bizde bu takımı aldık kızımız için 2 hafta sonra geliyor. siz kaça aldınız takımı? bebişinizle iyi günlerde kullanın odanızı inşallah :)
Kızlar bebek şekeri için fikir olması amacıyla şu siteye bir bakmanızı tavsiye ederim..
Bebek Şekeri, Bebek Şekeri Modelleri
kızlar dün iş yerinden arkadaşım mail attı bana senin için bunları aldık isim yerlerine emir ata yazdırıyorlarmış begenmedigin bişey varsa
söyle degiştirelim diye,
bende hepsi çok güzel degiştirmenize gerek yok tşk ederim dedimyanlız şu kapı süsünden daha önce hiç görmedim sizce nasıl, söylesem degiştirseler mi acaba:26:
Günaydın kızlarr
Şimdi doktordan geldimm kızım kordonundan kurtulmuş çok şükür 1165 gr ıolmş
Ama elleri ile kendini öyle bir sarıp sırtını dönmüşki foto bile alamadık hiç bişey göremedik ya
Teşekkür ederiz, sizde iyi günlerde kullanın.. 2000 TL ye geldi bize nakitte..
Perde ve avize dahil değil ama..
uyku seti bende de problem canlar. Karar vermiyorum en güzeli olsun istiyorum bulamıyorum. Toker bebe de güzel modeller var, bu arada taç a ve linense de baktım. Ufff karar vermek zor(( kız annelerinden alan varsa lütfen yardımcı olun (
Selam kızlar,ilk bebişimiz,oğluşumuz olacakmış nasipse
28 yaşındayım;Edirne'de yaşıyorum...Aranıza katılmaya geldim
Masallah cok tatl minigin allah bagislasin. Benim kizimda ayni hic elini yuzunden cekmedi.
Kızlar yaz meyveleri çıkmışşşş şimdi haberlerde gösteriyorlar neler var yasaağlamak istiyorum
Kızlar bişey sorcam feflu sırt ağrısı yapar mı sırtımın ortasında Bi ağrı var iki gündür sanırım mide ağrısı ama sırtımda
duyan yaşayan var mı böyle bir şey kasılıp duruyo resmen sırtımda
Dediğin gibi çabuk kirlenip çok yıkanıyor. Pamuklu olduğu için de hemen yıpranıyor. Ara renk almaya gerek yok. Zaten ucuz bebek kıyafeti. Uyku seti belki eskimez ama ara renk olanlar da pek içaçıcı değilben bi arkadaşa öle demiştim. kıyafet için ama. ara renkler alayım 2. için de lazım olur dedim. arkadaş da şey demişti. o kadar çok yıkanıyorki eskiyor demişti. uyku setide baya kullanılır. eskir sanırım.
İndirim mi var LC'de ne kadar uygun almışsınKendin için mi bebek için mi?
Valla canım dün Lc waikiki'den 2 adet tişört aldım tanesi 3,90 idi, şortlu alt üst takım aldım 7,50 idi.. toplam 3 parça 15 tl civarı tuttu.. bunlar bebek içindi..
Kendime en son hamile kotu aldım 30 tl idi.. Bugün Lc waikiki'ye baktım hamile kıyafetlerinin çoğu indirimdeydi..
Gerçi ben ekonomi yapmak zorunda olduğum için uygun olanlara bakıyorum..
Disney kullanan arkadaşlarım var çok memnun. Kalitesi çok iyi, yumuşacıkGünaydın güzel anneler göbişi bebişliler
bende bu aralar uyku seti telaşındayım karar vermekte zorluk çekiyorum englısh home'dan bi takımı çok beğendim üstünde kurabiye adamlar var sanırım onu alıcam ama biraz daha araştırayım diyorum funnybaby de kaliteli ama desenleri hep çiçek böcek ben daha değişik bişeyler istiyorum sanırım o yüzden beğenemiyorum
hastane çıkışınıda almadım henüz onun içinde disney'in mini'li takımını 10 lu olan varya onu istiyorum çok hoşuma gitti o hem lisanslı ürün hem çok tatlı
siz ne düşünürsünüz disney için kaliteli geldi bana alan var mıdır onlardan :44:
O yatakların içinde şilte oluyor. Onun üstüne alt açma minderi ya da yorganla destek yaparsan sorun olmaz. Yatağa gerek yokkızlar kafama takılan bişey var. fikri olan yazsın lütfen... bu beşik bize amcamızın hediyesi.ama içinde yatagı yok ve ben bu beşiğe uygun yatağı nasıl bulucam anlamadım. resmen oval bir yatak almam lazım ama piyasa da öyle bir yatak olduğunu sanmıyorum. ne yapsam sizce... annem de diyor ki içine yün yatak yaparız.ama yün yatak da inişli yokuşlu olucak çocuk rahatsız olmaz mı ??
İşyerindeki arkadaşların çok naziklermişkızlar dün iş yerinden arkadaşım mail attı bana senin için bunları aldık isim yerlerine emir ata yazdırıyorlarmış begenmedigin bişey varsa
söyle degiştirelim diye,
bende hepsi çok güzel degiştirmenize gerek yok tşk ederim dedimyanlız şu kapı süsünden daha önce hiç görmedim sizce nasıl, söylesem degiştirseler mi acaba:26:
Park yataklarda yan koruma önermiyorlar canım. Nevresim takımında değil uyku setinde olur onlar.kızlar bir şey soraacağım size ben kraftın oyun parkını almak istiyorum...Hani iç kenarlarına da boydan boya birşey yerleştiriyoruz ya adı ne bilmyorum onlar nevresim takımlarının içinde oluyor mu
Park yataklarda yan koruma önermiyorlar canım. Nevresim takımında değil uyku setinde olur onlar.
çokk ciciii almalısınnkızlar ben bu uyku setini alacağım sanırım nasıl sizce....
Eki Görüntüle 650035
Eki Görüntüle 650036
Eki Görüntüle 650037
Günaydın kızlarr
Şimdi doktordan geldimm kızım kordonundan kurtulmuş çok şükür 1165 gr ıolmş
Ama elleri ile kendini öyle bir sarıp sırtını dönmüşki foto bile alamadık hiç bişey göremedik ya
Benimkinde perde gibi bişi var mesela o koruyor soğuktan. Zaten yaz bebeği sıcaktan bunalacak. 6-7 ay sonra da ikinci kademeye indirip kullanacaksın ve o zaman yan korumaları hiç kullanamayacaksın askıda kalmıs gibi kısa gelecekler.Neden canım park yatagın yanı boş mu kalacak öle mi olması gerekirmiş?
Maşallah miniğineelleri minicik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?