2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın kızlarr... :79:
UFf uyku düzenim iyice bozuldu bi anda uyandım uyuyamiyorum
Çok acım midem kazınıyor basım donüyor bu saatte ne yesem ki

CANIM süt kesmez beni
Nutellali ekmek yiyorum

bak sen bak.. geçmiş ayların acısını çıkartmaya başlamışsınngeceleri bendede bi şeker ihtiyacı doğuyor ama, kendime engel oluyorum.. nutellla kavanozunu mutfakta dolabın en yüksek rafına aldım.. bu da şey gibi oldu, -çocukların erişemeyeceği yerlere bulundurun- gibi kaşıklar, ciğerlerim kaşınana kadar yerim yoksa onuuuzak dursun İyisiniz inş mervem, görüşemez olduk.. kendinize iyi bakın annesiii
aaa şok şokkk...
canım şaşırtmış sizi delikanlıı:) hazırlıklarında inş ikinci bebeğine kısmet olur,üzülme..oğluşunun canı sağolsun annesii Allahım sağlıkla tamamına erdirsinn..

ellerine sağlık annesii...
bende yaptırsammı diye düşünmüştümilk başta ama kendim hazırlamak istiyorum şimdi.. emeğim olsun, benim ellerimden olsun istiyorum
yaptıklarını paylaşsana zeyno bi ara malzeme baktım internetten .. ama nasıl yapacağım konusunda pek fikir sahibi değilim..

zeynepcm nasıl bisey yapıyosun paylassanaaa merak ettim valaaa[/QUOTE]

cnm son halini çekmedim ama ilk malzemeler gelince bir tane örnek çıkarmak için yapıp eşime yollamıştım onu paylaşim :78:

üzerindeki ahşap malzemeler karışık, resimdeki gibi tavşan var, ayıcık var, ördek var.. birde tülün üzerinde etiket var HOŞGELDİN EMİR ATA 2013 yazıyor..

Eklentiler

• $GetAttachment.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 38

cnm sade halini paylaştım :119:

Doktorumun çok tüketme dediği gıdaların başında geliyor pirinç pilavı ve patates. Sonra havuç. İki porsiyon meyve ye dedi.
Eltiminde başta yüksek çıktı 161 di. O da öncesinde bir şeyler yiyip gitmişti. Bir süre takip istedi doktoru. Evde ölçtü hep normaldi. Şimdi diyet falan yapmıyor. Ve hala normal.

Canım dediğin doğru ama şöyle bir durum var benim için. Ben 10dan sonra hiçbir şey yemeden gitmem gerekirken 12 de çilek yedim gittim. Şeker yüklemesini de yapınca fırladı.
Doktorumun haftaya tekrarlatmasının sebebi çileksiz gittiğimdeki yüklememde yüksek mi olacak.
Kaldı ki doktorum en başından beri bana çok tatlı yeme. Pirinç pilavı tüketme diyor. Sevmem de zaten benim için kayıp değil. Haftaya yüksek bile çıksa tek istediğim ilaçsız atlatabilmek. Ne yememem gerekirse yemem dikkat ederim, şurda ne kadar kaldı ki doğuma değil mi.

Ben şekerimin yüksek çıkmasına gerçekten şaşırdım ama. Eltimin ölçtüğü cihazla her seferinde bende ölçüyorum hep 84 gibi bir şeyler çıkıyor. Oturup bir kavanoz nutellayı beraber yedikten sonra bile 120 çıkmıştı.

ellerine sağlık zeyno.. sade hali diyorsun ama bu haliyle zaten on numara.çok güzel görünüyor
devamını bekleriz..

canım begenmene çok sevindimm , yeni halini akşam çeker koyarımm evdeler çünküü

O kadar yogun & yorgun günler geçirdim ki inan bu ayrıntıyı düşünmeye hiç mi hiç fırsatım olmadi :S
eğer biseyler bulur beğenir de karar verirsen bana da söyleyiver:) bende durayım artık bu mevzuların üzerinde bu kadar da boşlanmaz ki herşey canım :S

bana soruorsun galiba..karşı koyamanlardan biri olarak ağlayarak söylüyorum kiii:2::2:12 kilo aldım zaten kilolu da hamile kalmıştım..şuan 82 kiloyum...off ki ne offf:2:

Hiç canını sıkma çünkü ben tüm karşı koymalarıma rağmen 10kg😜😜😜ve hafta olarak ben sizden daha gerideyim.neyseki az kaldı.

Haklısın aslında bizim minikler radyasyon çocuğu olcaklar zaten bi anda pat diye içine düşeceğine şimdiden alışsınlar hem bünyelerine ağır gelmez doğunca da aaa ben bu ışınları bi yerden tanıyorum derler :)
beslenme konusunda benziyoruz aslında ama bende balık et hiç yok etten oldum olası hoşlanmam pişiririm ama yiyemem balığıda pişiremem ama yerim biraz çok biliyorum galiba :) :)
geçen haftalarda da iştahım baya yerindeydi bu hafta ne olduysa hamilelikten önceki miymiy yemelerime döndüm iki haftadır kilo da almıyorum ins bebisime yetiyodur yediklerim ://

Kızlar merhaba benim oğluşum olacak inşallah isimleri paylaşalımmı karar verebildinizmi👑

Kızlar merhaba benim oğluşum olacak inşallah isimleri paylaşalımmı karar verebildinizmi

maalesef hangi ismi beğensek mutlaka bi engel çıkıyo ve aslında beğenemiyorum tam olarak engeller bahane karar vermek çok zor
:)

canım ellerine sağlık.bende çok hevesleniyorum yapmak için:)o sepet kartondan mı?tülün içine şeker mi koyucaksın?birde malzemeleri nerden aldın?kaç tane yeter sence?son halinide merakla bekliyoruz canım

tokoyaycım nutellayı yedikten 2 saat sonra mı baktın canım?gerçek sonuç ozaman çıkar çünkü.canım zaten senin çıkan değerin ilaç kullanıcak kadar yüksek değil.endişe etme,benim 199 çıkmıştı.bende bile önce diyet verdi.ilaca sarılmadı doktorum.bende önceden de insülin direnci olduğundan bu tip rahatsızlıklarda oldukça bilgiliyim.işin püf noktası zaten diyeti uygulayabilmek.yarın diyetisyenden randevum var.bi haftadır kendi kendime dikkat ediyorum ama bakalım yarından itibaren ölçüm de yapmaya başlıcam.

sadece bikaç arkadaş dikkat ettim düzeldi diye yazınca sana,sonradan tekrar sıkıntı yaşamamaları için bunun devamı olmasının gerektiğini anlatmak istedim.hamilelikleri boyunca aynı o hafta gibi yediklerine içtiklerine dikkat etmeliler.zaten bu tip rahatsızlıklardan dahiliye iç hastalıkları uzmanı (metobolizma uzmanları) ilgileniyor.kadın doğumcuların çok bir bilgisi yok.

inşallah sağlıcakla atlatalım kalan günlerimizi,herşey bebişlerimizin sağlığı için

Yok canım nutellayı yedikten en fazla 1 saat sonra bakmışımdır. 2 saat olmamıştır. Zaten tatlıyla hiç aram yok. Arada vuruyor sadece. Diyet beni zorlamaz. Tek zorlayacak olan makarna olur o kadar, çok seviyorum.

1 hafta sonraki duruma göre göndericem dedi doktorum uzmana.

ben de oglumun adını koray koyucam kızlar
esımın erkek kardesı vefat ettı 2010 da bıraz mutlu olsun dıe
ama ege koymayı cooook ısterdeım

Bende oğluşuma hiçbir ismi yakıştıramıyorum napıcazz böyle

ilklerde mi böyle oluyo acaba ne duysam çok klişe çok demode bi kulp takıyorum mutlaka :) istiyorum ki ne demode olsun ne çok bilindik olsun kimsede olmasın gibi bi takıntım da yok ama cık olmuyo hiçbi isim yakışmıyo yakışıklıma :)

var mı hiç şu olabilir dedğin isim veya isimler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…