günaydınnnnnnn guzel annelerrrrrrrrrr
bugun dıyetımın 3. Gunu bıraz kılo verıorm sanırım cok sevındım ,
sabah 74.3 fln cıktım ac karnına
ınsallah ay sonu 70 kılo olurum
bende aynı durumdaydım hayatım hemen bugün al dua edersin bana:))) sabah eşim görmesin diye o kalkmadan çıkardım zaten şiş göbek şiş göbek dolanıyoruz bir de o bantla görmesin dedim aman işte ne bileyim. şimdi diyorum keşke çıkarmasaydım. Okula gidinceye kadar dursaydı:)))
günaydın kızlar. dün çok uykum vardı gene de geç saatlere kadar pc başında kaldım. şu an uykusuzluktan ölüyorum. çok ama çok uykum var
gecede iki kez kabus gördüm.
ilkinde çok korktum. hastanedeymişim doğum yapcakmışım. tek başımayım. eşime ulaşmaya çalışıyorum ulaşamıyorum. annemi aramak istemiorum doğum hemen olmazsa boşa gelmesin diye. açılmam 4 santimmiş. eyvah diorum meryem ana otu içeçektim, çörek otu yiyecektim. o kadar araştırma yaptım diorum. çok heyecanla doğumu bekliordum. korku ve heyecan. eşime ulaştım. telefonu patronu açtı. o ara eşimde geldi. teli kapattım. eşim çok kötü bi haldeydi. kendi kendine söyleniyordu. ne oldu dedim. ağlamaya başladı. ama acı dolu. işten çıkardılar dimi dedim. bende sarıldım ona ağladım, hiç beni dinlemiosun dedim. çok acı dolu bi ağlayıştı ikimizinkide. o ara uyandım. çok korkmuştum. kalbim çarpıodu.
tekrar uyuduğumda da londraymışız. hastaneye gidelim diorum anneme. yok dio evde doğum yaparsın. sonra bende düşünüorum, sigortamız yok pahalı olur diyorum. londradaki ev kızkardeşiminmiş. annem kirletmeyelim kızın evini bi köşede ben doğurturum dio. bende banyoya geçmeyi teklif ediodum. doğurmadan uyandım ama uğraştım baya
haziran a kadar daha kaç kez doğurcam rüyalarımda bakalım
Dediğin markadan kızlarda bahsetti bakalım bakalımm güzel modelleri var mı bende dokunarak alma taraftarıyım yaa interntetten hiç araştırmadım
160 tl içinde neleri var cibinliğide var mı dahilmi oda fiyatına
Merhaba güzel anneler
Devamlı takipteyim sizi, hatta böyle hazırlıkları alınanları görünce panik bile yapmıyor değilim
Dün artık bende bebişime neler almşım dye bir kıyafet listesi çıkardım baya bi üst body miz olmuş altımız açıkta
Büyük parçalara gelince
Odamız
Saray beşiğimiz
Arabamız
Dışında birşey yok, daha odamızda henüz gelmedi
Gelmesinede var ondan önce odanın duvar kağıdını, avizesini vs halletmem gerek ama hala yayıyorum popomu
Diğer bebek bakım malzemelerine gelince onlarıda inşallah nisan gibi havuzluhan çıkartması yapıp almayı düşünüyorum
Bunlar dışında bende bir gelişme yok
Günaydın kızlarr
Şimdi doktordan geldimm kızım kordonundan kurtulmuş çok şükür 1165 gr ıolmş
Ama elleri ile kendini öyle bir sarıp sırtını dönmüşki foto bile alamadık hiç bişey göremedik ya
cnm seni gördügüm iyi oldualdıklarınızı iyi günlerde kullanın sana bişey sorucam, bu mamas%papas urbo bebek arabasının içine anakucagını nerden buldunuz.. ayrıca farklı bir aparatta almak gerekiyormuş. birde sola modeli var onun içinede aynı anakucagı oluyor mu acaba
Çok teşeküür ederim tatlım
Bende görüyorum aldıkalrını güle güle kullan hepsini sen odayı çoktan halletmiştin
Ana kucağı olarak Cybex Aton aldık tatlım biz, geneldede onu öneriyorlar hatta ozzy20 de öyle aldı
Şu anda ebebekte Urbo alana Cybex Aton ana kucağı 200 tl ye normalde 350 tl sanırım
Farklı bir aparat iki sap gibi birşey50 tl sanırım oda
Solayı hiç incelemedim şimdi nedir durum ne söylesem yalan olur canım yanlış bilgi vermiyim
Sola da sadece tek duyduğum şey artık üretiminin olmaması öyle söylediler haşim işcanda belkide yalan söylediler
Fiyati 420, %30 indirim yapiliyor ve o indirimi hediye ceki olarak veriyor.en fazla 60 yada 70 lira daha pahali ikeadan ama cok daha buyuk ve saglam boyu 140 rahat rahat yatsin icinde.
cnm bende tşk ederim evet ben odayla birlikte nerdeyse herşeyi bitirdim sadece bebek arabam ve anakucagı kaldı işte. ondada mamas ı çok istiyorum.. e- bebekte anakucagı yoktu onun için kafam karışmıştı nerden bulabilirim diye, şimdi sen söyleyince baktım evet kampanya varmış kaçırmayalım barii
Canım güle güle kullansın bebeğin bu geçici beşiği değil demi yani odasına aldın demi şimdi
Ikeadakiler 60*120 evet keşke 70*130 olsaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?