2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ay benim eşimde öyle, bilerek yapıyo gibi, çok tatlı yiyorum kendimi dizginlemem lazım, ne zaman desem ertesi gün tatlı alıp geliyooo ye ye , kendin için yemiyosun diyo, hiç öle olur mu, onlar bana yağ oluyo iştee al al , kilo al diyo, fenaaa , hamile olduğun belli olsun diyo, ben zaten belli etmiyorum ama 10 kilo aldımm

ay sorma canım ya benim eşim de öyle deli edecek adam beni tatlıya olan zaafımı biliyor, ben de kendimi tutmaya çalışıyorum hiç olmazsa abartmayayım diyorum, o da aksine beni gaza getiriyor şimdi yemezsen ne zaman yiceksin bırak artık ne istiyosan ye işte deyip duruyor keşke bir yolu olsa da doğumdan sonra aldığım kiloları ona versem al erit şunları desem

ne kadar benzer şeyler yazmışız canım bu kocalar anlaşmalılar kesin şişirip yuvarlayacaklar bizi

aa doğru bebişine aldığın cicişlerinde görmüştüm park yatağı.anladım canım sağolasın,gülerek kullanın inşallah

kızlar yeşil çay içeyim mi ya bol limonlu?
siz içiyomusunuz?
sakın içme canım hamilelere yasaklı bitki çayları içerisinde yer alıyor

bende senin gibi düşünüyorum sağolasın canım

ne kadar benzer şeyler yazmışız canım bu kocalar anlaşmalılar kesin şişirip yuvarlayacaklar bizi

ay evet, hem de aynı anda
olara kanmayalım, inanmayalım, sonrasında biz depresyona gircez veremediğimiz kilolalar yüzünden
şuan iyi gidiyoruz canım, ben o tatlıları sürekli eşime yediriyorum, onun tabağına 3 dilim koyarsam ben 1 tane alıyorm
yemesem laf etcek, zaten canım da istiyor görünce, yavaş yavaş yiyrum artık az da olsa napiiimm

bende pek belli etmesemde 9 kilo aldım benim eşimde aynı alacaksın tabi yaa diyor, benim eşim çok önem verir zayıf muhteşem fizikte olayım ister hep ama hamileyken bana hiiç müdahale etmedi aksine ye ye ye diyor çok şaşırıyorum bu haline

süper taktik benim kocam aksi gibi tatlı sevmez, benim için alıp alıp getiriyor. haliyle o azıcık yiyor kalanı ben süpürüyorum valla gene iyi kilo almışım şimdi düşününce, o kadar tatlıya iyi 80 kilo olmamışım bu ara arabamız serviste allahtan, öyle akşamları çıkıp çıkıp tatlıcıya koşamıyor az kaldı allahın izniyle biraz dikkatle çok kilo almadan atlatırız inşallah canım

canım bende yapıyoum takip ve diyet. şekeri sadece şeker içeren yiyecekler değil yağ ve karbonhidrat içeren yiyecekler de yükseltiyor mesela ben denedim kızarmış ekmekğin üzerine tereyağ sürdüğüm zaman şekerim fırlıyor buradaki suçlu tereyağ nutella da içeriğindeki yağ miktarından dolayı az da yesen fırlatmış olabilir şekerini benim naçizane fikrim bu sonuçta benim ekmeğe sürdüğüm yağda toplasan bir çay kaşığı civarıdır.

ayyy ben kendimi hiç tutamıyorum yaa, şekerim yüksek çıksaydı tutmak zorunda kalacaktım tabi ama iyi çıkınca yiyorumda yiyorum, eşimde yeyeyeye diyor ohhh çikolatalar mideye , doğumdan sonra ne olacağız bakalım, 24 yaşındayım bu güne kadar 60 lı rakamları görmemiştim, şu an 68 kiloyum

sen yine iyisin eşine 3 koyup kedine 1 alıyormuşsun ben tam tersini yapıyorum

eger yikama imkanin yoksa islak mendil kullanabilirsin canim ben oyle yapiyorum.

Arkadasım ben de senle aynı durumdayım ( doğum tarihlerimiz çok yakın, oturdum iyi bi hesap yaptım. Ne olur ne olmaz belki bu yasa çıkar diye 2 hafta daha çalıscam 32den sonra, çünkü eğer çıkarsa 16. Haftamın bittiği gün 1 Ekim salı gün oluyor, 2 haftayı da aktardığımda 1 haftalık kurban Bayramı'ya birleşiyor ve 3 hafta olmuş oluyor, sonra 5 , 5 35 günlük rapor kullanmam.. Artık nasip bakalım...

tahret musluğu sanırım klozet için. ben şu an normal tuvaleti kullanıorum. klozet varda sifonu falan biraz sorunlu. onun kendiliğinden tahret musluğu var ama. googledaki resimlere göre konuşuorum tabi

heee simdi mesele anlasildi. senin kesinlikle klozete oturman lazim sekerim. soyle esine tamir etsin olmazmi

teşekkür ederim canım.seninde maşallah bebeğin kocaman olmuş.1500 gr yarısı olmuş artık:)
Eki Görüntüle 660463

kızlar sizce bu pijama takımı nasıl fikirlerinizi alabılırmıyım ? Sipariş vericem de
bence gayet güzel.hangi siteden baktın markası ne?
ben 62 kilo ile başladım 73 kiloyum şuanda 11 kilo aldım yani.doktorum memnun değil bu durumdan.birde şekerim sınırda çıktı zaten.artık daha dikkat etmem gerekiyor.

kesinlikle 32 haftamın dolduğu gün çıkıcam izne.1. sınıflarla uğraşmak hamile bir şekilde tam kabus oluyor.özellikle pazaartesi günleri rezil oluyorum.şu anda ağrımayan yerim yok ve yemek koydum bu yorgunlukla pişmesini bekliyorum.hem ev hem iş çok zorluyor beni.gelde çalış şimdi 32 haftaadan sonra.

benim şekerimin yüksek çıkmasının tek nedeni bana göre tatlı idi.ailede ırsi şeker hastalığı yok.yıllardır sıkıntı yaşamadım.tek aklıma gelen tatlı.bu cumartesi 100mg yapılacak bakalım bu hafta içi hiç tatlı yememeye çalışıcam.o zaman kaç çıkacak şekerim yazarım buraya.

ben birincisini begendim cicili bicili duruyor ama tabiki zevk meselesi bu hrkesin zevrki farkli :))

Teşekkür ederim fikrini paylaştığın için

rica ederim cnm

sağol canım bilgilendirdiğin için sanırım hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz, endişe etmeye gerek yok anlaşılan teşekkürlerr

evet benim bildigim kadariyla herkesin yasadigi, fakat unutmayin siddeti yada SIKLIGI artiyorsa doktora söylemek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…