2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım benim hamilelik öncesinde de bakılmıştı bir sorun yoktu. Sonra hamileliğimin 7. haftasında 3 lere çıktı değer. 4 olunca ilaca başladık. 25 mg düşürmedi. 50 mg az düşürdü derken 75 mg tam kararında geldi.

Ben endokrin uzmanına gidiyorum senin gittiğin bölümde endokrinolojidir.
Dozu arttırmanız lazım sanırım.

Evet cnm bende Emseyde yapıcam doğumumu inşallahama sen 21 mayısta erkencikten yapıcan doğumu benim doğum tarihim taaaaaaaaaa 21 haziranda tabi bir aksilik olmazda son güne kadar durursa kızım Ama senin doğumuna gelmeyi seni ve kızçeni görebilmeyi çok isterim

Kızlar isim için fikir veren arkadaşlara çok teşekkürederim yardımcı oldunuz saolun daha 2buçuk ayım var son güne kadar düşünücem artık ASLINDA HEPİNİZDEN ALINTI YAPARAK CEVAPLAR YAZMIŞTIM AMA LAPTOPUN KABLOSU ÇIKINCA HEPSİ GİTTİ sinir oldum ve üşendim bidaha alıntı yapmaya
Dirimci cnm geçmiş olsun üzme kendini biraz dikkat edersin yediklerine belki düşer şekerin insülüne falan gerek kalmaz üzme kendini çünkü stres sıkıntıda şekeri fırlatıyo

Sorma annesi kurban olsun büyümüş ben şok oldum zaten bak daha aklımdan atamıyorum
Sarhoş gibiyim hala
Helede normal doğum yaptığını düşünsene günü geçenler bile oluyor normal doğumda ne günü hafta hatta
Sen baya geç kalacaksın canım

kızlar bende endokrinolojiye gidiyorum en son 4.66 çıktı malesef..ilacım bitmişti ve üşenmiştim doktora gitmeye levotron 100 mg kullanıyordum günde bir tane..doktor çok kızdı bi anda kesilirmi bu ilaç neden bitmeden gelmedin diye..şimdi yarımla yeniden başlattı

sağol canım aynen dediğin gibi sağolsunlar benim gibi olanlar yardımcı oldu içim rahatladı ....maşallah bu arada kızına canım büyümüş kocaman olmuş senin kız annesi iyi besliyosun minnoşunu aynen devam et böyle sağlıklı olsunlarda bzim aldığımız kilolar hiç bi şekilde veririz

teşekkürler canım ....sende yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bebişinin gelişimi iyi çıkar stres yapma sende bebişler hissediyo ve etkileniyorlar içini ferah tut allhın izniyle gelişimi güzel çıkar yüzün güler canım ....

canım geçmiş olsun.hafta sonu söylemiştin testin olduğunu.sanırım dikkat ediyordun zaten yemek şekline.inşallah insülin kullanmana gerek kalmaz.ama bak doktorunda demiş insülinin zararı yok diye.tek kötü yanı diyet yapmak.benimde 100 mg yapılmadan önceki 1 hafta diyet yapınca çok zorlanmıştım.sen dikkat edersen bebeğinede hiçbişey olmaz inşallah.

merve02; bende euthyrox 75 mg lik kullaniyorum aylik kontrolumde 1.1 di sonucum.bulundugumuz donemde 2 nin altinda olmasi gerekiyor degerinin.bence doktorun ilac dozu ayarlamasina gitmesi lazim.ihmal etme lutfen
Haklısın canım ihmal etmemem gerek bu hafta içinde muhakkak gideceğim inş 100 mg kullandığım halde 4'e yükselmiş
teşekkür ederim

Tokoyay canım ben dahiliyeye gidiyorum ama değiştirmem lazım sanırım
O zaman benimde endokronoloji doktoruna görünmem lazım dozu artırır
Çünkü normal değil 4 çok fazla peki beslenmeyle alakası yooktur değil mi bu tsh değerlerinin felan olabilir mi sence:26:

kızlar, ayaklarınızda şişlik başladımı benim fena yarın işe nasıl ayakkabı bulacağım bilmiyorum:))
benim tatlı ve tuzluyu fazla kaçırdığımda oluyor, bir de çok oturduğumda

son randevumda dr. verdi ama içemiorum. sütle de denedim içemiorum. kasılmalarımın çok olduğu günde dr. magnezyumu iç demişti ama içemiorum
haydaa sen bunu söyleyince canım suda eriyen C vitaminlerinden çekti..içsem mi ki

147 çok sınırda bence beslenmene dikkat edersen biraz sorun falan olmayacak sende.inşallah tiroitlerinde iyi çıkar.çok geçmiş olsun.(kendimi internette sorulara cevap veren doktorlar gibi hissettim birden)bişey bildiğim yokta benimde 141 çıkmıştı 100 mg yapıldı normal çıktı.ondan konuşuyorum:)

çok sağol canım dikkat ettim bir hafta fakat yinede 100 grlıkta yüksek çıktı bakalım 10 gün sıkı bir uygulama sonucunda ne olacak düşmezse artık insülin iğnesine başlarım yoksa bebek tombiş olurmuş doğduğunda şeker düşüklüğü olurmuş senin normal çıktı o zaman 100 grlıktan sonra

denizkizi57

teşekkürler canım hepimiz inşallah sağlıklı doğumlar gerçekleştirirz

Son düzenleme:
benim tatlı ve tuzluyu fazla kaçırdığımda oluyor, bir de çok oturduğumda

haydaa sen bunu söyleyince canım suda eriyen C vitaminlerinden çekti..içsem mi ki

eşimde benim içmediğim megnezyumları bayıla bayıla içti. ama ben içemiorum. o c vitamininide içemezdim

Normal doğum Tarihimiz 31 haziran gözüküyor amannn 31 mayıs yaniama riske atamam dedi hani 10 günde önceden alınıyormuş sezeryanda o yüzden 21 mayıs tabi değişmezse bebeğin gelişimine göre :)
Bakalım sneinki normal mi olacak sezeryan mı hayırlısı
Bende seni ve kuzuşunu görmeyi çok isteirm canım benim

Son düzenleme:
çok şirinler, beşik küçük galiba ama zaten ileriki zamanlarda kullanmayacakmışsınız. Sunny baby gayet güzel bir marka, modellerini iyi düşünerek tasarlıyorlar fiyat performansı da yüksek..Arabada herkesin ihtiyacı değişiyor benim anladığım, en güzel araba ihtiyacı en iyi karşılayan araba. Hafif mi, tek kişi katlayabiliyor mu,katlanınca bagajınıza sığıyor mu, amortisörlü mü, kumaşı yaşadığınız şehre uygun mu,tekerlekleri oturduğunuz bölgedeki yollara uygun mu...hayırlı olsun, güle güle kullan canım

allahım deme ya
42 haftada doğuranlar var inanmıyorum o zaman temmuz annesi oluveririm valla.ama ben hiç böyle düşünmemiştim.hep kız çocuk erken gelir diyorlardı bana.ben bir sezeryanı düşüneyim dermişim

bu kurabiyeler nasıl. bebek şekeri olarak biraz biberon almıştım. böle bişi de mevlütte dağıtabilirim belki. sizce??

aynen canım sözlerine katılıyorum..samsunun yolları çok yokuş..amörtisörlü ve hafif tek elle katlanabiliyor çift yönlü ve çok rahat bi araba benim için bunlar önemliydi..yüzlerce araba araştırdım inan fiyat olarakta özellik olarakta en çok içime sinen bu oldu..ama markayı daha önce duymadığım için tereddütte kalmıştım..eşimin arakadaşı çok memnun kalacaksnız diyor ama bakalım:)
sezenciğim çok güzel ikiside güle güle kullansın bebeğin
bebek arabasının fiyatı ne kadar acaba söyleyebilir misin?
çok sağol mervem
canım 350 tl fiyatı özelliklerine göre ve muadillerine göre fiyatı oldukça cazip..

Son düzenleme:
eşimde benim içmediğim megnezyumları bayıla bayıla içti. ama ben içemiorum. o c vitamininide içemezdim
:44 zaman magnezyum içeren besinleri daha fazla tüket (fındık,ceviz,badem,antep fıstığı,marul,süt ürünleri...) şimdi içiyorum ayıptır söylemesi, C vitamini-magnezyum,bi de buz koydum içine missssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…