Allah allah yok anacımm valla beynim durduu:44::44:
Söyle uyuyamam bu gece
kızlar ben bu uyku setini alacağım sanırım nasıl sizce....
Eki Görüntüle 650035
Eki Görüntüle 650036
Eki Görüntüle 650037
Güle güle giyinsin kuzucuk cicilerini saplıklı günlerde hepside çok güzel..
saol cnm evet çok düştü fena oldum gözlerim bile görmedi biraz korkyum ama ayaklarımı havaya diktiler zamanla düzeldim Allahtan, evde yatıyorum.
bende merak ediyodum geçen aradım gittiğim hastaneyi (Kurtköy Emsey) ssklıysanız 25tl civarında dedi bende o yüzden orda yaptırıcam, benim sağlık ocağında kan idrar tahlili var ama şeker tetsti yokmuşmalesef.
Kızlaar 4 5 parça kıyafet alıyorum en az 90 100 lira sizinde öyle mi yavvv??
Ben olsam alırdım şahsen bugün baktım bunların fiyatına ayrı ayrı 30 tlyi geçiyordu kipa yakın olaydı bana gider alırdım valla
kızlar ben bu uyku setini alacağım sanırım nasıl sizce....
Eki Görüntüle 650035
Eki Görüntüle 650036
Eki Görüntüle 650037
merve reflüde ağrı sırta vurur baya.ama bizim şimdi hormonlardan ve karnın öne doğru büyümesinden dolayı sırt ağrıları zaten olur.ikisinin ağrısı karışabilir birbirine.mide kaslarıda gevşiyor.mide asiti yemek borusuna kaçıyor.bildiğimiz reflü.buda hem yanma hem yiyeceklerin geri kaçarak yemek borusundan çıkması, boğaz ve sırt ağrısı bile yapabilir.
tacın şimdi baktım yan koruyucu tek parça 210 cm bütün beşiği kaplamıyor ki bir tarafı açıkta kalıyor.vazgeçtim taçtan.ama senin dediğin kidboo markasına baktım.bilindik bir markaymış sanırım çok çeşit var ve baya güzel modelleri.bu hafta sonu kesin bakarım ben buna fikir verdiğin iyi oldu.
aynen.sanırım bu gidişle beyaz pembe alıcam.
çokomel............
geçmiş olsun canım, inşallah sonuçların güzel çıkar ve bebiş de sağlıkla dünyaya gelir, aman enfeksiyona dikkat sık sık git kontrole
bana da yakın yok. en yakın yerdekine gitcem ama uğraşcam biraz. bu setin içindeki törpü makas fırça kullanılır mıki
taç marka mı bu?
modeli güzel bence.[/QUOTE
taç değil canım funnababy markası .ben taç' a baktım yorganın nevresimi yok kullanışsız geldi bana...
Canım kesinlikle bunu tercih et çooook güzel bende buna benzer bişey beğendimmm
Heyecanlandım şimdi
canım sevindim beğenmene bende bunu çok beğendim fiyatı biraz yüksek ama başka uyku setleri de içime sinmedi sanırım alacağım bunu bende çok heyecanlıyım çokkkk nasıl güzel bir duyguymuş bu allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.....
sağol canımm çok şükür tahlillerde anormal bir durum yok, enfeksiyon için fitil verdi, sanırım kanım biraz düşmüş onun içinde kan ilacı verdi, normaldir diye düşünüyorum çoğu hamile kan ilacı kullanıyor diye biliyorum...
ya bende fitil kullanıyorum da yeni başladım ilkini dün gece yerleştirdim sonuna kadar da ittim bugün erimiş halde parça parça geliyoböyle mi olcak ki bu fitil işi ben hayatımda ilk kez kullanıyorum da
aynen dediğin reflü canım.mide asiti kaçak yapıyor.özellikle simit poğaça gibi yiyecekler yakar.kızartmalar,baharatlı yiyecekler,çay kahve hepsi dokunur.ben geçen hafta gidicektim hadi biraz daha geçsin bari dedim.sonra dayanamadım.ssnırım gidicem bu hafta sonuCanım ya ayıptır söylemesi böyle midemden su geliyor ağzıma reflü bu mu oluyor yani şimdi
Çok kötü midemi bulandırıyor mide yanması felan onları hiç demiyorum zaten
Hamur işi kızartma yediğimde iyice azıyor zaten
Yaa haftaya gitseydin karşılaşırdık belkiiii
Ben nerde hamile görsem durdurup sorasım geliyor
Pardon sizde kk'ya üyemisiniz ben haziran annesiyim diyesim geliyo
Heeee şu tüpte olup hüp hüp yenilen cinsten mi yoksa
Heeee şu tüpte olup hüp hüp yenilen cinsten mi yoksa
Arkadaşlarım kullandıklarını söylüyorlardı helede törpü için yüzünü çizmesini mi ne engelliyormuş
Saç fırçasınıda muhakkak banyolardan sonra kullanın diyorlar
Saçlarının çıkış yönünün tersine taramak lazımmış hem masaj niteliğinde kan dolaşımını hızlandırıyormuş
Hemde saçların hızlı uzamasını sağlıyormuş
umarım becerebilmişimdir :) evet yüklemeyi başardım :) bu da benim miniğimmm
taç değil canım funnababy markası .ben taç' a baktım yorganın nevresimi yok kullanışsız geldi bana...
canım sevindim beğenmene bende bunu çok beğendim fiyatı biraz yüksek ama başka uyku setleri de içime sinmedi sanırım alacağım bunu bende çok heyecanlıyım çokkkk nasıl güzel bir duyguymuş bu allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.....
taç marka mı bu?
modeli güzel bence.[/QUOTE
taç sonradan benim içimede sinmedi.funnababy 290-300 civar çok pahalı bak biraz önce merve dedi.kidboo diye bir marka.o biraz daha ucuz.benim içime sindi.birde yakından görmek lazım.linensin bebek ürünüymüş bu marka.onada bak istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?