2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet elini yüzüne dayamışşş senin kızın fotolarını koysanda bizde görsek canım yaa..

canım benm ilk gebeliğimdede aynı şey olmuştu ve 34 haftalık doğum yapmıştım benmkinde genişleme sürekli artıyor inşallah bu sefer artmaz diye dua ediyorum doktor sancıların artarsa serum veririz dedi bakalım... saol...

günaydın arkadaşlar geçmişi az buçuk karıştırdıktan sonra bebişlerine yeni şeyler alanlara güle güle kullansınlar diyorum paylaştığınız şekerlere bittiğimi söylemek istiyorum iyi dilekleriniz teşekkkürler diliyorum ve gece makarna yapıp yiyen arkadaşlarıma lütfen yemeyin diyorum rahatsızlıklarından muzderip biraz sorunlu hamilelik geçiren arkadaşlarıma(benim gibi) geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

bu nasıl bir konuşma oldu yaa... valla alıntı yapınca geçmişi kaçırıyorum napıyım ...

kızlar bana yardım edin kocamın isim konusundaki inadını kıramıyorum ceren diye tutturdu şaka gibi kızımın ismini ceren koyacak resmen yaa oğlumuda örgütledi ağlayıp duruyo ceren olucak diyeee bende istemiyorum ama ..... napıyım ben şimdi yaaaa...

Günaydın kızlar..Bugün itibariyle 29. haftamıza girmiş bulunuyoruz

hkn2013 zor bir durum ama birde şu yönden bak yinede güzel bir isim Ceren..Düşünsene sevmediğin kayınvaliden olsaydıda onun ismi için tuttursaydı

öncelikle tebrik ederim 29 haftanız iyi geçer inşallahh... ya sorma etraftan gaz verenler var ama allahtan onu tutturmadı ayyyy...doğrusun galiba ama cerenin yanına isim bulmam lazım sizce ceren bilge nasıl ben bilge istiyorumda...

Ceren Bilge güzel bence yanyana uyumlular

Bence ölçümlerin çok normal bana açlık sınırı 90 1. Saat ölçümü 130 dendi endokrin için Prof a bile gittim bence değerin süper

gunaydın kızlar
cok kotu bır aksam gecırdım
eve gıttım bı baktım elektrıkler yok
otomtk odeme talımatı da var
bı suru esımle kavga ettım
neden takıp etmıosn sen ne ıse yarıosn evın erkegı bolemı olur
ustunede otrdum saatlerce agladım

Ceren Bilge güzel bence yanyana uyumlular

beni kandırdı oğlumun ismini ben koyucam ikincisinide sen koy dedi yine kendi koymaya çalışıyoooo çok gıcık oluyorum..... saol canım sabah sabah nerden aklına geldi diye düşünüyosundur eminim rüyamda gördüm sinirlerim bozuldu....

Ah bu erkekler uyanık sanıyorlar kendilerini...Şimdilerde konularımız hep bunlar canım.Rüyana girmeside normal..

Otomotik ödeme talimatımız varken ödenmemişti bizimde birkeresinde faturalar.Çok sinirlenmiştim ama bankaya..Eşine niye kızıyosun kız

Otomotik ödeme talimatımız varken ödenmemişti bizimde birkeresinde faturalar.Çok sinirlenmiştim ama bankaya..Eşine niye kızıyosun kız

ne bılım
onun sorumlulugunda ya o ısler
nasıl takıp etmezsın dıe ona bagrdım
agladım delı gıbı
bende bılmıorm

olur böle şeyler arasıra takma kafana rahatlamışsındır ağlayınca hamilelikte saolsun sürekli mız mız yapıyo zaten bizi seni anlıyorum çünkü benimde dün çok kötü geçti rahat ol boşver açılır bugün bebeğine yazık stres yapma..

Kızlar ben yine uyuşukluk yaptım bugün kalkamadım ama şimdi kahvaltımı bitirdimişe gitcem ışın hızıyla önce size bi günaydın diyim dedim
Hully olur öyle arada yanlışlık takma kafana, yaksaydınız mumları koca göbişinle romantik bi akşam geçirseydiniz Bankanın hatası hem eşine kızma....

Al benden de okadar güya kız olursa ben erkek olursa o koyacaktı, sonra dediki ama benim beğenmediğim bi isim olmasın! iyi tamam dedim, bir gece önce benim beğendiğim isimlerden İlkimi beğendiğini söyledi:44:annemin beğendiği Tuana yı hiç beğenmediğini söyledi sonra düngece Buse , Buse diye karnımı sevmeye başladıyani görüyosunuzya kurnaz kocacım kendini bu işe adadı alttan alttan kafama giriyo ama yemezleeeeeeeeeeeerrrr

Ah bu erkekler uyanık sanıyorlar kendilerini...Şimdilerde konularımız hep bunlar canım.Rüyana girmeside normal..

valla sorma kafayı yicem bu konuda
bu arada hepinizi kahvaltıya beklerim buyrun kahvaltı hazırlıyorum misafirlerim var
bide şu şeker olayınızı anlamadım sizin hepinizde gebelik diabetimi çıktı yani

çok uyanıklar... aman neyse üstüne gitmiyimde kafasına işlemesin o şeytansa ben onan daha şeytanım ahahahhha

Günaydın kızlar..
Geçmişi tam okuyamadım ama şekerden bahsedilmiş sanırım. dün dr kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı bizimde.
önce güzel haberler : bebeğim geriden geliodu hatırlarsanız. Bu sefer öne geçmiş 1048 gr 30 cm olmuş 27+2 ile uyumluyuz. dr her şey yolunda bi sıkıntı yok dedi. Birde dr umun bölüm değiştirme durumu vardı tüp bebeğe geçicek. ama "sizi bırakmıycam ssk karşılamıcak doğumunuzu ve kontrollerinizi ama çok da fark çıkarmıcak hastane size" dedi. yani dr değiştirmeme gerek kalmadı
kötü habere gelince şekerim 153 çıkmış daha dr la görüşemedim int. den baktım sonucuma bişey yemeye korkuyorum şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…