ayyy bende öyleyim bıraksalar bir kavanoz nutellayı bitiririm bir oturuşta çoook tatlı yiyorum çoook
tmm tşk ederim cnm
detaylında istemediler mi senin cnm benim kendi doktorum şişlide bi özel muayenehaneye yönlendirdi doktorum osman özyurt idi detaylı 4D baktı bebeğe organlarının resmine kdr verdi bide oğlumun uyurken ki resmini ayrıca cd çekimi yarım saatlik ben ondan bir sürü resmini yakaladım aldım yaptırsan iyi olur dediğin gbi hem anı olarak kalıo hmde insan mrk edio nasıl bşy kme benzio die :) bnm oğlan aynı babası köfte duduşlu :)
hareketleri az yada hiç etmediğinde süt iç canım sol tarafına yan uzan hemen başlar sindirdiğin anda buda 5 dk yı buluo bnm ki tatlıya hiç oynamıo ekşiye oynuo mesela hareket etsinler ya etmediği zaman kafayı yiorum karnımı pıt pıt gıdıklıorum hafif hemen tepki verio onuda deneyebilirsin :)
ben ekleyemiyorum ya boyut büyük dyor ne yapmalıyım kızlar?
E Bebeğim
Neden ağlıyorsun güzel bebeğim?
Uyu, büyü yavrum, budur dileğim
Ağlama sus artık yeter meleğim
Düşler seni bekler uyu bebeğim...
Uyuda bir güzel, büyü bebeğim...
E bebeğim e eeeeeeeeeeee
E bebeğim e eeeeeeeeeeee
Bebeğim diyerek koklar severim
Maniler söyleyip seni överim
Ağladıkça ağlar, dizim döverim
Uyuda bir güzel büyü bebeğim...
E bebeğim e eeeeeeeeeeee
E bebeğim e eeeeeeeeeeee
Huzurum kalmadı ağlama yeter
Ağlaman yakıyor, bin dertten beter,
Büyüdükçe elbet bu günler biter
Uyuda bir güzel büyü bebeğim
E bebeğim e eeeeeeeeeeee
E bebeğim e eeeeeeeeeeee
Ciciler giydirsem bilirmisin ki
Baba deyip bana gülermisin ki
Gözümün yaşını silermisin ki
E bebeğim e eeeeeeeeeeee
E bebeğim e eeeeeeeeeeee
Kollarımda seni, sallıyorum bak
Bir iki ninniyle rüyalara ak
Gözlerini kapat, inadı bırak
Annen seni bekler, uyu bebeğim...
E bebeğim e eeeeeeeeeeee
E bebeğim e eeeeeeeeeeee
Ninni güzel canim ama benimki öyle bebek ninnileri söylemeyeceksin benim ogluma fatih sultan mehmetin annesinin yaptigi gibi benim oglum büyük adam olucak akilli olucak gibi seyler söyle onun yerine diyor... bende büyük adam olucak Viyanayi feth edicek falan derim diyorum
Buarada canim cok pis yesil erik cekiyor ya gece gece tuzla ne yerdim simdi türkiyede daha erken cikiyor bizden sansli oradakiler
Senin esinde benim esm gibi tam bı Osmanlı desene ne guzel iste:))
Ya bak sen söyleyince benimde canim çekti olsada yesek ya zaten bı erik icin yaz olsa da bol bol yesem diyorum
aynen canim evin her kösesinde osmanli tarihini anlatan kitaplar süsler sabaha kadar osmanli konusalim desen ac susuz ara vermeden konusur :)
ben bu aylarda orda cikar diye düsünüyorum gecen sene 4. ayda izine geldigim de pazarda vardi ama 1 aydir falan devamli aklima geliyor oglusum dogmadan ciksada kilo kilo alip yesem
erigin yerini ne tutar ne yesem acaba bilmiyorum ki bayagi bi canim istedi valla ya
Ya hiç sorma cnm bilgisayarında Osmanlı tuğrası telefonunda Osmanlı tuğrası yetmedi salonda bas Köse'de 1 metre tablo Osmanlı tuğrası özel yaptırmış :)
Valla daha çıkmadı cnm pazarda yarın yine pazar bakalım çıkmış mı bilmem ki ne tutar erik suyu tutabilir:)))
Bende ondan huy kaptim anahtarligim, bilekligim falan tugradan hep :) yarin oglusumuz gelince ona neler yapicak bakalim
erik suyu varmiki ? hic duymadim vallahi ben cilek buldum evde onu atistirdim benimki nasil tekmeliyor hosunami gitti ne :)
Onada tugrali bir bileklik künye olabilir:)))
Valla bilmiyorum bende bı arkadastan duydum ama var mı yok mü araştırmadım bu arada aramızda bir kac gün var bende yarın ikili sayıya düşüyorum cok şükür :)))
Kizlar cocuk arabasinda 3 tekerlekli ile 4 tekerleklinin arasindaki fark nedir, ne acidan hangisi daha avantajli?
Birde bu cocuk araba tekerlerinde normal teker degil havalitekermi türkcesini bilmiyorum tam almancasi lufträdern bunlara parkta, orman da falan her ortamda hic zarar gelmiyormus normal tekerlere göre daha uzun süre saglam ve kullanisli oluyorlarmis varmi bilgisi olan?
Haha evet ya bende Ağustos da 26'a giricem biraz daha anlatırsak biz kankeyto oluruz ha ne guzel en bilinçli bı yaş bence erken anne olanlar unutuyorlar biz unutmayız hiçbirşeyi :)))
aaa ben 99 olmusum ne güzel :) sen säöyleyince fark ettim simdi zaman kisaldikca bitaraftan dogum korkusu diger yandan oglumun özlemi hic bilmedigim kokusu falan burnumda tütüyor.. sadece 1 gün varmis aramiz da :)
erken dogum olabilir dedi doktor bana 2-3 hafta önce gidiyormus oglum insallah en az 38 e kadar dayaniriz
işte geldim burdayımmmmmm
bugun dişcıye gıttım de sabahtan
yazdıklarınızı okuodum bende
ne guzel 79
bende ıstıorm bende bende
zaten benım kendımı ıyı hıssetmem ıcın temmuz topıgınde takılmam lazım
ya kızlar
bu kasılmalardan bahsetmıssınız top gıbı bı tarafta toplanmasından
benımde ole oluo ara ara
o erken dogum belırtısımıymıs
tam anlayamadım yanı ben herkes de oluo sanıodum
kızlar şu an hastanedeyim, iş yerinde merdivenlerden düştümama bebegimde bende iiyiz şükürler olsunn. sadece çok korktugum için kasılmalarım var.. doktorum 1 kaç saat burda dinlen kasılmalarını sayıp takip edicem dedii uzandık bekliyoruz:26:
cnm 3 lu tekerleklilerde denge sorunu yasaniyormus devrilme ihtimali cokmus diye duydum bende. lufträder ya gelince daha önce ben cocuklarima kullanmistim kullanimi cok rahat oluyor istedigin yöne rahatlikla gidiyor ama duduk yerde havasi iniyor cok fazla patliyor deliniyor havasini sisirmekten ve ic lastigini degistirmekten bikip usanmistim artik. bu defa havasiz olanlardan aldim hemde bu özeligine cok dikkat ettim. be babyone dan twister bo1 aldim bilindik bir sey degil bu satan firmanin baska bir markayla birlestirip sattigi urun. alacaksan travelsistem almani tavsiye ederim.
Canim hosgeldin öncelikle :)
Chicco markanin arabalari nasil bilgin varmi en cok ona rastliyorum bu siralar... benim en cok korktugum da o bu tekerler yüzünden cok sorun oluyormus kimi dönmüyor, takiliyor, kiriliyor. havasi iniyor falan birde tabi büyük ve kücük tekerlek farki var, ben büyük tekerlek ve lufträder düsünüyordum ama simdi vazgectim lufträder olanlardan... bakiyorum simdilik en sona biraktim arabayi bu yüzden
He ya bir gün var bende yarın 99 olacam inşallah ohhh canıma değsin cok mutlu oldum artık geri sayım başladı :))) nedense bende dogum korkusu yok ya ben anormal miyim acaba yoksa biran once gunüm gelsede kızımı alsam diyorum özlem korkuyu bastırıyor mı bilemedim
Yaa inşallah olmaz ya ben bı erken dogumu istemiyorum zamanında gelsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?