UFf uyku düzenim iyice bozuldu bi anda uyandım uyuyamiyorum
Çok acım midem kazınıyor basım donüyor bu saatte ne yesem ki
CANIM süt kesmez beni
Nutellali ekmek yiyorum
aaa şok şokkk...slmm kızlaaar şeker yüklemesi yaptırdık
iğrençti hepsini çıkartacaktım geri sanki bir çuval şekerli su içmişim gibiydi:120::120::120::120:
açlık 83 tokluk 113 çıktı gayeet ii dedi dr.
her neyse ben olayın şokundayım hala bizim bebiiiş bana çok fena oyun oynadı
SİZLERE Bİ HABERİİM VAARR
şimdiye kadar bizim kız meğer pipicanmışşşş
dr. cinsiyet sordum şimdiye kadar 3 farklı dr. göründüm kıza benziyo dediler dedim
-yooo ben pipi görüyoruum dedi
-ben nasıll olur falan şok oldum o da pipisini çekti
-al sana tescilli belge babası sünnetinde yakasına assın dedi
ama birasscık üzüldümm kız cicisi yapmıştım bisürü ama hazır hiç bişi almamıştım
günaydın kızlar :119:
mart ayına da girdik hayırlısıyla :118:
bende bu aralar bebegim için bebek şekeri yapıyorummm , çok şirin oluyorlar, her akşam oturuyorum saatlerce uğraşıyorum, eşim niye kendini yoruyosun diyor ama ben yorulmuyorum kiii büyük bir aşkla hazırlıyorum onlarıı :111::111: çok zevklii hepinize tavsiye ediyorumm
günaydın kızlarr... :79:
ellerine sağlık annesii...
bende yaptırsammı diye düşünmüştümilk başta ama kendim hazırlamak istiyorum şimdi.. emeğim olsun, benim ellerimden olsun istiyorum
yaptıklarını paylaşsana zeyno bi aramalzeme baktım internetten .. ama nasıl yapacağım konusunda pek fikir sahibi değilim..
cnm sade halini paylaştım :119:
Canım benim en yememen gerekenleri yemişsin, elbette şekerin yüksek çıkacak.
Pirinç pilavının her kaşığı o kadar şeker demek. O öğünde yüksek çıkması çok normal, ne kadar az da yesen, o yediğinin tamamı şeker, öyle düşün.
Patates de şekeri yüksek olanların ilk kesmesi gereken besinlerden, çünkü yüksek oranda nişasta var.
Bunları yersen şekerin düşmez ki.
Yani pirinç de aynı patates de aynı pasta da nerdeyse..
Bi sebze yemeği ye, zeytinyağlı, yanına yoğurt ve tam bugday ekmeği.
O zaman ölç bakalım yükselecek mi şekerin.
Yemeden önce ölçtüğünle nerdeyse aynı çıkar.
gebelik şekeri kızlar bir hafta dikkat edip diğer testinizde sonuçlarınız normal çıkabilir ama bu demek değildirki daha sonra herşey serbesteğer sizin bir haftalık yada bikaçgünlük dikkat etmeyle bozuk çıkan değerleriniz düzeliyorsa demek sizde şeker eğilimi var ve sizde ilaç almasanız bile aynı o haftada olduğu gibi gebeliğiniz boyunca dikkat etmelisiniz yediklerinize eğer dikkat etmezseniz,sadece düzgün çıksın diye yaptığınız bir kaçgünlük diyetle kendinizi kandırmış olursunuz
ellerine sağlık zeyno.. sade hali diyorsun ama bu haliyle zaten on numara.çok güzel görünüyor
devamını bekleriz..
Allah razı olsun canım... o zaman seni hazır yakalamışken sorayım hemen :) başını nasıl bişey yapmayı düşünüyosun? bizler için acaba bone tarzı süslü püslü lohusa işi şeyler var mı acaba? hem kolay kullanım hem süslü olsun :)
bana soruorsun galiba..karşı koyamanlardan biri olarak ağlayarak söylüyorum kiii:2::2:12 kilo aldım zaten kilolu da hamile kalmıştım..şuan 82 kiloyum...off ki ne offf:2:
ne güzel özendim sana :) benim tv yok sayılır. o yüzden eve gelir gelmez kucağımda bebek gibi taşıyorum pc yi. tel desen ondan zaten sakınmıorumkulaklık falan kullanabilirim aslında. tembellik. birde bazen diorum ki çocukda radyasyonun içinde büyücek zaten. bünyesi alışsın şimdiden :)
balık bende her hafta tüketmeye çalışıyorum ama her hafta olmuyor tabi. 2 haftada bir anca. eti evde pişirmişliğim yok zaten. güvenipte bi kasaptan et alamıyorum.
dışarı çıktıkça et türü şeyler yemeye çalışıyorum.
yumurta hergün mutlaka yiyirum.
1 haftadır günde 3 ceviz, kuru kayısı kuru incir toplamda 5 tane yiyorum. meyvede günde 3 tane falan. süt 2 bardağa tamamlamaya çalışıyorum.
bu kadar yetermi bilmiorum. yemek genelde fazla yapamıyorum. işte de kötü oluyor. öle işte
Kızlar merhaba benim oğluşum olacak inşallah isimleri paylaşalımmı karar verebildinizmi
bende bu aralar bebegim için bebek şekeri yapıyorummm , çok şirin oluyorlar, her akşam oturuyorum saatlerce uğraşıyorum, eşim niye kendini yoruyosun diyor ama ben yorulmuyorum kiii büyük bir aşkla hazırlıyorum onlarıı :111::111: çok zevklii hepinize tavsiye ediyorumm
Canım dediğin doğru ama şöyle bir durum var benim için. Ben 10dan sonra hiçbir şey yemeden gitmem gerekirken 12 de çilek yedim gittim.Şeker yüklemesini de yapınca fırladı.
Doktorumun haftaya tekrarlatmasının sebebi çileksiz gittiğimdeki yüklememde yüksek mi olacak.
Kaldı ki doktorum en başından beri bana çok tatlı yeme. Pirinç pilavı tüketme diyor. Sevmem de zaten benim için kayıp değil.Haftaya yüksek bile çıksa tek istediğim ilaçsız atlatabilmek. Ne yememem gerekirse yemem dikkat ederim, şurda ne kadar kaldı ki doğuma değil mi.
Ben şekerimin yüksek çıkmasına gerçekten şaşırdım ama. Eltimin ölçtüğü cihazla her seferinde bende ölçüyorum hep 84 gibi bir şeyler çıkıyor. Oturup bir kavanoz nutellayı beraber yedikten sonra bile 120 çıkmıştı.
canım ellerine sağlık.bende çok hevesleniyorum yapmak için:)o sepet kartondan mı?tülün içine şeker mi koyucaksın?birde malzemeleri nerden aldın?kaç tane yeter sence?son halinide merakla bekliyoruz canım
tokoyaycım nutellayı yedikten 2 saat sonra mı baktın canım?gerçek sonuç ozaman çıkar çünkü.canım zaten senin çıkan değerin ilaç kullanıcak kadar yüksek değil.endişe etme,benim 199 çıkmıştı.bende bile önce diyet verdi.ilaca sarılmadı doktorum.bende önceden de insülin direnci olduğundan bu tip rahatsızlıklarda oldukça bilgiliyim.işin püf noktası zaten diyeti uygulayabilmek.yarın diyetisyenden randevum var.bi haftadır kendi kendime dikkat ediyorum ama bakalım yarından itibaren ölçüm de yapmaya başlıcam.
sadece bikaç arkadaş dikkat ettim düzeldi diye yazınca sana,sonradan tekrar sıkıntı yaşamamaları için bunun devamı olmasının gerektiğini anlatmak istedim.hamilelikleri boyunca aynı o hafta gibi yediklerine içtiklerine dikkat etmeliler.zaten bu tip rahatsızlıklardan dahiliye iç hastalıkları uzmanı (metobolizma uzmanları) ilgileniyor.kadın doğumcuların çok bir bilgisi yok.
inşallah sağlıcakla atlatalım kalan günlerimizi,herşey bebişlerimizin sağlığı için
maalesef hangi ismi beğensek mutlaka bi engel çıkıyo ve aslında beğenemiyorum tam olarak engeller bahane karar vermek çok zor
:)
Bende oğluşuma hiçbir ismi yakıştıramıyorum napıcazz böyle
Bende oğluşuma hiçbir ismi yakıştıramıyorum napıcazz böyle
canım ellerine sağlık.bende çok hevesleniyorum yapmak için:)o sepet kartondan mı?tülün içine şeker mi koyucaksın?birde malzemeleri nerden aldın?kaç tane yeter sence?son halinide merakla bekliyoruz canım
Cnm çok tşk ederimcanım kalpli kutu kartondan, tülün içerisine badem şekeri ve çikolata koyucam.. malzemeleri 2 ayrı internet sitesinden aldım. kalpli kutuyu,organze tülü ve nazarlıgı
Elmas Şekerleme Mevlüt Şekeri Bebek Şekeri Nikah Şekeri Eminönü bu siteden.
inciyi, kutunun üzerindeki ahşap malzemeyi,içine koyulan tülü ve agzını kapatmak için mandalıda
Çiçek Malzeme | Çiçek Malzemeleri Online Satış Mağazası bu siteden sipariş verdim. ben 100 adet yapıcam, hastaneye ve eve bebegi görmeye gelenlere verecegim. başta acaba 100 tane az mı diye düşünmüştüm ama kutulara bakınca oldukça fazla olduguna kanaat getirdimnormal yanii. bunları bitirdikten sonra mevlüt içinde başka bir kutulu modelden 100 tane daha yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?