2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ilık suyun da bağırsakları hareketlendirdiğini söylüyoralr benim kız kardeşim çok çekti kabızlıktan , karnı 9 aylık gibi olurdu kızın , ama aç karnına kayısı veya incir yedikten sonra üstüne hemen ılık su içerek çözmüştü sıkıntısını umarım çare olur

SEyZen arkadasım çok con gecmis olsun ya okuyunca çok üzüldüm
Rabbim şifa versin sen ve meleğini korusun
Simdi iyisin değil mı dikkat et kendine

kabızlık gibi problemim oluyor benim .çok su tüketmeme rağman böyle ağrıyor sonra dolanıyorum evde ovalıyorum ama yok hareketsiz bağıraklarım

canım ayva öneriyorum sana bende bir ara çok kötü kabızdım ayvanın iyi geldiğini duydum her aakşam yemeye çalışıyorum yemediğim günler tuvalete cıkamıyorum.ama yersem hemen hemen hergün rahatça yapıyorum....

günaydınlar herkese ... minikkuss çok üzüldüm canım bebeğin İNŞALLAH bunuda atlatacaktır canım .

tşk kızlar denim inşallah işe yarar ayvayı bulamam da kayısıyı felan bulruum :)

Minikuss : Allah size sabır, bebeğine de sağlık versin inşallah. Birkaç arkadaş güzel örnekler vermiş sana benzer durumdaki tanıdıkları ile ilgili. İnşallah siz de daha fazla sıkıntı yaşamadan ve bir müdahaleye gerek kalmadan atlatırsınız. Dualarım sizinle...

Ahaha : Evet arkadaşım 3 martta bitiyor indirim. Çok yüksek bir oran değil belki ama sonuçta aldığımız şeyler de ucuz değil. %10 da iyidir.

Kordon dolanması : Sanırım şuanda henüz bebekler küçük oldukları ve sürekli yer değiştirdikleri için bu durum sıkıntı yaratmıyor. ilerleyen aylarda sorun teşkil edebilir ki şuanda bizim bebekler için öyle bir sorun yok diye düşünüyorum. Nette yazan olumsuz durumlar da ilerleyen haftaların sıkıntılarıdır bence.

ALLAH HEPİMİZİN BEBEKLERİNE SAĞLIK VERSİN İNŞALLAH.

Minikuss Canım zor bir imtihandan geçiyorsun. Hastaneye her gittiğinde moral bozucu birşey duyuyorsun. Sabret canım. Az kaldı. İnşallah sağlıkla gelecek bebeğin

ozgnmn Kordon kendş kendine dolanıp çözülüyor diye duymuştum. Önemli olan doğum yaklaştığında kordonun açık olması. Bebek şu an dönüp duruyor, kendiliğinden çözülebilir o dolanma

Minikusum Allahım sana sabır dayanma gücü versin. Yaşadıkların çok zor ama sonu hep aydınlık çıktı bu da öyle olacak inşallah. Yarın inşallah güüzel haberler alırsınız dualarım sizinle

canım cok gecmıs olsun ya
ama cok uzuluorm artık senın ıcın
bırı bıtıo derken bırı baslıo
senın evladın gucludur
allaha emanet olsun
bu arada herkese günaydın,

canim aksam okuyunca cok uzuldum hemen cevap yazamadim hatta ama simdi dusuncem degisti bence rabbim senin sabrini siniyo sadece bencee bebegin cok guclu ve surekli guclu olduugunu anlatan tepikler atiyo sana annesi guclu ol sabirli ol canimsin bu arada benim kuzenime ayni seyi soylediler hatta tek bobrekle yasayacagini bobreginin birinin olmadigini ama bebegimiz dogdu geldi sapasaglam butun organlari tamdi kontrolunde senin oglusunda oyle olacak rabbimin izniyle uzme kendini ki yavruna faydan olsun canimsin uzulme dedikleri gibi oldugunu bilr dusunsek siz ne sikintilar cektiniz ne guclukler atlattiniz oglunla bunuda atlaticaksiniz allahin izniyle canim

Kızlar günaydın inşallah hepiniz iyisinizdir, güneşli bir sabaha uyanmak içimşi ısıttı bugün... kızlar sizin hazırladığınız ihtiyaç listesinden bitane de ben yaptım aldıklarımı ve alınacaklarımı tek tek yazdım bir sayfa dolusu , eşime gösterdim gözleri pörtledi aynen böyle oldu hakikaten okadar çok alınacak şey varki nasıl altından kalkıcaz bilmem, birazını annemler halletcek ama büyük başlar bize kalıo tabi birde 1500tl doğum parasını gözden çıkardım çünkü doğumda ne olacağı belli olmaz belki sezeryan gerekebilir diye işte böyle siz de zaten aynı durumdasınız benden çok da farklı değilsiniz ama ben ve eşim dün acı gerçeğin farkına vardık aman bebişlerimiz sağ salim bi kucağımıza alalım da demi gerisi yavaş yavaş halledilir artık...

arkadasım gecmıs olsun ınsallah dusunulen kadar kotu boyutlarda degıldır yada o safhalara gelmez.acaba onun canı yanıyormudur lafını okuyunca ıcım cız ettı ınan.nasıl amınosentez sonuclarını beklerken aldıgın sonucta sevındıysek rabbım bu sorundada oyle yuzunu guldursun.herseyde bır hayır vardır.allah beterınden saklasın.ınsallah rabbımın ıznıyle oglun saglıgına kavusacak ıcını ferah tut rabbıme ınan rabbım neylerse guzel eyler mınık oglunuda saglıgına kavusturacak emınım.

1500 mü istanbulda mısın:26:
zaten doğum parası ve hastane tahlil ücretleri cebimizi sömürüyor çocuk için bişey kalmayacak
ayrıntılı ultrason için 270 istiyorlar insaf ya
270 de ikili teste vermiştim
300 civarı ilk tahliller için verdim. bunun her ay muayene ücreti ve daha bilmediğimiz neler var . ben bunlarla çocuğuma neler alırdım da neyse. sağlık olsun diyorum. bebeğimin sağlıklı olduğunu bilmek ondan haberdar olmak da güzel

bugün sağlık ocağına gittim kaydımı yaptım. tetanoz aşımı da oldum. tam zamanında gitmişim
ayrıca sürpriz bir durum oldu. benimle ilgilenen hemşire uzaktan akrabam çıktı. gurbette böyle bir rastlantı çok sevindim. daha önceden tanımıyordum ama tanıdığıma sevindim.
Dün oysaki bir başka sağlık ocağına kaydımı yaptırmak için göbeğimi çatlatırken boşuna uğraşmışım şimdi anlıyorum. kendimi çok güvende hissediyorum.
uzak ama olsun tanıdık birinin olması mükemmel oldu.
dün gece yatmadan önce kasığım top gibi taş gibi oldu. çok ağrıdı. yan döndüm sonra geçti sanırım.
hemşireye anlattım çok ayakta durmuşsun kasılma olmuştur dedi. çocuk aşağıda toplanmıştır. yorulunca çocuk sana yeter artık dinlen diyor dedi.
bebeğin kalbini dinledik, kilo tansiyon felan bakıldı.
benden bu kadar şimdi okula gideceğim
herkese iyi günler

Evet cnm İstanbuldayım tahlillerimi devlette yaptırayım dedim ama kaç hastane gezdiysem ikilim içinde ayrıntılı ultrason için de sıra bulamadım ben de hep özelde yaptırdım ikiliye 150 verdim ayrıntılıya 200 :26: neyapalım dedik bizde senin gibi sağlık olsun bebişim sağlıklı olsun da tek dedik verdik, aynene dediğin gibi bu parayla bebişimin nelerini alırdım. ben Kurtköy Emsey Hospital e gidiyorum normal doğum 700 zorunlusezeryan 1000 tl imiş epidural ile olunca her ikisinin de fiyatları artıyomuş.... hastanemi sevdim o yüzden burda doğum yapmak istiyorum o yüzden gözdençıkarttık artık 1500 ne yapalım :26:

tşk kızlar denim inşallah işe yarar ayvayı bulamam da kayısıyı felan bulruum :)

ayvayı kesin bul derim...ben kayısıda yedim ılık sularda içtim üstüne.banamısın demedi...duphalac ilaç kullandım dayanamayıp cunku 4- 5 gün gelen giden olmuyodu.o ilaçla cok ağrılı bir şekilde yapıyordum tuvaletimi..sonra ayva beni kurtardı

kabızlık gibi problemim oluyor benim .çok su tüketmeme rağman böyle ağrıyor sonra dolanıyorum evde ovalıyorum ama yok hareketsiz bağıraklarım

deryacım doktorun bana tavsiye ettiği bisey var , sütün içine 1-2 kuru incir atıyosun, aksamdan sabah kalkınca ac karnına önce inciri yiyip sütünü içiyosun ayrıca bol su ve kuru kayısı tüketmeye çalış derim , mutlaka biögünde lahana-karnıbajhar-pırasa-ıspanak-semizotu tüketmeye çalış bunlarda bağırsakalrı çalıştıyor
geçmiş olsun.

canımcım net işini hallettin mi naptınnnn

doğum masrafına girersen hiç sormaaa derim 2500 tl gözden cıkarmam lazım benimde

Çok geçmiş olsun minikkuş İyi düşün Olumlu ol hep İyi olacak bebeğin Dua edeceğim minik güzellik için

kızlar selammm...sağlık ocagında şeker testi yapılıyor mu acaba..Şırnakta devlet hastanesinden randevu alamıyorum..acaba acilde yaparlar mı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…