Bendede oluyor. Göğüslerimin kenarları ağrıyor ve katılma oluyor ama doktor normal dedi. Bende erken doğurmaktan korkuyorum zaten yaşım yüzünden öyle bir riskimde var. 32. haftayı atlatsam biraz nefes alıcam inşallah. 5 hafta kaldı.Zaten burda doğru düzgün muayene etmiyorlar ultrasonlarda bakmıyolar. Idrar testı yapıp gönderiyorlar. Bebeğim Allah'a emanet. Yapacak bişey yok.
kızlar bugün şeker yüklemem vardı.değerim 141 çıktı ve doktorum 100 mglık şeker yüklemesi istedi haftaya.sınırda çıktı ya.gerek var mı tekrarlamasam testi ne olur dedim olmaz dedi.130 üzerini tekrarlıyoruz dedi.acaba son günlerde deli gibi yediğim tatlılar neden olmuş olabilir mi?
bu arada minik kızım 817 gr olmuş.bugün günündeydi galiba bol bol poz verdi.bunlarda resimleri.Eki Görüntüle 658637 Eki Görüntüle 658638 Eki Görüntüle 658639 Eki Görüntüle 658640
maşallaah şu resimleri görüpte şükretmemek elde mi Allahım ne büyüksünkızın çok tatlıymış canım Allah bağışlasın .. bu arada ultrason ne kadar net bizim hiç böyle resmimiz yok hatta antika doktorumuz olanı da vermiyo ne işinize yarayacak diye
kızlar bugün şeker yüklemem vardı.değerim 141 çıktı ve doktorum 100 mglık şeker yüklemesi istedi haftaya.sınırda çıktı ya.gerek var mı tekrarlamasam testi ne olur dedim olmaz dedi.130 üzerini tekrarlıyoruz dedi.acaba son günlerde deli gibi yediğim tatlılar neden olmuş olabilir mi?
bu arada minik kızım 817 gr olmuş.bugün günündeydi galiba bol bol poz verdi.bunlarda resimleri.Eki Görüntüle 658637 Eki Görüntüle 658638 Eki Görüntüle 658639 Eki Görüntüle 658640
kızlar sadeece kendi evi olanlar mı oda yapıyor? Biz de kirada oturuyoruz.
taşınma ihtimalimiz var yaz sonu.
ama ben oda yapmak istiyorum ya
napayım sizce?
Tipini yerim ay o parmaklar ne oyle masallah ay simdi benim kizimda mi boyle buyudu, gormeyeli cok olduda birde bizimki hep sirtini donuyor insallah birdahaki gittigimde yuzunu doner
Sagol cnm benim Ayy kiyamam canim ya cok gecmis olsun inşallah düzelir uygun pozisyona gelir yerim ben onu ya annesine sıkıntı veriyor he( aman herkeste bı erken dogum riski var bu nedir ya sağlicakla bı dünyaya gelselerdi bu sikintilardanda kurtulmuş olurduk benim kıza nazar ettim sanırım ben iki uç gündür fazla tepik atmıyor neyseki ara ara hareketlerini hissediyorumda icin rahatlıyor şekerin de iyi çıkmış cok şükür bizimkide iyi çıktı sorun yok
sağol minikkuşum cümlemiz sağlıkla doğum yaparız inşCanım çok geçmiş olsun, umarım düzelir yakında ve sağlıkla doğum yaparsın güzel haberlerini de bekliyoruz..
C.
Daha tam olarak bitmedi ama olduğu kadarını sizlerle paylaşmak istedim. Tahta atımızı daha kurmadık ve dönencemiz beşiğe küçük geldi başka bir dönenceyle değiştirmemiz gerekiyor. Salıncağımız falan daha gelmedi. Ufak tefek ayrıntılar. Kıyafetlerimiz 1 yaşına kadar alındı. oglumuz hergün benimle ofise geleceği için extra kıyafet alındı. ayrıca ofisede küçük bir bakım köşesi hazırladık. Birara oranında resmini koyarım çok şeker oldu. Allah sağlık ve huzurla kullanmak nasip etsin inşallah.Eki Görüntüle 658544 Eki Görüntüle 658545 Eki Görüntüle 658546 Eki Görüntüle 658547 Eki Görüntüle 658548 Eki Görüntüle 658549 Eki Görüntüle 658550 Eki Görüntüle 658551 Eki Görüntüle 658552
Kızlar bugun saglık ocagına gıttık 2.doz asımızı olduk ama ben kilo almamısım hala 60 kıloyum bebegim beslenıyordur ama dımı cok üzüldüm bebegım aç mı kalıyo
kızlar sadeece kendi evi olanlar mı oda yapıyor? Biz de kirada oturuyoruz.
taşınma ihtimalimiz var yaz sonu.
ama ben oda yapmak istiyorum ya
napayım sizce?
slm kızlar şampuam ve bebek pişik önleyici krem alıcam sizce sebamedmi iydir bübchen markamı kadınlar kulübünde bir kaç yerde sebamedi önermişler sizler ne düşünüyorusnuz hangi marka aldınız yada alacaksınız ??
Gittigidiyor'dan aldık cnm bı daha ugraşamam valla ne yapayım kullanacağım eşimle kurduk zaten sonradan dikkatimi çekti acmamış olsaydim iade ederdim neyse hayırlısı olsun ne yapalım
Eki Görüntüle 658498 Eki Görüntüle 658499 kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum.bizim doğumdan 5-6 ay sonra taşınma ihtimalimiz var.ve şuan oturduğumuz evde bebek odası yapacağım yer yok.yatak odama bişey alıcam ama park yatak almak istemiyorum.ucuz yollu halletmek istiyorum bu kısa dönemi.inşallah başka eve çıktığımda kısmet olursa oda takımı almak istiyorum.ya ıkeadan beşik alıcam,yada saraylı beşik.sizce hangisi?ikisinede hevesim var ama karar veremiyorum.ikeanın beşikleri sallanmıyor.saraylı beşik sallanıyor ama onuda en fazla 5-6 aya kadar kullanabilicem.kafam çok karışık :44:
Merhaba arkadaşlar benimde bugün şeker yüklemem oldu açlık 109 birinci tokluk165 ama tekrarlanmayacak bira yüksek fakat tatlıyı kesersem sorun olmayacağını söyledi doktorum.opluşumda 750 gr olmuş tam 25+0 az gibi geldi bana ama sizin nasıldı acaba doktor iyi kiloyu bebek almış dedi ayı 2 kg alarak tamam ladım.ama genede azcık geldi bana 750 gr
benim şekerde 141 çıktı.doktor 130 üzeri olanlara 100mg tekrarlattırıyoruz dedi.haftaya 4 saat aç kalıcaz mecburen.aslında bence bu değere hiç gerek yoktu ama benim doktorum hep böyle garanticidir.
canım verdim gitti kızımı
vallaha babası kıyamıyor duysa vermez kızını evde kalsın benim kızım diyor deli.
inşallah ikinciye kızın olur canım.
Eki Görüntüle 658498 Eki Görüntüle 658499 kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum.bizim doğumdan 5-6 ay sonra taşınma ihtimalimiz var.ve şuan oturduğumuz evde bebek odası yapacağım yer yok.yatak odama bişey alıcam ama park yatak almak istemiyorum.ucuz yollu halletmek istiyorum bu kısa dönemi.inşallah başka eve çıktığımda kısmet olursa oda takımı almak istiyorum.ya ıkeadan beşik alıcam,yada saraylı beşik.sizce hangisi?ikisinede hevesim var ama karar veremiyorum.ikeanın beşikleri sallanmıyor.saraylı beşik sallanıyor ama onuda en fazla 5-6 aya kadar kullanabilicem.kafam çok karışık :44:
canım maddi bi sıkıntım yok, alcağım takımı da beğendim aslında ama taşınırken çok yıpranır mı diye düşünmeden edemiyorum? çok bişey olmaz dimi ya :44:
slm kızlar şampuam ve bebek pişik önleyici krem alıcam sizce sebamedmi iydir bübchen markamı kadınlar kulübünde bir kaç yerde sebamedi önermişler sizler ne düşünüyorusnuz hangi marka aldınız yada alacaksınız ??
ben içmiyorum canım, ama bir ufak bardak içilebiliyor diye biliyorum. Nesfit ise kesinlikle yemiyorum çünkü içindeki maddeler feci...kızlar nescafe içiyor musunuz? canım çekti topiğimizde de okudum az öncedaha çok canım çekti.
bi de nesfit yiyecektim geçen gün vazgeçtim yiyebilir miyim acaba?
face grubundan, dört gözle yasayı bekliyorum..iş yerinde iki çapsız yönetici var yapmadıkları eziyeti bırakmadılar, sendika ile birlikte mobbing şikayeti yaptık..6 ay çıkarsa dönüşte bu iş yerinden ayrılacağım çıkmazsa vay halimeHaner sitelerini karıştırıyorum canım göremedim bu haberi, bilgi nerden geldi?
çok geçmiş olsun canım, dikkat et aman diyim, neyse ki iyisinizkızlar şu an hastanedeyim, iş yerinde merdivenlerden düştümama bebegimde bende iiyiz şükürler olsunn. sadece çok korktugum için kasılmalarım var.. doktorum 1 kaç saat burda dinlen kasılmalarını sayıp takip edicem dedii uzandık bekliyoruz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?