2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ayyy bende öyleyim bıraksalar bir kavanoz nutellayı bitiririm bir oturuşta çoook tatlı yiyorum çoook

ben de yiyorum , o yüzden nutella almıyorum kızlar artık, yetişemiyoruz çünkü, iki günde dibi geliyordu ki ben normalde hiç sevmez, yemezdim. Şimdi sarellenin bitterini alıyorum, tavsiye ederim, hemen kesiliyosunuz, nutella kadar keyif verici ama nefsimizi körlüyo işte, daha az yiyorum bideeee

kızlar yeni fotolarımızı da ekleyelim mi göbişlerimizin son hallerini? karşılaştırma fırsatı buluruz bu sayede ?

Benim göbisin son hali göbegimin tam ortasindan asagi dogru kahverengi kocaman bir cizgi olustu gecermi acaba dogumdan sonra

desty Daha güzel anlatılamazdı canım anladım ben de böyle biliyodum ama ana kucağına puset diyenler oluyo kafam karışmıştı aydınlatmış oldun beni çooook sağol

mnsrz bence de ikea'nınki daha mantıklı :13: en azından taşındığın zaman takımı ona göre tamamlarsın Sallanması çok elzem mi bilmiyorum be

gvn1907 çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce döner de bebişin sen de sağlığına kavuşursun

butunduamvesenam odaya bayıldımmmmmm herşey çok uyumlu çok güzel hele o büyük yelkenli çok şık durmuş Zevkli kadınmışsın vesselam bu arada doktoruna sinir oldum sen bakma ona yaaa ağzını hayra açsan o bi kere felaket tellalığı yapmasın önceden annelerimiz senin yaşlarında 3.yü 4.yü doğururmuş hem de vaktinde erken falan değil ilk olunca niye böyle abartıyo doktorlar anlamıyorum :44:

aserenhan Benim ergenlik zamanımdan beri sol göğsüm biraz daha büyüktür :26: simetrik bir kadın değilin anlayacağın veeeeeee oğlum olacak yani tutmadı böyle şeylere inanma bence insan sabırsızlanıyo tabi ama beklemekten başka çare yok

uconn plesenta işine çok sevindim canım normal doğuma bi engel kalmadı çok şükür

borealis ödem olmuş besbelli klasik şeyler tavsiye edebileceğim sadece tuzu azalt bol su iç bi de eşinden rica et ayaklarına tuzlu suyla masaj yapsın rahatlatıyomuş diye okumuştum

Canim detayli ultrason burda mecburi zaten 20 haftalar da ama bildigimiz normal siyah beyaz görüntü... 30 dakika kadar bütün organlarina bakip ölcüp tarttilar kuzumu bizde babasiyla dev ekranda seyrettik :)
bu 4d daha farkli birsey ama ben 3d yaptirmaya karar verdim bugün iyice arastirdim tek fark 4d sesli 3d sessiz ve arada 40-50 euro fark var.. anne karnindaki bebegin ne sesi olucak zaten en fazla kalbinin atisini duyarim.. canli canli renkli birsekilde görücez oglusumuzu insallah :)

hareket konusuna gelince 1 litre süt ictigim oldu hareket etsin diye hep deniyorum ama yok ne süte ne tatliya tepki vermiyor hic... bu 3d i cektirmeye giderken hareketli oldugu bir an olsun ona göre birseyler atistirayim diye düsünüyorum ama yok.. konusuyorum, karnimi oksuyorum, yiyorum, iciyorum tepki yok hic beklemedigim anlarda basliyor genelde
bu gidiklama isini deneyecegim bakalim ise yarayacakmi :)

E Bebeğim

Neden ağlıyorsun güzel bebeğim?
Uyu, büyü yavrum, budur dileğim
Ağlama sus artık yeter meleğim
Düşler seni bekler uyu bebeğim...
Uyuda bir güzel, büyü bebeğim...

E bebeğim e eeeeeeeeeeee
E bebeğim e eeeeeeeeeeee

Bebeğim diyerek koklar severim
Maniler söyleyip seni överim
Ağladıkça ağlar, dizim döverim
Uyuda bir güzel büyü bebeğim...

E bebeğim e eeeeeeeeeeee
E bebeğim e eeeeeeeeeeee

Huzurum kalmadı ağlama yeter
Ağlaman yakıyor, bin dertten beter,
Büyüdükçe elbet bu günler biter
Uyuda bir güzel büyü bebeğim

E bebeğim e eeeeeeeeeeee
E bebeğim e eeeeeeeeeeee

Ciciler giydirsem bilirmisin ki
Baba deyip bana gülermisin ki
Gözümün yaşını silermisin ki

E bebeğim e eeeeeeeeeeee
E bebeğim e eeeeeeeeeeee

Kollarımda seni, sallıyorum bak
Bir iki ninniyle rüyalara ak
Gözlerini kapat, inadı bırak
Annen seni bekler, uyu bebeğim...

E bebeğim e eeeeeeeeeeee
E bebeğim e eeeeeeeeeeee

ben ekleyemiyorum ya boyut büyük dyor ne yapmalıyım kızlar?

fotografin boyutunu büyütüp eklemeyi dene istersen canim painti aç resmini de aç,seç aracıyla bütün resmi seçip kopyala sonra yenibir paint aç,kopyaladığını yapıştır,aynı boyutta olacak ama sağ alt köşedeki noktacıkla istediğin boyuta getir ve kaydet

Ninni güzel canim ama benimki öyle bebek ninnileri söylemeyeceksin benim ogluma fatih sultan mehmetin annesinin yaptigi gibi benim oglum büyük adam olucak akilli olucak gibi seyler söyle onun yerine diyor ... bende büyük adam olucak Viyanayi feth edicek falan derim diyorum

Buarada canim cok pis yesil erik cekiyor ya gece gece tuzla ne yerdim simdi türkiyede daha erken cikiyor bizden sansli oradakiler

Senin esinde benim esm gibi tam bı Osmanlı desene ne guzel iste:))

Ya bak sen söyleyince benimde canim çekti olsada yesek ya zaten bı erik icin yaz olsa da bol bol yesem diyorum

Senin esinde benim esm gibi tam bı Osmanlı desene ne guzel iste:))

Ya bak sen söyleyince benimde canim çekti olsada yesek ya zaten bı erik icin yaz olsa da bol bol yesem diyorum

aynen canim evin her kösesinde osmanli tarihini anlatan kitaplar süsler sabaha kadar osmanli konusalim desen ac susuz ara vermeden konusur :)

ben bu aylarda orda cikar diye düsünüyorum gecen sene 4. ayda izine geldigim de pazarda vardi ama 1 aydir falan devamli aklima geliyor oglusum dogmadan ciksada kilo kilo alip yesem

erigin yerini ne tutar ne yesem acaba bilmiyorum ki bayagi bi canim istedi valla ya

Ya hiç sorma cnm bilgisayarında Osmanlı tuğrası telefonunda Osmanlı tuğrası yetmedi salonda bas Köse'de 1 metre tablo Osmanlı tuğrası özel yaptırmış :)

Valla daha çıkmadı cnm pazarda yarın yine pazar bakalım çıkmış mı bilmem ki ne tutar erik suyu tutabilir:)))

Bende ondan huy kaptim anahtarligim, bilekligim falan tugradan hep :) yarin oglusumuz gelince ona neler yapicak bakalim

erik suyu varmiki ? hic duymadim vallahi ben cilek buldum evde onu atistirdim benimki nasil tekmeliyor hosunami gitti ne :)

Bende ondan huy kaptim anahtarligim, bilekligim falan tugradan hep :) yarin oglusumuz gelince ona neler yapicak bakalim

erik suyu varmiki ? hic duymadim vallahi ben cilek buldum evde onu atistirdim benimki nasil tekmeliyor hosunami gitti ne :)

Onada tugrali bir bileklik künye olabilir:)))

Valla bilmiyorum bende bı arkadastan duydum ama var mı yok mü araştırmadım bu arada aramızda bir kac gün var bende yarın ikili sayıya düşüyorum cok şükür :)))

TALLİA canim gecmisten gelemedin bi türlü ya çabuk valla uykum geliyo benim artık :))

aaa ben 99 olmusum ne güzel :) sen säöyleyince fark ettim simdi zaman kisaldikca bitaraftan dogum korkusu diger yandan oglumun özlemi hic bilmedigim kokusu falan burnumda tütüyor.. sadece 1 gün varmis aramiz da :)

erken dogum olabilir dedi doktor bana 2-3 hafta önce gidiyormus oglum insallah en az 38 e kadar dayaniriz

cnm 3 lu tekerleklilerde denge sorunu yasaniyormus devrilme ihtimali cokmus diye duydum bende. lufträder ya gelince daha önce ben cocuklarima kullanmistim kullanimi cok rahat oluyor istedigin yöne rahatlikla gidiyor ama duduk yerde havasi iniyor cok fazla patliyor deliniyor havasini sisirmekten ve ic lastigini degistirmekten bikip usanmistim artik. bu defa havasiz olanlardan aldim hemde bu özeligine cok dikkat ettim. be babyone dan twister bo1 aldim bilindik bir sey degil bu satan firmanin baska bir markayla birlestirip sattigi urun. alacaksan travelsistem almani tavsiye ederim.

Haha evet ya bende Ağustos da 26'a giricem biraz daha anlatırsak biz kankeyto oluruz ha ne guzel en bilinçli bı yaş bence erken anne olanlar unutuyorlar biz unutmayız hiçbirşeyi :)))

himmm ahh kafam cok acidi tasmi geldi ne biyerldn evet bazi seylerini unutuyorlar ama genc yasta kocaman bir genc kizim olcak hehehe havam batsin emi :26:

He ya bir gün var bende yarın 99 olacam inşallah ohhh canıma değsin cok mutlu oldum artık geri sayım başladı :))) nedense bende dogum korkusu yok ya ben anormal miyim acaba yoksa biran once gunüm gelsede kızımı alsam diyorum özlem korkuyu bastırıyor mı bilemedim

Yaa inşallah olmaz ya ben bı erken dogumu istemiyorum zamanında gelsin kuzum

bende gecmisi okurken hully gözukmuyor diye icimden gecirmistim bugun cuma bunu kutlamasa duramaz demistim minikkusun yazisini okudum sonra cok gecmis olsun buarada. bendede kasilmalar oluyor ne yazikki bugun cok fazlaydi nefesim kesiliyor resmen . buarada minikkusun senin 32 haftanda kutlama yapilmasini destekliyorum

cokkkkkkkkk gecmis olsun cnm neyseki birsey olmamis sanada bebisede. insallah kasilmalarda gecer.

tatlim ben birkac kez dogum videosu falan izledim biraz tedirgin oldum tabi ama bazi yersiz konusan arkadaslarim saolsun dogum anlarini öle bir anlattilar ki aklima geldikce korkuyorum... bakalim kim daha önce dogurucak artik senmi benmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…