çok sağol canım dikkat ettim bir hafta fakat yinede 100 grlıkta yüksek çıktı bakalım 10 gün sıkı bir uygulama sonucunda ne olacak düşmezse artık insülin iğnesine başlarım yoksa bebek tombiş olurmuş doğduğunda şeker düşüklüğü olurmuş senin normal çıktı o zaman 100 grlıktan sonra
denizkizi57
teşekkürler canım hepimiz inşallah sağlıklı doğumlar gerçekleştirirz
evet ben 1 hafta baya dikkat ettim yediklerime 100 mgda 4 kan değeride normal çıktı.doktorum sadece yedikleri,ne dikkat et kilo almamaya çalış dedi.bence sende şu 10 gün yeterince dikkat edersen insüline gerek kalmaz inşallah diye düşünüyorum.bebeğinin şimdiki kilosu nasılmış hafta olarak çok mu ilerde?
evet ben 1 hafta baya dikkat ettim yediklerime 100 mgda 4 kan değeride normal çıktı.doktorum sadece yedikleri,ne dikkat et kilo almamaya çalış dedi.bence sende şu 10 gün yeterince dikkat edersen insüline gerek kalmaz inşallah diye düşünüyorum.bebeğinin şimdiki kilosu nasılmış hafta olarak çok mu ilerde?
aynen canım sözlerine katılıyorum..samsunun yolları çok yokuş..amörtisörlü ve hafif tek elle katlanabiliyor çift yönlü ve çok rahat bi araba benim için bunlar önemliydi..yüzlerce araba araştırdım inan fiyat olarakta özellik olarakta en çok içime sinen bu oldu..ama markayı daha önce duymadığım için tereddütte kalmıştım..eşimin arakadaşı çok memnun kalacaksnız diyor ama bakalım:)
çok sağol mervem
canım 350 tl fiyatı özelliklerine göre ve muadillerine göre fiyatı oldukça cazip..
geçen çarşamba kontrolüm vardı 26. haftada 877 gr dı doktoruma sorduğumda normal dedi önde filan demedi bende anlamadım şimdilik sanırım kilosu normal ama son aylarda artıyo galiba bende tam bilmiyorum
offf ayni problem bendede var sekerim yuksek cikti 160 dediler. simdi hergun test yapicam 2 hafta sonra o testlerin sonucuna gore belli olacak. ben gecen 4 haftada yarim kilo aldim cok tatli falanda yemem istahimda cok az normalden bile az yiyorum ama belki yasimdan dolayidir.((
Canım fiyatı uygunmuş seninde içine sinmiş bence alda üstünden bi yük kalksın
Ben hala karar veremedim
Bu saate yapabileceğim tek şey makaronni uff canımda çekti en iyisi gideyimde yapayım
Bu saate yapabileceğim tek şey makaronni uff canımda çekti en iyisi gideyimde yapayım
kızlar burnum her daim tıkalı.dünden beride nefes alamıyorum sanki.aldığım havanın yarısı boşa gidiyor böyle.akciğerlerimin kapasitesi yarı yarıya azalmış durumda.sizdede var mı böyle bir sorun?
birde geceleri uyuyamıyorum sağa dönüyorum karnım ağrıyor sola dönüyorum belim ağrıyor.deli gibi kabuslar.sabaha kadar kendini tekrar eden rüyalar.kafayı yiycem.daha 27. haftadayım nasıl geçecek bunca zaman
bazı arkadaşlar hamileliğin tadını çıkarın sonra bu günleri özlüycez diyor ya çok üzülüyorum ben.hamileliğin tadını falan çıkarabildiğim yok hep sorun hep sorun.sanırım hiç özlemiycem ben bu günleri.
Evet bende merak ediyorum cocuk olunca dunyanin en guzel duygusu ama hamileligi ozlicez digeri daha zor diyorlar.Tamam her daim efor sarfetmeye hazir 3 ay uyku sorunu cok cekicez ama nasil birseyki boyle korkutuyorlar bizi.Endise mi, heyecan mi, korku mu ne hissedicegimi sasirdim
Kızlar hem diyet yapıyorum hem günde 4 kez insülin vuruyorum toplam 36 ünite bebeklerimiz için herşey yapacak bişey yok az daha sabır insülin korkulacak bişey değil şekeri dengelemek için veriyolar neticede can sıkmayın ben alıştım
Canım ya benimki neden yükseliyor habire anlamıyorum çok düzenli kullanıyorum ilacımı 100 mg'lik benimki
0.3 çok iyi maşallah benimki 4
Ben dahiliyeye gidiyordum bunun için E ile başlayan bir dal vardı ya hatırlayamadım sen ona mı gidiyorsun:26:
Kızlar sizce bebek arabası ve beşik nasıl?henüz eve gelmedi:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...ri-bebislerinin-cicileri-51.html#post29557678
Tokoyay canım ben dahiliyeye gidiyorum ama değiştirmem lazım sanırım
O zaman benimde endokronoloji doktoruna görünmem lazım dozu artırır
Çünkü normal değil 4 çok fazla peki beslenmeyle alakası yooktur değil mi bu tsh değerlerinin felan olabilir mi sence:26:
147 çok sınırda bence beslenmene dikkat edersen biraz sorun falan olmayacak sende.inşallah tiroitlerinde iyi çıkar.çok geçmiş olsun.(kendimi internette sorulara cevap veren doktorlar gibi hissettim birden)bişey bildiğim yokta benimde 141 çıkmıştı 100 mg yapıldı normal çıktı.ondan konuşuyorum:)
Ne macoroni yapiliyor musun off :) bende doktor bana sekerlileri yasakladiktan sonrabutun tatli,pasta,seker,biskuvi ne varsa daha cok istemeye basladim.Bilmediginizi dusunerek mersinin kerebic diye bir tatlisi var onu nasil canim istedi tam mersinden getirtmek icin siparis veriyordum ki kuzenim napiyorsun dedi, yasagi unutmusum nasil gozum donduyse artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?