2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Teşekkür ederim canım tavsiyen için

allah allah senin besik nasilki merak ettiim 7 aylik bebek nasil dusebilir. besikte alt kademeye indirme yerleri yokmu normalda 3 kademeden olusur en ust kademe bebek hareketlenmeye baslayincaya kadar kendisini kaldirincaya kadar orta kademeyi secmekte sana kalmis ben direk alt kademeye aldim ikisinide hic oyle bir sorunlada yasamadim yataklarina birakip rahat raht isimide yapiyordum. cnm sen bence o besigi degis is isten gecmeden cok kucuk galiba alti aylik bebekler icin olanlardan:))
merak etme annelige cok cabuk alisacaksin öyle her defasinda oturpta aglamazsin cocuk duse kalka buyurmus unutma asla bunu :)))
Talıaa canım benim geçmişe mi takıldın gene

geldim cnm gecmise takilmadim okumustum ama yazamamamistim isim vardi o siradada pc kapanmis. naptin sen nasilsin kizcen nasil hee buarada sana gaz olsun diye dememistim gunduzkini hic aklimada gelmedi valla bebeginin iyi olmasina cok sevindim baska hic birsey dusunmedim o sira

Biliyorum Talıa olurmu öyle şey ben aramızdaki samimiyetimize güvenerek latife yaptım
Siz ne yaptınız canım geldimi eksik malzemeler

Biliyorum Talıa olurmu öyle şey ben aramızdaki samimiyetimize güvenerek latife yaptım
Siz ne yaptınız canım geldimi eksik malzemeler

biliyorum canim latife ettigini iste bende soylemeden duramadim senin kizmadigin farkindayim cnmm
yok cnm nerdeee gelmedi daha sinir sey bizde bugun birza temizlik yaptik sonra bos bos takildik aksama kadar

biliyorum canim latife ettigini iste bende soylemeden duramadim senin kizmadigin farkindayim cnmm
yok cnm nerdeee gelmedi daha sinir sey bizde bugun birza temizlik yaptik sonra bos bos takildik aksama kadar

Tamam canım
Nereleri temizlediniz eşinle mi beraber yaptınız temizliği?
Benimde annem gelecek pazar günü inşallah
Bahar temizliğimi yapacak bide bebeğin eşyalarını yıkayıp yerleştirecek inşallah

Tamam canım
Nereleri temizlediniz eşinle mi beraber yaptınız temizliği?
Benimde annem gelecek pazar günü inşallah
Bahar temizliğimi yapacak bide bebeğin eşyalarını yıkayıp yerleştirecek inşallah

evet cnm esimle birlikte yaptik ama öyle bahar temizligi fln degil gunluk yapilmasi gereken islr
ben toz aldim geri kalanini esime biraktim:26::26: sonrada off cok yoruldum diye naz yaptim birde
bahar temizligi bende yapmam lazim ama havalar cok soguk buz gibi biraz daha beklemek zorundayim bunun icin insalah nisanda isinir biraz

Burada havalar çok güzel canım orası soğuk değil mi haberlerdede gösteriyorlardı 2 hafta önce kar bastı her yeri diye Avrupada
Ohh ohh en basit işi sen kapmışsın
Eşin güzel yapıyormu bari daha doğrusu temiz yapıyor mu

evet ya nasil kar yagdi buraya hic sorma gecen haftada yagdi yine ama cok fazla degil, yine yagcak diyorlar insallah yagmaz ya biktim bu yil kar yagmasindan

evet cnm en basit isi ben kaptim napim cok zorlanmaya basladim artik yapr yapar isine geldimi tertemiz yapar ee kim alistirdi
napsin baska care kalmiyor burda temizlikcide tutulmuyorki öyle tutsun temizlesin evi birde avrupa adi temizlikci getirsem eve butun mahalledekiler dedikodumu yapmaya baslar kendi evini kendisi temizleyemiyormus diye cok giciklar varya sinir oluyorum öylerine hic anlasiy yok burdakilerdede

Kız bırak yağsın etrafın mikrobu kırılır valla fenamı
Maşallah eşine iyi alıştırmışsın
ama siz türk mahallesinde mi oturuyorsunuz nerden bilecekler kadın tutsan
Dedikodu dediğine göre türk mahallesi demekki

Talıaa canm ben çıkıyorum çok uykum geldi Dayanamayacağım artık
Bugün erken kalktım ya bide doktor hastane vs çok yoruldum anlayacağın
Eşimde yok gene nöbetçi yalnızım of yatağa tek başına gidip yatmak ne kötü

yok kiz yeter yagmasin artik simdiye kadar yagmadigi butun karlar bu yil yagdi mikropun m si kalmadi
eee alistirmak zorunda kalmistim ben calisirken o evde kaliyordu mecbur birisi evin isini yapmasi gerekiyordu

tmm turk mahallesi denmez cnm almanda cok var ama geneli turk olunca dedikoduda cok oluyor. birinin yaptigi aninda duyuluyor

tmm canim iyi geceler allah rahatlik versin, ay haklisin yalniz yataga girmek gercekten cok kötu esimm gece ise gitmesin diye dua ediyorum ben:26:grs cnm yarin öpüyoruz bebisinle seni hoscakalll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…