100 gram ornegınde 96-97 proteın gırmıs oluyor.
Buna alternatıf olarak daha fazla proteın tuketmen yeterlı.
Peynır-süt-et-balık vb.
Ama ille de yumurtanın proteınınden faydalanamak ıstıyorsan keklere vs de cok katılan bır besın
o sekılde de tuketebılırsın ya da dedıgım gıbı ek baska proteınler yersın,
bır kaybın olmaz.

Teşekkür ederim canım bilgiler için
Yinede durumum o kadar vahim değilmiş en azından günlük
peynir yoğurt ayran tüketiyorum bol bol

Ayrintili ultrason sonuclarim cok iyi cikti. Bebisimi bol bol gordum. Esnerken, donerken, kipirdarken Hatta bir ara ekranda fal tasi gibi acilmis bir cift goz belirdi sok oldum Meger bebegim gozlerini acmis artik boyle de duruyormus Cin gibi bakiyor oglun dedi doktor Agirligi 650 gram civarindaymis. Uzun boylu olacak dedi. Cok hareketli ve guclu dedi

Kisacasi findik burunlu sirin mi sirin yakisikli bir oglum var benim O cakmak cakmak gozleri aklimdan cikmiyor bir turlu

Son düzenleme:
Ben gobegime bakinca bebegimin vurdugu yerin yukseldigini gorebiliyorum cok net. Resmen hoplatiyor o bolgedeki deriyi
Yazdığını okuyunca çok güldüm :)) Benim 37 yaşında yengeç burcu eşim var, senin 3,5 yaşındaki kızının aynısı
BEnim esim de o yaslarda ve ayni ozellikte bir yengec
Cok uygun olacakmis fiyati.Ankarada var mi acaba bu magazadan?

Ayrintili ultrasonu guzel gecenler adina sevindim.

Arzumu verdigin bilgiler cok guzel.

Mnsroz Masallah bebegin cok seker

mnsroz; Maşallah bebeğine canım Bu minik narin prensesi biz kaçırmışız tuhh :)) Tokoyay ve oğluşu hızlı çıktı

acemiperi; Bu yağız delikanlıya da maşallah Yeni bir aşk başlamış anne oğul arasında

Canım ben bu arabayı bir süredir takip ediyorum yarın ana kucağıyla birlikte almaya gidiyorum.. Bu araba baston ve travel sistem arası yani bir süre sonra baston almana gerek kalmayacak, bu özelliklerde hafif bir araba sayılır en azından pratik katlanınca valiz gibi tekerlekleri üzerinde taşıyabiliyorsun, bagaja rahat sığabilecek bir araba.. Çift yönlü değil ana kucağıyla oluyor.. ben çift yönü ilk zamanlar ana kucağı kullanacağım için önemsemedim.. ayrıca aracı tam yatırdığında tentenesini bebeğin baş kısmından azıcık kaldırınca çok rahat yüz yüze gelebilirsin bebeğinle.. Ana kucaklarının tamamında yenidoğanın yatışıyla ilgili sorunlar olabiliyor bunun için sırt destek minderleri var satın alabilirsin ya da bazı anneler ufak minder, battaniye gibi çözümler üretmişler bebeğe sırt desteği olsun diye.. Bebeği gün içerisinde en fazla 2 saat ana kucağında tutabilirsin zaten sonra dinlendirmen gerekir..
Tentenesi yani güneşliği tam kapanabiliyor, arabayı birebir incelediysen görmüş olman lazım.. Kesinlikle güneşi tam engelliyor hatta ana kucağında da gizli bir tentene var tamamen kapanıyor..
Kendine has süspansiyon sistemi var, manevra kabiliyeti çok çok iyi parmakla çevirdim ben tabii boşken :) Tutma yeri boya göre ayarlanıyor, tek elle çok rahat açık kapanıyor.. Fren sistemi aşağıda ama çok rahat bir yerde, kolayca halledebiliyorsun.. Tüm kumaş çıkıp yıkanıyor, sırtı yenidoğan için uygun pozisyonda yatıyor.. ve diğer arabalardan çok farklı, pratik, kullanışlı, spor yani beni çok cezbetti, yoksa Mamas&Papas alacaktım..
Ben yarın e-bebekten alıyorum, satış temsilcisiyle anlaştık kırmızı olandan ayırdılar, 100 TL hediye çeki de alıyorum..
Aklına takılan başka birşey olursa sor canım..

Kizlar merhaba

Ben kizimin hareketlerini 4-5 gundur bazen alt kisimda vajinada hissediyorum cok korkuyorum bi problem mi var acbaa:18:

yok canım telaş yapma boşuna..bebeğin pozisyonuyla ilgili,,bende alt kısımda hissediyorum hatta bazen mesaneme çok fazla baskı yapıyor,nitekim aynı günü doktora gittiğimde gördüm ki başı aşağıdaydı ayakları da yukarda..yani kıpırdadığında aynı anda hem kazık bölgemde hemde karnımın üst kısmında hissediyorum..sen yine de doktoruna sor tabi.onun ağzından duyman seni dahada çok rahatlatıcaktır

selam kizlar..ooo ne guzel bebisler buyumus ya ben 2 gundur hissedemiorm oglumu
ona cabim sikildi biraz..patatesli yumurtayi bende severim
ama sogan koymam
patatesi kavurur en son yumurtasini kirarim
yiyemem diyen arkadasim eminim cok seversin sende

niye sıkıyorsun canını daha çok büyük değil miniklerimiz bende hissedemedim stres yapınca hepten hissedemiyorsun sağlık ocağına gittim kalbini dinledim zorla :) ebe dinletmek istemedi zararlı dedi ama herşey normal poziyon değişiliğindende kaynaklanıyor ki sen bendende hafta olarak geridesin hala çok hissediyorum diyemem ama dün iyiydi kızım ayrıntılımız yaptırdık resim çekindik o kadar güzellki mini minnacık burnu ağzı :) sen sıkma tatlı canını

Ya kızlar gerçektende bebek bizim duygularımızdan o kadar çok etkileniyorki
Geçen hafta hem aşı hemde kramplarım beni mahvetti resmen bebeği unuttum canımın acısından
Ama şu iki gündür çok şükür hiç ağrım yok maşallah streste yapmıyorum kendime
Kızım iki gündür fıkır fıkır valla.Hele bugün resmen kaç kere tekme attı
Nasıl mutlu oldum anlatamam
Gerçi öyle dışarıdan belli olmuyor hareket ettiği ama buna şükür genede

slm kızlar, dün detaylı ultrasona girdik şükür oğluşumun herşeyi normal çıktı. darısı yeni gireceklerin başına.. benim son 1 haftadır oğlum mesaneye baskı mı yapıyor nedir çok afedersiniz bazen sürekli küçük abdestim var gibi geliyor. birde son zamanlarda yavaş yavaş hatta son 1 aydır diyim akıntım arttı benim özellikle hareketliyken daha çok oluyor. rengi normal kokusu da yok ama yine de biraz korktum detaylıda doktora söledim rahim ağzına baktı hiçbir sorun yok dedi ama yine aklıma takılıyo ara ara benim gibi akıntısı olan var mı kızlar?

Ben en son 20 haftalıkken kontrole gittiğimde 6 kilo almıştım toplamda. Az önce tartıldım 1 kilo almışım o zamandan bu zamana. Yarın 24. haftamın son günü.

Bu arada altta hamilelik takvimimde yazan doğru mu acaba? Bildiğimiz steteskopla bebeğimin kalbini duyabilmem mümkünmü acaba?

doktor gelişimi normal dediyse sorun yoktur canım üzülme.ben sigara içiyordum hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım onun da etkisiyle 7.5 kilo aldım
Canım ben sigarada kullanmıyorum ama işte alamadım kilo.dün doktora gittim bebeğimin kilosu 450 gr boyu 25 cmmiş. Bebeğin gelişimi iyiymiş ama ben kilo alamamaya devam edersem takviye ilaçlar verecekmiş öyle dedi.bebeğin kilosunu duyunca biraz içim rahatladı.Artık benim almam önemli değil çocuğum gelişsin yeter...

Son düzenleyen: Moderatör:

bende henüz hiç kilo almadım pekela annenein hiç kilo almamasında sorunmuolabiliyormuş ???ben seviniyordum almadıgıma.bebegim en son 21 haftalıkken bakılmıştı 400grdı amabende hiç fark yok.ben küçük bi oglum var onun sayesinde hareketten almadıgımı düşünüyorumama...bi sorayım bidaki gittigimde en iyisi

verdigin bilgiler icin coook tesekkur ederim, ben de bugun gidiyorum almaya inşaallah ben de grisini ayirttim ama indirim ceki isini nasil ayarladin, ben de denesem cok iyi olur. umarim gorursun mesajimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…