2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
oooooooooooooo
alısverısler baslamıs bıle
ben daha almadım kıyafet dısında bısı
nsan sonu ısı bırakıcam ya
1 2 mayıs gıbı anne ve teyzemle gıdıp hepsını halletmeyı dusunuorm kısmetse
ama hepınızın aldıklarıda cok guzel
saglıkla kullanmanızı dılerım
vay beeeeeeeee saka gıbı bebısler buyudude esyaları bıle alınıo

Kızlar bebek şekeri için fikir olması amacıyla şu siteye bir bakmanızı tavsiye ederim..
Bebek Şekeri, Bebek Şekeri Modelleri

Burada değişik modeller de var, teşekkür ederiz önerin için.. :)

bence kapı süsünü kesinlikle söyle, bence sen bunu kullanmazsın, istediğin bir şey olması daha mantıklı
bu arada ılk yastık takı yastığı mı?

e maşallah süpermiş herşey..
ben sana demedim mi annesi; canı sıkılmış, bırakmış işte
kurtulmuş kordonundan
afferin ona
:)

Son düzenleme:

yok canımmm nerdee hala karar veripte alamadım hala bir dahaki pazar bi alışverişe daha çıkıcaz bakalım belki ozaman eşimle son kararı verip alırız diye düşünüyorum inşallah tabiiii

evet canım bende reflüden çok çekiyorum ve sırt ağrısı yapıyorr

Dediğin gibi çabuk kirlenip çok yıkanıyor. Pamuklu olduğu için de hemen yıpranıyor. Ara renk almaya gerek yok. Zaten ucuz bebek kıyafeti. Uyku seti belki eskimez ama ara renk olanlar da pek içaçıcı değil
İndirim mi var LC'de ne kadar uygun almışsın
Disney kullanan arkadaşlarım var çok memnun. Kalitesi çok iyi, yumuşacık
O yatakların içinde şilte oluyor. Onun üstüne alt açma minderi ya da yorganla destek yaparsan sorun olmaz. Yatağa gerek yok
İşyerindeki arkadaşların çok naziklermiş Kapı süsü bana göre fazla sade ama hastane odasına asabilirsin.
kızlar bir şey soraacağım size ben kraftın oyun parkını almak istiyorum...Hani iç kenarlarına da boydan boya birşey yerleştiriyoruz ya adı ne bilmyorum onlar nevresim takımlarının içinde oluyor mu
Park yataklarda yan koruma önermiyorlar canım. Nevresim takımında değil uyku setinde olur onlar.

Park yataklarda yan koruma önermiyorlar canım. Nevresim takımında değil uyku setinde olur onlar.[/QUOTE]

Neden canım park yatagın yanı boş mu kalacak öle mi olması gerekirmiş?

Herkesin canı bişiler çekiyor. Ben de bir kere gece kavun istemiştim eşim "bu saatte bu mevsimde nerden bulayım" dedi de almadıydı Ertesi gün gidip aldım ama tadını beğenmedim. Sonra da öyle çekmedi canım bişi. Çekenler de marketten alınabilecek ufak şeyler.

Hormon olur diye yiyemem ben zaten. Korkumdan çilek yiyemiyorum

Park yataklarda yan koruma önermiyorlar canım. Nevresim takımında değil uyku setinde olur onlar.

Neden canım park yatagın yanı boş mu kalacak öle mi olması gerekirmiş?[/QUOTE]
Benimkinde perde gibi bişi var mesela o koruyor soğuktan. Zaten yaz bebeği sıcaktan bunalacak. 6-7 ay sonra da ikinci kademeye indirip kullanacaksın ve o zaman yan korumaları hiç kullanamayacaksın askıda kalmıs gibi kısa gelecekler.

Çok beğeniyorsan park yatak uyku setlerinin korumalı olanlarından alabilirsin

Gözün aydın canım, için rahatlamıştık artık.. yaramazlık yapıp dolandıya kordona şimdi düzelince küsmüştür o :))

Neden canım park yatagın yanı boş mu kalacak öle mi olması gerekirmiş?
Benimkinde perde gibi bişi var mesela o koruyor soğuktan. Zaten yaz bebeği sıcaktan bunalacak. 6-7 ay sonra da ikinci kademeye indirip kullanacaksın ve o zaman yan korumaları hiç kullanamayacaksın askıda kalmıs gibi kısa gelecekler.

Çok beğeniyorsan park yatak uyku setlerinin korumalı olanlarından alabilirsin[/QUOTE]

Anladım canım tavsiye ettiğin marka model var mı nevresim uyku seti?

ya bende fitil kullanıyorum da yeni başladım ilkini dün gece yerleştirdim sonuna kadar da ittim bugün erimiş halde parça parça geliyo böyle mi olcak ki bu fitil işi ben hayatımda ilk kez kullanıyorum da [/QUOTE]

ya evet bende iyice ittim ama sabah kalktığımda çamaşırımda erimiş halde parçaları vardı, hap gibi bir fitil benimki o yüzden koyarkende zorlanmıştım bende ilkii dün yerleştirdim, daha önce kullanmıştım ama aynısı değildi ve kapsül şeklindeydi bu hap gibi :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…