2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet ben 1 hafta baya dikkat ettim yediklerime 100 mgda 4 kan değeride normal çıktı.doktorum sadece yedikleri,ne dikkat et kilo almamaya çalış dedi.bence sende şu 10 gün yeterince dikkat edersen insüline gerek kalmaz inşallah diye düşünüyorum.bebeğinin şimdiki kilosu nasılmış hafta olarak çok mu ilerde?

geçen çarşamba kontrolüm vardı 26. haftada 877 gr dı doktoruma sorduğumda normal dedi önde filan demedi bende anlamadım şimdilik sanırım kilosu normal ama son aylarda artıyo galiba bende tam bilmiyorum

Butunduamvesenam

offf ayni problem bendede var sekerim yuksek cikti 160 dediler. simdi hergun test yapicam 2 hafta sonra o testlerin sonucuna gore belli olacak. ben gecen 4 haftada yarim kilo aldim cok tatli falanda yemem istahimda cok az normalden bile az yiyorum ama belki yasimdan dolayidir.((

geçmiş olsun canım bugün bendede çıktı 100 grlıkmı 160 çıktı 5o likmi bu aynen bende her gün yürüyüş yapıyordum dediğin gibi bende hamurlu tatlı vs hiç yemem tatlı olarak sadece sıcak havalarda yenen soğuk yiyecekten yiyordum sütlü diye (adını güya söylemedim ) benimde yaş 29 etkisi varmıdır bilmiyorum ama benim annede var şeker ırsi biliyosun şeker seninde böyle bir durum varsa ailede olabiliyor demekki

Son düzenleme:

offf ayni problem bendede var sekerim yuksek cikti 160 dediler. simdi hergun test yapicam 2 hafta sonra o testlerin sonucuna gore belli olacak. ben gecen 4 haftada yarim kilo aldim cok tatli falanda yemem istahimda cok az normalden bile az yiyorum ama belki yasimdan dolayidir.((

Canım fiyatı uygunmuş seninde içine sinmiş bence alda üstünden bi yük kalksın
Ben hala karar veremedim

Bu saate yapabileceğim tek şey makaronni uff canımda çekti en iyisi gideyimde yapayım

geçen çarşamba kontrolüm vardı 26. haftada 877 gr dı doktoruma sorduğumda normal dedi önde filan demedi bende anlamadım şimdilik sanırım kilosu normal ama son aylarda artıyo galiba bende tam bilmiyorum

benimde en sonki kontrolümde 24+5 dim ve bebeğim 817 gr dı.2 hafta önde gidiyor dedi doktor.şeker çıkmayınca bebeğinin kilolu doğmasını istemiyorsan yediklerine dikkat et dedi.bence senin gayet normal bebeğinin kilosu.inşallah önümüzdeki aylardada normal seyrinde gider.

bende 30 yaşındayım yaşla alakası yok bence.ilk etapta ailede şeker hastalığı öyküsü varsa hamilelikte şeker çıkma olasılığı yüksek oluyormuş.bazende hiçbir sebep yokken olabiliyor.biz elimizden geldiği kadar beslenmeye dikkat edicez işte.

Canım fiyatı uygunmuş seninde içine sinmiş bence alda üstünden bi yük kalksın
Ben hala karar veremedim

Bu saate yapabileceğim tek şey makaronni uff canımda çekti en iyisi gideyimde yapayım

öyle canım artık bıktım araştırma yapmaktan alayım gitsin diyorum..içimede de hazır sinmişken:)
az önce yedim bende..yap ye bakalım..löp löp et olsun bebişimizede yarasın

kızlar burnum her daim tıkalı.dünden beride nefes alamıyorum sanki.aldığım havanın yarısı boşa gidiyor böyle.akciğerlerimin kapasitesi yarı yarıya azalmış durumda.sizdede var mı böyle bir sorun?
birde geceleri uyuyamıyorum sağa dönüyorum karnım ağrıyor sola dönüyorum belim ağrıyor.deli gibi kabuslar.sabaha kadar kendini tekrar eden rüyalar.kafayı yiycem.daha 27. haftadayım nasıl geçecek bunca zaman
bazı arkadaşlar hamileliğin tadını çıkarın sonra bu günleri özlüycez diyor ya çok üzülüyorum ben.hamileliğin tadını falan çıkarabildiğim yok hep sorun hep sorun.sanırım hiç özlemiycem ben bu günleri.

Ne macoroni yapiliyor musun off :) bende doktor bana sekerlileri yasakladiktan sonrabutun tatli,pasta,seker,biskuvi ne varsa daha cok istemeye basladim.Bilmediginizi dusunerek mersinin kerebic diye bir tatlisi var onu nasil canim istedi tam mersinden getirtmek icin siparis veriyordum ki kuzenim napiyorsun dedi, yasagi unutmusum nasil gozum donduyse artik.

Kızlar hem diyet yapıyorum hem günde 4 kez insülin vuruyorum toplam 36 ünite bebeklerimiz için herşey yapacak bişey yok az daha sabır insülin korkulacak bişey değil şekeri dengelemek için veriyolar neticede can sıkmayın ben alıştım

Evet bende merak ediyorum cocuk olunca dunyanin en guzel duygusu ama hamileligi ozlicez digeri daha zor diyorlar.Tamam her daim efor sarfetmeye hazir 3 ay uyku sorunu cok cekicez ama nasil birseyki boyle korkutuyorlar bizi.Endise mi, heyecan mi, korku mu ne hissedicegimi sasirdim

aman öyle konuşup ikinciyi üçüncüyü yapıyorlar sonra.elbette çok zordur ama sevgisiyle bence zorlukların üstesinden gelmemizi sağlar diye düşünüyorum.hem şimdi ben eziyetler içinde sabahı sabah ederken eşim fosur fosur uyuyor valla.en azından doğunca sorumluluğumuz paylaşılacak az çok.anneanne babaanne derken büyür giderler işte.

Benim babam tip 1 seker hastasiydi cok fazla bilgim var seker hakkinda ama kendi olayimi cozemiyorum.
Benim 50 gr seker yuklememde aclik 70 civari, yukleme sonrasi 92 cikti gayet guzel.
Bebek haftasindan ileri gidince doktorum suphelendi ve bana olcu cihazlarindan aldirdi.Kahvaltidan 1 saat sonra baktigimda 120 civarinda cikti ama bir defa denemek ici kahvalti arkasi n tek bir gofret ve saglam cikolatali dondurma yedim sonuc 140 simdi benim durum nedir yani 140 cikmasi normal mi degil mi bilmiyorum bir kac olcum daha yapip doktora oyle sorayim diyorum.

kızlar iyi akşamlar şeker ölçümü yaptırmayan var mı zorunlu mu.şimdiye kadar bisürü test yaptırdım hiç bişi çıkmadı okadar yaptırdığımla kaldım doktorlar bazen gereksiz isteyebiliyor testleri bu da öylemidir.yaptırmayı düşünmüyorum.bide sağlık ocağı haftaya sabah aç karnına gelmemi söylemişti acaba aynı işlemi onlar da yapıyormu tecrübeli annelerden bilgi alabilir miyim.

Endokrine gidiyorum ben ama en son 8 di şimdi sıfıra yaklaşmış hamilelikten önce de kullanıyodum ama bu kadar düzensiz değildi bi çıkıp bi yükseliyo normal olmadı hiç takmıyorum artık ben bebek sağlıklı olcak diye düşünüyorum sana yazana kadar aklıma bile getirmemiştim strese sokmayalım bebişleri biz elimizden geleni yapıyoz gerisi takdiri ilahi

Beslenmeyle alakası yok diye biliyorum canım. Ama ysmc dereotu iyi geliyor demişti. Salataalrına kat muhakkak.

İlk yapılan yüklemem 173 çıkmıştı canım. Sonra dikkat ettim. 147 ye düştü. 15 gün daha dikkat ettim yine 147.
Ama içim rahat çünkü gün içinde yapılan diğer ölçümlerim çok iyi. Bu akşam yemekten 1 saat sonra 105 çıktı ki, dayanamadım hamurlu bir şeyler yedim.

Hayır canım yanlış düşündün Ailem Mersinde ve gayette iyi bilirim
Allahhhh ne yapcaz şimdi canım çekti benim:)
Şaka şaka Annem pazar günü geliyor ona sipariş edeceğim inş
Eğer istiyorsan sanada gönderirim bunu tüm samimiyetimle söylüyorum gerçekten bak inan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…