2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ya kızlar alakasız olacak da, geçen doktora gittiğimizde ultrasonda oğlumun yüzünü gösterdi doktor. Çok bir şey belli olmuyor ama ağzını açıp kapatıyordu. Dudakları da eşime çekmiş,böyle kalın ama küçük,büzüşük-pek şeker aman aklıma geliyor ara ara o hali mutlu oluyorum-vallahi ultrasonu kim icat etmişse duacısıyım

Ay tövbe yarabbim gece gece güldürdün beni

ya kızlar bi arada biri bana şu havuzluhanı tarif etsin lütfen. ben yatayım artık. çok geç oldu. hala feci tepikler yiyorum ama uyuyayım artık

benim dr. un ultrasonu ii değil. bişi anlaşılmıor. 4 boyutluda azıcık görmüştüm. ama yeni halini çok merak ediorum.

masallahhhhh birde ben kizimi öyle hareketli görsem ya nolur sanki her defasinda eli ya yuzunde ya agzinda uyukluyor uykucu kizimm bende en sonki haliiyle büyük kizima benzettim burnunu yuz yapisini bakalim haftaya nasil görcem

saol cnm bende iyi sayilirim. ne isler ceviriyorsun bakim hee söyle

Adı üstünde gizli işte söylenmez şaka şaka
Kaynımla konuşuyordum bebek arabasını alacaklarmış galiba
K.validem bir iki model beğenmişler onun fotosunu yolladılar
Bende beğendiğimi söylüyordum ama güzel gerçektende

Ay tövbe yarabbim gece gece güldürdün beni
gözünde canlandı teyze di mi

hehehe kesin bende aynisini yaparim ama esim icin ayni seyi diyemem o da kesin koltukta uyuklar bende oturdugum yerde dogurum artik:26:cok gldum ya gce gece sayende saol azcik keyfim gedli
evet ya süpermiş, ki gerçektir doğum sancısı sırasında yazan gördüm ben

benim dr. un ultrasonu ii değil. bişi anlaşılmıor. 4 boyutluda azıcık görmüştüm. ama yeni halini çok merak ediorum.
bu da 4 boyutlu değildi, düşün artık oğlanın dudaklarını eşim küçükken hep dalga geçerlermiş "kiraz dudak" diye şimdi sigara yüzünden öyle değil ama küçükken bi de kıpkırmızıymış..bakalım bizimki nasıl olacak, şu ultrasonun renklisini de yapsalar ya bunları da görsek di mi (istemenin sonu yok işte)..Ne zaman senin görüş günü?

wawwww hadi gözun aydin sonunda aliyorlar yanikendilerimi dedi alalim diye yoksa esinmi söyledi sonunda.
bizede göster fotosunu bizedeeee birde hangi marka onuda sor billmiyorsan

ya kızlar bi arada biri bana şu havuzluhanı tarif etsin lütfen. ben yatayım artık. çok geç oldu. hala feci tepikler yiyorum ama uyuyayım artık

Canım hani Yeni camii varya adı yeni cami ama kendi eski
İŞte onun arkasına geçiyorsun biraz yürüyüp sağına dönüyorsun orada büyük bir vakıfbank var oradan dönüyorsun işte
Anlarsın zaten dönerciler felan var.işte oradan dön dümdüz git dümdüz hiçbir yere sapma tam karşına çıkacak havuzluhan

Son düzenleme:

5-6 yıl sonra bütün ultrasonlar renkli olur zaten :) görüş gününe daha çok var. 20 sinde ayın.görüş günü iyiymiş. hakikaten garipler hapiste gibi :) yatacaktım ama birde meryemanaeli otunu araştırayım dedim

wawwww hadi gözun aydin sonunda aliyorlar yanikendilerimi dedi alalim diye yoksa esinmi söyledi sonunda.
bizede göster fotosunu bizedeeee birde hangi marka onuda sor billmiyorsan

Canım dur ekleyeyim fotosunu markası ne deedim çıkaramadım çünkü
Eşim söylemiş Türkiyeden alırım demiş eşimde kabul etmemiş
Dur bakalım alırlar herhalde foto çektiklerine göre

yeni camii ama kendisi eski camii

ay güldürdün beni kiz cok yasa emi senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…