2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
of ya şu böbrek mevzusu canımı sıkıyor dilerim daha fazla genişlemez katater falan taktırmak istemiyorum yaaa...

of ya şu böbrek mevzusu canımı sıkıyor dilerim daha fazla genişlemez katater falan taktırmak istemiyorum yaaa...

korkma bakalım ınce ıcını ferah tut
hem bana dıosunuz sıkıntı yapma dıe
hem kendınız yapıosnz
az kaldı allahın ıznıyle su son 2 ayıda atlattık mı tamam

ınternetten okuma ben bıraktım artık cok canım sıkılıo gereksız yere
dr unla konus bı sure yedıklerıne dıkkat etmen yeterlı olacak sanırım
masallah bebıs de baya buyumuz
renklı baktınız mı sızde

korkma bakalım ınce ıcını ferah tut
hem bana dıosunuz sıkıntı yapma dıe
hem kendınız yapıosnz
az kaldı allahın ıznıyle su son 2 ayıda atlattık mı tamam

ya canm ben bunu ilkindede çekmiştim çok zor günler geçirdim çok sancılı bi dönem bebeğim erken oldu falan o yüzden sıkıyorum canımı kimsem yok burda bakanımda yok öle bide çocuk tek başıma zorlanıyorum bazen sıkılıyorummmmm....neyse sen yapma ama sıkıntı...

tamam denızkızı
takmıcam zaten artık cok yoruldum tak tak tak herseyı
ama cok ykummmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hepinize kocaman öpücükler ben kaçtım çok geç kaldım abarttım iyice hamileliğin getirilerini son haddine kadar kullanıyorum ama bukadar uyuşukluk yeter işe gitmem lazımiş iş iş 2 ay daha sabır haziran 1de harç bitti yapı paydosssssssss diycem inşallah

valla sorma kafayı yicem bu konuda
bu arada hepinizi kahvaltıya beklerim buyrun kahvaltı hazırlıyorum misafirlerim var
bide şu şeker olayınızı anlamadım sizin hepinizde gebelik diabetimi çıktı yani

bizde rüzgar koyucaz bebeğimin ismini yeni değil bundan beş altı sene önce demiştik oğlumuz olursa adı rüzgar olsun die. şimdi çevremizden (anneler ablalar arkadaşlar fln) o kadar baskı var ki rüzgar koymayın başka bir isim bulun die patronum bile karıştı eski isimlerden koyun fln die :105: rüzgar isminden soğuttular resmen beni başka bir isim öneren de yok hani sadece onu kaymayın diyor herkes

galiba çoğu hamilede çıkmış şeker ama ben hiç ummuyordum bende çıkacağını hamile kalmadan 1 ay önce ölçtürmüştüm çünkü normal çıkmıştı değerler.
böbrek problemi bende de var 20.haftamda öle bir ağrı sancı çektim ki anlatamam dr büyüme demedi ama sağ tarfata çok fazla doluluk var demişti devamlı soluna yat baskı yapar dedi. dün yine baktı böbreklerime bişi demedi ama sanırım sorun kalmadı hiç ağrı fln tok artık çünkü.

tontişler günaydınnnnn;
offf cok canım sıkılıyoo artık çalışmak istemiyorum , evde de hiç bisey yapamıyorum ev aldı başını gidiyooo , çınarımın odasını hazırlamam lazım , kıyafetler falan yıkancak ama hiç canım istemiyooo ,:26:aksamda biraz yürürüm dedim yemekten sonra direkt uyumuşum eşim kaldırdı hadi yatağaaa diye duş bile almaya halim kalmamıştı sizde durum nasıl , ben çok yoruluyorum yaaa , :26:
artık evde olmak istiyorum ama daha çok varrrrrrrrr ama
32 haftada seker testini tekrarlıcaz dedi bana da , 100ml lık te seker cıkmamıştı ama yine de bakıcaz dedi uamrım sorun cıkmaz yaaa ufff ben hamileyken herseyyyden bolbol yerim sanmıştımmm

renkli baktık ama ben o kadar açtım ki bebeğimin de kımıldamaya hali yoktu çok bişi göstermedi bize :26:
int. den araştıryım bi dedim sayfayı açmamla kapamam bir oldu zaten ne fena şeyler yazıyoor. şimdi örnek diyet listesi bakıyorum int den. dr da aradım şimdi sekreteriyle görüşebildim birazdan döneriz dediler bakalım neler olacak

bendeeee artık çalışmakkkkkk istemiyorummmmmm....yorgunluk kronikkkkk hale geldiii...ne kadar dinlensemde fayda etmiyorrrrrr

kızlar gösümün altına bıçak gibi bır ağrı girip çıkıyor sizce bunun sebebi nedir gideyim mi doktora ?

kızlar gösümün altına bıçak gibi bır ağrı girip çıkıyor sizce bunun sebebi nedir gideyim mi doktora ?

bendede aynı ağrı vardıııı..idrar tahlilinde lökosit miktarın nasıl çıkmıştıı..lökosit fazlalığndan oluyor demişti doktor bana bolllll su içince geçti canım benimki

çok normal canım ağrıması..bebiş büyüdükçe baskı yapıyor iç organlarına özellikle diyaframa..bende aynı şikayetle doktorumla görüştüm çook normal hiç kafana takma dedi..sol tarafına yatma mümkün olduğunca onun dışında bir çözümü yok maalesef.. bebişin büyüyor annesi

Bu sıralar işler yoğun biraz. Hemen okuyamıyorum yazdıklarınızı. Ciciler alanlar güle güle kullansın. Bebeklerinin sağlıklı haberini alanları da tebrik ederim. Miniklerimiz tosuncuk olma yolundalar sanırım

Bebeğim bugünü de yoğun faaliyet günü olarak ilan etmiş durumda. Sabah ezanı ile egzersizlere başladı Bir de kaburgalarımı sıkıştırmasa can feda o egzersizlere.

Alışveriş hızım yavaşladı bugünlerde.Paşam için en son oyuncaklı yan yatış yastığı aldım.

Eki Görüntüle 669335

pardon sağ tarafına yatma canım

ben verım sana

sabah
2 ınce dılım ekmek
1 dılım peynır
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
3 4 zeytın

ara
1 süt 5 ceviz

öğlen
1 ince dilim ekmek
az sebze yemegi
az et yemegi
yoğrt

ara
1 portakal

ara 1 elma

aksam
balık ekmeksız
bol salata

kuru kayısın ve cerezın mutlaka bulunsun yanında
gee yatmana yakında muz ve ıncır harıc butun meyvelerden ye
pilav makarna yk

bendede aynı ağrı vardıııı..idrar tahlilinde lökosit miktarın nasıl çıkmıştıı..lökosit fazlalığndan oluyor demişti doktor bana bolllll su içince geçti canım benimki

canım idrarımda sadece kum döktüğüm çıkmıştı onun haricinde başka bırsey çıkmadı suyu biraz daha fazla içmem lazım doğru söylüyorsun

sol tarafıma yatıyorum canım ay ama nasıl bır baskı canım çıkıyor resmen girip çıkıyor zaten sürekli bir ağrı yok çok şükür

merhaba;
bende de aynı sorun var.3 haftadır diyet yapıyorum diyetisyenle 1.5 kilo verdim ve şeker değerim açlık 70-80 arasına tokluk 110 civarına düştü.
Ama şunu söyleyeyim ilk defa dün akşam bir misafirliğe gidince diyeti bozdum tatlı-tuzlu fazla yedim eve gelip ölçtüğümde hemen tokluk 2. saat 125 e çıkmıştı.Yani değerler çok düştü artık diyeti bırakayım diye bişey ASLA yapmamak lazımmış.Öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…