2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Güle güle giyinsin kuzucuk cicilerini saplıklı günlerde hepside çok güzel..

Geçmiş olsun canım.Biz aynı hastaneye gidiyouz seninle şeker yüklememi 15 tlye yaptırmıştım ben haberin olsun

Kızlaar 4 5 parça kıyafet alıyorum en az 90 100 lira sizinde öyle mi yavvv??

Kendin için mi bebek için mi?

Valla canım dün Lc waikiki'den 2 adet tişört aldım tanesi 3,90 idi, şortlu alt üst takım aldım 7,50 idi.. toplam 3 parça 15 tl civarı tuttu.. bunlar bebek içindi..

Kendime en son hamile kotu aldım 30 tl idi.. Bugün Lc waikiki'ye baktım hamile kıyafetlerinin çoğu indirimdeydi..
Gerçi ben ekonomi yapmak zorunda olduğum için uygun olanlara bakıyorum..

Ben olsam alırdım şahsen bugün baktım bunların fiyatına ayrı ayrı 30 tlyi geçiyordu kipa yakın olaydı bana gider alırdım valla

bana da yakın yok. en yakın yerdekine gitcem ama uğraşcam biraz. bu setin içindeki törpü makas fırça kullanılır mıki

mrb hanımlar nasılsınız ben iyiyim uzun zamandır yazamıyorum arada gelip bakıyorum okuyabildiğim kadar okuyorum.inş hepiniz iyisinizdir.

Canım ya ayıptır söylemesi böyle midemden su geliyor ağzıma reflü bu mu oluyor yani şimdi
Çok kötü midemi bulandırıyor mide yanması felan onları hiç demiyorum zaten
Hamur işi kızartma yediğimde iyice azıyor zaten

Yaa haftaya gitseydin karşılaşırdık belkiiii
Ben nerde hamile görsem durdurup sorasım geliyor
Pardon sizde kk'ya üyemisiniz ben haziran annesiyim diyesim geliyo

geçmiş olsun canım, inşallah sonuçların güzel çıkar ve bebiş de sağlıkla dünyaya gelir, aman enfeksiyona dikkat sık sık git kontrole

sağol canımm çok şükür tahlillerde anormal bir durum yok, enfeksiyon için fitil verdi, sanırım kanım biraz düşmüş onun içinde kan ilacı verdi, normaldir diye düşünüyorum çoğu hamile kan ilacı kullanıyor diye biliyorum...[/QUOTE]

ya bende fitil kullanıyorum da yeni başladım ilkini dün gece yerleştirdim sonuna kadar da ittim bugün erimiş halde parça parça geliyo böyle mi olcak ki bu fitil işi ben hayatımda ilk kez kullanıyorum da

bana da yakın yok. en yakın yerdekine gitcem ama uğraşcam biraz. bu setin içindeki törpü makas fırça kullanılır mıki

Arkadaşlarım kullandıklarını söylüyorlardı helede törpü için yüzünü çizmesini mi ne engelliyormuş
Saç fırçasınıda muhakkak banyolardan sonra kullanın diyorlar
Saçlarının çıkış yönünün tersine taramak lazımmış hem masaj niteliğinde kan dolaşımını hızlandırıyormuş
Hemde saçların hızlı uzamasını sağlıyormuş

Canım parmağınla vajinanın derin yerine ittir ondan sonra hiç kalkma yerinden bacaklarını havada 5 dakika tutarsan iyi
İllaki gelir canım zaten o lazım olanını alır içeri fazlası parça parça erimiş halde iç çamaşırına dökülür sabah kalktığında

aynen dediğin reflü canım.mide asiti kaçak yapıyor.özellikle simit poğaça gibi yiyecekler yakar.kızartmalar,baharatlı yiyecekler,çay kahve hepsi dokunur.ben geçen hafta gidicektim hadi biraz daha geçsin bari dedim.sonra dayanamadım.ssnırım gidicem bu hafta sonuaynen bende haftasını tahmin etmeye çalışıyuorum hamilelerin karnına bakarak.haziran annesi mi yoksa k.k da var mı
Heeee şu tüpte olup hüp hüp yenilen cinsten mi yoksa

ben bildim dışı siyah içi pamuk gibi marşmelov mu deniyor ondan.kağıdınıda düzleştirip defter kitap arasında saklardık.

setteki fırça tırnak fırçası

Canım fiyatı ne kadar 270 tl felandır olsa olsa diye tahmin ediyorum:26:
ama çok şık belli zaten duruşundan
Aynen valla Rabbim isteyen herkese nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…