Canım geçmiş olsun..kızlar şu an hastanedeyim, iş yerinde merdivenlerden düştümama bebegimde bende iiyiz şükürler olsunn. sadece çok korktugum için kasılmalarım var.. doktorum 1 kaç saat burda dinlen kasılmalarını sayıp takip edicem dedii uzandık bekliyoruz:26:
Daha tam olarak bitmedi ama olduğu kadarını sizlerle paylaşmak istedim. Tahta atımızı daha kurmadık ve dönencemiz beşiğe küçük geldi başka bir dönenceyle değiştirmemiz gerekiyor. Salıncağımız falan daha gelmedi. Ufak tefek ayrıntılar. Kıyafetlerimiz 1 yaşına kadar alındı. oglumuz hergün benimle ofise geleceği için extra kıyafet alındı. ayrıca ofisede küçük bir bakım köşesi hazırladık. Birara oranında resmini koyarım çok şeker oldu. Allah sağlık ve huzurla kullanmak nasip etsin inşallah.Eki Görüntüle 658544 Eki Görüntüle 658545 Eki Görüntüle 658546 Eki Görüntüle 658547 Eki Görüntüle 658548 Eki Görüntüle 658549 Eki Görüntüle 658550 Eki Görüntüle 658551 Eki Görüntüle 658552
inan ki benimde çok eksiğim var bir hafta öncesine kadar hiç birşeyim yoktu internetten yatağını ve arabasını aldım ve bebeğime iki takım giysi 2 zıbın ve iki yelek aldım aslında biz anne olarak herşeyimiz tam olsun diye acele ediyoruz ben ilk defa anne oluyorum neler daha kullanışlı nelerden çok almalıyım neyi az almalıyım bilmitorum o yüzden çok ihtiyaç olan şeyleri alıp diğerlerini sonra almayı düşünüyorum doğduktan sonra ne gerekiyorsa alırım çok cabuk büyüyorlar aldıklarımı giydiremezsem üzülürüm bu sefer de o yüzden sende telaş yapma sonradan gördüğümüzü beğendiğimizi alırız
slm kızlar nasılsınız. ben haziran annesi değilim fskst öğrenmek istediğim bişi var.
bebeğin cinsiyetiyle alakalı. sol göğsü büyük olanın kızı sağ gögsü büyük olanın oğlu olurmuş
sizde bu belirti var mıydı acaba merak ettim benim cinsiyeti öğrenmeme daha varda.
Allah hepimizin yawrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.ş
aynen öyle canım yaa kaynanamlar lafa gelince dünyayı alıyorlar ama iş icraate gelince fıss.
bizim de beşiğimizi annemler alıcak allahtan. ama araba bize kaldı gibi bakalım. kredilerimiz olmasa rahat rahat alırdık her şeyi ama bu ara sıkıntılıyız biraz. hayırlısı olsun kızım kısmetiyle gelicek inşallah hepsi hallolur .
odasını ikeadan düşünüyoruz zaten. bir tane hensvik gardrop, bir de alt açma ünitesi o kadar. ama beşiğe karar veremedik. hensvikin beşiği var ama sallanmıyor. acaba problem olur mu sonradan bilemedim. park yatak istemiyorum çok dandik gibiler haşır huşur...
sen ne yapmayı düşünüyorsun odası ve arabası için?
anladım canım. chicco liteway güzel gibi ama galiba çift yönlü değil. acaba sorun olur mu ki bu? katlanınca da ufacık kalması iyi çünkü bizim arabanın bagajı ancak onu alır.
pierre cardinin modelleri de uygun gibi ama işte bir türlü karar veremiyorum napıcaz bakalım.
selam anneler ne cok yazilmis 2 gunde oku oku bitmedi.
zeyyyno cok gecmis olsun iyi haberlerini bekliyoruz
butunduamvesenam cok guzel olmus bebeginizin odasi epeyce ugrasmissin anladigim kadariyla.
msnroz ben olsam ikea besigi tercih ederdim.
uconn kizin ne tatli cikmis bi 10 dk. baktim masallahdiyerekten.
tokoyay kasilma olayini o kadar iyi anlatmissin ki ben okuyuncaya kadar yazdiklarini benim bebegim toplaniyor geriniyor falan diyordum.ve bu kasilmayi baslamadan biraz once anlayabliyorum.simdi kasilacak falan diyorum.3-5 kere olmustur heraalde bana.
su alti aylik dogum izni bize vurmassa kahrolurum yaaa.o kadar umitlendirdiler.el insaf yaa.bize denk gelmezse mecbur ucretsiz izne ayrilicam.hayirlisi diyelim.
is cikisi kavsakta bana yesil sagdan gelene kirmizi yanarken adamin biri yavaslamadan kirmizida gecti. fren yapmasam ortadan daliyordum adama.cok korktum.bebegim de gerildi bende.polise sikayet ettim.plaka verdim.umarim bi yaptirim uygularlar.
ay canım benim çok teşekkür ederim.bende elimde resim görgüsüzler gibi göstermediğim kalmadı bugün işyerindekilere.
son günlerde bende trafikten nedense çok korkar oldum.eşim biraz hız yaptı bugün dedim ben arabada yokken yap kazanı.töbe töbe.kızım benm kıymetlim.bu arada ben çoktandır araba kullanmayı bıraktım.bu karınla gittikçe zorlaşıyor.hemde aşırı dikkatsizim bu aralar.sen iyi kullanıyorsun valla.
nazar degmesin kizina o zman bidaha masallah diyelim
dikkatte azalma olabilir evet canim bu gidisle bende birakicam.bir muddet idare edicez artik.
doğru söylüyorsun canım dikkat edeyim caaanım tatlılarımdan uzak durayım bakalım kaç çıkacak
aslında diyet verse doktorum daha iyi valla hiç olmazsa mecbur kalırdım dikkat etmeye.
şu an nefsimle kankiyiz o ne isterse yiyorum. ama en kısa zamanda ilişkimizi gözden geçireceğim .
güle güle kullan canım herşeyi hazır odası güle güle giydir güle güle oynat bebeğini içinde ben arabanın markasını merak ettim acaba ne yada başka bilen varsada söyleyebilirDaha tam olarak bitmedi ama olduğu kadarını sizlerle paylaşmak istedim. Tahta atımızı daha kurmadık ve dönencemiz beşiğe küçük geldi başka bir dönenceyle değiştirmemiz gerekiyor. Salıncağımız falan daha gelmedi. Ufak tefek ayrıntılar. Kıyafetlerimiz 1 yaşına kadar alındı. oglumuz hergün benimle ofise geleceği için extra kıyafet alındı. ayrıca ofisede küçük bir bakım köşesi hazırladık. Birara oranında resmini koyarım çok şeker oldu. Allah sağlık ve huzurla kullanmak nasip etsin inşallah.Eki Görüntüle 658544 Eki Görüntüle 658545 Eki Görüntüle 658546 Eki Görüntüle 658547 Eki Görüntüle 658548 Eki Görüntüle 658549 Eki Görüntüle 658550 Eki Görüntüle 658551 Eki Görüntüle 658552
hanımlar bu yatak işini ne yapıcaz
bi türlü karar veremedim hangisi saglıklı olur acaba
sızler karar verdınızmi:26:
kizlar ayaklarim ayakbileklerim davul gibi sistiaaklarim sanki bir balon..eski ayakkabilarim olmuyor kesinlikle.sizde de durum boyle mi
sac boyasi konusunu ne yapiyorsunuz benim sacim suan 3 renk.kahve kumral,beyaz kombinasyonudoktorum yasakladi.esimde destek verddi.cooook kotu durumdayim pfff
Benimki davul gibi olmasada darbuka kadar sismistir:)) benimde ayakkabılarım olmuyor artık ayakkabi almayida düşünmüyorum havalar biraz ısınsın sandalet terlik almayı düşünüyorum
Sac boyasına gelince hiç boyarmafim zaten kapaliyimda dorun yok ama doktorun sana ne yapacağını söylemiş zaten senne yapmayı düşünüyorsun asıl:)))
kizlar ayaklarim ayakbileklerim davul gibi sistiaaklarim sanki bir balon..eski ayakkabilarim olmuyor kesinlikle.sizde de durum boyle mi
sac boyasi konusunu ne yapiyorsunuz benim sacim suan 3 renk.kahve kumral,beyaz kombinasyonudoktorum yasakladi.esimde destek verddi.cooook kotu durumdayim pfff
ayy alemsin canim..evet havalar isininca kurtaricimiz olacak sandaletler.mecbur boyatamiyorum sacimi arada esiyorlar boyle bana..bazen bir peruk mu alsam diye dusunuyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?