of ya şu böbrek mevzusu canımı sıkıyor dilerim daha fazla genişlemez katater falan taktırmak istemiyorum yaaa...
Günaydın kızlar..
Geçmişi tam okuyamadım ama şekerden bahsedilmiş sanırım. dün dr kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı bizimde.
önce güzel haberler: bebeğim geriden geliodu hatırlarsanız. Bu sefer öne geçmiş 1048 gr 30 cm olmuş 27+2 ile uyumluyuz. dr her şey yolunda bi sıkıntı yok dedi. Birde dr umun bölüm değiştirme durumu vardı tüp bebeğe geçicek. ama "sizi bırakmıycam ssk karşılamıcak doğumunuzu ve kontrollerinizi ama çok da fark çıkarmıcak hastane size" dedi. yani dr değiştirmeme gerek kalmadı
kötü habere gelinceşekerim 153 çıkmış daha dr la görüşemedim int. den baktım sonucuma bişey yemeye korkuyorum şu anda
korkma bakalım ınce ıcını ferah tut
hem bana dıosunuz sıkıntı yapma dıe
hem kendınız yapıosnz
az kaldı allahın ıznıyle su son 2 ayıda atlattık mı tamam
Kızlar ben yine uyuşukluk yaptım bugün kalkamadım ama şimdi kahvaltımı bitirdimişe gitcem ışın hızıyla önce size bi günaydın diyim dedim
Hully olur öyle arada yanlışlık takma kafana, yaksaydınız mumları koca göbişinle romantik bi akşam geçirseydinizBankanın hatası hem eşine kızma....
Al benden de okadar güya kız olursa ben erkek olursa o koyacaktı, sonra dediki ama benim beğenmediğim bi isim olmasın!iyi tamam dedim, bir gece önce benim beğendiğim isimlerden İlkimi beğendiğini söyledi:44:annemin beğendiği Tuana yı hiç beğenmediğini söyledi sonra düngece Buse , Buse diye karnımı sevmeye başladı yani görüyosunuzya kurnaz kocacım kendini bu işe adadı alttan alttan kafama giriyo ama yemezleeeeeeeeeeeerrrr
valla sorma kafayı yicem bu konuda
bu arada hepinizi kahvaltıya beklerim buyrun kahvaltı hazırlıyorum misafirlerim var
bide şu şeker olayınızı anlamadım sizin hepinizde gebelik diabetimi çıktı yani
ınternetten okuma ben bıraktım artık cok canım sıkılıo gereksız yere
dr unla konus bı sure yedıklerıne dıkkat etmen yeterlı olacak sanırım
masallah bebıs de baya buyumuz
renklı baktınız mı sızde
tontişler günaydınnnnn;
offf cok canım sıkılıyoo artık çalışmak istemiyorum , evde de hiç bisey yapamıyorum ev aldı başını gidiyooo , çınarımın odasını hazırlamam lazım , kıyafetler falan yıkancak ama hiç canım istemiyooo ,:26:aksamda biraz yürürüm dedim yemekten sonra direkt uyumuşum eşim kaldırdı hadi yatağaaa diye duş bile almaya halim kalmamıştı sizde durum nasıl , ben çok yoruluyorum yaaa , :26:
artık evde olmak istiyorum ama daha çok varrrrrrrrr ama
32 haftada seker testini tekrarlıcaz dedi bana da , 100ml lık te seker cıkmamıştı ama yine de bakıcaz dedi uamrım sorun cıkmaz yaaa ufff ben hamileyken herseyyyden bolbol yerim sanmıştımmm
kızlar gösümün altına bıçak gibi bır ağrı girip çıkıyor sizce bunun sebebi nedir gideyim mi doktora ?
kızlar gösümün altına bıçak gibi bır ağrı girip çıkıyor sizce bunun sebebi nedir gideyim mi doktora ?
çok normal canım ağrıması..bebiş büyüdükçe baskı yapıyor iç organlarına özellikle diyaframa..bende aynı şikayetle doktorumla görüştüm çook normal hiç kafana takma dedi..sol tarafına yatma mümkün olduğunca onun dışında bir çözümü yok maalesef.. bebişin büyüyor annesi
renkli baktık ama ben o kadar açtım ki bebeğimin de kımıldamaya hali yoktu çok bişi göstermedi bize :26:
int. den araştıryım bi dedim sayfayı açmamla kapamam bir oldu zatenne fena şeyler yazıyoor. şimdi örnek diyet listesi bakıyorum int den. dr da aradım şimdi sekreteriyle görüşebildim birazdan döneriz dediler bakalım neler olacak
bendede aynı ağrı vardıııı..idrar tahlilinde lökosit miktarın nasıl çıkmıştıı..lökosit fazlalığndan oluyor demişti doktor bana bolllll su içince geçti canım benimki
çok normal canım ağrıması..bebiş büyüdükçe baskı yapıyor iç organlarına özellikle diyaframa..bende aynı şikayetle doktorumla görüştüm çook normal hiç kafana takma dedi..sol tarafına yatma mümkün olduğunca onun dışında bir çözümü yok maalesef.. Bebişin büyüyor annesi
slm güzel anneler bütün gün hastanedeydik ordan oraya 50 grlık şeker yüklememiz 174 çıkınca dr 100 grlik istedi ve sonuç bütün değerler yüksek çıktı gebelik şekeri varmış moralim çok bozuldu kendimi tutamayıp ağladım diyetisyene ve endokrolojiye yönlendirildim dr bütün herşeyimize baktı insilin yazıcam dedi ben 20 gün diyet yapıyım öle yazalım dedim ve şeker ölçüm cihazı yazdı şimdi 10 gün evde diyet uygulayıp kendim şekerimi ölçeceğim eğer düşerse şekerim böyle devam düşmezse insüline başlayacaz bebeğe herhangi bir zararı yokmuş ama kilolu doğması söz konusuymuş ve birde şeker hastası olma ihtimali varmış allah korusun kuzucukları benim gibi olan varmı morale ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?