2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Normalde ara ara oluyodu bu kasılma ama bugün biraz çok oldu ve kalça kemiğimde ağrıdı beraberinde bide artı gaz sancısı eklenince oturdum ağladım eşime söyledim doktorumuzu aradık görmem lazım yarın gelin dedi önemli olmasa önemli değil derdi :18: ağlamayı kestim ama çok stres yaptım zaten erken doğum riskim olduğunu söylemişti bide bu kasılmalar eklenince korkudan adım atamaz hale geldim..yarın gidicez muayene olcaz bakalım inş normaldir :26::26:

maşallaah şu resimleri görüpte şükretmemek elde mi Allahım ne büyüksün kızın çok tatlıymış canım Allah bağışlasın .. bu arada ultrason ne kadar net bizim hiç böyle resmimiz yok hatta antika doktorumuz olanı da vermiyo ne işinize yarayacak diye

amin canım allah cümlemizinkini bağışlasın inşallah.benimde ayrıntılı ultrasonumdan 1 tane bile ressmim yok.çok üzülmüştüm.kendi doktorum bol bol çekti bugün.senin doktorunda hakkaten antikaymış.neyse eşim hep diyor nede olsa 3 ay sonra orjinalini göreceksin diye.öyle düşün:)

Tipini yerim ay o parmaklar ne oyle masallah ay simdi benim kizimda mi boyle buyudu, gormeyeli cok olduda birde bizimki hep sirtini donuyor insallah birdahaki gittigimde yuzunu doner

kızlar sadeece kendi evi olanlar mı oda yapıyor? Biz de kirada oturuyoruz.
taşınma ihtimalimiz var yaz sonu.
ama ben oda yapmak istiyorum ya
napayım sizce?

Ufak tefek heryere olabilecek mobilyalardan al derim, benin ablamda dogum yapti kendi evi ama bebegi ayiracagi yanindan ayiracagi zaman odasini yapacak.

Tipini yerim ay o parmaklar ne oyle masallah ay simdi benim kizimda mi boyle buyudu, gormeyeli cok olduda birde bizimki hep sirtini donuyor insallah birdahaki gittigimde yuzunu doner

uzun parmaklı olacak benim kızım teyzesibüyüyorlar tabi senin kızında olmuştur bu kadar.benimkide hep naz yapıyordu ayrıntılıda iki elinide kapadı suratına fotoğraf vermedi.bugün tam günündeydi.bebekler 25. haftadan sonra daha güzel poz veriyorlarmış.

inş gelir uygun pozisyona dediğin gibi kız bebekler sürekli hareket etmezmiş korkma canım :) bnm teyzemin gelini 6.ayında yeni hssetmeye başladı düşün artık nazlı bişey olucak desene iyi bak annesi ona artık son 3 aydayız yediklerimizi daha iyi alıcak
Canım çok geçmiş olsun, umarım düzelir yakında ve sağlıkla doğum yaparsın güzel haberlerini de bekliyoruz..

C.
sağol minikkuşum cümlemiz sağlıkla doğum yaparız inş

bayağı bi mağaza açmış gibisin cnm :) güle güle büyüsün yavrun cicilerinin içinde çok güzel olmuş
Kızlar bugun saglık ocagına gıttık 2.doz asımızı olduk ama ben kilo almamısım hala 60 kıloyum bebegim beslenıyordur ama dımı cok üzüldüm bebegım aç mı kalıyo

besleniodur cnm mrk etme sevinmelisin bebek alıyor işte biz şişiozda noluo snra ver kiloları verebilirsen çok aklına takılıosa doktora gittiğinde söyle ultrasonda beslenme damarlarına baksın iyi besleniomu bnm detaylıda söylemişti doktorum bebek iyi beslenio die bi sor bakalım pekmez ye bide sanada bebeğede iyi gelir sana kan bebişe kilo yapar korkma
kızlar sadeece kendi evi olanlar mı oda yapıyor? Biz de kirada oturuyoruz.
taşınma ihtimalimiz var yaz sonu.
ama ben oda yapmak istiyorum ya
napayım sizce?

bnm kendi evim değil yaşadığım muhitte zaten kendimiz alamayız belki farklı zamanda farklı biyerden düşünüyoruz kiradayım ama evim çok büyüktü 4 odam vardı birini oğluma hazırladım ilk bebek ilk heyecan yaşamak istedim ama sze kalmış bişey tabiki

cnm bu senin bebeğinin teniyle alakalı bi durum 2sinden de al belki sebamedi iyi gelmez başka denersin her bebeğe iyi gelmezmiş deneyerek buluyormuş çoğu anneler tecrübelilere sordum bnde

oyh maşallah kızına talibim :) şakayla karışık tabi cnm çok güzel kızın maşallah bnde hep kızım olsun istedim ilk zamanlar oğlan çıktı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasb etsin gözünü sevim şu 4D ultrasonu çıkaranın ne önemli bşymiş ben grdüğümden beri rüyalarımdan çıkmıo

canım verdim gitti kızımı
vallaha babası kıyamıyor duysa vermez kızını evde kalsın benim kızım diyor deli.
inşallah ikinciye kızın olur canım.

Gittigidiyor'dan aldık cnm bı daha ugraşamam valla ne yapayım kullanacağım eşimle kurduk zaten sonradan dikkatimi çekti acmamış olsaydim iade ederdim neyse hayırlısı olsun ne yapalım

cnm gittigidiyora 3 gün içerisinde değişim yapabiliyosun satıcıyla iletişime geç

beyaz olanı alman daha mantıklı canım bende o saraylı dediğinden alcaktım ama 6 ay dedikleri için vazgeçtim fotodaki beyaz gibi bişey aldım bende

Merhaba arkadaşlar benimde bugün şeker yüklemem oldu açlık 109 birinci tokluk165 ama tekrarlanmayacak bira yüksek fakat tatlıyı kesersem sorun olmayacağını söyledi doktorum.opluşumda 750 gr olmuş tam 25+0 az gibi geldi bana ama sizin nasıldı acaba doktor iyi kiloyu bebek almış dedi ayı 2 kg alarak tamam ladım.😊ama genede azcık geldi bana 750 gr😟

benim şekerde 141 çıktı.doktor 130 üzeri olanlara 100mg tekrarlattırıyoruz dedi.haftaya 4 saat aç kalıcaz mecburen.aslında bence bu değere hiç gerek yoktu ama benim doktorum hep böyle garanticidir.

benim şekerde 141 çıktı.doktor 130 üzeri olanlara 100mg tekrarlattırıyoruz dedi.haftaya 4 saat aç kalıcaz mecburen.aslında bence bu değere hiç gerek yoktu ama benim doktorum hep böyle garanticidir.

Evet bu değerler askında dikkat edilirse düzelebilecek değerler ama doktorun istediyse yapacak biley yok😊

canım verdim gitti kızımı
vallaha babası kıyamıyor duysa vermez kızını evde kalsın benim kızım diyor deli.
inşallah ikinciye kızın olur canım.

babalar vermez kızçelerini öyle :) aminnn inş bide kızım olursa dahada yapmam ama 5 oğlum olsa kız için 6.yı denerim

canım ben saraylı beşiği çok beğeniyodum ama hem çok ii sallanmıyo hem kullanma süresi çok az onun yerine geçici olması için sepet beşik alabilirsin.. sallanmaya gelince benim arkadaşım 2 ay oldu doğum yaptı ebe eltisi var sallamaya alıştırma demiş ve hiç sallamamış bikaç hafta imdi beşiğe yatırıyo bikaç pış pış tamam çok gerekirse ayağında sallıyo bence ikeanınki çok daha güzel ve ii fikir

canım maddi bi sıkıntım yok, alcağım takımı da beğendim aslında ama taşınırken çok yıpranır mı diye düşünmeden edemiyorum? çok bişey olmaz dimi ya :44:

İkeada ki mobilyalar kolay demonte oluyor canım, sonra yeniden kolayca kuruyorsun..
Ben de vakti geldiğinde kaldırıp bir kenara koymayı düşünüyorum birazda o yüzden ikeadan almak istiyorum..

Ben johnson baby almıştım annemle birlikte ama o zaman iki aylık falan hamileydim.. Bütün setini almıştık.. Yenidoğan için güzel bir şampuanı da vardı içinde hiç zararlı madde yok ama sonra sebamedi çok tavsiye ettiler onda da aldım bir adet 500 ml şampuan..
zaten ilk zamanlar vücut yağı, pişik kremi falan kullanmayın diyorlar..

kızlar nescafe içiyor musunuz? canım çekti topiğimizde de okudum az önce daha çok canım çekti.

bi de nesfit yiyecektim geçen gün vazgeçtim yiyebilir miyim acaba?
ben içmiyorum canım, ama bir ufak bardak içilebiliyor diye biliyorum. Nesfit ise kesinlikle yemiyorum çünkü içindeki maddeler feci...

Haner sitelerini karıştırıyorum canım göremedim bu haberi, bilgi nerden geldi?
face grubundan, dört gözle yasayı bekliyorum..iş yerinde iki çapsız yönetici var yapmadıkları eziyeti bırakmadılar, sendika ile birlikte mobbing şikayeti yaptık..6 ay çıkarsa dönüşte bu iş yerinden ayrılacağım çıkmazsa vay halime

çok geçmiş olsun canım, dikkat et aman diyim, neyse ki iyisiniz

Canm ne güzel seyler almışşın ogluna hepsine bayıldım hele agac seklindeki raflar cook guzel
saglıkla huzurla kullanmayı nasip etsin Rabbim
maşşlh maşşlh hepsi cook güzell
senın resimlerden sonra ne kadar cok eksigim oldugunu farkettım

hanımlar bu yatak işini ne yapıcaz
bi türlü karar veremedim hangisi saglıklı olur acaba
sızler karar verdınızmi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…