- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
rica ederim cnmm anlatabildigim icin sevindim . babasina deseydinya o zaten butun gun suyun icinde su ictigi icin hickiriyor
bence sana bunu diyen abartmis cnmm besiginde yatmayipta nerde yatirmis acaba cok merak ettimssling ne biliyorum ama kanguru bencede cok gereksiz birsey tabi kullanda cok var bunu :)) üstelik kiyafetlerinide cok abartigini sanmiyorum bebisler surekli kirletiyorlar ustunu kakasi kusmasi eksik olmuyor gunde 5 - 6 kez ust degistirilebilyor o yuzden kiyafet cok gerekli olabiliyor ama tabi cocuga görede degisebiliyor bu batirmiyorsa fazla gerekmiyordur :))) yinede cok abartma kiyafet konsuunu:))
çok yorgunum.evde bi sürü işim vardı hiçbirini yapamadım. karnımı bile doyuramadım. ayaklarım bacaklarım ağrıo. ağrıtacak bişi de yapmadım
tatlım abartmışta olabilir tabi ama 7 ayından sonra tehlikeli olduğunu kendim gözümle gördüm abimin oğlu bnm oğlanın beşiğinde uyanmış parmaklıklardan kalkmış poposuyla itiyodu bide sallansın die yetişmesek düşerdi çocuk allah korusun yaşmdi kafam buna takıldı valla zaten dayanamıorum hiç bu düşme olaylarına abimin oğlu yerde otururken kafayı küt diye yere bi vurdu düşüp çocuğu nasıl kaptığımı bilemezsin oturdum ağladım onla allahm ben nasıl anne olucak oturur ağlarım çocukla artık olgunlaşırım herhalde doğduktan snra çok korkuorum çocuğun düşmesinden fln
senin beşik nasıl bir beşikti ki merak ettim. hani ilk aylar için yüksekte yatırılıyor sonra aşağı indiriliyor öyle bir ayar yok mu
ha sen bi de sallanıyor demişsin ben merak ettim şimdi yatağı
hiç sorma ya o ağrılar bende de var
romatizmalı yaşlı teyzeler gibiyim. kalkıyorum bacağım ağrıyor. dolaşıyorum bacağım ağrıyor. yatıyorum yine ağrı
aç kalma bebek için cnm :s ben aç olmasam bile yemeye çalışıorum etrafımdakiler felaket tellalı gibi zaten küçük bişey doğurma diye vesvese veriolar arkamdan psikolojimi bozmuo değil bu yemeye çalışıorum bende pek iştahlı biride değilimdir ayaklarını şöyle uzat yüksek bi yere iyi gelir
bebişimzin ciicleri topiğinde var cnm resmi indiriliyor bir kademe ama yüksekliğide çok yüksek sayılmaz şuan bi yatağı var içinde e bide annem ince bişey yapıcakmış beli için bebeğin sallanıyor evet sabitlenebiliyor aslında o sıkıntı değilde ben bu düşme olayına taktım kafayı herhalde yatağımda büyütücem ben bu çocuğu koyamam yani her dk korkuyla yaşamaktansa
Guatr sorunu olan arkadaşlar hangi ilacı kullanıyorsunuz?
Ben euthyrox kullanıyorum hafta sonlarıda 1.5 içiyorum
Ve 4'e yükselmiş Tsh değerlerim sizlerde durum nasıl
Bide kan değerleriniz nasıl benimki 10'a düşmüş o kadar ilaç kullanıyorum:26:
eşimi bekledim . geçde gelio. neyse geldi de karnım doydu :)
bu sabah işyerindekilerin kahvaltısından öle bi yedim ki , hiç açıkmadım. bu sefer gurur falan yapmadım. derse de geç kaldım ama canımın çektiği herşeyi yedim
Selam citir hatunlar nasilsiniz bebisler nasıl
Biz çok iyiyiz kızım 1.621 gr olmuş sok oldum ya gecen gittiğimizde 697 grdi.
Neyse 30+5 çıktı gelişimi iyi dedi maşallah
Çok mutluyum 20 gun sonra randevumuz var nst ye gireceğim
Seninki riskli gebelik sürpriz yapabilir dedi
Eğer bu sekilde devam ederse 21 Mayıs dogum tarihimiz inşallah
Bide kiloma kızdı aman cokta fifi dedim içimden
Bizde haberler boyle öpüyorum hepinizi açıktım ben atıştırmaya gidiyorum
Agah süper bi isim bence, ben de önermiştim eşime ama sonra başka düşündük:124:senin bu gelgitli hal hormonlardan sanırım, bu haftalarda yine bizim hormonlar oynak..ben de depresyonun dibine vurup vurup çıkıyorum sonumuz hayrolakızlar bizde agah düşünüoruz. bugün öğrenciler sordu söledim. ismi bi türlü söyleyemediler.
canım bukadar kafana takma baktın olmuyor park yatak alırsın sorunu çözersin
Ben yaklaşık 3 aydır 75 mg euthyrox kullanıyorum. Ve tsh değerlerim 1,5'un altında geliyor 3 aydır. Düzene oturdu.Kan değerlerime en son bakıldığında normaldi. Şimdi ne alemde bilmiyorum. :44:
benim haşimato tiroidim var ben de euthyrox kullanıyorum 150 ug bi düşüp bi yükseliyo benimki şimdi 0.3 te
canım sen magnezyum desteği alıyormusun? magnezyum ve kalsiyum eksikliği yapabiliyormuş o ağrıları hamilelikte:44:çok yorgunum.evde bi sürü işim vardı hiçbirini yapamadım. karnımı bile doyuramadım. ayaklarım bacaklarım ağrıo. ağrıtacak bişi de yapmadım
aynen ya bnm beynim durmuş artık boşuna stres ediorum dediğin gibi alırım bi park yatak debelensin dursun içinde sıpa düşemez de sağol tatlım ya
Agah süper bi isim bence, ben de önermiştim eşime ama sonra başka düşündük:124:senin bu gelgitli hal hormonlardan sanırım, bu haftalarda yine bizim hormonlar oynak..ben de depresyonun dibine vurup vurup çıkıyorum sonumuz hayrola
Dirimci, geçmiş olsun canım..gördün başka arkadaşlar da seninle aynı şeyleri yaşayan, yaparsın diyetini bebiş de sağlıkla doğar inşallah
Kızlar yarın doktor randevumuz var, inşallah oğlum gelişmiştir yine geride çıkmaz..bu arada dikkat ediyorum da bu doktor randevuları da benim ruh halimi çok etkiliyor, bebek iyi çıkarsa yarına depresyon mepresyon kalmaz bence
Eki Görüntüle 668742
bebeğim büyümüş 28 hafta 3 günlüğüz 1kilo 420 gr olmuş o büyümüş ama benimde böbreğimde yine genişleme olmuş anlıcanız bir iki takipten sonra tel takılma ihtimali var ben minyon olduğum için bebek büyüdükçe idrar yollarına baskı yaptığı için enfeksiyon riski olabilir sürekli kontrol dedi anlıcanız kızçe iyide bana etmediğini bırakmıyo...
canım sen magnezyum desteği alıyormusun? magnezyum ve kalsiyum eksikliği yapabiliyormuş o ağrıları hamilelikte:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?