- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Kızlar beşik alıcaz ama 2 beşik arasında kararsız kaldık. Yardımınıza ihtiyacım var. Sizce hangisi?
Babyhope marka beşik
Eki Görüntüle 660717
Prego marka park yatak
Eki Görüntüle 660719
Aslinda cok yeticek kadar kiyafet aldim oglusuma ilk 6 ay icin daha almayayim diyordum indirime girmis bebek kiyafetleri cokta güzeldi dayanamadim aldimtabi 6-12 ay arasi bu defa aldiklarim yine en kücügünü alip birdefa giydigiyle kalsin istemedim
Eki Görüntüle 660468 Eki Görüntüle 660469 Eki Görüntüle 660470 Eki Görüntüle 660471 Eki Görüntüle 660472 Eki Görüntüle 660473 Eki Görüntüle 660474 Eki Görüntüle 660475 Eki Görüntüle 660476 Eki Görüntüle 660477 Eki Görüntüle 660478 Eki Görüntüle 660479 Eki Görüntüle 660480 Eki Görüntüle 660481 Eki Görüntüle 660482 Eki Görüntüle 660483 Eki Görüntüle 660484
gerçekten miiiiiiiiiiiiii benim kızımın ismide hafsa olucak ya ayşe hafsa yada hafsa melek çok sevindimm kızımın adaşı varmış topikte biz ismi 2 yıldır belirlemiştik ama minikimiz şimdi geldi çok şükürde kız oldu birde koymak nasip olur inşallah ayyy çok sevindiiiiimmmm
Söylemekte evet herkes güçlük çekiyor ama bir kez dili alışana kadar sonra hemencecik söleniyoo hafsa hafsa
Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim taliaacım ben çalıştığım yerden nete girebiliyorum geçmişi çok okuyamıyorum zaten çok sıkta yazamıyorum açıklamanı kaçırmışım demekki ama normal diyorsan normaldir demek senin 3. çocuktu sanırım sen nedersen o
hayırlı olsunBebeğime ateşölçer olarak Arzum Bebbe AR863 aldım. Nette çok tavsiye edilmişti. Fiyatı da uygun. Gold mağazalarından 49 TL'ye 6 taksite aldım.
Özellikleri
Bebeğinizde normal koltuk altı ateşölçerle 45 saniyede yapabileceğiniz ölçümü, Arzum Bebbe Termometre 1 saniye gibi çok kısa sürede %98 doğruluk payı ile net ve doğru ölçümü yapmanızı sağlar.
Ölçüm yaptığınız esnada hiçbir şekilde bebeğiniz etkilenmez.
Oda ve mama ısısını da ölçüm yapmanızı sağlar.
Arzum Bebbe Ateş Ölçer Dijital Termometreyi diğer kulaktan ateşölçerlerde kullanılan Kullan - At ucu olmadan da kullanabilirsiniz.
32ºC- 42,9ºC arasında ölçüm yapabilme,
Kızılötesi teknolojisi ile kulaktan ateş ölçme özelliği,
Vücut sıcaklığı, oda sıcaklığı, yemek sıcaklığı ve de su sıcaklığı ölçebilme,
Alından ateş ölçme içinbaşlık,
Bebekler içinmama ve süt sıcaklığını ölçebilme özelliği,
Farklı ısı aralıklarını gösteren ısı LED ışığı ve göstergeleri,
LCD ekran ışığı,
30 adet ölçüm hafızası,
Her katdedilen ölçüm değerinin tarihi ile görüntüleme,
1 saniyede hızlı ve kolay ölçüm,
Uyku modu özelliği,
ben de öğretmenim ama ben çok kararsızım herşeyde olduğu gibi. geçen gün fatma şahin bahara kaldı gibi bişey demiş de niçin böyle yapıyorlar anlamadım. çıkacaksa şimdi çıksın niye oyalıyorlar.öncelikle çok fazla giremiyorum kusura bakmayın...merhabalar benim doğum 10 haziranda görünüyor..3-4 hafta sonra rapor almam gerekiyor 32.haftada olacagım çünkü..6 aya uzama olayıda belli değil..yoksa 37.haftaya kadar çalışacaktım..ama bu belirsizlikte arkaya aktarmamın mantıgı yok zaten..agustos ortası bitiyor 8 hafta sonrası iznim..çıksa bile artık napalım( sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz..yani ben 32.haftamda ayrılcam büyük ihtimal
Canlar bende bu iki takım arasında çokk kararsız kaldım bu ayın sonunda sipariş vereceğiz kısmetse sizce hangisi güzel yardımlarınızı bekliyoruz teyzoşlar
Eki Görüntüle 660805
Eki Görüntüle 660806
yalnız tatlı yiyerek bebeği sağlıksız bir şekilde şişirirsinizay benim eşimde öyle, bilerek yapıyo gibi, çok tatlı yiyorum kendimi dizginlemem lazım, ne zaman desem ertesi gün tatlı alıp geliyoooye ye , kendin için yemiyosun diyo, hiç öle olur mu, onlar bana yağ oluyo iştee al al , kilo al diyo, fenaaa , hamile olduğun belli olsun diyo, ben zaten belli etmiyorum ama 10 kilo aldımm
canım bende yapıyoum takip ve diyet. şekeri sadece şeker içeren yiyecekler değil yağ ve karbonhidrat içeren yiyecekler de yükseltiyor mesela ben denedim kızarmış ekmekğin üzerine tereyağ sürdüğüm zaman şekerim fırlıyor buradaki suçlu tereyağ nutella da içeriğindeki yağ miktarından dolayı az da yesen fırlatmış olabilir şekerini benim naçizane fikrim bu sonuçta benim ekmeğe sürdüğüm yağda toplasan bir çay kaşığı civarıdır.
Kızlar şeker konusunda bilgili arkadaşlara sesleniyorum.
Doktorum takip istemese de parmaktan ölçen alet ile, ben pimpirikli insancık eşime aldırdım.
Birkaç günlük takibim sonunda farkettim ki benim şekerimin en yüksek olduğu zaman kahvaltıdan 1 saat sonra ki zaman. Beyaz ekmeği hamileliğimin başından beri yemiyorum. Tam buğday ekmeği yiyorum.
C.tesi günü kahvaltıdan 1 saat sonra 97 çıktı.
Pazar günü her zaman ki kahvaltımı yaptım sadece bir çay kaşığı nutella yedim. Çok canım istedi. 1 saat sonra şekerim 156 idi.
Bu sabah yine her zaman ki kahvaltımı yaptım 1 saat sonra 121 çıktı. :44:
Öğlen 3 köfte yedim birde armut 1 saat sonra 101 çıktı.
Geçen gün ne bulduysam yedim mesela.Doktorumun dikkat et yerken dediği her şeyi bir arada yedim akşam yemeğinde. Az az ama hepsinin tadına baktım. Kesin çok yükselmiştir derken 118 çıktı 1 saat sonra. :44:
Bir çay kaşığı nutella bile bu kadar fırlatıyor mu şekerimi benim şimdi. Doktorum haklıymış o çok canımın çektiği tatlıyı yemene asla izin vermiyorum derken.
bu tatlı krizi psikolojikmi acaba diyordum ama kesinlikle değilll, daha önce tatlıyı ağzıma sürmeyen ben deli gbi çikolata tatlı yiyorum ksinlikle kendimi tutamıyorum çoook yiyorum çookk
fotograf cekecek birini bulsam eklicemde kimseyi bulamadim henuz
Ya ben ya ben tatlı krizlerinin atlatmaya çalışmakatan yoruldum.tatlı hakkı olayımı sahisen acaba.benim oğluşum olucak senin peki
aynı şeyi yapacağım sanırım bende arkadaşım. bekledim bekledim yasadan ses seda yok. bende alacağım 3 hafta sonra 8 haftalık iznimi yatacağım evimde güzelce :)))
Benim bebeğim bugün çok hareketsiz
Nm hemen kötu düşünme sakın benimde ara ara iki uç gün hareket etmediği zamanlar oluyor belki yoruluyordur annesi daha cok küçük uyutaydı büyüyorlar
kızlar baktım da hepiniz park yataklara tepkilisiniz
ben park yatak almayı düşünüyorum oğluşuma,1 yaşına kadar yanımda yatacak nasipse,1 yaşından sonrada odasını hazırlayıp oraya geçireceğiz inşallah.
park yataklar çanta haline getirilip taşınabiliyormuş en büyük tercih nedenim de bu oldu. kaliteli bi ürün aldıktan sonra çok da haşır huşur değiller yani. ben graco ya da kraft tercih edeceğim.
odasını yaptıktan sonrada oyun parkı haline getiririm diye düşünüyorum yatağını oğluşun
Akşam 6 da başlayan sağ kasık ağrım en son 7 buçuk gibi belime doğru yayılınca doktorumu aradım. Gel hemen dedi. Gittim nst ye bağladı hemen. Çok minik ağrılarım vardı. MAgnormu 2 den 3 e çıkar dedi.
Buscopan yazacaktı sonra vazgeçti. Yarın bir idrar tahlilini göreyim ona göre dedi. Ağrının olduğu yerler idrar yollarınla alakalı gibi görünüyor. Ama minik ağrılarında var. Çok mu gezdin hafta sonu dedi.
Öyle böyle gezmedim gerçektende. Şİmdi birkaç gün dinlenelim bakalım oğluşla.
ben de hep mobilya düşünmüştüm ama gezerken graco yu gördüm çok beğendim bir sürü fonksiyonu var katlanması kurulması çok kolay 2-3 yıl kullanıp çocuk odası almayı düşünüyorum nasıl isterse öyle alırız hempark yatağı hiç sevmezdim ama bir anda görüp aldık inşallah memnun kalırım aldığım model bu
Eki Görüntüle 661246
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?