cnm ben herhafta acık sütle yapıyorum çokta güzel oluyooo üzerinde güzelde bikaymak tutuyooo vallaaaa süpergünlük hazır sütlerden de oluyomuş diye duymuştum ama nasıl olur bilmiyorum
Kızlar bi sorum olacak,druma magnezyumu içemiorum midem kalkıyor dedim bu arada markası magvitaldi o da tamam madem içme omega 3 al dedi,marincapı tavsiye etti.geçen kayınvalideminde magnezyum içtiğini öğrendim magnorm onunkinin adı ve banada içirdi tadı güzel.acaba magnorm ve marincapı bi arada kullanabilir miyim?çünkü kalçalarımdan acayip kemik çatırdamaları ve çatur çutur sesler geliyor.magnezyumun iyi geleceğini düşünüyorum,dra gitmemize de daha çok var.omega 3 ve magnezyumu bi arada kullanan var mı kızlar?
Cnm benim doktor da bana magnorm verdi, portakal tadında ben rahat içiyorum bence sende al bunu kullan ama bildigm kadarıyla omega hapını balık yiyemeyenler kullanıyo ve bu aydan sonra gereksiz demisti bana doktor ve kilo alırsın gereksiz yere demisti. Bana bel agrılarım ve kramplar için verdi doktor burdaki birçok arkadaşta kramp kasılma ve kemik agrıları için magnezyum kullanıyo. tabi doktorunun işine karışmak istemem ama magnorm ve omega farklı şeyler için oyüzden ister birlikte kullan yada tavsiyem sadece magnormu kullanman yeterli bence Cnm
hanımlar bebek bezi konusulmuş bende prima en iyisi diye duydum ama
huggies in yeni dogan için göbek bağı oyuntulu bezi varmıs
göbek bağını açıkta bıraktığı için çabuk düşmesini sağlıyomuş
ben paşamın göbeği düşene kadar bu bezi kullanmayı düşünüyorum
birde bu aralar sünnet konusuna taktım hemen yaptırmayı düşünürmüsünüz
bi türlü karar veremedim
OOoo olmaz mı sen gel bana sor o ağrıları bir gün oturup ağlayacaktım nerdeysekızlar gösümün altına bıçak gibi bır ağrı girip çıkıyor sizce bunun sebebi nedir gideyim mi doktora ?
Asıl ben üzüldüm şimdi hiç mi yeme ihtimalin yok bir parçada olsa İstanbuldaydın sanırım ulaştırırım sana vallaAyyy üzüldüm şimdi Saol canım, internetden sipariş vericektim kerebiççi oğuz internet sayfası var kargoya veriyorlar ama yasak bana..Neyse sana afiyet bal şeker olsun benim yerimede ye
Ay canım ya korkuyla okudum inanki ama çok şükür bir sıkıntı yokmuşSaol Cnm şuan hastanedeym cepten giriyorum. Muayene oldum kızımın kafası rahim agzına dayanmış basınç Yapıyomuş. Ama Allahtan rahim agzım kapalı gözüktügünden şimdilik düşük önleyici ilaç vermiycem dedi doktorumuz. 10gün istirahat vericekti ben 3gün istedim haftasonuda var 5gün yeter dedim. Zaten sancım şiddetlenirse karnımda sertleşirse hemen gel dedi, magnezyuma devam. Kızıcığım da 8günde 990gramdan 1360gram olmuşataga geçmis yavruşum. Simdi idrar tahlili sonucumu bekliyorum inşallah temiz çıkar.
Minikkusum çok şükür bir sıkıntı çıkmamış çok çok sevindimMerhaba
Biz de geldik kontrolden sabahın bir köründen akşamın bir vaktine kadar.. Yorgunum.. İlk kez tek başıma gidip geldim..
Malum bizim muayenemizde boy kilo söylenmiyor maalesef o yüzden bilmiyorum sadece suyuma bakıp normal dedi.. NST ye girdim yine o da normal.. Gebelik şekerim yokmuş iyi dediler.. normal doğum yapabilirmişim ama kontrol etmediler sadece lafta söylendi..
Artık haftada bir çağırdılar neden bu kadar aceleciler anlamıyorum böbrek haricinde sorun da görünmüyor ama sanki yakında doğuracakmışım gibi..
Neyse haftaya çarşamba hem kurumuluz hem de kontrolümüz olmuş oldu.. Gene sabahtan akşama hastanede olacağız..
Malum meselemizde hiç gelişme yok kimsenin bizi arayıp soruduğu yok ne eşim ne de ailesi.. Bilmiyorum ailesine bir şey yansıttı mı ama hiç bir sorun olmasa bile hamile olan bana karşı ilgileri çok bariz :S
Sadece bugün tek başıma gitmek çok dokundu bir de bizim aramızda ne olursa olsun bebeğimizin kontrolü olduğunu bilmesine rağmen merak edip aramadı.. Bu kadar soğuk kanlı olmamak gerek diye düşünüyorum..
Şimdilik sadece kuruldan çıkacak sonuca odaklanmak istiyorum..
dualarınız için çok teşekür ederim hepinize şimdi hastaneden geldik ciğer gelişimi için iğneyi yaptı doktorumuz sancılar azalmış görünüyor sürekli istrhat ve her hafta kontorle çağırdı inşallah 34.haftayı görücez kızlar
slm kızlaaaarr
aklımdayken söyliyim dedim , doktorlarınız bebişlerinizin boyunu söylemiyosa eğer
verdiği ultrason bilgisinde FL diye bi kısım var ordan öğrenebilirsiniz
örnğn: FL * 7= BOY UZUNLUĞU
mesela benimkii en son;
FL:50.52 mm yazıyo
50.52*7=35cmmiş bebişiimmm
Geçmişi okuyayım derken başım gözüm döndü ve çok acıktım
Kendime dışarıdan bişeyler sipariş ettim
Sabırsızlıkla onu bekliyorum
Sağolasın tatlım evet magnormun tadı magvitale göre çok güzel,içmesi kolay.eşimde omega 3ü bırak magnezyum iç madem dedi.yarın alayım bari magnorm
valla bende biraz önce yedim tokum meyvelerimi aldımönüme şimdi sanada afiyet olsun canım...
valla canım bugün bende çok kötü başladım ve şu anda inanılmaz yorgunum hayırdır senin neyine var neden keyifsiz bir gün...
ya ben hastaneye sürmeli küçük boy valiz götürmeyi düşünüyorum abartmışmı olurum ayrı koymıcam bbekle eşyalarımı...
mayısta diyorlar ya ben ümidi kesmeye başladım yavaş yavaş, bir kısım insan seçime diyor yani bize yetişmeyecekmişpooofff doğum izninden haber var mı kızlar??
cnm senin ultrasonda femuru mm olarak mı veriyorlar, genelde cm olarak veriliyor o?:44: yani cm olarak 5.052 mi fl?slm kızlaaaarr
aklımdayken söyliyim dedim , doktorlarınız bebişlerinizin boyunu söylemiyosa eğer
verdiği ultrason bilgisinde FL diye bi kısım var ordan öğrenebilirsiniz
örnğn: FL * 7= BOY UZUNLUĞU
mesela benimkii en son;
FL:50.52 mm yazıyo
50.52*7=35cmmiş bebişiimmm
Hayır canım mümkün değil doktor el yordamıyla ölçüyor kaç cm açıklık varsa ona göre söylüyorkızlar rahim açılmasını falan kendimiz muayene ederek anlayabilir miyiz? google falan baktım bulamadım
Hayır canım mümkün değil doktor el yordamıyla ölçüyor kaç cm açıklık varsa ona göre söylüyor
bugün işte çok yoruldum ve çalışan anneleri sanırım ilk defa anladımÖnceden çalıştığı için kendini suçlu hisseden anneleri anlayamazdım "tabi ki çalışacak, anne olmak çalışmayı niye engellesin ki" diye düşünürdüm..bugün işte yorulurken bebeğime eziyet ediyormuşum gibi geldi, "ne gerek var bu kadarına" dedim, işten soğudum ve ben de kendimi suçlu hissettim ..hamilelik duygusallığıdır herhalde di mi:44:???
benim annem de hep çalıştı..bakıcı bulamamışlar 3 yaşında ben kalkar kahvaltımı yapar oyuncaklarla oynardım,bir gün neden hatırlamıyorum, karın kışın ortasında incecik pijamalarla annemin iş yerine yürümüştüm. Annem beni kaptığı gibi paltosuna sarıp eve koşmuştu. Sonra da çok ağlamıştı. O zaman anlamamıştım, şimdi anlıyorum...Benim işe ara vermem pek mümkün değil, hakkımızda hayırlısıbenim annem ben kendimi bildim bileli çalışır. benim okulda en başarılı olduğum dönemler annemin çalışmadığı dönemlerdir. annem her işten çıktığında mutluluktan uçardım. bazen kandil günleri erken gelirdi, işten çıkmış sanırdım sevinirdim, sonra çıkmadığını öğrenir üzülürdüm. evin kredisini bitirince ben en azından 1 yıl ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?