kızlar selammm...sağlık ocagında şeker testi yapılıyor mu acaba..Şırnakta devlet hastanesinden randevu alamıyorum..acaba acilde yaparlar mı((
Ben ikinci tetanoz aşımı da oldum. Geçenkine nazaran daha az ağrı var hatta ağrı yok bile denebilir. Sadece bükerken acıyor biraz
Daha üç ay var canım ya. Şafak azalıyor amaacemiperiii
senın doguma bişi kalmamıs ne guzel
Dualarımız senınle minikkus.İnsallah iyi olucak bebegın
Canım benim.Elimden yapacak hiçbir şey gelmiyor senin ve bebeğin için. Tek yapabileceğim size dua etmek.
Rabbim sana kuvvet versin.Bunun üstesinden de geleceksiniz siz bebeğinle annesi.
VE MİNİKKUŞ,
Senin bu yaramazın ne naz etti sana böyle vay yumurcak vay.. Allah tez şifa versin inşallah bir an önce şu sıkıntılı durumları atlatırsın. Herşey gönlüne göre olsun inşallah canım..
minikuş çok üzüldüm canım sağlıkla sıhhatle bebeğin dünyaya gelir insallah benim yeğenimde böbreğin kaybetme tehlikesi yasamıştı 7ayda sanırım doktor hep kaybeder demişti ege üniversitesine gidiyorlardı suan 4yasına girdi masallah hiç bi sorunu yok 6ayda 1kez kontrollerini yaptırıyorlar hiç bir operasyın falan geçirmedi insallah seninde öyle olur hiç bi sorunla karsılasmazsınız
cok gecmis olsun canim tam ohh gecti diyecekken böyle birseyin cikmasi cok kötü olmus. kendi bebegime olms kadar cok üzüldüm ALLAH acil sifalar versin insallah tedavisi olan birseydir kolay atlatir sende bebeginde rahatlarsiniz umarim.kendini üzüpte begeginide daha fazla üzme. dularimiz seninle ALLAH daha baska aci göstermesin. bebegini sag saglim kucagina almayi nasip etsin.
Canım çok geçmiş olsun umarım hiç bir problem yaşamazsınız bebişin dünyaya geldiğinde... Eltim 2 ay önce doğum yaptı.. Kızının böbreklerinde büyüyen bir kist gördüler idrarırını yapamıyor içeride büyüme var dediler hiç de küçülmedi ama öyle bekledi doktorlar doğmadan müdahale edilemez diye doğdu hiç bir problemi de yok ne böbreklerinde ne de başka türlü Rabbim hepimizin bebişlerine evlatlarına salık sıhhat versin... Senin de bebişin sağlıklı olacak inşallahhh
kızlar günaydın
minikuss umarım daha iyisindir , elinden bisey gelmediğine inanabilirsin fakat nolur umutsuzluğa kapılma , gün dogmadan neler doğar derler , allah hepimizin yardımcısı olsun.
Minikus; Çok geçmiş olsun canım, neler atlattı senin bebeğin ne kadar büyük korkular yaşadınız ama inancınızı hiç kaybetmediniz, bu senin zorlu sınavın arkadaşım, isyan etme daha büyük acılar çekenleri düşün , ben yeni doğan bebeklerin bu tip ameliyatlarda çok daha şanslı olduğunu düşünüyorum, o kadar küçükler ki hiç bir acıyı hatırlamayacakları yaştalar. Bence sen, doktorlardan doğuma kadar bu konuda bir anne olarak neler yapabileceğini öğren, daha fazla su içmek daha fazla yatıp dinlenmek vb. bunları uygula gerisini doktorlara ve dualarınla ona bırak...
Herkese günaydın uyku tutmadı bi bakayım dedim
Minikuss CANIM benim sen ne zor bir imtihandasin en iyi ben anlarım seni
Ama söyle duşun zaten biz bu detayliyi neden yaptırıyoruz bir sorun varsa
Doğar doğmaz müdahale edilsin bazı seylere geç kalınmasın diye değil mı
Kim ister yavrusunun tırnağının ucuna bir şey olmasını
Ama Allah'ın takdiri iste yapacak Bişey yok
Ben derim ki bir de başka bir riskli gebelik uzmanına gözüksen
Bu araştırma hastanelerinde herseyin en Kotu ihtimalini söylüyorlar
Ve tamam bitti hadii yapıyorlar bir anda çok moral bozucu bu durum
Bakalım bizim bacak boyu yetişmiş mı digerine haftaya kontrolumuz var
Ben artık saldim valla hiç düşünmüyorum ne yapayım benim elimde degilki
Sende düşünmemeye çalış stresinden bebeğin etkilenmesin
Günaydın kızlar...
Minikkuş çok üzüldüm canım.. İnşallah bebeğin sıkıntısız dünyaya gelecek.. Güçlü olmaya çalış bebeğin için..
günaydınlar herkese ... minikkuss çok üzüldüm canım bebeğin İNŞALLAH bunuda atlatacaktır canım .
Minikuss : Allah size sabır, bebeğine de sağlık versin inşallah. Birkaç arkadaş güzel örnekler vermiş sana benzer durumdaki tanıdıkları ile ilgili. İnşallah siz de daha fazla sıkıntı yaşamadan ve bir müdahaleye gerek kalmadan atlatırsınız. Dualarım sizinle...
Minikuss Canım zor bir imtihandan geçiyorsun. Hastaneye her gittiğinde moral bozucu birşey duyuyorsun. Sabret canım. Az kaldı. İnşallah sağlıkla gelecek bebeğin
Minikusum Allahım sana sabır dayanma gücü versin. Yaşadıkların çok zor ama sonu hep aydınlık çıktı bu da öyle olacak inşallah. Yarın inşallah güüzel haberler alırsınız dualarım sizinle
canım cok gecmıs olsun ya
ama cok uzuluorm artık senın ıcın
bırı bıtıo derken bırı baslıo
senın evladın gucludur
allaha emanet olsun
bu arada herkese günaydın,
canim aksam okuyunca cok uzuldum hemen cevap yazamadim hatta ama simdi dusuncem degisti bence rabbim senin sabrini siniyo sadece bencee bebegin cok guclu ve surekli guclu olduugunu anlatan tepikler atiyo sana annesi guclu ol sabirli ol canimsin bu arada benim kuzenime ayni seyi soylediler hatta tek bobrekle yasayacagini bobreginin birinin olmadigini ama bebegimiz dogdu geldi sapasaglam butun organlari tamdi kontrolunde senin oglusunda oyle olacak rabbimin izniyle uzme kendini ki yavruna faydan olsun canimsin uzulme dedikleri gibi oldugunu bilr dusunsek siz ne sikintilar cektiniz ne guclukler atlattiniz oglunla bunuda atlaticaksiniz allahin izniyle canim
arkadasım gecmıs olsun ınsallah dusunulen kadar kotu boyutlarda degıldır yada o safhalara gelmez.acaba onun canı yanıyormudur lafını okuyunca ıcım cız ettı ınan.nasıl amınosentez sonuclarını beklerken aldıgın sonucta sevındıysek rabbım bu sorundada oyle yuzunu guldursun.herseyde bır hayır vardır.allah beterınden saklasın.ınsallah rabbımın ıznıyle oglun saglıgına kavusacak ıcını ferah tut rabbıme ınan rabbım neylerse guzel eyler mınık oglunuda saglıgına kavusturacak emınım.
Çok geçmiş olsun minikkuş İyi düşün Olumlu ol hep İyi olacak bebeğin Dua edeceğim minik güzellik için
Kızlar hepinize selamlaar...
Öncelikle MİNİKKUS un durumuna çok üzüldüm ama herşeyin iyi olacağına inanıyorum,bunların hepsi bir sınav ve o sınavdan başarıyla geçeceksin Allhın izniyle canım...
selam kızlar,
öncelikle minikkuş canım çok geçmiş olsunn üzüldüm yazını okuyunca ama o kadar küçük ki eminim allahım onu her zaman koruyup şifasını verecektir. gönlünü ferah tut lütfenn.
Verdiğiniz birkaç iyi örnek bile bana ne kadar ümit veriyor anlatamam.. Tabi ki kendimi en kötüsüne de hazırlamaya çalışıyorum..
Bugün oğlumun arabası kargo ile geldi, ona bile sevinemedim, ne kadar beğenerek almıştım..
Yarın kurula giriyoruz sabahtan sonra da kontrolümüz var..
Dualarınıza çok ihtiyacımız var.. Biz oğlumla forumun biraz acı tadı olduk ama idare edin bizi..
En kötüsü insanın elinden bir şey gelmemesi..
Umarım bunu da atlatırız.. Neler yapmamız gerektiğini, bundan sonra neler olabileceğini yarından sonra öğrenmiş oluruz..
Verdiğiniz birkaç iyi örnek bile bana ne kadar ümit veriyor anlatamam.. Tabi ki kendimi en kötüsüne de hazırlamaya çalışıyorum..
Bugün oğlumun arabası kargo ile geldi, ona bile sevinemedim, ne kadar beğenerek almıştım..
Dualarınıza çok ihtiyacımız var.. Biz oğlumla forumun biraz acı tadı olduk ama idare edin bizi..
Umarım bunu da atlatırız.. Neler yapmamız gerektiğini, bundan sonra neler olabileceğini yarından sonra öğrenmiş oluruz..
kızlar bugün midem çok yanıyor ya ne yapsam iyi gelir?
kızlar bugün midem çok yanıyor ya ne yapsam iyi gelir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?