masallah senin bebiste kocaman olmus allah nazardan saklasin:)) fotosunda yuzunu tmm secemedim malesef ben ama kolu yuzunde sanirim benim kiz gibi
rica ederim cnmm anlatabildigim icin sevindim . babasina deseydinya o zaten butun gun suyun icinde su ictigi icin hickiriyor
bence sana bunu diyen abartmis cnmm besiginde yatmayipta nerde yatirmis acaba cok merak ettimssling ne biliyorum ama kanguru bencede cok gereksiz birsey tabi kullanda cok var bunu :)) üstelik kiyafetlerinide cok abartigini sanmiyorum bebisler surekli kirletiyorlar ustunu kakasi kusmasi eksik olmuyor gunde 5 - 6 kez ust degistirilebilyor o yuzden kiyafet cok gerekli olabiliyor ama tabi cocuga görede degisebiliyor bu batirmiyorsa fazla gerekmiyordur :))) yinede cok abartma kiyafet konsuunu:))
sizin tarzan derkensenin oglusundu dimi bunu yapan birde nasil hissetigini anlatsan cok merak ediyorum hala :26::26:
oyhhh maşallah cnm yaacnm bnmde böbreğimde sağdakinde genişleme vardı ama öyle çok kafana takma tabi benim başka gittiğim doktor tel öyle kolay bişey değil çok sıkıntı vermedikçe takmıyoruz dedi içim rahatladı çok ağlamıştım ben böbreğimde sorun olucak die bazen kusturuoda idrar biriktiği atamadığımız için ama doğumdan 4 hafta snra eski haline dönüomuş bi doktora daha git bnm kendi doktorum içimi karartmıştı
Günaydın kızlar..Bugün itibariyle 29. haftamıza girmiş bulunuyoruz
hkn2013 zor bir durum ama birde şu yönden bak yinede güzel bir isim Ceren..Düşünsene sevmediğin kayınvaliden olsaydıda onun ismi için tuttursaydı
öncelikle tebrik ederim 29 haftanız iyi geçer inşallahh... ya sorma etraftan gaz verenler var ama allahtan onu tutturmadı ayyyy...doğrusun galiba ama cerenin yanına isim bulmam lazım sizce ceren bilge nasıl ben bilge istiyorumda...
Benim babam tip 1 seker hastasiydi cok fazla bilgim var seker hakkinda ama kendi olayimi cozemiyorum.
Benim 50 gr seker yuklememde aclik 70 civari, yukleme sonrasi 92 cikti gayet guzel.
Bebek haftasindan ileri gidince doktorum suphelendi ve bana olcu cihazlarindan aldirdi.Kahvaltidan 1 saat sonra baktigimda 120 civarinda cikti ama bir defa denemek ici kahvalti arkasi n tek bir gofret ve saglam cikolatali dondurma yedim sonuc 140 simdi benim durum nedir yani 140 cikmasi normal mi degil mi bilmiyorum bir kac olcum daha yapip doktora oyle sorayim diyorum.
Ceren Bilge güzel bence yanyana uyumlular
beni kandırdı oğlumun ismini ben koyucam ikincisinide sen koy dedi yine kendi koymaya çalışıyoooo çok gıcık oluyorum..... saol canım sabah sabah nerden aklına geldi diye düşünüyosundur eminim rüyamda gördüm sinirlerim bozuldu....
gunaydın kızlar
cok kotu bır aksam gecırdım
eve gıttım bı baktım elektrıkler yok
otomtk odeme talımatı da var
bı suru esımle kavga ettım
neden takıp etmıosn sen ne ıse yarıosn evın erkegı bolemı olur
ustunede otrdum saatlerce agladım
Otomotik ödeme talimatımız varken ödenmemişti bizimde birkeresinde faturalar.Çok sinirlenmiştim ama bankaya..Eşine niye kızıyosun kız
gunaydın kızlar
cok kotu bır aksam gecırdım
eve gıttım bı baktım elektrıkler yok
otomtk odeme talımatı da var
bı suru esımle kavga ettım
neden takıp etmıosn sen ne ıse yarıosn evın erkegı bolemı olur
ustunede otrdum saatlerce agladım
Al benden de okadar güya kız olursa ben erkek olursa o koyacaktı, sonra dediki ama benim beğenmediğim bi isim olmasın!beni kandırdı oğlumun ismini ben koyucam ikincisinide sen koy dedi yine kendi koymaya çalışıyoooo çok gıcık oluyorum..... saol canım sabah sabah nerden aklına geldi diye düşünüyosundur eminim rüyamda gördüm sinirlerim bozuldu....
Ah bu erkekler uyanık sanıyorlar kendilerini...Şimdilerde konularımız hep bunlar canım.Rüyana girmeside normal..
Kızlar ben yine uyuşukluk yaptım bugün kalkamadım ama şimdi kahvaltımı bitirdimişe gitcem ışın hızıyla önce size bi günaydın diyim dedim
Hully olur öyle arada yanlışlık takma kafana, yaksaydınız mumları koca göbişinle romantik bi akşam geçirseydinizBankanın hatası hem eşine kızma....
Al benden de okadar güya kız olursa ben erkek olursa o koyacaktı, sonra dediki ama benim beğenmediğim bi isim olmasın!iyi tamam dedim, bir gece önce benim beğendiğim isimlerden İlkimi beğendiğini söyledi:44:annemin beğendiği Tuana yı hiç beğenmediğini söyledi sonra düngece Buse , Buse diye karnımı sevmeye başladı yani görüyosunuzya kurnaz kocacım kendini bu işe adadı alttan alttan kafama giriyo ama yemezleeeeeeeeeeeerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?