bi kaç yere yapmaya çalıştım ama beceremiyorum ben ya. kötü oluyor
o zaman mecburen hafta sonu annenin gelmesini bekliyceksin:44:
Benim bildiğim sepet beşiklerde en fazla 3 aya kadar yatırırsın, 6 aylık bebek sepete olur mu?
canım ben hiç almaya niyetlenmedim ama gördüğüm kadarıyla küçük oluyor beşikler ve bebişler çok kısa süre yatabiliyor..mesela benim minik kuzen bir ay zor yattı çünkü hareketliydi ve çok çabuk büyüyolar yani altı ay kadar dayanması zor olabilir... emniyet açısından karyolaların küçüklerini görmüştüm Ankarada bir mağazada belki öyle birşey düşünebilirsin..en azından daha derin olur..
slm kızlar,
size birşey sormak istiyorum bende 1 ay önce falan bir kasık ağrısı başlamıştı doktora gittim bişey yok dedi zamanla geçti haftasonu yine başladı. hafif hafif oldu ama pazar gecesi tuvaletimi biraz fazla tutmuşum uyandım tuvalete gittim sonra bi 3-4 dk sağlam sancı girdi korktum ama geçti çabuk. şimdi de azar azar var yani kötü şeyler düşünmüyorum aslında hamileliğimin başından beri zaman zaman yaşıyorum ama yine de canımı sıkıyor. benim gibi kasık ağrısı yaşayan yada etrafından duyan varmı acaba?[/QU
canım ben en çok idrar yaptıktan sonra yaşıyorum o agrıları zaten hep tutuyorum idrarımı idrar testi yaptırdım kum döküyomuşum
bende yaptırdım ama önemli bişey çıkmadı caanım ya artık baskı yapıyor diye düşünüyorum..
tatlım bence sen 60x120 karyolanı al. yatak odanda yatırmak istiyorsan şifonyerini bi süre çıkar odandan karyolayı koy. zamanı gelincede karyolayla beraber sepetlersin bebişien azından diger odaya geçince yatagınıda yadırgamamış olur
ben odasında yatırmayı düşünüyorum ama baktım olmuyor karyolayı alıcam şifonyeri çıkarıcam. zaten benim yatak odamda komidin falan da yok onun için rahat rahat sığar
ah canım ya onu koymaya da yerim yokki öbür odalarda napçam bilemedim
ben gitcem :) hemde cumadan. :) yoruluyorum diye ne zamandır gitmemiştim. ama oraya gittiğimde çok doyuyorum. herşeyden yiyorum. kaymak , süt , yoğurt, et, balık :) herşeyden yapıo annem sağolsun. süt de yakınlarda köy var doğalından gelio. çok iyi oluyor. bu haftasonunu iple çekiorum. gidiş geliş eziyet oluyor. annemin evide olsa başka yer olduğu için tam dinlenemiorum ama otelde kalır gibi 5 yıldızlı imkanlar oluyor, güzel oluyoranne başka ya
ohhh sefan olsun.ben annemi 12. haftamda görmüştüm en son.ancak nisan sonu gibi gelebilecek yanıma.benimki seninki kadar yakın olsa valla çıkmam evinden.git her hafta sonu kal pazartesiye kadar ne güzel.
haftasonu evde olmayınca o haftam zor ve yorgun geçio. çok da yakın sayılmaz ya. 2 saat yol gidiom. 3 vasıta değiştiriorum.
ya yardan ya serden geçeceksin o zaman:)
kızlar bu ara cümle içinde geçen şeyleri bile canım çekior ya.
mesela bi konuya yazmışlar onların ekmeğine yağ sürmeyin diye. canım yağlı ekmek çekti. bi yerde de hakaret olarak hıyar kelimesi geçti. canım salatalık çekti
ya facebook da da bol bol yemek paylaşıyorlar sinir oluyorum. canım çekiyor yiyemiyorum.
işyerinde de çalışanlar kendi aralarında doğum günü yapmışlar. ben mutfağa gittiğimde kendi tabaklarından vermek istediler. bende öle yiyemiyorum. başkasının çatalı değmiş şeyleri. yemedim, az da bozuldum ayrı tabakta ayırmadılar diye. sadece gördüm diye öle teklif ettiler. yemedim ama canım çekti. bir tanesi benim yapmayı beceremediğim bişi. onu haftasonu anneme yaptırcam.
keşke az daha yakın olsaydık annemle ya. ve çalışmasaydı.
Ay canım yeşil erik çekti ya tuza banılıp yenen cinsinden
Ay canım yeşil erik çekti ya tuza banılıp yenen cinsinden
yaa sölemeyin yaa.
beşik için uyku seti alıcam.önerdiğiniz kullanıpta memnun kaldığınız bir marka var mı.tacın organik uyku setleri falan var.gerekli mi acaba.birde kızım olacak pembelere bayılıyorum.ama ikinci erkek olursa diye ara renk almalı mıyım acaba.hiçte beğenemedim desen olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?