Canım ya benimki neden yükseliyor habire anlamıyorum çok düzenli kullanıyorum ilacımı 100 mg'lik benimki
0.3 çok iyi maşallah benimki 4
Ben dahiliyeye gidiyordum bunun için E ile başlayan bir dal vardı ya hatırlayamadım sen ona mı gidiyorsun:26:
Evet cnm bende Emseyde yapıcam doğumumu inşallahValla büyümüştü minnoşum gene uzanmış yatıyordu ohh keyfi keyf valla
Hayır beni gaza getiremeyeceksinnnnyemeyeceğim işte bananeee
şaka şaka canım aman yaa ihçte kısamam kendimi sanki obezim 100 kgyi geçmişimde
hepi topu 74 kg olmuşum:26:
Evet canım EMseye gittim emseyde olacak inşallah doğumum rabbim kısmet ederse
Gel gellll beklerim tabi ayy inşallah bak heyecanlandım şimdiiii
sen doğumu orda düşünmüyor musun?
bide benim kızımda büyümüşmüdür diye soruyordun geçenlerde senin kızın büyümüşte tosuncuk olmuş maşallah.eşimin yanında diyorum benim kızım bu kadar yemek yememe tosuncuk çıkacak diye.kızıyor bana.benim kızım narin olacak erkekmi o tosun diye seviyorsun diye:)20 mayıs ne güzel allahım sizin bebişlerinizin kırkı çıkacak nerdeyse benim bebişim anca doğacak
Canım ya çok geçmiş olsun bu sorunu yaşayan arkadaşlar var sana yardımcı olacaklardır hemen dur öyle moralini bozmaa
Sorma Asesim büyümüş minik kızım yüz üstü yatıyordu valla
Bende söylüyorum uslu ol kızım emi yaramazlık yapıp erken gelmeye kalkışma diye
canım bende sana onu soracaktım peki su gelse nasıl anlaşılır ben en çok ondan korkuyorum
Topiğin ilk bebeği senin bebek mi olacak acaba hadi bakalım
Dirimci, geçmiş olsun canım..gördün başka arkadaşlar da seninle aynı şeyleri yaşayan, yaparsın diyetini bebiş de sağlıkla doğar inşallah
Kızlar yarın doktor randevumuz var, inşallah oğlum gelişmiştir yine geride çıkmaz..bu arada dikkat ediyorum da bu doktor randevuları da benim ruh halimi çok etkiliyor, bebek iyi çıkarsa yarına depresyon mepresyon kalmaz bence
slm güzel anneler bütün gün hastanedeydik ordan oraya 50 grlık şeker yüklememiz 174 çıkınca dr 100 grlik istedi ve sonuç bütün değerler yüksek çıktı gebelik şekeri varmış moralim çok bozuldu kendimi tutamayıp ağladım diyetisyene ve endokrolojiye yönlendirildim dr bütün herşeyimize baktı insilin yazıcam dedi ben 20 gün diyet yapıyım öle yazalım dedim ve şeker ölçüm cihazı yazdı şimdi 10 gün evde diyet uygulayıp kendim şekerimi ölçeceğim eğer düşerse şekerim böyle devam düşmezse insüline başlayacaz bebeğe herhangi bir zararı yokmuş ama kilolu doğması söz konusuymuş ve birde şeker hastası olma ihtimali varmış allah korusun kuzucukları benim gibi olan varmı morale ihtiyacım var
Haklısın canım ihmal etmemem gerek bu hafta içinde muhakkak gideceğim inş 100 mg kullandığım halde 4'e yükselmişmerve02; bende euthyrox 75 mg lik kullaniyorum aylik kontrolumde 1.1 di sonucum.bulundugumuz donemde 2 nin altinda olmasi gerekiyor degerinin.bence doktorun ilac dozu ayarlamasina gitmesi lazim.ihmal etme lutfen
Canım benim hamilelik öncesinde de bakılmıştı bir sorun yoktu. Sonra hamileliğimin 7. haftasında 3 lere çıktı değer. 4 olunca ilaca başladık. 25 mg düşürmedi. 50 mg az düşürdü derken 75 mg tam kararında geldi.
Ben endokrin uzmanına gidiyorum senin gittiğin bölümde endokrinolojidir.
Dozu arttırmanız lazım sanırım.
benim tatlı ve tuzluyu fazla kaçırdığımda oluyor, bir de çok oturduğumdakızlar, ayaklarınızda şişlik başladımı benim fena yarın işe nasıl ayakkabı bulacağım bilmiyorum:))
haydaa sen bunu söyleyince canım suda eriyen C vitaminlerinden çekti..içsem mi kison randevumda dr. verdi ama içemiorum. sütle de denedim içemiorum. kasılmalarımın çok olduğu günde dr. magnezyumu iç demişti ama içemiorum
Bilmiyorum canım neden 100 lüğü yaptırmıyor ısrarla. Endokrinoloji uzmanımda istemedi 100 lüğü.
Sonuçlarım az önce geldi.
Açlık:76
Tokluk: 147 yine.
Fruktozamin: 175 çıktı. Normal değerler: 205-285 arasıymış.
Ben sabah demiştim değil mi şekerimin kafası güzel diye.Fruktozamin dedikleri son 3 haftanın şeker ortalaması. Ve benim normalden düşük. Yarabbbiiiiiiiii.
Kadın doğumcumla görüştüm, yediklerine dikkat etmeye devam et. Gerekli başka bir şey yok. Açlık şekerin düşük çıkıyor aç kalma mümkünse dedi. Bizim sabahları bir haller oluyor şekerlerimize demek ki. Uzun süre aç kalıp yemekle alakalı olabilir mi bu durum ki. :44:
Endokrin uzmanına da gönderdim sonuçlarımı bakalım o ne diyecek. :44:
canım geçmiş olsun.hafta sonu söylemiştin testin olduğunu.sanırım dikkat ediyordun zaten yemek şekline.inşallah insülin kullanmana gerek kalmaz.ama bak doktorunda demiş insülinin zararı yok diye.tek kötü yanı diyet yapmak.benimde 100 mg yapılmadan önceki 1 hafta diyet yapınca çok zorlanmıştım.sen dikkat edersen bebeğinede hiçbişey olmaz inşallah.
benim tatlı ve tuzluyu fazla kaçırdığımda oluyor, bir de çok oturduğumda
haydaa sen bunu söyleyince canım suda eriyen C vitaminlerinden çekti..içsem mi ki
Evet cnm bende Emseyde yapıcam doğumumu inşallahama sen 21 mayısta erkencikten yapıcan doğumu benim doğum tarihim taaaaaaaaaa 21 haziranda tabi bir aksilik olmazda son güne kadar durursa kızım Ama senin doğumuna gelmeyi seni ve kızçeni görebilmeyi çok isterim
Kızlar isim için fikir veren arkadaşlara çok teşekkürederim yardımcı oldunuz saolun daha 2buçuk ayım var son güne kadar düşünücem artıkASLINDA HEPİNİZDEN ALINTI YAPARAK CEVAPLAR YAZMIŞTIM AMA LAPTOPUN KABLOSU ÇIKINCA HEPSİ GİTTİ sinir oldum ve üşendim bidaha alıntı yapmaya
Dirimci cnm geçmiş olsun üzme kendini biraz dikkat edersin yediklerine belki düşer şekerin insülüne falan gerek kalmaz üzme kendini çünkü stres sıkıntıda şekeri fırlatıyo
çok şirinlerKızlar sizce bebek arabası ve beşik nasıl?henüz eve gelmedi:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...ri-bebislerinin-cicileri-51.html#post29557678
Kızlar sizce bebek arabası ve beşik nasıl?henüz eve gelmedi:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...ri-bebislerinin-cicileri-51.html#post29557678
Sorma annesi kurban olsun büyümüş ben şok oldum zaten bak daha aklımdan atamıyorum
Sarhoş gibiyim hala
Helede normal doğum yaptığını düşünsene günü geçenler bile oluyor normal doğumda ne günü hafta hatta
Sen baya geç kalacaksın canım
aynen canım sözlerine katılıyorum..samsunun yolları çok yokuş..amörtisörlü ve hafif tek elle katlanabiliyor çift yönlü ve çok rahat bi araba benim için bunlar önemliydi..yüzlerce araba araştırdım inan fiyat olarakta özellik olarakta en çok içime sinen bu oldu..ama markayı daha önce duymadığım için tereddütte kalmıştım..eşimin arakadaşı çok memnun kalacaksnız diyor ama bakalım:)çok şirinler, beşik küçük galiba ama zaten ileriki zamanlarda kullanmayacakmışsınız. Sunny baby gayet güzel bir marka, modellerini iyi düşünerek tasarlıyorlar fiyat performansı da yüksek..Arabada herkesin ihtiyacı değişiyor benim anladığım, en güzel araba ihtiyacı en iyi karşılayan araba. Hafif mi, tek kişi katlayabiliyor mu,katlanınca bagajınıza sığıyor mu, amortisörlü mü, kumaşı yaşadığınız şehre uygun mu,tekerlekleri oturduğunuz bölgedeki yollara uygun mu...hayırlı olsun, güle güle kullan canım
çok sağol mervemsezenciğim çok güzel ikiside güle güle kullansın bebeğin
bebek arabasının fiyatı ne kadar acaba söyleyebilir misin?
:44eşimde benim içmediğim megnezyumları bayıla bayıla içti. ama ben içemiorum. o c vitamininide içemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?