2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yasadiklarin basindan beri ne kadar zor canim,o kadar guclusun demekki.allahim sana daha cok guc versin,dirayet versin.ama sunu da unutmamak lazim,her serde bir hayir vardir,duzelicek insallah icini ferah tut lutfen

İnşallah canım, güçlü müyüm bilmiyorum ki, umarım öyleyimdir de bebeğime bir faydam dokunur..
Bugün Çapa'da bir sürü riskli gebe vardı, amniyosentez olanlar, ağlayanlar, bayılanlar.. Kaçasım geldi..
Bir de doğumum için burada özel iyi bir hastane ve doktor bulmuştum, detaylım iyi çıksaydı oraya başlayacaktım, kısmet olmadı..
Sanırım bebeğimin takibi orada olduğu için istemesem de Çapa'da doğum yapıcam gibi..

Canım benim. Elimden yapacak hiçbir şey gelmiyor senin ve bebeğin için. Tek yapabileceğim size dua etmek.
Rabbim sana kuvvet versin. Bunun üstesinden de geleceksiniz siz bebeğinle annesi.

minik oğlum pıtırcığım küçük yarım.. Yok yarım biraz fazla oldu sen bnm onda birimsin

Ne yorulduk ama bir sürü iş başardık arada.. bitmiyor ama daha biiiir sürü ihtiyacın var..

Seni seviyorum ve babanın sesine tepki vermenide kıskanıyorum..

VE MİNİKKUŞ,

Senin bu yaramazın ne naz etti sana böyle vay yumurcak vay.. Allah tez şifa versin inşallah bir an önce şu sıkıntılı durumları atlatırsın. Herşey gönlüne göre olsun inşallah canım..

minikuş çok üzüldüm canım sağlıkla sıhhatle bebeğin dünyaya gelir insallah benim yeğenimde böbreğin kaybetme tehlikesi yasamıştı 7ayda sanırım doktor hep kaybeder demişti ege üniversitesine gidiyorlardı suan 4yasına girdi masallah hiç bi sorunu yok 6ayda 1kez kontrollerini yaptırıyorlar hiç bir operasyın falan geçirmedi insallah seninde öyle olur hiç bi sorunla karsılasmazsınız

cok gecmis olsun canim tam ohh gecti diyecekken böyle birseyin cikmasi cok kötü olmus. kendi bebegime olms kadar cok üzüldüm ALLAH acil sifalar versin insallah tedavisi olan birseydir kolay atlatir sende bebeginde rahatlarsiniz umarim.kendini üzüpte begeginide daha fazla üzme. dularimiz seninle ALLAH daha baska aci göstermesin. bebegini sag saglim kucagina almayi nasip etsin.

Canım çok geçmiş olsun umarım hiç bir problem yaşamazsınız bebişin dünyaya geldiğinde... Eltim 2 ay önce doğum yaptı.. Kızının böbreklerinde büyüyen bir kist gördüler idrarırını yapamıyor içeride büyüme var dediler hiç de küçülmedi ama öyle bekledi doktorlar doğmadan müdahale edilemez diye doğdu hiç bir problemi de yok ne böbreklerinde ne de başka türlü Rabbim hepimizin bebişlerine evlatlarına salık sıhhat versin... Senin de bebişin sağlıklı olacak inşallahhh

Günaydın kızlar

Gece boyunca dön dön uyuyamadım bu kordon dolanması benim canımı çok sıktı ya

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

bende uyuyamadım bağırsaklarım çok rahatsız kordon dolanmasını kafana takma dememkki bebeğin çok hareketli ve kordon bebeğin hareketine göre biçim alıyor su dolu hortum gibi düşün kıvrılsada hemen açılıyor kaynanamın iki çocuğuna da hep kordon dolanmış normal doğurmuş genede eğer sıkıntı olsa kordonla ilgili hemen anlaşılır kötü birşeyler olur da bu durum normal olabiliyor bebeklerde resimleri bile var sıkma tatlı canının bence

kızlar günaydın
minikuss umarım daha iyisindir , elinden bisey gelmediğine inanabilirsin fakat nolur umutsuzluğa kapılma , gün dogmadan neler doğar derler , allah hepimizin yardımcısı olsun.

Evet çok hareketli Nil Hanım sağlıkla bi doğsun sorcam ona ben
Senin bağırsakların neden rahatsız cnm ne sıkıntın var?:26:

Minikus; Çok geçmiş olsun canım, neler atlattı senin bebeğin ne kadar büyük korkular yaşadınız ama inancınızı hiç kaybetmediniz, bu senin zorlu sınavın arkadaşım, isyan etme daha büyük acılar çekenleri düşün , ben yeni doğan bebeklerin bu tip ameliyatlarda çok daha şanslı olduğunu düşünüyorum, o kadar küçükler ki hiç bir acıyı hatırlamayacakları yaştalar. Bence sen, doktorlardan doğuma kadar bu konuda bir anne olarak neler yapabileceğini öğren, daha fazla su içmek daha fazla yatıp dinlenmek vb. bunları uygula gerisini doktorlara ve dualarınla ona bırak...

ozgnmn; Çok geçmiş olsun, ama internet bizim için bilgi kaynağı desek de, aynı zamanda çok fazla yanlış bilginin de gezindiği bir çöplük oldu artık, her yazılana çizilene inanma, bazen senin durumuna benzer gözüken durumlar, anlatım hataları ve yanlış tarifler ile seni üzüyor her anne ve bebeğin yaşadıkları okuduklarımızından ibaret değildir, bende yaptım benzer bir hatayı doktorunun dediklerini ciddiye al, eğer doktorunla ilgili şüphelerin var ise hemen başka bir doktordan randevu al ve en kısa zamanda onun ile görüş ...

Evet çok hareketli Nil Hanım sağlıkla bi doğsun sorcam ona ben
Senin bağırsakların neden rahatsız cnm ne sıkıntın var?:26:

kabızlık gibi problemim oluyor benim .çok su tüketmeme rağman böyle ağrıyor sonra dolanıyorum evde ovalıyorum ama yok hareketsiz bağıraklarım

Herkese günaydın uyku tutmadı bi bakayım dedim
Minikuss CANIM benim sen ne zor bir imtihandasin en iyi ben anlarım seni
Ama söyle duşun zaten biz bu detayliyi neden yaptırıyoruz bir sorun varsa
Doğar doğmaz müdahale edilsin bazı seylere geç kalınmasın diye değil mı
Kim ister yavrusunun tırnağının ucuna bir şey olmasını
Ama Allah'ın takdiri iste yapacak Bişey yok
Ben derim ki bir de başka bir riskli gebelik uzmanına gözüksen
Bu araştırma hastanelerinde herseyin en Kotu ihtimalini söylüyorlar
Ve tamam bitti hadii yapıyorlar bir anda çok moral bozucu bu durum
Bakalım bizim bacak boyu yetişmiş mı digerine haftaya kontrolumuz var
Ben artık saldim valla hiç düşünmüyorum ne yapayım benim elimde degilki
Sende düşünmemeye çalış stresinden bebeğin etkilenmesin

Günaydın kızlar...

Minikkuş çok üzüldüm canım.. İnşallah bebeğin sıkıntısız dünyaya gelecek.. Güçlü olmaya çalış bebeğin için..

Günaydın kızlar

CANIM benim sen neden bu kadar stres yaptın doktorun sorun olmaz demiş ya
Belki bizimkide dolanmıştir simdi haberimiz yok çünkü çok hareketliler
Detaylidayken baktık bizim kız aldı ayağını omzuna attı
Biz esimle böyle olduk
Doktor da daha onlar içerde neler yapıyor neler dedi
Sıkma canını İnternet'e de bakma bilgi çöplüğü olmuş valla

kabızlık gibi problemim oluyor benim .çok su tüketmeme rağman böyle ağrıyor sonra dolanıyorum evde ovalıyorum ama yok hareketsiz bağıraklarım

Deryacigim Allah yardımcın olsun CANIM
Suan bende cebellesiyorum valla
Hosaf yapıp içsene sabahları çık faydası oluyor ac karnına

Kuru meyve denedin mi cnm? Her sabah aç karnına kuru incir ve kuru kayısı yedikten sonra bir bardak ılık su içmeyi dene istersen?

AKLIMda canım kayısı düşünüyorum bende kayısı alıcam artıkın ne yapim inş işe yarar ılık suyun ne gibi faydası varki ben çok yedim kayısı böyle zamanlarda etki etmedi bana inş bu sefer eder ılık suyuda denim bari

Ayağını omzuna mı alıyoo yerim ben onu yaa
Evet internetten okumamak lazım kafamı çorba yaptı babamın doktor arkadaşına da sorduk o da önemsiz olduğunu söylemiş rahatladım biraz neyseki okumicam birdaha netten birşey huzursuz edio beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…