Bizlerde iyiyiz çok şükür canım arada gel kendini özletme amamrb hanımlar nasılsınız ben iyiyim uzun zamandır yazamıyorum arada gelip bakıyorum okuyabildiğim kadar okuyorum.inş hepiniz iyisinizdir.
aynen dediğin reflü canım.mide asiti kaçak yapıyor.özellikle simit poğaça gibi yiyecekler yakar.kızartmalar,baharatlı yiyecekler,çay kahve hepsi dokunur.ben geçen hafta gidicektim hadi biraz daha geçsin bari dedim.sonra dayanamadım.ssnırım gidicem bu hafta sonuaynen bende haftasını tahmin etmeye çalışıyuorum hamilelerin karnına bakarak.haziran annesi mi yoksa k.k da var mı
ben bildim dışı siyah içi pamuk gibi marşmelov mu deniyor ondan.kağıdınıda düzleştirip defter kitap arasında saklardık.
yok. çikolata kaplı marsmalow olan
kızlar ben bu uyku setini alacağım sanırım nasıl sizce....
Eki Görüntüle 650035
Eki Görüntüle 650036
Eki Görüntüle 650037
Bizlerde iyiyiz çok şükür canım arada gel kendini özletme ama
HeheÖyle bir soru sorsak ne olur acaba çantayı kafama yerim herhalde
Anaa çay kahvede mi dokunur bende bazen kaçamak yapıyorum Türk kahvesi içiyorum
Canım Martta yazlıklar gelecek diyorlardı bide iyi olur aslında bu ayda gittiğimiz
Eveettt eveeettt hatırladımm kızlar ayyy duygulandımmmmÇokomellll
Canım fiyatı ne kadar 270 tl felandır olsa olsa diye tahmin ediyorum:26:
ama çok şık belli zaten duruşundan
Aynen valla Rabbim isteyen herkese nasip eylesin
taç sonradan benim içimede sinmedi.funnababy 290-300 civar çok pahalı bak biraz önce merve dedi.kidboo diye bir marka.o biraz daha ucuz.benim içime sindi.birde yakından görmek lazım.linensin bebek ürünüymüş bu marka.onada bak istersen.
kidboda da güzel modeller var ama benim yakından görme şansım yok maalesef sizler görürseniz fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Canım parmağınla vajinanın derin yerine ittir ondan sonra hiç kalkma yerinden bacaklarını havada 5 dakika tutarsan iyi
İllaki gelir canım zaten o lazım olanını alır içeri fazlası parça parça erimiş halde iç çamaşırına dökülür sabah kalktığında
Çok güzelmiş güle güle kullanın, çok beğendim ama fiyatı ikea beşiklerinden fazla sanırım di mi?
canım ben de funnababy bakıyorum, bahsettiğin gibi liste fiyatı 300leri buluyor fakat unnado ve butikbebe'de indirime girince 230 civarına düşürebilirsin. ayrıca kirli çamaşır torbası, cibinlik, perde vs. de var aynı desenlerde, tabi ekstra masraf yapmak gerekiyor ama gerçekten çok hoşlar...
eşim yazdıklarınızın birazını okudu da siz burda hiç siyaset konuşmuyo musunuz diyoerkekleeerr
canım keşke öyle bir indirim yakalayabilsek ne iyi olurdu gerçekten çok güzeller ben cibinliğini ve tavan aydınlatmasını almayı düşünüyorum takım çok güzel olurrrrr artık babişler biraz kesenin ağzını açsınlar dimi amaböyle indirimler görürsek burada haber verelim olur mu?
Canım ben sürekli takip ediyorum daha geçen hafta indirmdeydi bunlar yanlış hatırlamıyorsam
Ama sıkı sık butik bebeye unnadoya geliyor zaten bu ürün ben sana haber veririm merak etme[/QUOTE
canım çok sevinirim ben bir kez denk geldim unnado da 230 a düşmüştü ama benim bebişin cinsiyeti belli olmadığı için alamamıştım bir daha da denk gelmedi
Fiyati 420, %30 indirim yapiliyor ve o indirimi hediye ceki olarak veriyor.en fazla 60 yada 70 lira daha pahali ikeadan ama cok daha buyuk ve saglam boyu 140 rahat rahat yatsin icinde.
Fiyati 420, %30 indirim yapiliyor ve o indirimi hediye ceki olarak veriyor.en fazla 60 yada 70 lira daha pahali ikeadan ama cok daha buyuk ve saglam boyu 140 rahat rahat yatsin icinde.
canım çok sevinirim ben bir kez denk geldim unnado da 230 a düşmüştü ama benim bebişin cinsiyeti belli olmadığı için alamamıştım bir daha da denk gelmedi
Canım ben sürekli takip ediyorum daha geçen hafta indirmdeydi bunlar yanlış hatırlamıyorsam
Ama sıkı sık butik bebeye unnadoya geliyor zaten bu ürün ben sana haber veririm merak etme
Çok güzelmiş pembiş pembiş çok beğendim güle güle sağlıcakla giyinsin prensesCanım unnadoda funnababy nin bebek kıyafetleri de indirime giriyor ben hastane çıkışını aldım yaklaşık 1 ay önce gerçekten çok kaliteliler eğer ihtiyacınız varsa tavsiye ederim
Eki Görüntüle 650103
benim aldığım bu fiyatı da 49 du sanırım 99 dan düşmüş kutusunda 99 yazıyor..
Ben de bugün Hauck marka park yatak aldım Joker'de indirimdeydi 99,90 TL..
Gerçi park yatağı annem istedi, kendi evinde bebeğimiz için kullanacak, gelinde rahat rahat yatsın torunum dedi.. ayrıca ilk zamanlar yanımda yatırırsam diye bende kalacak, seyahatlerde falan da kullanabilicem...
aldığımız park yatak sallanmıyor, tentenesi yok, dönence falan da yok ama çoğuna göre çok kaliteli, ara katıyla beraber aldım..
Gelince evde açıp kurmayı denedik, kurması da toplaması da çok pratik.. Kenarından hafif ittirince sallanma etkisi yaratıyor :)
Rengi siyah-krem bana şık geldi gayet kullanışlı ve sağlam görünüyor..
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıcakla yatsın bebeğin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?