amaan gece gece yine geldiler bana, oram ağrıyor buram ağrıyor, gaz,tepik muhabbetime geri döneyim en iyisi bu kadar kendine acıma yeter
benim annem de hep çalıştı..bakıcı bulamamışlar 3 yaşında ben kalkar kahvaltımı yapar oyuncaklarla oynardım,bir gün neden hatırlamıyorum, karın kışın ortasında incecik pijamalarla annemin iş yerine yürümüştüm. Annem beni kaptığı gibi paltosuna sarıp eve koşmuştu. Sonra da çok ağlamıştı. O zaman anlamamıştım, şimdi anlıyorum...Benim işe ara vermem pek mümkün değil, hakkımızda hayırlısı
aa bak sen çarpıntı deyince fark ettim, uzun zamandır çarpıntım olmuyor benimbizde bi ara 7 8 ve 3 yaşında 3 kardeş evde kalıoduk. birimiz sabahçı birimiz öğlenciydik. 3 yaşındaki kardeşimize bakıoduk.
bi kere şey olmuştu hatta. annem para vermişti. 10 yumurta alın demişti. yapın yiyin demişti. bizde çocuk aklı 10 yumurtayıda yiyin gibi anlayıp hepsini yapıp yemeye çalışmıştık :)
benimde çarpıntım var baya. uyuyamıyorum. koca beye de sinirlendim. aslında bu ara çok uykum var. 9 da uyuyacaktım şartlar elverseydi
aa bak sen çarpıntı deyince fark ettim, uzun zamandır çarpıntım olmuyor benimama sıcak basmalar aynen devam. Yatarken meditasyon müzikleri fln açıyorum, onlar mı iyi geldi acaba:44:dün ben de eşime cırlamıştım bugün istediklerimi yapmış cırlamıyım diye de erkenden yattı garibim
ohoo bizde daha ne hikayeler var, ben 8 yaşındayken de 6 aylık kardeşimi bana bırakıyordu misal..gerçi o iyi olmuş, şimdi deneyimli sayılırım..kuşak atlatacağız biz herhalde, şimdi annem gelip benim çocuğuma bakacak ben emekli olunca da toruna bakarım artıksen 3 yasindayken seni evde tek basinami birakiyorlardi3 yasinda daha bir bebek sayilir
benim annemde calisan bir kadindi o yuzden ben de cocuklar olduktan sonra calismaya hic sicak bakmadim calisanlarada hep kizmisimdir, cocugun herseyden önce anneye ihtiyaclari var
ben de bebek baskı yapıyor sanıyordum ama onlar dediğin gibi stresten canım, geçen haftalarda bende de oluyordu şimdi biraz rahatlamaya çalışıyorum bebiş daha büyük olduğu halde daha az oluyor..ben netten abuk subuk ve saçma sapan oyunlar oynuyorum kafa dağıtmak için, çok iyi geliyorbugün nefes darlığı falanda oldu benim. saat 10 a kadar bekledim beyefendiyi. sonra yok yere tartıştık herşey iyi hoşken. o mışıl mışıl uyuyor şimdi. ben küstüm az kafa dağıtmaya çalışıorum
ohoo bizde daha ne hikayeler var, ben 8 yaşındayken de 6 aylık kardeşimi bana bırakıyordu misal..gerçi o iyi olmuş, şimdi deneyimli sayılırım..kuşak atlatacağız biz herhalde, şimdi annem gelip benim çocuğuma bakacak ben emekli olunca da toruna bakarım artık
ben de bebek baskı yapıyor sanıyordum ama onlar dediğin gibi stresten canım, geçen haftalarda bende de oluyordu şimdi biraz rahatlamaya çalışıyorum bebiş daha büyük olduğu halde daha az oluyor..ben netten abuk subuk ve saçma sapan oyunlar oynuyorum kafa dağıtmak için, çok iyi geliyor
şimdi dönüp bakınca ben de şaşırıyorum ama o zaman çok normal geliyordu, biberonunu veriyordum, altını değiştiriyordum bi de karşısına geçip konuşup oynatıyordum sonraki yıl bi bakıcı bulmuşlardı ondan da iyi bakıyordum valla..kadın obezdi, gelir bi otururdu, giderken kalkardıAyy canım sen çocukmuşsun zaten birde çocuğa mı bakıyordun
Nasıl beceriyordun ki?:26:
ha pardon canım ya, ben içiyorsun sandım..sürmekle birşey olmaz tabi ki, hamilelerin içmemesi gerekiyor sadece..ya ama berbat kokar o, kullanabilecek misin? daha makul kokan bir yağ ile karıştırılabilir belkievt bende oyun oynuorum şimdi hemde sizle yazışıyorum :)
keep kantaron yağını kullanma yazmışsın. burda çatlaklara iyi gelio die konuşulmuştu. ondan aldım ben. daha karnım çatlamadı ama bacaklarım çatlamış
ohoo bizde daha ne hikayeler var, ben 8 yaşındayken de 6 aylık kardeşimi bana bırakıyordu misal..gerçi o iyi olmuş, şimdi deneyimli sayılırım..kuşak atlatacağız biz herhalde, şimdi annem gelip benim çocuğuma bakacak ben emekli olunca da toruna bakarım artık
ha pardon canım ya, ben içiyorsun sandım..sürmekle birşey olmaz tabi ki, hamilelerin içmemesi gerekiyor sadece..ya ama berbat kokar o, kullanabilecek misin? daha makul kokan bir yağ ile karıştırılabilir belkilavanta, melisa fln
mecbur kalmışlardı canım, oturduğumuz yer küçüktü o zaman bakıcı bulmak neredeyse imkansız..benim de tam gün değildi zaten okula gidiyordum. Okul sonrası 4-5 saat işte. Gerçi ben de anneme sorarım "nasıl güvendin de bıraktın" diye ama işte şartlar. Bir de seçme şansım olsa yine bıraksın derim çünkü kardeşim ile ilişkimiz abla-kardeşten çok daha güçlüdür. Sanırım o zamanların etkisi büyük.yok artikk yaaa kura bakma ama annende cok rahatmis cnm6 aylik bebegi 8 yasindaki bi cocuga nasil birakilir
gerci teyzemlerde yegenimi o yaslardeyken bana birakirlar alisverise fln giderlerdi ama butun gun surmezdi bu
cidden baya hikaye varmis sende anadan kiza bakmaya devam yani diyorsun
yok artikk yaaa kura bakma ama annende cok rahatmis cnm6 aylik bebegi 8 yasindaki bi cocuga nasil birakilir
gerci teyzemlerde yegenimi o yaslardeyken bana birakirlar alisverise fln giderlerdi ama butun gun surmezdi bu
cidden baya hikaye varmis sende anadan kiza bakmaya devam yani diyorsun
sür canım ya bişi olmaz, ben onu mide için içiyordum sen de içeceksin sandım. İşte kekik, nane gibi bişi o dahiç denemedim. sürmeye de korktum aslında ya. kullansam mı kullanmasam mı bilemedim
mecbur kalmışlardı canım, oturduğumuz yer küçüktü o zaman bakıcı bulmak neredeyse imkansız..benim de tam gün değildi zaten okula gidiyordum. Okul sonrası 4-5 saat işte. Gerçi ben de anneme sorarım "nasıl güvendin de bıraktın" diye ama işte şartlar. Bir de seçme şansım olsa yine bıraksın derim çünkü kardeşim ile ilişkimiz abla-kardeşten çok daha güçlüdür. Sanırım o zamanların etkisi büyük.
merve sen nasilsin napiyorsun bugun sende cok sessiz gibisin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?