2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
cnm ben herhafta acık sütle yapıyorum çokta güzel oluyooo üzerinde güzelde bikaymak tutuyooo vallaaaa süper günlük hazır sütlerden de oluyomuş diye duymuştum ama nasıl olur bilmiyorum

aslında ben de onu merak ediyorum belki bebeğime günlük hazır sütten yaparım. ben de açık süt ile yapıyorum şu anda canım.

Son düzenleme:

Cnm benim doktor da bana magnorm verdi, portakal tadında ben rahat içiyorum bence sende al bunu kullan ama bildigm kadarıyla omega hapını balık yiyemeyenler kullanıyo ve bu aydan sonra gereksiz demisti bana doktor ve kilo alırsın gereksiz yere demisti. Bana bel agrılarım ve kramplar için verdi doktor burdaki birçok arkadaşta kramp kasılma ve kemik agrıları için magnezyum kullanıyo. tabi doktorunun işine karışmak istemem ama magnorm ve omega farklı şeyler için oyüzden ister birlikte kullan yada tavsiyem sadece magnormu kullanman yeterli bence Cnm

slm kızlaaaarr
aklımdayken söyliyim dedim , doktorlarınız bebişlerinizin boyunu söylemiyosa eğer
verdiği ultrason bilgisinde FL diye bi kısım var ordan öğrenebilirsiniz
örnğn: FL * 7= BOY UZUNLUĞU
mesela benimkii en son;
FL:50.52 mm yazıyo
50.52*7=35cmmiş bebişiimmm

Sağolasın tatlım evet magnormun tadı magvitale göre çok güzel,içmesi kolay.eşimde omega 3ü bırak magnezyum iç madem dedi.yarın alayım bari magnorm

Cocuk hatirlamadigi zaman daha uygun psikolojisi acisindan, benim fikrim elaleme gosteris yapicam diye cocuguma o korkuyu yasatmak istemem.Eger istenirse akli erecegi zaman bir kutlama yemek yapilabilir.
Dogduktan hemen sonra yapilan sunnutler var hic dikissiz yapiliyor ve hemen geciyor.

kızlar gösümün altına bıçak gibi bır ağrı girip çıkıyor sizce bunun sebebi nedir gideyim mi doktora ?
OOoo olmaz mı sen gel bana sor o ağrıları bir gün oturup ağlayacaktım nerdeyse
artık karnımın etleri ağrıyor yemin ederim ama normal bir durummuş iç organlar çıkışıyormuş kaburgalar batıyormuş ondan canım
Ayyy üzüldüm şimdi Saol canım , internetden sipariş vericektim kerebiççi oğuz internet sayfası var kargoya veriyorlar ama yasak bana..Neyse sana afiyet bal şeker olsun benim yerimede ye
Asıl ben üzüldüm şimdi hiç mi yeme ihtimalin yok bir parçada olsa İstanbuldaydın sanırım ulaştırırım sana valla
Ay canım ya korkuyla okudum inanki ama çok şükür bir sıkıntı yokmuş
Senin minik kelebek seni korkutmuş biraz geçmiş olsun bol bol dinlen kuzum
Minikkusum çok şükür bir sıkıntı çıkmamış çok çok sevindim
Eşin unutmuş olabilir genede sen iyi tarafından bak
Bilerek aramadığını düşünüp kendini dahada kzıdırma ona karşı
Ailesi konusunu sallaaaa illa böyle bir durum için değil benide 2 haftada ararlar
Canım şunu çekiyor felan dmeiştim k.valideme bu aydada aşerme mi olurmuş
İcat çıkarma sende diyor banaDüşün yani sıkma canını
Kuruldanda iyi haber çıkacak dualrımız seninle

Canım çok geçmiş olsun benim bir arkadaşım vardı 30. haftada aynı senin gibi başladı
3 cm açıklıkla 38. haftaya geldi Rabbimin takdiri artık sen olumsuz düşünme bol bol dua et ve dinlen wc dışı kalkma bence,
Tekrar geçmiş olsun

Geçmişi okuyayım derken başım gözüm döndü ve çok acıktım
Kendime dışarıdan bişeyler sipariş ettim
Sabırsızlıkla onu bekliyorum

Evet benimki söylemiyor gidip bakayım hesaplayayım ay heyecanlandım

kızlar rahim açılmasını falan kendimiz muayene ederek anlayabilir miyiz? google falan baktım bulamadım

bugün oğlumun tekmeleri çok güzeldi. ayağını hissettim resmen. sanki ayağını bileğine kadar tutmuş gibi hissettim. derime çok yakındı tekmeleri. çok hoş, tuhaf , güzel bir duygu. inş hepimiz sağsalim çocuklarımıza kavuşuruz ya. karnımdaki ayağı böle tatlıysa gerçeğini düşünemiyorum

bilmiyorumki sanirim cok yoruldum bu ara. simdi cocuklar evde okul tatil 2 hafta haliyle cok yaramazlik yapiyorlar bende dur yapma etme derken kendimi cok yormus oluyorum galiba ((
yok cnm bence abartmis olmazsin zaten turkiyede hastane icin cok sey gecerliymis anladiigm kadariyla bu yuzden yetmeyede bilir :))
bende kucuk cekmeli valiz dusunuyorum ama o az gelirse bebegin cantasinida alcam bakalim artik o gunlere gelelimde :)))

pooofff doğum izninden haber var mı kızlar??
mayısta diyorlar ya ben ümidi kesmeye başladım yavaş yavaş, bir kısım insan seçime diyor yani bize yetişmeyecekmiş

cnm senin ultrasonda femuru mm olarak mı veriyorlar, genelde cm olarak veriliyor o?:44: yani cm olarak 5.052 mi fl?

bugün işte çok yoruldum ve çalışan anneleri sanırım ilk defa anladımÖnceden çalıştığı için kendini suçlu hisseden anneleri anlayamazdım "tabi ki çalışacak, anne olmak çalışmayı niye engellesin ki" diye düşünürdüm..bugün işte yorulurken bebeğime eziyet ediyormuşum gibi geldi, "ne gerek var bu kadarına" dedim, işten soğudum ve ben de kendimi suçlu hissettim..hamilelik duygusallığıdır herhalde di mi:44:???

benim annem ben kendimi bildim bileli çalışır. benim okulda en başarılı olduğum dönemler annemin çalışmadığı dönemlerdir. annem her işten çıktığında mutluluktan uçardım. bazen kandil günleri erken gelirdi, işten çıkmış sanırdım sevinirdim, sonra çıkmadığını öğrenir üzülürdüm. evin kredisini bitirince ben en azından 1 yıl ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum.

benim annem de hep çalıştı..bakıcı bulamamışlar 3 yaşında ben kalkar kahvaltımı yapar oyuncaklarla oynardım,bir gün neden hatırlamıyorum, karın kışın ortasında incecik pijamalarla annemin iş yerine yürümüştüm. Annem beni kaptığı gibi paltosuna sarıp eve koşmuştu. Sonra da çok ağlamıştı. O zaman anlamamıştım, şimdi anlıyorum...Benim işe ara vermem pek mümkün değil, hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…