2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canım geçmiş olsun..

Odayı gezesim geldi çok tatlı olmuş herşey Allah nazardan saklasın sizi

slm kızlar nasılsınız. ben haziran annesi değilim fskst öğrenmek istediğim bişi var.
bebeğin cinsiyetiyle alakalı. sol göğsü büyük olanın kızı sağ gögsü büyük olanın oğlu olurmuş
sizde bu belirti var mıydı acaba merak ettim benim cinsiyeti öğrenmeme daha varda.
Allah hepimizin yawrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.ş

Dogru soyluyosun canim benimde ilk olacak ama telas yapmamak lazimmis onu anladim :)

selam anneler ne cok yazilmis 2 gunde oku oku bitmedi.
zeyyyno cok gecmis olsun iyi haberlerini bekliyoruz
butunduamvesenam cok guzel olmus bebeginizin odasi epeyce ugrasmissin anladigim kadariyla.
msnroz ben olsam ikea besigi tercih ederdim.
uconn kizin ne tatli cikmis bi 10 dk. baktim masallah diyerekten.
tokoyay kasilma olayini o kadar iyi anlatmissin ki ben okuyuncaya kadar yazdiklarini benim bebegim toplaniyor geriniyor falan diyordum.ve bu kasilmayi baslamadan biraz once anlayabliyorum.simdi kasilacak falan diyorum.3-5 kere olmustur heraalde bana.

su alti aylik dogum izni bize vurmassa kahrolurum yaaa.o kadar umitlendirdiler.el insaf yaa.bize denk gelmezse mecbur ucretsiz izne ayrilicam.hayirlisi diyelim.
is cikisi kavsakta bana yesil sagdan gelene kirmizi yanarken adamin biri yavaslamadan kirmizida gecti. fren yapmasam ortadan daliyordum adama.cok korktum.bebegim de gerildi bende.polise sikayet ettim.plaka verdim.umarim bi yaptirim uygularlar.

slm hayirli olsun bebegin canim.benim ergenlikten itibaren sag gogsum hafif buyuk.oglum olacak kismetse ama bence bu bir rastlanti yani sonradan buyumedi

canım bizde odası için çilek mobilyadan düşünüyoruz ama henüz gidip bakmadık, nettede tek bir model var biz nisan sonu gibi alacağımız için odasını henüz başka mağzalara falanda bakmadık alacağımız zaman gideriz dedik eşimle,ben tam oda almak istiyorum dolap yatak ve çekmecesini, arabayı ise hiç bilmiyorum burdan kızlar yazdıkça tavsiye oluyor bana onun içinde nisanda karar veririm artık, beşikde bende park yatak istemedim haşur haşur diye, sallanan beşik aldım hatta kurdum çok cici oldu

eğer alırsan paylaş tatlım bizimlede fikir olsun banada, ben biraz geç alacağım arabasıda, nisan sonu falan

ay canım benim çok teşekkür ederim.bende elimde resim görgüsüzler gibi göstermediğim kalmadı bugün işyerindekilere.
son günlerde bende trafikten nedense çok korkar oldum.eşim biraz hız yaptı bugün dedim ben arabada yokken yap kazanı.töbe töbe.kızım benm kıymetlim.bu arada ben çoktandır araba kullanmayı bıraktım.bu karınla gittikçe zorlaşıyor.hemde aşırı dikkatsizim bu aralar.sen iyi kullanıyorsun valla.

nazar degmesin kizina o zman bidaha masallah diyelim
dikkatte azalma olabilir evet canim bu gidisle bende birakicam.bir muddet idare edicez artik.

ayyy bende öyleyim bıraksalar bir kavanoz nutellayı bitiririm bir oturuşta çoook tatlı yiyorum çoook

bu arada plesentası rahim ağzını kapatan arkadaaşlara seslenmek istiyorum.en son 3 hafta önce ayrıntılı ultrasonda plesentam baya bir aşağıdaydı ama doktor sorun değil çıkar demişti.bugünkü muayenede kendi doktorumda baktı plesenta yukarı çıkmış artık sorun teşkil etmiyormuş.
birde şu kaaburga batması ağrılarını sordum.mide baskı yapıyormuş o nedenle batma oluyormuş.dikkat edersen genelde akşam yemeklerinden sonra ve genelde daha fazla yediğin zamanlarda ağrı artıyodur dedi.doğru söyledi.ama malesef yapılabilecek bişey yokmuş.kısacası doğuma kadar çekicez.

güle güle kullan canım herşeyi hazır odası güle güle giydir güle güle oynat bebeğini içinde ben arabanın markasını merak ettim acaba ne yada başka bilen varsada söyleyebilir

kizlar ayaklarim ayakbileklerim davul gibi sistiaaklarim sanki bir balon..eski ayakkabilarim olmuyor kesinlikle.sizde de durum boyle mi
sac boyasi konusunu ne yapiyorsunuz benim sacim suan 3 renk.kahve kumral,beyaz kombinasyonudoktorum yasakladi.esimde destek verddi.cooook kotu durumdayim pfff

hanımlar bu yatak işini ne yapıcaz
bi türlü karar veremedim hangisi saglıklı olur acaba
sızler karar verdınızmi:26:

Ne gibi napacaz cnm senin seçeneklerin var mı sen ne düşünüyorsun ki?

Benimki davul gibi olmasada darbuka kadar sismistir:)) benimde ayakkabılarım olmuyor artık ayakkabi almayida düşünmüyorum havalar biraz ısınsın sandalet terlik almayı düşünüyorum
Sac boyasına gelince hiç boyarmafim zaten kapaliyimda dorun yok ama doktorun sana ne yapacağını söylemiş zaten senne yapmayı düşünüyorsun asıl:)))

ayy alemsin canim..evet havalar isininca kurtaricimiz olacak sandaletler.mecbur boyatamiyorum sacimi arada esiyorlar boyle bana..bazen bir peruk mu alsam diye dusunuyorum:26:

kızlar yeni fotolarımızı da ekleyelim mi göbişlerimizin son hallerini? karşılaştırma fırsatı buluruz bu sayede ?

Ayni sorun bende de var saclarim yarisi acik kahve-sari üst tarafi tamamen siyah birde benim saclar cok hizli uzuyor topuz yapiyorum genel de acik biraktigim zaman cok komik geliyor birde yüzümde sisti kendimi zombie gibi hissediyorum...

benim ayak bileklerde birsey yok ama normal ayakkabilarim olmuyor nasilsa 2 numara büyük idareten bir ayakkabi aldim simdilik rahatim

ayy alemsin canim..evet havalar isininca kurtaricimiz olacak sandaletler.mecbur boyatamiyorum sacimi arada esiyorlar boyle bana..bazen bir peruk mu alsam diye dusunuyorum:26:

Haha ha oyleyimdir sagol cnm zaten çorap Bot giyemiyorum ateş basıyor valla sıcaklar gelsede soyle bir açılsak :))) yani surda ne kalmış ki bu kadar durmussun az daha sabret iyi fikir bencede:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…