2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet cnm bende geridönüşüm kutusu gibi düşünceliyim bu konuda senin gibi firmaya konusup maaşımı almayı planlıyorum umarım arıza cıkarmazlar
herkese günaydın kızlar. Eki Görüntüle 641199 Eki Görüntüle 641198 işte benim oğluşumun minnak beşiği de bu

cnm beşik çok güzelmişşş güle güle kullansın inş , ne kadara aldın :44:

günaydın kızlar bugun bikeyifsizlik aldı başını gidiyooo ne iş yapmak istiyorum ne biseyyy , işyeri artık cekilmez oluyooo ,biran envel yaz gelsin yaaaa bebişlerimizi kucağımıza alalım , offfffffffffffff

evet golgencim sana kesinlikle hak veriyorum. bitsin bu işkence artık çalışmka istemiyorum. bir de insan bir kaç ay sonra izne ayrılacağını bilince işten soğuyor.elim kolum kalkmıyor valla.
şimdi neyi hayal ediyorum biliyor musunuz kızlar ... yaz gelmiş doğumlar yapılmış şöyle haziran temmuz gibi sabah kalkıcaksın balkonda bir kahvaltı bebişimizde yanımızda iş derdi yok evimizde tek düşüncemiz bebişlerimiz gezmeler tozmalar ahhhhhhh bana bişeyler oluyo kızlar

teşekkür ederim canım benim.eşimin abisi hediye almış fiyatını hiç bilmiyorum ama çok pahalı bir şey olduğunu sanmıyorum en fazla 150-200 falandır.

Eki Görüntüle 641213

merhaba kızlarr haftaso u ufak tefek birşeyler aldım berenime teyzeleri :)

odasına halı aldım ıkeadan küçük boyutları 4 adet aldım bnde tek tek dizdim böle tanesi 7,49 tl çok güzeller ama ıkea ya bakmanın derim.renkli askılarıda ordan aldım 3,49 tl.

Diğer süslü askıları englısh home dan aldım 7,49 9 adet.

Englısh homeden bornoz ve başlıklı havlu takımını aldım 53,00 tl ( malı çok kaliteli yumuşacık bakın derim )

lcw dan 2 adet tayt üzerine tshırt aldım çok beyendim :)))

Günaydın kızlar. Dün trafik kazası yaptık ne yazık ki. Alkollü bir sürücü bize bizde önümüzdekine. Ben şoka girmişim. Su vermişler üstüme dökmüşüm. Tek hatırladığım bebeğim oynamıyor öldü diye bağırmam ultrasona alana kadar doktor beni.

Bebeğim çok şükür iyi. Nst ye bağladılar kasılmam var mı diye. Sancılarım 30 civarındaydı. Doktor normal dedi ama çok sarsıldığım için günde 3 kez kullanmam için bir ilaç verdi, kasılmam olmasın diye. Gece sol kasığımda hafif sancılarım oldu. Kendi doktoruma kontrole gidicem. Akşamda sürekli eşimle irtibattalardı. Bebeğim çok hareketli sanırım o da çok korktu, huzursuz oldu. ne o uyudu ne ben.

Çok şükür Rabb'ime sadece dizim sarılı. Ne eşimde ne bebeğimde bir şey yok. Meğer ben şu 6 ayda ne kadar sevmişim kucağıma almadan, kokusunu duymadan bebeğimi.

çok geçmiş olsun canım çok şükür size bir şey olmamış , bir an önce iyileşirsin umarım

Bebişim kesin kızmış :)) tutusunu gösterdi doktor. 520 gr olmuş zayıf mı ki bilemedim:))

Çok geçmiş olsun..
Normal durumda bile zor bir durum, hamilelikte çok daha zor olduguna eminim.
Bu tür travmalarda doktorlar bebekten ziyade plasentaya bakıyorlar..
Bebek, darbelere karşı oldukça korumalı bir yerde.
Travmanın plasentayı yerinden sarsması ya da kısmen rahimden ayrılması vs bir sorun olarak algılanıyor.
Ama bunun ıcın cok cıddı bır sarsıntı gecırmen lazım.
Sen zaten kontrole gitmişsin, eminim buna bakılmıştır.
Bebeğin de hareketli ise keyfi yerinde demektir, sen sakin ol; bu ona da yansıyacak..
Tekrar çok geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun canım.. Hepiniz iyiymişiniz en önemlisi bu

çok geçmiş olsun canım allaha şükürki bebeğin ve sen iyisiniz allah bi daha yaşatmasın böle kötü olaylar

[/QUOTE]kralkaya
Bebişim kesin kızmış :)) tutusunu gösterdi doktor. 520 gr olmuş zayıf mı ki bilemedim:))[/QUOTE]

kralkaya canım senin doğum tarihimiz aynı cuma detaylıya gittiğimde 465 gr dı kızım seninkinden daha zayı ama doktor hatasına göre kilosu iyi dedi seninkide iyi canım maşallah

Son düzenleme:
Dün gece sabaha kadar bebek arabalarıyla boğuştum. Etrafım bebek arabası dolu seçemiyorum begenemiyorum delirecektm nerdeyse ve uyku ile uyanıklık arasında döndüm durdum çok feciydi suan zombi gibiyim :'(
Bütçeni ve olmazsa olmazlarını belirledikten sonra nette fiyatlara bak ve aklındaki modeli gidip al. O kadar çok çeşit ve özellik var ki insan içinden çıkamıyor
Çok geçmiş olsun. Tüylerim diken diken oldu. Allah korumuş, bir sadaka ver canım

eşine de sana da çok geçmiş olsun canım.Allahım bebişini sana bağışlamış. Hemen bir yere ufak da olsa bir sadaka ver canım.üzülüpdüşünme de artık bebişinde telaşlanmasın.

Dün gece sabaha kadar bebek arabalarıyla boğuştum. Etrafım bebek arabası dolu seçemiyorum begenemiyorum delirecektm nerdeyse ve uyku ile uyanıklık arasında döndüm durdum çok feciydi suan zombi gibiyim :'(

Denizkızı güldürdün beni yahu..
İnşallah senin için en uygun arabayı alacaksın.
Bence hiç aşırıya kaçma, 400-500 e gayet sık-kullanıslı bır model bulabılırsın..

Eki Görüntüle 641183 dün ani bir kararla kızımın odasını aldık

Oda çok şık, güle güle kullanın annesi ama bu fotografları bebişlerin cicileri albümüne koysanız çok iyi olur.
İlk sayfada bu topiğimizin linki var..
Kızlar ana topiğe değil de, bebişlerimizin cicileri sayfasına koyalım aldıklarımızı,
orada derli toplu oluyor.
Baya da aktif bir topik oldu, sağolun hepiniz destek oluyorsunuz..

Tokoyay : çok geçmiş olsun. kimbilir nasıl korktun. Allahtan herşey yolunda. Allah hepimizi korusun böyle şeylerden...

ah canım ya çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.neyseki sadece dizine aldığın darbeyle atlatmışsın ama o korku yeter sana.allah o alkolle araba kullananlarında cezasını versin inşallah.

Canım. Çok teşekkür ederim.
Çok sarsıldım, araba pert oldu. Beni kendi oturduğum taraftan çıkaramadılar eşimin o taraftan çekip çıkardılar.
Doktor bebekle ilgili hiçbir sıkıntı yok. Sana baksınlar dedi ama kendi doktoruma da gitmeden içim rahat etmeyecek.
Kanamam lekelenmem falan olmadı. Bebeğim kıpır kıpır. Kaza dün akşam 8 de oldu. Kötü bir şey olsaydı şimdiye çıkardı dimi ortaya

Çok geçmiş olsun canım.. Hepiniz iyiymişiniz en önemlisi bu

çok geçmiş olsun canım çok şükür size bir şey olmamış , bir an önce iyileşirsin umarım

Hepinize teşekkür ederim. Rabbim kimselere yaşatmasın bu korkuyu....

Dirimci içimi rahatlatın canım sağol bir de plesenta aşağıdaymış benim detaylı ultrason doktoru da söylemişti bugün kendi doktorum da baktı ilkim normal doğumdu bu Sezeryan olabilir dedi böyle bir durum tehlikeli mi bilemedim aynı durumda olan var mı nelere dikkat etmeliyim ;(

Bende haftada bir yiyorum fırında pişirilmişi.Büyük balık daha güzel oluyor Çipura levrek ve somon tercih ediyorum canım ben lezzetli oluyor bu saydıklarım

sağol canım yediğin balıklar hamilelikte yenilmesi tavsiye edilen yağlı balıklar bende artık yemem lazım kendimi kötü hissettim herkes hatada iki kere tüketiyo ben bir kere bile yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…