2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

kesinlikle ustteki.
park yataklar seyahat halinde falan kullanisli ama surekli kullanimda saglikli deyilmisler haberiniz olsun. nedeniyse yataklarin yeterince kalin ve sert olmamasi ve zamanla bazi yerlerinde cokme olusmasi bebegin omiriligini zedeleyebiliyor. ileriki yaslarda bel ve sirt agrisina neden olabiliyor.cocuk doktorlari surekli kullanim icin onermiyolar.

cok guzellerrr masallah. bebeklerin cicilerine bakmaya bayiliyorum hepsi birbirinden guzel. ayrica kiz bebeklerinkilerde inanilmaz sirinlerr

bende senin sevinmene cok mutlu oldum belki istemezsin bebisin baska adasi olmasini diye söyleyip söylemekte kararsiz kalmistim cok mutlu oldum valla sevinmene insallah cnm ismini koymakta nasip olur kizlarimiza,sizinde sectiginiz iki isimde cok guzel ismiyle yasasin insallah :)): insallah dedigin gibi hemencecik alisirlar gucluk cekmezlerm, ben birde almanyada yasadigim icin isim konusu cok sorun oluyor ne yazikki.:))

dogru hatirliyorsun cnm benim 3 .cocuk olcak tecrubeli sayilirim ama bu her konuda dogru bilgi sahibi oldugumu göstermez asla.
o yuzden üstüne basa basa tekrar ediyorum, kasilmalarin siddeti ve ne SIKlikla oldugu cok önemlii gunde bir iki kez oluyorsa sorun olmayabilir. ama bu 5 ,6 kezden fazla oluyorsa mutlaka doktorla konusmak gerekiyor.

yinede her ihtimale karsi bu konuyu doktorunuzla konusmata yarar var, zaten 30 haftalara gelince nts ye girilecek buda sanci olup olmadigini erken dogum riskinin olup olmadigi anlasilabilcek .:))

hayırlı olsun
eline geçti mi,denedin mi nasıl ölçümleri? ben alsam evdeki normal ateş ölçerle karşılaştırarak deneyeceğiim bir süre

ben de öğretmenim ama ben çok kararsızım herşeyde olduğu gibi. geçen gün fatma şahin bahara kaldı gibi bişey demiş de niçin böyle yapıyorlar anlamadım. çıkacaksa şimdi çıksın niye oyalıyorlar.
bu seneki öğrencilerim seçilmiş gibi iyiler. çok seviyorum. bırakmayayım diyorum. bir yandan çıkayım izne diyorum.
eşim 32. haftada ayrılmamı istiyor.
acaba sadece 2 seçenek mi var ya 32 ya da 37 mi? mesela 34-35 olmaz mı?

ben ikinciyi beğendim. çok güzel.

yalnız tatlı yiyerek bebeği sağlıksız bir şekilde şişirirsiniz
bu tatlı meselesi bu aya mı özgü herkesin aynı sıkıntısı var
belki doktorlarda bu ayda o yüzden şeker testi yapıyor. şeker isteğinin tavan yaptığı ay olarak mı görülüyor ki?
ben de tatlı değil de hamur işine çok düştüm. canım pasta börek istiyor hep
bu gün öğlen ne aç ne tok bir şekilde tartıldım. 63 kilo olmuşum.54.5 ile hamile kalmıştım 8.5 kilo almışım.

ben tereyağı çok seviyorum. kahvaltıda yiyorum. yarın şeker testine gideceğim bakalım neler olacak.
bu arada benim popo göbekle yarışıyor. birlikte kardeş kardeş büyüyorlar.

Son düzenleme:

bende hergün ölcüm yapiyorum, benimde sadece kahvaltida yedigim bir tatli kasigi bal cikariyordu bali kaldirdim kahvaltidan. nutella ve receli denedim onlarda cikmadi simdi birazcik birazcik yiebiliyourm bal haric . beyaz ekmekte cok etkiliyor malesef onuda kaldirdim :))

bu tatlı krizi psikolojikmi acaba diyordum ama kesinlikle değilll, daha önce tatlıyı ağzıma sürmeyen ben deli gbi çikolata tatlı yiyorum ksinlikle kendimi tutamıyorum çoook yiyorum çookk

Ya ben ya ben tatlı krizlerinin atlatmaya çalışmakatan yoruldum.tatlı hakkı olayımı sahisen acaba.benim oğluşum olucak senin peki

Akşam 6 da başlayan sağ kasık ağrım en son 7 buçuk gibi belime doğru yayılınca doktorumu aradım. Gel hemen dedi. Gittim nst ye bağladı hemen. Çok minik ağrılarım vardı. MAgnormu 2 den 3 e çıkar dedi.
Buscopan yazacaktı sonra vazgeçti. Yarın bir idrar tahlilini göreyim ona göre dedi. Ağrının olduğu yerler idrar yollarınla alakalı gibi görünüyor. Ama minik ağrılarında var. Çok mu gezdin hafta sonu dedi.

Öyle böyle gezmedim gerçektende. Şİmdi birkaç gün dinlenelim bakalım oğluşla.

aynı şeyi yapacağım sanırım bende arkadaşım. bekledim bekledim yasadan ses seda yok. bende alacağım 3 hafta sonra 8 haftalık iznimi yatacağım evimde güzelce :)))

aynen cnm senle günlerimizde aynı sayılır..şu anda mantıklı olan bu gibi görünüyo..yatalım evimizde

Nm hemen kötu düşünme sakın benimde ara ara iki uç gün hareket etmediği zamanlar oluyor belki yoruluyordur annesi daha cok küçük uyutaydı büyüyorlar

Ayyy ranana canım çok korkuyorum elimde değilinşallah dediğin gibidir.

ben de hep mobilya düşünmüştüm ama gezerken graco yu gördüm çok beğendim bir sürü fonksiyonu var katlanması kurulması çok kolay 2-3 yıl kullanıp çocuk odası almayı düşünüyorum nasıl isterse öyle alırız hem park yatağı hiç sevmezdim ama bir anda görüp aldık inşallah memnun kalırım aldığım model bu

Rezene henuz ulasmadi bana. Gelince deneme imkanim olur mu bilemiyorum. Netteki yorumlar cok iyi. cok begenilen cok tutulan bir urun

Tokoyay gecmis olsun. Dikkat et kendine. Ben de bugun biraz ruzgarda kaldim hasta olmam insallah

Ben bugun 5 ogun falan yedim sanirim. Doyamadim bir turlu Istahim acildi benim

bir saat önce ben de kasılmayla beraber kramp ve batma yaşadım hemen magnezyum içip yattım 45 dakkaya geçti ama ödüm koptu kasıklarım vajinamın içi ve belim çok ağrıdı sürekli iğne batma hissi ve kramplar bi de karnım yamulup toplanıp durdu doğurcam sandım yemin ederim normal mi bu yaa :44:

kızlar bebğinize odamı yapmayı düşünüosunuz yoksa park yatak almayımı
ben büyüyen beşiklı oda takımı almayı düşünüorum kafam karışık :)

Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine, sanada bebisinede bisey olmaz Allahin izniyle, bende bugun aksama kadar temizlik yaptim mutfak dolaplarini falan temizledim cok yoruldum birdaha hepsini bir gunde yapmaya calismayacagim eski gucumuz yok artik dikkat etmemiz lazim

Canim senin park yatagin baya guzelmis kullanislida gorunuyor, gule gule yatsin bebisin icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…