Aynı beni anlatıyorsunnnUff şimdi canım gene bişey istedi ama hasta olurum diye yemeyeceğim tutacağım kendimi
beşik için uyku seti alıcam.önerdiğiniz kullanıpta memnun kaldığınız bir marka var mı.tacın organik uyku setleri falan var.gerekli mi acaba.birde kızım olacak pembelere bayılıyorum.ama ikinci erkek olursa diye ara renk almalı mıyım acaba.hiçte beğenemedim desen olarak.
ben bi arkadaşa öle demiştim. kıyafet için ama. ara renkler alayım 2. için de lazım olur dedim. arkadaş da şey demişti. o kadar çok yıkanıyorki eskiyor demişti. uyku setide baya kullanılır. eskir sanırım.
Canım Ben Havuzluhanda beğenmiştim fiyatıda gayet uygundu adam 200 tl demişti ama 180'e veririm peşin alırsanız demişti
Markasıda kidbooydu galiba.Çok içime sindi o.İlk çocuğumuz sonuçta ben beyazlı pembeli kelebekli sade bi model beğenmiştim
Onu almayı düşünüyorum.Annemde hayvanlı alma çiçek desenli al dedi bilmiyorum artık bakacağım
Zaten aldıkmı 3-4 sene kullanacağız eskir giderrrbenim ikinci çocuğum olurmu bilemem
Ama olsaydıda eğer sanırım yine pembeli bişey tercih ederdim
Offf şu ayın 15'i gelsede alışverişimizi yapsakta içim rahatlasaaaaa
Gelmiyor gelmiyorrrr
kızlar chicco nun tırnak setine bakıorum da. sizde içindeki parçalar gerekli mi. özellikle tecrübelilerin fikirlerini merak ediorum. set oolarak almak daha iyi ise kipaya gitcem. lazım değilse uğraşmayayım.
kıyafetleri zaten hep pembe oldu.bari beşik nevresimler falan ortak kullanılacak renkler olsun dedim ama pembeler çok cezbetti beni.dediğin doğru aslında en az 3 yıl kullanıcak.eskiyebilir.
Canım hangi sitede bu tırnak seti bende merak ettim:26:
Allahım ben bu beşik ve dolap olayına taktım kafayı iyice
Bugün eşim evdeydi dürttüm onu hadi Ikeaya gidelim dedim
Orada beşiğin ve dolabın kurulmuş haline tekrar bakmak için
Sağolsun eşimde beni kırmadı gittk iyice inceledim gene tamam içime sindi dedim
Bebeğin yatağı için Alez aldım ama son anda farkettim kenarlardan geçirmeli değildi bıraktım bende yerine
Sonra Reale felan geçtik bebek arabası vardı indirime girmiş 170 tlydi şaşırdım ya fiyatı görünce
Ama almadık tabi çok ucuzuma geldi kesin bit yeniği vardır dedik eşimle
Sonra Bu Yaka diye bi alışveriş merkezi var hemen yanında Ikeanın ebebeğe girdik
Anam bebek arabası fiyatları uçmuş gitmiş.Off aklım çok karıştı
Ve ben manyak gibi milletin bebek arabalarına bakar oldum valla algıda seçicilik bu olsa gerek
Bir gün birisi kardeşim ne bakıyorsun diyecek yani
Slmm kizlar bugun kontrolumuz vardi kizim gordum bugun cok sukur ama bizimki uykucu olmus bugun uyanmadiElleri herzaman yuzunde uyuyor kizim iyimis cok sukur bir sorun yok cinsiyetimzde degismemis ayni duruyor Korktugum olmadi cok sukurki.bende mantar cikti bir krem bide fitil verdi. Zaten grip oldugum icin iltihap var suan bendeDolayisla mantara da neden olmustur.Buda kizimin yeni resmi boxser kizim beni hic bozmadi yumruklarini.
tacın fiyatlarıda 150 civarı falan.bende bu hafta sonu tekrar havuzluhana gitmeyi düşünüyorum.gitmişken bakayım.birde belis marka var internette 190 lira falan.belki ikinci olmuycak bile dediğin gibi.ara renkler yeşil sarı falan oluyor.çok içime sinmedi sanki.
haa şöle üstü kapalı konuşunanladım gerçi ama olsun. açık açık söylemeyin herşeyi canım çekio. akşam akşam zor oluyor. dünde piyasada olmayan bişi canım çekti. eşim benzerini aldı ama benim canım o markanınkinden çekmişti çok tatmin etmedi ama idare ettim genede
Eki Görüntüle 649311 Eki Görüntüle 649310
Msnroz; canım beşiğimiz bu, boyutunu anlaman için anakucağınıda içine koydum...
Çıkmışmıdırki acaba Mart sonunu sabırsızlıkla bekliyorumyaaa bende ıstıyorum bendeeeeeee
Aaa canım bu doğrumu benimde sırtım ağrıyor bugünlerde mide şikayetlerim arttı iyicereflü sırt ağrısı yapar.bizzat reflüden çok çektim yıllarca.ama şu aralar hamilelik kaynaklı sırt ağrılarının artmasıda çok normal.
Selam kızlar,ilk bebişimiz,oğluşumuz olacakmış nasipse
28 yaşındayım;Edirne'de yaşıyorum...Aranıza katılmaya geldim
tacın şimdi baktım yan koruyucu tek parça 210 cm bütün beşiği kaplamıyor ki bir tarafı açıkta kalıyor.vazgeçtim taçtan.ama senin dediğin kidboo markasına baktım.bilindik bir markaymış sanırım çok çeşit var ve baya güzel modelleri.bu hafta sonu kesin bakarım ben buna fikir verdiğin iyi oldu.Canım bende böyle büyük şeylerde ara rengi sevmiyorum nedense evet ara renkler o yeşil turuncu sarı gibi..
Kıyafette belki olur çünkü hep pembe hep pembe sıkar biraz
Taçta bende gördümde kenar koruyuculukları hoşuma gitmedi biraz basit duruyordu çilekli olan modelimi diyosun
Bide benim bu dediklerim fermuarlı her defasında toptan atmak zorunda değilsin
Kılıflarını çıkarırsın öyle yıkayıverirsin
ben pembeyi çok severim. çok güzel duruolar. beyaz ağırlıklı pembe alabilirsin. güzel durur
Uff bende varya bu huyumu sevmiyorum çok pisboğazım galiba
Ama ben şimdi merak ettim biraz daha ipucu ver meraktan duramam şimdi
Çok güzelmiş güle güle kullanın, çok beğendim ama fiyatı ikea beşiklerinden fazla sanırım di mi?
Evet cnm 2 ya da taş çatlasın 3 bardak çay içiyorum. normalde de fazla şeker atmadığımdan yarım tatlandırıcı yetiyo bana, çok minik ama ortadan kırılıyo çok rahat kırıyorum ben ve diğer yarısını kutunun deliğinden geri atıyorum.
Kızlar ben busabah kalktım kahvaltımı yaptım sağlıkocağının yolunu tuttum kanıma baktırmak için çünkü epeydir ölçtürmedim ve hiç kan ilacı kullanmadım belki düşmüştür diye ve doktora kontrole giderken yanımda hemogram sonucumu da getirmek istedim, neyse herşey çok iyiydi kan verdim sonra kanım bir süre durmadı ve ben kanıma bakarken fenalaştım önce terlemeye başladım sonra elim ayağım kesildi miğdem bulandı en son gözlerim bulanık görmeye başlayınca biri yardım etsin diye seslendim en son sedyede yatıyodum fenalaştım kan tuttu sanırım, baya uzun zamnadır da hiç böyle olmuyodumdoktor geldi nabzıma baktı tansiyonum ölçüldü 8 e 4 çıktı normalde 12-8 çıkar benim tansiyonum nasıl düşmüş tansiyonum sonra ayaklarımı yukarı diktiler bi süre sonra gözlerim açıldı bidaha ölçtüler 9-5 en son 10-6 oldu ben sıkıldım iyiyim dedim kalktım sedyedn biraz oturduktan sonra doktor gidebilirsin dedi ve işyerimi de aradım eve geldim şimdi yattığım yerden size yazıyorum hala dermanım yok
bak söylerim sorumluluk kabul etmem. artık yokmuş o. eşim öle dedi. küçükkken dışının kabını biriktirirdik. parlaktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?