2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

tatlım abartmışta olabilir tabi ama 7 ayından sonra tehlikeli olduğunu kendim gözümle gördüm abimin oğlu bnm oğlanın beşiğinde uyanmış parmaklıklardan kalkmış poposuyla itiyodu bide sallansın die yetişmesek düşerdi çocuk allah korusun ya şmdi kafam buna takıldı valla zaten dayanamıorum hiç bu düşme olaylarına abimin oğlu yerde otururken kafayı küt diye yere bi vurdu düşüp çocuğu nasıl kaptığımı bilemezsin oturdum ağladım onla allahm ben nasıl anne olucak oturur ağlarım çocukla artık olgunlaşırım herhalde doğduktan snra çok korkuorum çocuğun düşmesinden fln

çok yorgunum.evde bi sürü işim vardı hiçbirini yapamadım. karnımı bile doyuramadım. ayaklarım bacaklarım ağrıo. ağrıtacak bişi de yapmadım

aç kalma bebek için cnm :s ben aç olmasam bile yemeye çalışıorum etrafımdakiler felaket tellalı gibi zaten küçük bişey doğurma diye vesvese veriolar arkamdan psikolojimi bozmuo değil bu yemeye çalışıorum bende pek iştahlı biride değilimdir ayaklarını şöyle uzat yüksek bi yere iyi gelir

senin beşik nasıl bir beşikti ki merak ettim. hani ilk aylar için yüksekte yatırılıyor sonra aşağı indiriliyor öyle bir ayar yok mu
ha sen bi de sallanıyor demişsin ben merak ettim şimdi yatağı

senin beşik nasıl bir beşikti ki merak ettim. hani ilk aylar için yüksekte yatırılıyor sonra aşağı indiriliyor öyle bir ayar yok mu
ha sen bi de sallanıyor demişsin ben merak ettim şimdi yatağı

bebişimzin ciicleri topiğinde var cnm resmi indiriliyor bir kademe ama yüksekliğide çok yüksek sayılmaz şuan bi yatağı var içinde e bide annem ince bişey yapıcakmış beli için bebeğin sallanıyor evet sabitlenebiliyor aslında o sıkıntı değilde ben bu düşme olayına taktım kafayı herhalde yatağımda büyütücem ben bu çocuğu koyamam yani her dk korkuyla yaşamaktansa

hiç sorma ya o ağrılar bende de var
romatizmalı yaşlı teyzeler gibiyim. kalkıyorum bacağım ağrıyor. dolaşıyorum bacağım ağrıyor. yatıyorum yine ağrı

bende yeni başladı. geçen haftada vardı ama o zaman pantolonun altına kilotlu çorap giymemiştim ondan sandım. bugün kalın çorabım vardı ama gene ağrıdı.

aynı romatizma gibi. daha da çok var ya

eşimi bekledim . geçde gelio. neyse geldi de karnım doydu :)

bu sabah işyerindekilerin kahvaltısından öle bi yedim ki , hiç açıkmadım. bu sefer gurur falan yapmadım. derse de geç kaldım ama canımın çektiği herşeyi yedim

canım bukadar kafana takma baktın olmuyor park yatak alırsın sorunu çözersin

benim haşimato tiroidim var ben de euthyrox kullanıyorum 150 ug bi düşüp bi yükseliyo benimki şimdi 0.3 te

bide benim kızımda büyümüşmüdür diye soruyordun geçenlerde senin kızın büyümüşte tosuncuk olmuş maşallah.eşimin yanında diyorum benim kızım bu kadar yemek yememe tosuncuk çıkacak diye.kızıyor bana.benim kızım narin olacak erkekmi o tosun diye seviyorsun diye:)20 mayıs ne güzel allahım sizin bebişlerinizin kırkı çıkacak nerdeyse benim bebişim anca doğacak

kızlar bizde agah düşünüoruz. bugün öğrenciler sordu söledim. ismi bi türlü söyleyemediler.
Agah süper bi isim bence, ben de önermiştim eşime ama sonra başka düşündük:124:senin bu gelgitli hal hormonlardan sanırım, bu haftalarda yine bizim hormonlar oynak..ben de depresyonun dibine vurup vurup çıkıyorum sonumuz hayrola

Dirimci, geçmiş olsun canım..gördün başka arkadaşlar da seninle aynı şeyleri yaşayan, yaparsın diyetini bebiş de sağlıkla doğar inşallah

Kızlar yarın doktor randevumuz var, inşallah oğlum gelişmiştir yine geride çıkmaz..bu arada dikkat ediyorum da bu doktor randevuları da benim ruh halimi çok etkiliyor, bebek iyi çıkarsa yarına depresyon mepresyon kalmaz bence

Ben yaklaşık 3 aydır 75 mg euthyrox kullanıyorum. Ve tsh değerlerim 1,5'un altında geliyor 3 aydır. Düzene oturdu. Kan değerlerime en son bakıldığında normaldi. Şimdi ne alemde bilmiyorum. :44:

benim haşimato tiroidim var ben de euthyrox kullanıyorum 150 ug bi düşüp bi yükseliyo benimki şimdi 0.3 te

Canım ya benimki neden yükseliyor habire anlamıyorum çok düzenli kullanıyorum ilacımı 100 mg'lik benimki
0.3 çok iyi maşallah benimki 4
Ben dahiliyeye gidiyordum bunun için E ile başlayan bir dal vardı ya hatırlayamadım sen ona mı gidiyorsun:26:

merve02; bende euthyrox 75 mg lik kullaniyorum aylik kontrolumde 1.1 di sonucum.bulundugumuz donemde 2 nin altinda olmasi gerekiyor degerinin.bence doktorun ilac dozu ayarlamasina gitmesi lazim.ihmal etme lutfen

bende beğeniorumda çocuklar söyleyemeyince moralim bozuldu. hayatı boyunca çocuk sıkıntı çeker mi acaba. 2. bi isim olsun diorum. eşimde pek sıcak bakmıor 2. isme.

biz çıkarken aklımızda çok başka iki isim vardı aslında. yıllar geçince vazgeçtik o isimlerden. ben vazgeçtim daha doğrusu. bu ismide ben istedim olsun diye. fikir olarak sundum. benden çok sahip çıkıo isme . anlamı bilgili falan demek. anlamı bu güzel falan dio. iyi bari birde ilim koyalım yanına agah ilim olsun dedim. ona da atladı. ben şaka yapmıştım . koysam ilim koycak yani çok heveslendi

ay maşallah ne kadar masum yavru ya.çok güzel bir görüntü yakalamış doktorun.

canım sen magnezyum desteği alıyormusun? magnezyum ve kalsiyum eksikliği yapabiliyormuş o ağrıları hamilelikte:44:

son randevumda dr. verdi ama içemiorum. sütle de denedim içemiorum. kasılmalarımın çok olduğu günde dr. magnezyumu iç demişti ama içemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…