2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar hepinize selamlaar...
Öncelikle MİNİKKUS un durumuna çok üzüldüm ama herşeyin iyi olacağına inanıyorum,bunların hepsi bir sınav ve o sınavdan başarıyla geçeceksin Allhın izniyle canım...
Bizimki bu aralar fena tekmeler atmaya başladı...arada noluyoruuz diye sıçrıyorum :) oğlum baya hareketlendi şükürler olsun ki her hareketini duyduğumda içim sevinçle doluyor varlığına bir kez daha şükrediyorum...Bu arada ben hala tetenoz aşısı yaptırmadım..uuff çok kararsız kaldım,doktorumda bana bıraktı,ister yaptır ister yaptırma dedi.çok gerekli değil,istemezsen yaptırmayabilirsin deyince yaptırmadım bnde...Bu arada kabızlık sorunum bitti,doktorum magnezyum vermişti,o rahatlattı çok şükür fakat şimdide ishal sorunumuz başladı..anlayacağınız bir ayarım yok
Bu arada bende bebişime anı defteri gibi blog yazmaya karar verdim...İlerde açıp okuyup annem neler yaşamış desin istedim
AnnesininKuzusu bu da bizim blogumuz

Ben ikinci tetanoz aşımı da oldum. Geçenkine nazaran daha az ağrı var hatta ağrı yok bile denebilir. Sadece bükerken acıyor biraz

selam kızlar,

öncelikle minikkuş canım çok geçmiş olsunn üzüldüm yazını okuyunca ama o kadar küçük ki eminim allahım onu her zaman koruyup şifasını verecektir. gönlünü ferah tut lütfenn.

bende bu aralar malum odasını almıştık, alınacaklarda nerdeyse tamamlandı. dekarasyona sarmış durumdayım... ilk başlarda mobilya kulpu almıştım ama nette bunu görünce dayanamadım ve bundan sipariş verdim çok begendim çünküü sade porselen ve bu kulp şeklinde bir birleşim yapıcam.. sizinlede paylaşmak istedim burada kulp arayan bir çok arkadaşımız vardıııı isterseniz sizde bir bakınnn

buda linkiii

KULPLAR

Eklentiler

• $9c14b5185a94dd298361d74a0bdd1f5d.webp
    982 bayt · Görüntüleme: 28
ayrıca;
beşigin yada şifonyerin üzerine tablo gibi obje düşünürseniz eğer vip dükkan da renkli dünyam tablo başlıgı altında çok şirin tekli ve 3 lü olmak üzere canvas tablolar satışta.. üstelik çok uygun fiyatları.. ben 3 lü 30x30/ toplamda 90 cm likden 1 tane sipariş verdim, şifonyerin üzerine düşünüyorum...
aldıgımı ekliyorum, ama dedigim gibi çok fazla çeşit var üstelik kargo ücretide yok...
yine bakmak isterseniz linkini yazıyorum bir göz atın derimm

vipdukkan.com

Eklentiler

• $7721b600-8746-4fed-bf9e-4dedd6da8ca6.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 28
Dualarımız senınle minikkus.İnsallah iyi olucak bebegın

Canım benim. Elimden yapacak hiçbir şey gelmiyor senin ve bebeğin için. Tek yapabileceğim size dua etmek.
Rabbim sana kuvvet versin. Bunun üstesinden de geleceksiniz siz bebeğinle annesi.

kızlar günaydın
minikuss umarım daha iyisindir , elinden bisey gelmediğine inanabilirsin fakat nolur umutsuzluğa kapılma , gün dogmadan neler doğar derler , allah hepimizin yardımcısı olsun.

Günaydın kızlar...

Minikkuş çok üzüldüm canım.. İnşallah bebeğin sıkıntısız dünyaya gelecek.. Güçlü olmaya çalış bebeğin için..

günaydınlar herkese ... minikkuss çok üzüldüm canım bebeğin İNŞALLAH bunuda atlatacaktır canım .

Minikuss Canım zor bir imtihandan geçiyorsun. Hastaneye her gittiğinde moral bozucu birşey duyuyorsun. Sabret canım. Az kaldı. İnşallah sağlıkla gelecek bebeğin

canım cok gecmıs olsun ya
ama cok uzuluorm artık senın ıcın
bırı bıtıo derken bırı baslıo
senın evladın gucludur
allaha emanet olsun
bu arada herkese günaydın,

Çok geçmiş olsun minikkuş İyi düşün Olumlu ol hep İyi olacak bebeğin Dua edeceğim minik güzellik için

Verdiğiniz birkaç iyi örnek bile bana ne kadar ümit veriyor anlatamam.. Tabi ki kendimi en kötüsüne de hazırlamaya çalışıyorum..
Bugün oğlumun arabası kargo ile geldi, ona bile sevinemedim, ne kadar beğenerek almıştım..
Yarın kurula giriyoruz sabahtan sonra da kontrolümüz var..
Dualarınıza çok ihtiyacımız var.. Biz oğlumla forumun biraz acı tadı olduk ama idare edin bizi..
En kötüsü insanın elinden bir şey gelmemesi..
Umarım bunu da atlatırız.. Neler yapmamız gerektiğini, bundan sonra neler olabileceğini yarından sonra öğrenmiş oluruz..

canım ben herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum...Dualarımız seninle ve bebişinle...Allahıım sağlıklı bir şekilde doğduğu günleri de gösterir inş.

canım sen pozitif ol, oğlunu üzme, herşey yoluna girecek hepimiz buna inanıyoruz :)

minikuşum geçmişi an ca k bitirebildim..sanırım böbrek sorun çıkmış..Allah yardımcınız olsun canım..bunuda atlatacaksınız..inşallah o da kendini yeniler doğuma kadar...iyi düşün herşey iyi olacak...siz neleri atlatmadınız oğluşla..o minik kuzu annesini yine üzmeyecek inşallah..

merhabalar,

beni de listeye ekler misiniz? beklenen doğum tarihimiz 3 haziran, sat 27 ağustos. kızımız olacak inşallah.31 yaşındayım ve ilk bebeğim.
teşekkürler

kıyamam ben ona minik bebeğim benim bir arkadaşımın hamileliği çok sıkıntılı geçmişti bebekte beden ve zeka geriliği olacak demişlerdi arkadaşımda tansiyon ve şeker çıkmıştı sürekli ilaç kullanıyordu yazık tüm hamileliğini ağlayarak geçirdi şimdi 2 yaşında sarışın maviş gözlü çok akıllı bilmiş bir kızı var tüm sülalenin favorisi bilseydim böyle bir kızım olacağını hamileyken stres yapmaz güle oynaya gezerdim diyor belki de kızı daha da iyi olacaktı yaptığı stres yüzünden başka şeylere sebep oldu bilemeyizki bence sen mutlu ol bişey varsa bile mutluluk hormonlarıyla önleyebilirsin bu bilimsel bi gerçek bol bol kahkaha at karnını sev ve onunla konuş çok sağlıklıyız çok mutluyuz de sonra arkadaşım gibi rahat bi hamilelik yaşayamadım bilseydim güler oynar gezerdim deme bak gör herşey çok güzel olacak...

kızlar gittigidiyorda sebamed baby ürünlerinde 1 alana 1 bedava var bugün için alsak mı acaba şimdiden zaten alcaz kullanan arkadaşlarım çok memnun bana biraz pahalı geliyodu ama şimdi görünce dayanamıyorum alsammı ki erken ama

kızlar ben bugün sandalyede otururken yere düşürdüğüm şeyi almak için eğildim ve karnımın yırtılır gibi acıdığını hissettim.:18: acı devam ediyor. birkaç gündür çok dikkatsiz davrandım. böyle birkaç kere daha eğilmişliğim var. her defasında unutuyorum. sonra pişman oluyorum. Çok mu rahatım ben yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…