2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım sabah gunde pılav makarna dahıl 8 dılım ekmek gecılmıcekmıs
sabah ben
2 dılım ekmek
1 yumurta
2 domates
1 salatalık
1 peynır
zeytın

ara
1 elma 4 ceviz

ogle
buyuk porsıyon ıspanak
yogurt
az corba

ara

1 meyve ayran yada
yarım sımıt ayran

aksam

evde 2 dılım ekmek
ve ne yemegı varsa
yogurt yada salata

bende 18 kılo aldım sımdıye kadar

günaydınnnnnnn guzel annelerrrrrrrrrr
bugun dıyetımın 3. Gunu bıraz kılo verıorm sanırım cok sevındım ,
sabah 74.3 fln cıktım ac karnına
ınsallah ay sonu 70 kılo olurum

inşallah canım sevindim senin ve bebişin için bu beslenme programına uyman gerekiyor sanki yediğimiz zaman noluyo kii vicdan azabı duyuyoruz kilo alıyoruz hayat kalitemizi düşürüyoruz
70 e inersen kendini çok sağlıklı ve hafif hissediceksin bak görürsün Dahada mutlu olucaksın

selam kızlar günaydınn yine içim kıpır kıpırr

geçmişi okudum da uyku setinden konu açılmış. melinnaz, merve02 , uconn ve hafzak.

kızlar ben 3 aylık hamileyken uyku setimi almıştım, o zaman çok fazla marka bilgim yoktu güzel degilse geri yollarım demiştim , trendyoldan kidbo almışım

ama gelince iyiki almışım dedim, inanılmaz güzell yorgan başlarını falan satenle geçirmişler mükemmel bir kalite kesinlikle tavsiye ediyorum. hatta resmini paylaşim durun bakın.. ben o zaman 160 tl ye almıştım. şu anda da sanırım aynı fiyatlarda.
uyku setini begenince hemen uyku tulumunu falan da kidbo aldım.

mnsroz canım bu listeyi ben kendim hazırladım, doktoruma gösterdim bu şekilde besleniyorum bebegin gelişimi için bir sakıncası olur mu diye, hayır çok güzel aynen devam et dedi. hatta ben o listede hergün ögleden sonra bir fincan türk kahvesi içtigimi yazmamıştım. onunda bir sakıncası yokmuş.ayrıca akşam yemegi yok gibi görünüyor ama 1 bardak sütte zaten kalsiyum protein hepsi var.

Eklentiler

• $136135-71 (1).webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $136093-29.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

şimdi eşimi aradım alıcak bana hamilelikte tıkalı burun normalmiş gibi kabullenmiştim durumu hay allah razı olsun nerden açtın bu konuyu çok iyi oldu

Günaydın canım, hayır olsun inşAllah.. Bende bu gece kabuslarla uyandım.. Kordonum düşüyordu, alıp çekiştiriyorum falan, doğuruyorum sonra kuşa benzer bişi çıkıyor falan, fena bişiydi..

Dediğin markadan kızlarda bahsetti bakalım bakalımm güzel modelleri var mı bende dokunarak alma taraftarıyım yaa interntetten hiç araştırmadım

160 tl içinde neleri var cibinliğide var mı dahilmi oda fiyatına

cnm uyku setlerine cibinlik olmuyor o hariç

içinde yorganla beraber nevresimi, çarşafı, 2 tane yastıgı ve 2 yedek yastık kılıfı, birde kenarlar için koruyucusu var. çok güzel modeller var ama uyku setini özellikle sade almayı tercih ettim, nevresimlerini degiştirince kenar koruyucular çok abes durmasın diye nevresimleride zaten ona göre tercih ettim, netten alırsan eger kidboyu gönül rahatlıgıyla alabilirsinn

Merhaba güzel anneler

Devamlı takipteyim sizi, hatta böyle hazırlıkları alınanları görünce panik bile yapmıyor değilim

Dün artık bende bebişime neler almşım dye bir kıyafet listesi çıkardım baya bi üst body miz olmuş altımız açıkta

Büyük parçalara gelince
Odamız
Saray beşiğimiz
Arabamız
Dışında birşey yok, daha odamızda henüz gelmedi
Gelmesinede var ondan önce odanın duvar kağıdını, avizesini vs halletmem gerek ama hala yayıyorum popomu

Diğer bebek bakım malzemelerine gelince onlarıda inşallah nisan gibi havuzluhan çıkartması yapıp almayı düşünüyorum

Bunlar dışında bende bir gelişme yok

Günaydın kızlarr

Şimdi doktordan geldimm kızım kordonundan kurtulmuş çok şükür 1165 gr ıolmş
Ama elleri ile kendini öyle bir sarıp sırtını dönmüşki foto bile alamadık hiç bişey göremedik ya

cnm seni gördügüm iyi oldu aldıklarınızı iyi günlerde kullanın sana bişey sorucam, bu mamas%papas urbo bebek arabasının içine anakucagını nerden buldunuz.. ayrıca farklı bir aparatta almak gerekiyormuş. birde sola modeli var onun içinede aynı anakucagı oluyor mu acaba

Uyku seti bende de problem canlar. Karar vermiyorum en güzeli olsun istiyorum bulamıyorum. Toker bebe de güzel modeller var, bu arada taç a ve linense de baktım. Ufff karar vermek zor(( Kız annelerinden alan varsa lütfen yardımcı olun(

Çok teşeküür ederim tatlım
Bende görüyorum aldıkalrını güle güle kullan hepsini sen odayı çoktan halletmiştin
Ana kucağı olarak Cybex Aton aldık tatlım biz, geneldede onu öneriyorlar hatta ozzy20 de öyle aldı
Şu anda ebebekte Urbo alana Cybex Aton ana kucağı 200 tl ye normalde 350 tl sanırım
Farklı bir aparat iki sap gibi birşey 50 tl sanırım oda

Solayı hiç incelemedim şimdi nedir durum ne söylesem yalan olur canım yanlış bilgi vermiyim
Sola da sadece tek duyduğum şey artık üretiminin olmaması öyle söylediler haşim işcanda belkide yalan söylediler

cnm bende tşk ederim evet ben odayla birlikte nerdeyse herşeyi bitirdim sadece bebek arabam ve anakucagı kaldı işte. ondada mamas ı çok istiyorum.. e- bebekte anakucagı yoktu onun için kafam karışmıştı nerden bulabilirim diye, şimdi sen söyleyince baktım evet kampanya varmış kaçırmayalım barii

Fiyati 420, %30 indirim yapiliyor ve o indirimi hediye ceki olarak veriyor.en fazla 60 yada 70 lira daha pahali ikeadan ama cok daha buyuk ve saglam boyu 140 rahat rahat yatsin icinde.

canım beşiğini çok beğendim nereden aldın?indirimli fiyatı mı 420??

Evet canım bnde geçen gün gördüm sadece Mamas&Papas Urbo ve birinde daha alırsan bu şekilde indirimli fiyat, yeni olmuş indirim güzel olmuş
Faydam olursa ne mutlu bana

Günaydın kızlar, bizde minik yavrumuza bu mobilya takımını aldık.. Mayıs sonu gibi gelecek.. Hepiniz aldıklarınızı iyi günlerde kullansın İnşAllah.. Sağlıkla..

Canım güle güle kullansın bebeğin bu geçici beşiği değil demi yani odasına aldın demi şimdi
Ikeadakiler 60*120 evet keşke 70*130 olsaydı.

Hafif bir karyola, benim odam müsait biraz tıkış tıkış olacak ama ilk önce yatak odasına alıcam zaten 6 ay sonrada odasına alırım o yüzden tekrar küçük bir beşik alıp masraf etmeye gerek duymuyorum.O karyolayıda rahat 4 yada 5 yaşına kadar kullanabilir ama 3 yaşına kadar yatsa kafi sonra 2. çocuğu düşünüyorum, aslında bende ikea alacaktım ama 3 yaşında çocuk onda rahat edemez ufak bir beşik çünkü..Daha sonrada Asyaya çocuk odası takımı alıp oturma odasını kaldırmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı..

kızlar kafama takılan bişey var. fikri olan yazsın lütfen... bu beşik bize amcamızın hediyesi.ama içinde yatagı yok ve ben bu beşiğe uygun yatağı nasıl bulucam anlamadım. resmen oval bir yatak almam lazım ama piyasa da öyle bir yatak olduğunu sanmıyorum. ne yapsam sizce... annem de diyor ki içine yün yatak yaparız.ama yün yatak da inişli yokuşlu olucak çocuk rahatsız olmaz mı ??

Eklentiler

• $bebek.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $bebek1.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…