2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
o zaman mecburen hafta sonu annenin gelmesini bekliyceksin:44:

ben gitcem :) hemde cumadan. :) yoruluyorum diye ne zamandır gitmemiştim. ama oraya gittiğimde çok doyuyorum. herşeyden yiyorum. kaymak , süt , yoğurt, et, balık :) herşeyden yapıo annem sağolsun. süt de yakınlarda köy var doğalından gelio. çok iyi oluyor. bu haftasonunu iple çekiorum. gidiş geliş eziyet oluyor. annemin evide olsa başka yer olduğu için tam dinlenemiorum ama otelde kalır gibi 5 yıldızlı imkanlar oluyor, güzel oluyor anne başka ya

Benim bildiğim sepet beşiklerde en fazla 3 aya kadar yatırırsın, 6 aylık bebek sepete olur mu?

sepet dediğim sepete benzeyen ama daha büyükçe bişey aslında haklısın sepet çok küçük oluyıo..

evet bende park yataktan az küçük bişey istiyorum tam olarak ama bulamıyorum..

kızlaar hepinize selamlar,geçmişi okuyamıyorum fazla vaktim yok..evde inşaat vaar ( ev bomba atılmış gibi,annem geldi allahtan o yardımcı oluyor ama yinede çok sıkıntılı şu evde eşya varken inşaat işi...bebiş gittikçe büyüyor galiba fazla ayakta kalamıyorum artık,sanki karnımdan bişey aşağı çekiyor beni,bel ağrılarım oluyor...bizden şimdilik bu kadar..hepinizi öpüyorum

ohhh sefan olsun.ben annemi 12. haftamda görmüştüm en son.ancak nisan sonu gibi gelebilecek yanıma.benimki seninki kadar yakın olsa valla çıkmam evinden.git her hafta sonu kal pazartesiye kadar ne güzel.

ohhh sefan olsun.ben annemi 12. haftamda görmüştüm en son.ancak nisan sonu gibi gelebilecek yanıma.benimki seninki kadar yakın olsa valla çıkmam evinden.git her hafta sonu kal pazartesiye kadar ne güzel.

haftasonu evde olmayınca o haftam zor ve yorgun geçio. çok da yakın sayılmaz ya. 2 saat yol gidiom. 3 vasıta değiştiriorum.

yarın 99 gün oluyor benim

bu arada bişi farkettim. ben kimlikte haziran doğumluyum. haziranda da evlendim. bakalım bizimki ne zaman doğcak. çok merak ediorum.

daha önceden bizim aylarımızdaki hamilelerden şöyle bişi duymuştum. hiç doğmasın istiorum, içimde bu haraketleriyle kalsın gibi sözler duymuştum. bi kaç kişiden. hareketleri gerçekten çok güzel ama ben öyle düşünmedim henüz. biran önce zaman geçsinde doğsun istiyorum. çok merak ediorum ve özlüyorum

ya yardan ya serden geçeceksin o zaman:)

:) geçtim zaten. eskiden en fazla 2 haftada bir giderdim. şimdi giderek seyrekleşti gitmelerim. bu haftadan sonrada doğuma kadar bi kere daha giderim dahada gidemem sanırım :)

Ay canım yeşil erik çekti ya tuza banılıp yenen cinsinden

Aynı beni anlatıyorsunnn Uff şimdi canım gene bişey istedi ama hasta olurum diye yemeyeceğim tutacağım kendimi

beşik için uyku seti alıcam.önerdiğiniz kullanıpta memnun kaldığınız bir marka var mı.tacın organik uyku setleri falan var.gerekli mi acaba.birde kızım olacak pembelere bayılıyorum.ama ikinci erkek olursa diye ara renk almalı mıyım acaba.hiçte beğenemedim desen olarak.

kızlar chicco nun tırnak setine bakıorum da. sizde içindeki parçalar gerekli mi. özellikle tecrübelilerin fikirlerini merak ediorum. set oolarak almak daha iyi ise kipaya gitcem. lazım değilse uğraşmayayım.

Allahım ben bu beşik ve dolap olayına taktım kafayı iyice
Bugün eşim evdeydi dürttüm onu hadi Ikeaya gidelim dedim
Orada beşiğin ve dolabın kurulmuş haline tekrar bakmak için
Sağolsun eşimde beni kırmadı gittk iyice inceledim gene tamam içime sindi dedim
Bebeğin yatağı için Alez aldım ama son anda farkettim kenarlardan geçirmeli değildi bıraktım bende yerine
Sonra Reale felan geçtik bebek arabası vardı indirime girmiş 170 tlydi şaşırdım ya fiyatı görünce
Ama almadık tabi çok ucuzuma geldi kesin bit yeniği vardır dedik eşimle
Sonra Bu Yaka diye bi alışveriş merkezi var hemen yanında Ikeanın ebebeğe girdik
Anam bebek arabası fiyatları uçmuş gitmiş.Off aklım çok karıştı
Ve ben manyak gibi milletin bebek arabalarına bakar oldum valla algıda seçicilik bu olsa gerek
Bir gün birisi kardeşim ne bakıyorsun diyecek yani

ben bi arkadaşa öle demiştim. kıyafet için ama. ara renkler alayım 2. için de lazım olur dedim. arkadaş da şey demişti. o kadar çok yıkanıyorki eskiyor demişti. uyku setide baya kullanılır. eskir sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…