yasadiklarin basindan beri ne kadar zor canim,o kadar guclusun demekki.allahim sana daha cok guc versin,dirayet versin.ama sunu da unutmamak lazim,her serde bir hayir vardir,duzelicek insallah icini ferah tut lutfen
Dualarımız senınle minikkus.İnsallah iyi olucak bebegınyasadiklarin basindan beri ne kadar zor canim,o kadar guclusun demekki.allahim sana daha cok guc versin,dirayet versin.ama sunu da unutmamak lazim,her serde bir hayir vardir,duzelicek insallah icini ferah tut lutfen
Bugün sabah hevesle Çapa'ya detaylı ultrasona gittim yine...
Sabahtan şeker ölçümüne falan girdim, diğer tahlillerle birlikte 4-5 kez kan verdim ama artık bunları gözüm görmüyor..
Delik deşik oldum..
Bebeğimin bağırsağındaki parlaklık geçmiş şükür..
Ancak Sol böbreğin sağ tarafındaki anomali büyüyerek devam ediyor..
7 mm civarında olmuş, büyüme sıvı birikmesinden oluyor, bu birikmenin baskısından kaynaklı damarlarda ve böbreğin iç kısımlarında da genişleme var..
Yani teşhis Sol böbrekte ağır pelvikaliektazi, yani bebeğim yavaş yavaş sol böbreğini kaybediyor..
Böyle giderse ve doğuma kadar dayansa bile doğumu atlatamaz böbreği kaybederiz dedi doktor..
13 Şubatta Çocuk üroloji ve perinatoloji birleşip kurula alacaklar bizi, bebeğimin durumunu değerlendirecekler..
Anne karnında yapılacak pek bir şey olmaz dediler.. Doğuma kadar sıkı takip edilecek dediler ve doğumdan sonra da..
Sanırım normal doğum da yapamam, çok dert değil artık..
Daha minnacıkken operasyon geçirecek diye korkuyorum.. Çok küçük olacak..
Amniyesentez sonucumun olumlu olmasına azıcık sevinmişken şimdi de bu çıktı..
Alış veriş yapayım, hazırlık yapayım derken burnumdan geliyor..
Düşünüyorum, şimdi böbreği kötüleşiyor, içimde bebeğim ve ben birşey yapamıyorum acaba canı acıyor mudur, birşey hissediyor mudur.. Keşke bana olsaydı..
Bugün sabah hevesle Çapa'ya detaylı ultrasona gittim yine...
Sabahtan şeker ölçümüne falan girdim, diğer tahlillerle birlikte 4-5 kez kan verdim ama artık bunları gözüm görmüyor..
Delik deşik oldum..
Bebeğimin bağırsağındaki parlaklık geçmiş şükür..
Ancak Sol böbreğin sağ tarafındaki anomali büyüyerek devam ediyor..
7 mm civarında olmuş, büyüme sıvı birikmesinden oluyor, bu birikmenin baskısından kaynaklı damarlarda ve böbreğin iç kısımlarında da genişleme var..
Yani teşhis Sol böbrekte ağır pelvikaliektazi, yani bebeğim yavaş yavaş sol böbreğini kaybediyor..
Böyle giderse ve doğuma kadar dayansa bile doğumu atlatamaz böbreği kaybederiz dedi doktor..
13 Şubatta Çocuk üroloji ve perinatoloji birleşip kurula alacaklar bizi, bebeğimin durumunu değerlendirecekler..
Anne karnında yapılacak pek bir şey olmaz dediler.. Doğuma kadar sıkı takip edilecek dediler ve doğumdan sonra da..
Sanırım normal doğum da yapamam, çok dert değil artık..
Daha minnacıkken operasyon geçirecek diye korkuyorum.. Çok küçük olacak..
Amniyesentez sonucumun olumlu olmasına azıcık sevinmişken şimdi de bu çıktı..
Alış veriş yapayım, hazırlık yapayım derken burnumdan geliyor..
Düşünüyorum, şimdi böbreği kötüleşiyor, içimde bebeğim ve ben birşey yapamıyorum acaba canı acıyor mudur, birşey hissediyor mudur.. Keşke bana olsaydı..
bende uyuyamadım bağırsaklarım çok rahatsızGünaydın kızlar
Gece boyunca dön dön uyuyamadım bu kordon dolanması benim canımı çok sıktı ya
bende uyuyamadım bağırsaklarım çok rahatsızkordon dolanmasını kafana takma dememkki bebeğin çok hareketli ve kordon bebeğin hareketine göre biçim alıyor su dolu hortum gibi düşün kıvrılsada hemen açılıyor kaynanamın iki çocuğuna da hep kordon dolanmış normal doğurmuş genede eğer sıkıntı olsa kordonla ilgili hemen anlaşılır kötü birşeyler olur da bu durum normal olabiliyor bebeklerde resimleri bile var sıkma tatlı canının bence
Evet çok hareketli Nil Hanım sağlıkla bi doğsun sorcam ona ben
Senin bağırsakların neden rahatsız cnm ne sıkıntın var?:26:
kabızlık gibi problemim oluyor benim .çok su tüketmeme rağman böyle ağrıyor sonradolanıyorum evde ovalıyorum ama yok hareketsiz bağıraklarım
Günaydın kızlar
Gece boyunca dön dön uyuyamadım bu kordon dolanması benim canımı çok sıktı ya
kabızlık gibi problemim oluyor benim .çok su tüketmeme rağman böyle ağrıyor sonradolanıyorum evde ovalıyorum ama yok hareketsiz bağıraklarım
Kuru meyve denedin mi cnm? Her sabah aç karnına kuru incir ve kuru kayısı yedikten sonra bir bardak ılık su içmeyi dene istersen?
CANIM benim sen neden bu kadar stres yaptın doktorun sorun olmaz demiş ya
Belki bizimkide dolanmıştir simdi haberimiz yok çünkü çok hareketliler
Detaylidayken baktık bizim kız aldı ayağını omzuna attı
Biz esimle böyle olduk
Doktor da daha onlar içerde neler yapıyor neler dedi
Sıkma canını İnternet'e de bakma bilgi çöplüğü olmuş valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?