ben cinsiyetini öğrendikten sonra başladı tatlı krizim, özellikle çikolata, sadece kahvaltıda bir kavanoz nutellayı yiyordum bir keresinde, bir daha eve alma dedim eşime ama dün yine almış ve ben dayanamıyorum yiyeceğim galiba
ben cinsiyetini öğrendikten sonra başladı tatlı krizim, özellikle çikolata, sadece kahvaltıda bir kavanoz nutellayı yiyordum bir keresinde, bir daha eve alma dedim eşime ama dün yine almış ve ben dayanamıyorum yiyeceğim galiba
ay benim eşimde öyle, bilerek yapıyo gibi, çok tatlı yiyorum kendimi dizginlemem lazım, ne zaman desem ertesi gün tatlı alıp geliyoooye ye , kendin için yemiyosun diyo, hiç öle olur mu, onlar bana yağ oluyo iştee al al , kilo al diyo, fenaaa , hamile olduğun belli olsun diyo, ben zaten belli etmiyorum ama 10 kilo aldımm
aa doğru bebişine aldığın cicişlerinde görmüştüm park yatağı.anladım canım sağolasın,gülerek kullanın inşallahCnm ben gittigidiyor'dan sipariş ettim telden giriyorum link veremiyorum suam sana ama dün resmini paylaşmıştım geriye dönük bakarsan görürsün benimki büyük 70'e 110 ebatlarında yatağınıda kraft aldım 230 tl oyun Parkı'na 120tlde yatağına verdik
sakın içme canım hamilelere yasaklı bitki çayları içerisinde yer alıyorkızlar yeşil çay içeyim mi ya bol limonlu?
siz içiyomusunuz?
bende çocuk odamızı gönlüme göre hazırladım ama kendi odamıza park yatak almıştım..pierre cardin almıştım,çok memnun kaldım..
yeniden kaldırması,toplaması,taşıması ws. pratik olduğu için tercih ettim..haşur huşur seste çıkartmıyor..sedosh dediğin gibi ; pratik toplanıyor..ben yazın yazlığa,yaylaya ws. gittiğimde onuda götürdüm yanımda
ne kadar benzer şeyler yazmışız canım bu kocalar anlaşmalılar kesin şişirip yuvarlayacaklar bizi
ay benim eşimde öyle, bilerek yapıyo gibi, çok tatlı yiyorum kendimi dizginlemem lazım, ne zaman desem ertesi gün tatlı alıp geliyoooye ye , kendin için yemiyosun diyo, hiç öle olur mu, onlar bana yağ oluyo iştee al al , kilo al diyo, fenaaa , hamile olduğun belli olsun diyo, ben zaten belli etmiyorum ama 10 kilo aldımm
ay evet, hem de aynı anda
olara kanmayalım, inanmayalım, sonrasında biz depresyona gircez veremediğimiz kilolalar yüzünden
şuan iyi gidiyoruz canım, ben o tatlıları sürekli eşime yediriyorum, onun tabağına 3 dilim koyarsam ben 1 tane alıyorm
yemesem laf etcek, zaten canım da istiyor görünce, yavaş yavaş yiyrum artık az da olsa napiiimm
Kızlar şeker konusunda bilgili arkadaşlara sesleniyorum.
Doktorum takip istemese de parmaktan ölçen alet ile, ben pimpirikli insancık eşime aldırdım.
Birkaç günlük takibim sonunda farkettim ki benim şekerimin en yüksek olduğu zaman kahvaltıdan 1 saat sonra ki zaman. Beyaz ekmeği hamileliğimin başından beri yemiyorum. Tam buğday ekmeği yiyorum.
C.tesi günü kahvaltıdan 1 saat sonra 97 çıktı.
Pazar günü her zaman ki kahvaltımı yaptım sadece bir çay kaşığı nutella yedim. Çok canım istedi. 1 saat sonra şekerim 156 idi.
Bu sabah yine her zaman ki kahvaltımı yaptım 1 saat sonra 121 çıktı. :44:
Öğlen 3 köfte yedim birde armut 1 saat sonra 101 çıktı.
Geçen gün ne bulduysam yedim mesela.Doktorumun dikkat et yerken dediği her şeyi bir arada yedim akşam yemeğinde. Az az ama hepsinin tadına baktım. Kesin çok yükselmiştir derken 118 çıktı 1 saat sonra. :44:
Bir çay kaşığı nutella bile bu kadar fırlatıyor mu şekerimi benim şimdi. Doktorum haklıymış o çok canımın çektiği tatlıyı yemene asla izin vermiyorum derken.
ay sorma canım ya benim eşim de öyle deli edecek adam benitatlıya olan zaafımı biliyor, ben de kendimi tutmaya çalışıyorum hiç olmazsa abartmayayım diyorum, o da aksine beni gaza getiriyor şimdi yemezsen ne zaman yiceksin bırak artık ne istiyosan ye işte deyip duruyor keşke bir yolu olsa da doğumdan sonra aldığım kiloları ona versem al erit şunları desem
ay evet, hem de aynı anda
olara kanmayalım, inanmayalım, sonrasında biz depresyona gircez veremediğimiz kilolalar yüzünden
şuan iyi gidiyoruz canım, ben o tatlıları sürekli eşime yediriyorum, onun tabağına 3 dilim koyarsam ben 1 tane alıyorm
yemesem laf etcek, zaten canım da istiyor görünce, yavaş yavaş yiyrum artık az da olsa napiiimm
sen yine iyisin eşine 3 koyup kedine 1 alıyormuşsun ben tam tersini yapıyorum
canım öyle yapmazsam kalanı hooopp ben götürcem
benim de çok canım tatlı istiyor çünkü
bi taktik gibi düşün
canım benim doktorumda ıhlamır dışında yeşil çay içme demişti[/QUO
ödem attırıcı etkisi olan yeşil çay içme. ıhlamur dışında hiçbir bitki çayını dr.lar önermiyorlar.sen de sakın içme
canım eklesesnize göörelimmmm
kızlar utanarak size bi soru sorcam. tuvalet temizliği size de zor oluyor mu. kişisel temizlik. peçete kullanıyorum mecburen ben. ama bende hemeroid mi çatlak mı ona benzerimsi bi sorun başladı hamileyken. peçete sanırım tahriş edio. hafif kan geldi peçeteye. bi püf noktası var mı ya. karnımdan çok zor oluyor temizlenmek.
öncelikle çok fazla giremiyorum kusura bakmayın...merhabalar benim doğum 10 haziranda görünüyor..3-4 hafta sonra rapor almam gerekiyor 32.haftada olacagım çünkü..6 aya uzama olayıda belli değil..yoksa 37.haftaya kadar çalışacaktım..ama bu belirsizlikte arkaya aktarmamın mantıgı yok zaten..agustos ortası bitiyor 8 hafta sonrası iznim..çıksa bile artık napalım( sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz..yani ben 32.haftamda ayrılcam büyük ihtimal
tahret musluğu sanırım klozet için. ben şu an normal tuvaleti kullanıorum. klozet varda sifonu falan biraz sorunlu. onun kendiliğinden tahret musluğu var ama. googledaki resimlere göre konuşuorum tabi
teşekkür ederim canım.seninde maşallah bebeğin kocaman olmuş.1500 gr yarısı olmuş artık:)Butunduamvesenam Bebeğinin maşallah her şeyi var, güzel günlerde giysin.
uconn kızın çok şirin çıkmış. Güzel de poz vermiş
Geçmiş olsun. İyi olduğunu duymak rahatlattı.
Tüm anne adayları aldıklarını sağlık ve mutlulukla kullansın
bence gayet güzel.hangi siteden baktın markası ne?Eki Görüntüle 660463
kızlar sizce bu pijama takımı nasıl fikirlerinizi alabılırmıyım ? Sipariş vericem de
ben 62 kilo ile başladım 73 kiloyum şuanda 11 kilo aldım yani.doktorum memnun değil bu durumdan.birde şekerim sınırda çıktı zaten.artık daha dikkat etmem gerekiyor.Merhaba arkadaşlar. Ben 28 haftamı doldurmak üzereyim ve geçen hafta tartıldım. Yani toplamda 11 kilo almış oldum. Doktorla konuştuğumda fazla almışsın dedi, doğuma kadar 20 kilo olursun dediBenimde haliyle moralim bozuldu tabi. Sizler kaç kilo aldınız?
öncelikle çok fazla giremiyorum kusura bakmayın...merhabalar benim doğum 10 haziranda görünüyor..3-4 hafta sonra rapor almam gerekiyor 32.haftada olacagım çünkü..6 aya uzama olayıda belli değil..yoksa 37.haftaya kadar çalışacaktım..ama bu belirsizlikte arkaya aktarmamın mantıgı yok zaten..agustos ortası bitiyor 8 hafta sonrası iznim..çıksa bile artık napalım( sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz..yani ben 32.haftamda ayrılcam büyük ihtimal
benim şekerimin yüksek çıkmasının tek nedeni bana göre tatlı idi.ailede ırsi şeker hastalığı yok.yıllardır sıkıntı yaşamadım.tek aklıma gelen tatlı.bu cumartesi 100mg yapılacak bakalım bu hafta içi hiç tatlı yememeye çalışıcam.o zaman kaç çıkacak şekerim yazarım buraya.Kızlar şeker konusunda bilgili arkadaşlara sesleniyorum.
Doktorum takip istemese de parmaktan ölçen alet ile, ben pimpirikli insancık eşime aldırdım.
Birkaç günlük takibim sonunda farkettim ki benim şekerimin en yüksek olduğu zaman kahvaltıdan 1 saat sonra ki zaman. Beyaz ekmeği hamileliğimin başından beri yemiyorum. Tam buğday ekmeği yiyorum.
C.tesi günü kahvaltıdan 1 saat sonra 97 çıktı.
Pazar günü her zaman ki kahvaltımı yaptım sadece bir çay kaşığı nutella yedim. Çok canım istedi. 1 saat sonra şekerim 156 idi.
Bu sabah yine her zaman ki kahvaltımı yaptım 1 saat sonra 121 çıktı. :44:
Öğlen 3 köfte yedim birde armut 1 saat sonra 101 çıktı.
Geçen gün ne bulduysam yedim mesela.Doktorumun dikkat et yerken dediği her şeyi bir arada yedim akşam yemeğinde. Az az ama hepsinin tadına baktım. Kesin çok yükselmiştir derken 118 çıktı 1 saat sonra. :44:
Bir çay kaşığı nutella bile bu kadar fırlatıyor mu şekerimi benim şimdi. Doktorum haklıymış o çok canımın çektiği tatlıyı yemene asla izin vermiyorum derken.
Canlar bende bu iki takım arasında çokk kararsız kaldım bu ayın sonunda sipariş vereceğiz kısmetse sizce hangisi güzel yardımlarınızı bekliyoruz teyzoşlar
Eki Görüntüle 660805
Eki Görüntüle 660806
Teşekkür ederim fikrini paylaştığın için
sağol canım bilgilendirdiğin için sanırım hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz, endişe etmeye gerek yok anlaşılan teşekkürlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?